واقعا نسبت به این کلمات تو اگهی استخدام الرژی پیدا کردم:همه ی امیدم به این استخدامی پارس جنوبی بود که اینم هییییچ
بازم ذکوووور![]()
مرد.مذکر.ذکور

واقعا نسبت به این کلمات تو اگهی استخدام الرژی پیدا کردم:همه ی امیدم به این استخدامی پارس جنوبی بود که اینم هییییچ
بازم ذکوووور![]()
واقعا نسبت به این کلمات تو اگهی استخدام الرژی پیدا کردم:
مرد.مذکر.ذکور
![]()
آره عجیب بود واقعا" همیشه من شنیده بودم عسلویه خانوم ها رو هم استخدام میکنن و خودم هم حتی دیده بودم اونجا کارمندهای خانوم کار میکنن اما تو آگهی دیدم نوشته مردها. دلیلشو نمیدونمهمه ی امیدم به این استخدامی پارس جنوبی بود که اینم هییییچ
بازم ذکوووور![]()
همه ی امیدم به این استخدامی پارس جنوبی بود که اینم هییییچ
بازم ذکوووور![]()
همه ی امیدم به این استخدامی پارس جنوبی بود که اینم هییییچ
بازم ذکوووور![]()
مرد.مذکر.ذکور
![]()
تو آب و هوای گرم و آلوده به انواع سموم عسلویه ؛ مردها - مذکرها - ذکووور هم دوام نمیارن چه برسه به جنس مخالف - زن - دختر - مونث![]()
ای بابا مردم از بیکاری تو بگو موتور خونه جهنم کار باشه من میرم
چقدر تبعیض میذارن آخه اگه قرار بود مهندسای شیمی خانم نرن سر کار اصلاً چرا این رشته رو برا دخترا هم گذاشتن![]()
کاملا موفقم.اصلا م.شیمی خوندن تو ایران اشتباه محضه وقتی تو اگهی استخدام میزنن مهندس مکانیک اشنا به طراحی فرایند اشنا به پالایش.طرف نمیدونه این کسی که میخواد مهندس شیمیه نه مکانیک.بیاین از همه اگهی های استخدام رو اینجا اعلام کنین.البته م.شیمی ها روای بابا مردم از بیکاری تو بگو موتور خونه جهنم کار باشه من میرم
چقدر تبعیض میذارن آخه اگه قرار بود مهندسای شیمی خانم نرن سر کار اصلاً چرا این رشته رو برا دخترا هم گذاشتن![]()
کاملا موفقم.اصلا م.شیمی خوندن تو ایران اشتباه محضه وقتی تو اگهی استخدام میزنن مهندس مکانیک اشنا به طراحی فرایند اشنا به پالایش.طرف نمیدونه این کسی که میخواد مهندس شیمیه نه مکانیک.بیاین از همه اگهی های استخدام رو اینجا اعلام کنین.البته م.شیمی ها رو
گل گفتي. ما چه گناهي كرديم اومديم اين رشتهای بابا مردم از بیکاری تو بگو موتور خونه جهنم کار باشه من میرم
چقدر تبعیض میذارن آخه اگه قرار بود مهندسای شیمی خانم نرن سر کار اصلاً چرا این رشته رو برا دخترا هم گذاشتن
![]()
مرد.مذکر.ذکور
![]()
تمام سعیم تو دوران کارشناسی این بود که با معدل بالای 17 فارغ التحصیل شمو بعد برای کار تو پالایشگاه و عسلویه و...!
عسلویه هم مثل آرزوهای دوران کودکی شده !
آخه یکی بگه بی عدالتی و بی انصافی تاکی؟اصلا چقدر؟
فرق من و اون جنس ذکور چی هستش برای کار!
بعد میگم چرا مهندس مملکت ما بیکارن یا معتاد میشن![]()
هنوز توی واحد عملیاتی نرفتید که بدونید چی هستش. وقتی چاه آتش میگیره دمای اون منطقه به بالای 80 درجه می رسه. ظهر گرما توی عسلویه دمای هوا 60 درجه هستش وقتی کنار فلر میرسید دما میشه 80 درجه...اگر زیرش برید بدنتون شروع به تاول زدن خود به خود میکنه. فکر می کنید می تونید توی این اوضاع کار کنید؟ وقتی میرید طب صنعتی برای چی؟ واسه اینکه ببینه پوست بدن کی چه رنگیه؟ نخیر برای چک کردن وضع جسمانی هستش شما اگر کمی لاغر باشید محاله طب صنعتی پذیرشتون کنه.
