ازدواج جالب دختر تایوانی بخاطر فرار از ترشیده شدن !!

Hodaa37

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش شما دیگه کوتاه بیا:smile:
بعد از مدتها یه عروسی داریم میریم ها . اونم خارجه , ببینم میتونید رای ِ داماد رو بزنید:cry:
یا خودتون عروسی کنید یا بذارید این وصلت سر بگیره ؛ من کلی برنامه چیدم واسه عروسی و مهمونی رفتن:cool:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
به حق چیزای ندیده و نشناخته...:eek:
یعنی انقدر ترشیده بود که همچین کاری کرد؟:surprised:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه ترشیدگی خیلی بهش فشار آورده...
بیچاره...
ولی جالبه الان عروس و داماد یکین...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بعد از مدتها یه عروسی داریم میریم ها . اونم خارجه , ببینم میتونید رای ِ داماد رو بزنید:cry:
یا خودتون عروسی کنید یا بذارید این وصلت سر بگیره ؛ من کلی برنامه چیدم واسه عروسی و مهمونی رفتن:cool:

خب من خودم عاشق کارای خیرم و عاشق عروسیم مخصوصا این عروسی هایی که توش ارک میارند اهنگ یعنی اهنگ نه که فقط یه ریتم اهنگ میزنند خواننده هم میارند میخونه البته با رعایت شئونات اسلامی
ولی خیر دوستمونو تو این ازدواج نمیبینم :)

به حق چیزای ندیده و نشناخته...:eek:
یعنی انقدر ترشیده بود که همچین کاری کرد؟:surprised:

بابا مگه هر کی به ازدواج فکر کنه ترشیده!!!!!!!!!!!!

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من خودم عاشق کارای خیرم و عاشق عروسیم مخصوصا این عروسی هایی که توش ارک میارند اهنگ یعنی اهنگ نه که فقط یه ریتم اهنگ میزنند خواننده هم میارند میخونه البته با رعایت شئونات اسلامی
ولی خیر دوستمونو تو این ازدواج نمیبینم :)

بابا مگه هر کی به ازدواج فکر کنه ترشیده!!!!!!!!!!!!

ما نمیگیم تیتر تاپیک میگه ....
اینجوری که من فهمیدم دختره به خاطر فرار از حرفای مردم این کارو کرده

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
از جسارتش خوشم اومد:cool:
به نظر من بعضی وقتا آدم خوبه یه کاری کنه که دلش می خواد..به دلش باشه...(البته نه هر کاری )
ایده جالبی بود ...:D

Paydar91

کاربر ممتاز
ما نمیگیم تیتر تاپیک میگه ....
اینجوری که من فهمیدم دختره به خاطر فرار از حرفای مردم این کارو کرده

منم تعجبم کردم خب خدا رو شکر که حرف خودتون نبود

اون تیتر هم تعبیر استارتر محترم بوده از طرزفکر مردمشون ولی به زبون ما ترجمه کردند:smile:

خب بنده خدا کسی به دلش ننشسته ادم یک سال به اخر عمرش مونده با کسی که دوست داره و به دلش نشسته ازدواج کنه خیلی بهتره تا یه عمربخواد با کسی از حرف مردم یا فشار اطرافیان ازدواج کنه و بهش هیچ علاقه ای نداره
من نمیگم عشق افسانه ای قبل ازدواج چون به نظر من عشق وافعی تازه بعد ازدواجه و هنوز توی این فکرم که واسه این عشق قبل ازدواج که الان مرسوم شده یه اسم دیگه پیدا کنم
مهم کیفیته نه کمیت
ولی قبل ازدواج باید حتما حس خوبه نسبت به کسی که میخواد ازدواج کنه پیدا کنه.........

