سلام اقا حامد یه سوال داشتم بچه هایی که فارق التحصیل دانشگاه نفت هستن هم باید آزمون استخدامی بدن؟سال های پیش این طور بود که برای اون دسته از فارق التحصیلها که سکشن A دانشگاه نفت بودن نیاز به ازمون استخدامی نبود حالا میخوام بدونم قانونش عوض شده یا هنوز پابرجاست؟
مرسی![]()
سلام اقا حامد.من تازه درسم تموم شده(کارشناسی) و الان میخوام شروع کنم واسه ازمون بخونم البته اگه واسه خانومام استخدامی باشه ولی نمی دونم باید از چه منابعی استفاده کرد ؟همون جزوه های خودمونو بخونیم یا از کتابای ارشد استفاده کنیم؟
دوست عزیز متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم نیروهایی که قراره نفت جذب کنه برای قسمت های عملیاتی هست بنابراین پذیرش خانوم نداره..
ولی اگه سوالتون کلی هست برای کلیه ازمون ها کتاب های تست خیلی مفید هستن...
نظر شخصی خودم هم برای خانومایی که مهندسی شیمی هستن اینه که اصلا دنبال کار نرن و فقط دنبال ادامه تحصیلشون باشن...
موفق باشین
دوست عزیز قبلا به دلیل ضربه خوردن عمل شده .دقیقا مشکل چشمت چیه؟
درصورت استفاده از عینک چه شماره ای؟
توی تست بینایی سنجی جهت ها رو تا چه حدی میتونی تشخیص بدی ؟ تا 2 -3 ردیف اول که بزرگ هستن رو میتونی ببینی؟(بدون عینک)
مشکلی نداری ...هنگام ثبت نام اولویت رو خوزستان بزن شمادوست عزیز قبلا به دلیل ضربه خوردن عمل شده .
لنز تو چشمی گذاشتم .تا ردیف 4 یا شاید 5 رو میبینم ( چشم چپ )
(چشم راست هیچ مشکلی نداره )
آگهی استخدام شرکت گاز (البته تاریخ دقیقش هنوز مشخص نیست)
http://130.185.75.3/home.aspx
مشاهده پیوست 130675
دستت درد نکنه...
خیلی جالبه برام بازم شرکت نفت و گاز باهم آگهی میخوان بزنن!!!
راستی دوستان شما اگه شرکت نفت و گاز ایشالا هردوتاش رو قبول شدین کدوم رو انتخاب میکنین؟؟؟
پارسال یادمه یکی از بچه های همین سایت هردوتاشو قبول شد و نمیدونست کدومشو بره!!!آخر سر سریع شرکت گاز براش شماره پرسنلی فرستاد و عسلویه افتاد!!!خیلی ناراحت بود!!!!
البته یکی بهش گفت بابا تو این گیرو دار که کار گیر نمیاد تو ازین دغدغه ها داری؟
خواهش میکنم وحید جان
راستش سوالی پرسیدی که یه مدته ذهنم رو مشغول کرده و هنوز جوابش رو پیدا نکردم
اول باید یکی از دوستان که تجربه بیشتری داره لطف کنه و تفاوت کار شرکت نفت و گاز رو واسمون بیشتر توضیح بده و توی پارامترهای مختلف مقایسه کنه
دوستان وزارت نفت شامل 4 شرکت مادر تخصصی میشه...
1)شرکت ملی نفت ایران
2)شرکت ملی گاز
3)شرکت ملی صنایع پتروشیمی
4)شرکت ملی پالایش و پخش ( که البته حیطه کاری پالایش و پخش جدا هست )
شرکت ملی نفت ایران : استخراج از کلیه چاهای نفتی و گازی ایران زیر نظر شرکت ملی نفت ایران هستش...هیچ چاهی وجود نداره که صرفا نفت تولید کنه و حتما مقداری گاز ( که بسته به نوع چاه متفاوت است) در نفت محلول هستش...نفت و گاز وارد کارخونه های بهره برداری میشن و طی چند مرحله جداسازی انجام میشه...چاهایی که صرفا گازی هستن هم زیر نظر شرکت نفت هستن...شرکت ملی نفت ایران شامل شرکت های تابع اصلی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب(بزرگترین شرکت تابع شرکت ملی نفت ایران)-شرکت نفت و گاز مناطق مرکزی-پایانه های نفتی-نفت و گاز پارس-شرکت نفت فلات قاره-شرکت نفت و گاز غرب-شرکت نفت و گاز شرق(محدوده سرخس)....نکته اینکه شرکت ملی حفاری از توابع شرکت ملی نفت ایران محسوب میشه...
از نظر فرایندی این شرکت برای 3 شرکت اصلی گاز-پتروشیمی و پالایش شرکت مادر محسوب شده و یه صنعت کاملا بالا دست هست...کار در این صنعت میتونه بروی خشکی یا سکوهای دریایی باشه...