مگه کار کردن واسه یک ساعت یا دو ساعته؟ برای 12 ساعت کار روزانه در شرایط ایده ال هستش فقط کافیه کمی از حالت نرمال خارجه بشه اون وقت به جای 12 ساعت باید 18 ساعت کار کنید. فکر میک یند ون مهندس هستید می شینید روی صندلی پشت میز و اتاق کولر دار؟ نه از این خبرا نیست. باید برید روی لوله استیم با دمای 120 درجه با استید تا زیر کفشتون دود بلند بشه. به حرف شاید بگید میرم نه مشکلی نداره، وقتی رفتید متوجه می شوید. مردها که برن نهایتش که گرمشون بشه کمی لباس آزاد تر میپوشن خانم ها با مانتو و کلاه ایمنی و کفش ایمنی چطوری می خوان کار کنن؟
یه بار قرار بود مسیر بخار 600 پوندو از روی هدر اصلی به سمت کوره باز کنیم که در ارتفاع 20 متری زمین بود نه جای دست داشت نه جایی که بتونی پاتو محکم کنی رو دوتا لاین تو اون ارتفاع وایساده بودیم یعنی جرات پایین نگاه کردن و نداشتم وقتی ولو پشتش فشار میفته مخصوصا فشار بالا دیگه باز کردنش کار 6 تا حسین رضا زاده باهمه خلاصه با چه بدبختی ولو و باز کردیم خدا میدونه
البته خانمها هم میتوننا :دی
من سر جلسه امتحان دکترا چندتا از دوستای قدیمیو دیدم که عسلویه کار میکنن. همه گفتن کار توی عسلویه برای مدت محدود و موقت خوبه نه دائم. شاید اصلا" عملی نباشه. البته توی بخش های دیگه ی جنوب مثل جزایر سیری و لاوان و خارک و بندرعباس و ماهشهر شاید به طور نسبی یه کم بهتر باشه. خب اینم شانس بد ماایرانیاست که همه مناطق نفتیمون افتادن گرمترین نقاط مثلا" چی میشد رامسر و فریدونکنار و چالوس مناطق نفتی داشتیم به جای عسلویه و اینجاهاهنوز توی واحد عملیاتی نرفتید که بدونید چی هستش. وقتی چاه آتش میگیره دمای اون منطقه به بالای 80 درجه می رسه. ظهر گرما توی عسلویه دمای هوا 60 درجه هستش وقتی کنار فلر میرسید دما میشه 80 درجه...اگر زیرش برید بدنتون شروع به تاول زدن خود به خود میکنه. فکر می کنید می تونید توی این اوضاع کار کنید؟ وقتی میرید طب صنعتی برای چی؟ واسه اینکه ببینه پوست بدن کی چه رنگیه؟ نخیر برای چک کردن وضع جسمانی هستش شما اگر کمی لاغر باشید محاله طب صنعتی پذیرشتون کنه.
مگه کار کردن واسه یک ساعت یا دو ساعته؟ برای 12 ساعت کار روزانه در شرایط ایده ال هستش فقط کافیه کمی از حالت نرمال خارجه بشه اون وقت به جای 12 ساعت باید 18 ساعت کار کنید. فکر میک یند ون مهندس هستید می شینید روی صندلی پشت میز و اتاق کولر دار؟ نه از این خبرا نیست. باید برید روی لوله استیم با دمای 120 درجه با استید تا زیر کفشتون دود بلند بشه. به حرف شاید بگید میرم نه مشکلی نداره، وقتی رفتید متوجه می شوید. مردها که برن نهایتش که گرمشون بشه کمی لباس آزاد تر میپوشن خانم ها با مانتو و کلاه ایمنی و کفش ایمنی چطوری می خوان کار کنن؟
موافقم.البته الان کار تو همون ازمایشگاهم دیگه پیدا نمیشهكاش از اول اين گرايش و رشته رو براي خانمه ا نميذاشتن تا حالا بعد از 6 سال تحصيل هيچ مزيتي برات نداشته باشه و سرخورده تر از قبل بشي. من كه اميدمو براي كار خوب تو اين رشته از دست دادم. همه جا خانمهاي مهندس شيمي رو مثل شيميست ها براي كار در آزمايشگاه استخدام ميكنن و البته با توجه به شرايط كاري كه شما ميگيد حق هم دارن.پ ما چكار كنيم با اين عمر رفته و بي نتيجه
چی میشد رامسر و فریدونکنار و چالوس مناطق نفتی داشتیم به جای عسلویه و اینجاها![]()
اون وقت باید همه بدبختی ها واسه جنوبی ها بود.