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تعجبم کردم خب خدا رو شکر که حرف خودتون نبود

اون تیتر هم تعبیر استارتر محترم بوده از طرزفکر مردمشون ولی به زبون ما ترجمه کردند:smile:

خب بنده خدا کسی به دلش ننشسته ادم یک سال به اخر عمرش مونده با کسی که دوست داره و به دلش نشسته ازدواج کنه خیلی بهتره تا یه عمربخواد با کسی از حرف مردم یا فشار اطرافیان ازدواج کنه و بهش هیچ علاقه ای نداره
من نمیگم عشق افسانه ای قبل ازدواج چون به نظر من عشق وافعی تازه بعد ازدواجه و هنوز توی این فکرم که واسه این عشق قبل ازدواج که الان مرسوم شده یه اسم دیگه پیدا کنم
مهم کیفیته نه کمیت
ولی قبل ازدواج باید حتما حس خوبه نسبت به کسی که میخواد ازدواج کنه پیدا کنه.........

کاملا با حرفات موافقم
عشق قبل از ازدواج تنده ولی زودگذره
عشق و محبت بعد از ازدواجه که هم قشنگه هم مهمه
من خیلی از این ادما دیدم که میگن عاشقن ولی باور کن عشقشون انقدر سسته که هروز عاشق یکی میشن و فرداش فراموش میکنن

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین به خاطر حرف مردم چه عذابی کشیده ولی خوب تونست به همه بفهمونه البته اگه این مردم متوجه بشن..............

Paydar91

کاربر ممتاز
کاملا با حرفات موافقم
عشق قبل از ازدواج تنده ولی زودگذره
عشق و محبت بعد از ازدواجه که هم قشنگه هم مهمه
من خیلی از این ادما دیدم که میگن عاشقن ولی باور کن عشقشون انقدر سسته که هروز عاشق یکی میشن و فرداش فراموش میکنن
ممنونم.
البته عشق قبل ازدواج همشون تند نیست
کسی که یه روزه عاشق بشه معلومه دو روزه فارق میشه
ولی منم خیلی از ادما رو دیدم حتی طرف پسر بوده ولی به پای کسی که دوست داشته نشسته حتی با این که همش طرد میشده یه بنده خدایی بود بعد 10 سال انتظار رسید

به نظر من همون مدت زمان پروسه ای که طول میکشه ادم عاشق یکی بشه و اگه باهاش ازدواج نکنه اگه بخواد فراموشش کنه حداقل ضرب در 2 همون زمان پرسه زمان لازمه که فراموشش کنه اینو با تحقیق میگم

یعنی کسی که یه روزه عاشق میشه دو روزه فارق میشه

کسی که یه ساله عاشق میشه دو ساله فارق میشه و.......

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
ای بابا امان از دست این ادما چه کارایی که نمیکنن

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم.
البته عشق قبل ازدواج همشون تند نیست
کسی که یه روزه عاشق بشه معلومه دو روزه فارق میشه
ولی منم خیلی از ادما رو دیدم حتی طرف پسر بوده ولی به پای کسی که دوست داشته نشسته حتی با این که همش طرد میشده یه بنده خدایی بود بعد 10 سال انتظار رسید

به نظر من همون مدت زمان پروسه ای که طول میکشه ادم عاشق یکی بشه و اگه باهاش ازدواج کنه اگه بخواد فراموشش کنه حداقل ضرب در 2 همون زمان پرسه زمان لازمه که فراموشش کنه اینو با تحقیق میگم

یعنی کسی که یه روزه عاشق میشه دو روزه فارق میشه

کسی که یه ساله عاشق میشه دو ساله فارق میشه و.......

پس رابطه ریاضیشو هم کشف کردی

حرفت منطقیه قبول دارم

sajjad_mke

عضو جدید
اين طوري ديگه نديده بوديم.
فردا بين دختراي ايران مد مي شه

سایه خانم

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی همین ایرانم خیلی از دخترا برای ترس از نترشیدنو حرف مردم ازدواج میکنن با کسی که دوسش ندارن اما به زووور تظاهر به عشق میکنن. آدم بترشه بهتر از اینکه ادای خوشبختی رو دربیاره