کارخانه های اصلی در این شرکت شامل بهره برداری-تقویت و تزریق گاز-گاز و گاز مایع هستند...
وظیفه شرکت گاز پالایش گاز و پخش گاز در سراسر ایران هست و دارای تاسیسات فراوانی در عسلویه و شهرستان ها هست...(پالایشگاهای گازی زیر نظر شرکت گاز هستند)
از نظر حقوق و مزایا هیچ گونه فرقی بین شرکت های اصلی وزارت نفت وجود نداره(4 شرکت اصلی)
حقوق و مزایا تنها به این برمیگرده که محل کار شما کجاست....هر منطقه یک ضریب مخصوص به خود داره و البته شرایط اقماری و اسکان دائم مزایای مربوط به خودشون رو دارند...وگرنه تمام این 4 شرکت از یک سیستم واحد که به همون وزارت نفت برمیگرده تبعیت میکنند...
اگه سوالی در رابطه با شرکت ها و جزیئاتشون هست در خدمتم
ممنون حامد جان، لطف کردی
فکر کنم بهتره یه خورده صبر کنیم تا شرکت نفت هم مثل شرکت گاز مکانهایی که قراره واسشون نیرو بگیره رو دقیقاً اعلام کنه و بعد با جزئیات بیشتر سوالامون رو ازت بپرسیم
فقط یه سوال
یکی از بندهای آگهی استخدام شرکت گاز اینه: ( 9- در صورت واگذاري هر يك از شركت هاي متقاضي نيرو(محل هاي خدمتي) به بخش غيردولتي از تاريخ واگذاري كارمند تابع مقررات شركت غيردولتي خواهد بود.)
همونجوری که میدونی بعضی از شرکتهای وزارت نفت داره واگذار میشه به بخش خصوصی(مثل نفت خیز جنوب که شما مشغول بکار هستی) ، اونوقت بعد از واگذاری کامل این شرکتها تکلیف نیروهای رسمیش چی میشه؟
ضمنا من خودم هم حدود یکسال پالایشگاه جم بودم که اگه دوستان سوالی داشتن در خدمتم
کی گفته شرکت نفت و بخصوص مناطق نفت خیز داره واگذار میشه؟
من به شما قول 100% میدم این اتفاق نخواهد افتاد...صنایع پایین دستی مثل پتروشیمی و پالایشگاها واگذار میشن ولی شرکت ملی نفت هیچوقت واگذار نمیشه اونم یه شرکت مهمی مثل مناطق نفت خیز...اگه بخوان خصوصی کنن کلا باید در وزارت رو ببندن دیگه...خود رستم قاسمی و دولت بارها گفته که شرکت نفت هیچوقت خصوصی نمیشن و در حیطه دولت باقی میمونن...حالا ممکنه یه بخش های خدماتیش خصوصی شه مثلابحث این بود پیراحفاری که جز شرکت نفت محسوب میشه بره زیر نظر بخش خصوصی که با توافقات انجام شده طرحش برگشت خورد و دولتی باقی موند ولی شرکت های بهره برداری نفت و گاز رو هیچوقت نمیدن دست بخش خصوصی...
در مورد سوالتون ببینید شرکت میاد بندهای استخدامی رو کامل و جامع در نظر میگیره تا بعدا مشکلی برای خودش از نظر حقوقی پیش نیاد..اینی که شما میگین احتمالش خیلی خیلی کمه که اونجایی که هستین خصوصی بشه و اگه شما در یه شرکت دولتی باشین و رسمی باشین و خصوصی بشه میتونین درخواست انتقالی برای شرکت دولتی بدین و این حق شماست...
ضمن اینکه در این حالت اگه شرکت خصوصی بشه از حقوق شما حتی یه ذره کم نخواهد شد و بیمه شما همچنان تحت پوشش نفت خواهد ماند و براتون تفاوتی نباید داشته باشه...
آخه دوهفته پیش مدام توی تلویزیون زیرنویس میکرد که قراره نفت خیز جنوب بره توی بورس
پس با این توضیحات شما این بند آگهی مسئله چندان مهمی هم نیست
ممنون
سلام...بچه ها چرا این آگهی استخدام شرکت گاز دیگه باز نمیشه؟؟![]()
سلام..دوست من روند جذب فارغ التحصیل ممتاز متوقف شده (بدلیل درخواست های زیاد این گروه از داوطلبان) و باید مثل بقیه توی آزمون های ورودی شرکت کنند...دانشگاه صنعت نفت هم همینطور حتی در صورت داشتم معدل بالای 17...تنها مزیت های فارغ التحصیل شدن از این دانشگاه اینه که هنگام ثبت نام یه امتیاز + براتون منظور میشه و جزو اقشار 17 گانه خاص قرار میگیرید.
![]() |
پایه بین 1 تا 1.5 ملیون.کسی میدونه حقوق دریافتی با لیسانس مهندسی به عنوان قرارداد موقت در شرکت نفت و گاز پارس (عسلویه) چقدره؟؟؟