گرما برای جنوبی ها.
هشت سال جنگ تحمیلی که هنوز آثارش به وضوح پدیداره.
بیکاری برای جنوبی ها.
================================
آب و هوای عالی برای تهرانی ها و شمال کشور.
امکانات رفاهی و آموزشی و قطبی شدن دانشگاه ها.
کار فراوان در آزمون های استخدامی برای تهرانی ها.
آره واقعا".انصافا" همینطوره. و چقدر هم ادمهای خونگرم و مهربونی هستن. هر دفعه واسه ماموریت رفتم جنوب حالا هر جاییش جز خوبی ندیدم ازشون. چقدر هم مهمون نوازن و هوای غریبه ها رو دارناون وقت باید همه بدبختی ها واسه جنوبی ها بود.
گرما برای جنوبی ها.
هشت سال جنگ تحمیلی که هنوز آثارش به وضوح پدیداره.
بیکاری برای جنوبی ها.
================================
آب و هوای عالی برای تهرانی ها و شمال کشور.
امکانات رفاهی و آموزشی و قطبی شدن دانشگاه ها.
کار فراوان در آزمون های استخدامی برای تهرانی ها.
به نظر من که مهندس شیمی تا نره جنوب مهندس شیمی نمیشه. باید چندسال زیر اون آفتاب کار کنه تا حرفی برای گفتن داشته باشه.کل امکانات و ریختن تو تهران
البته حقوق تهرانم پایینه واقعا تو این شهر گرون ضریب 1.1 خیلی پایینه در صورتیکه تو جنوب تا 4 هم میرسه
تمام سعیم تو دوران کارشناسی این بود که با معدل بالای 17 فارغ التحصیل شمو بعد برای کار تو پالایشگاه و عسلویه و...!
عسلویه هم مثل آرزوهای دوران کودکی شده !
آخه یکی بگه بی عدالتی و بی انصافی تاکی؟اصلا چقدر؟
فرق من و اون جنس ذکور چی هستش برای کار!
بعد میگم چرا مهندس مملکت ما بیکارن یا معتاد میشن![]()
هنوز توی واحد عملیاتی نرفتید که بدونید چی هستش. وقتی چاه آتش میگیره دمای اون منطقه به بالای 80 درجه می رسه. ظهر گرما توی عسلویه دمای هوا 60 درجه هستش وقتی کنار فلر میرسید دما میشه 80 درجه...اگر زیرش برید بدنتون شروع به تاول زدن خود به خود میکنه. فکر می کنید می تونید توی این اوضاع کار کنید؟ وقتی میرید طب صنعتی برای چی؟ واسه اینکه ببینه پوست بدن کی چه رنگیه؟ نخیر برای چک کردن وضع جسمانی هستش شما اگر کمی لاغر باشید محاله طب صنعتی پذیرشتون کنه.
من سر جلسه امتحان دکترا چندتا از دوستای قدیمیو دیدم که عسلویه کار میکنن. همه گفتن کار توی عسلویه برای مدت محدود و موقت خوبه نه دائم. شاید اصلا" عملی نباشه. البته توی بخش های دیگه ی جنوب مثل جزایر سیری و لاوان و خارک و بندرعباس و ماهشهر شاید به طور نسبی یه کم بهتر باشه. خب اینم شانس بد ماایرانیاست که همه مناطق نفتیمون افتادن گرمترین نقاط مثلا" چی میشد رامسر و فریدونکنار و چالوس مناطق نفتی داشتیم به جای عسلویه و اینجاها![]()
به نظر من که مهندس شیمی تا نره جنوب مهندس شیمی نمیشه. باید چندسال زیر اون آفتاب کار کنه تا حرفی برای گفتن داشته باشه.
كاش از اول اين گرايش و رشته رو براي خانمه ا نميذاشتن تا حالا بعد از 6 سال تحصيل هيچ مزيتي برات نداشته باشه و سرخورده تر از قبل بشي. من كه اميدمو براي كار خوب تو اين رشته از دست دادم. همه جا خانمهاي مهندس شيمي رو مثل شيميست ها براي كار در آزمايشگاه استخدام ميكنن و البته با توجه به شرايط كاري كه شما ميگيد حق هم دارن.پ ما چكار كنيم با اين عمر رفته و بي نتيجه