ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
يه چن وقتيه بدجور داشتم تلاش ميكردم ارتعاشات را به يه جايي برسونم ولي انگار نميشه ههههه

از اين درس از اول بدم ميومد و اخرشم نشد كه بشه
سلام
نمیدونم چرا ارتعاشات انقدر براتون مشکل ساز شده .
من پارسال 1 هفته ارتعاشات رو خوندم سر جلسه کنکور 2-3 تا تست ارتعاشات رو جواب دادم.
البته من ارتعاشاتم تو دانشگاه هم خوب بود.و هنوز برای امسال ارتعاشات رو نخوندم. اگه با خوندن کتاب راهیان متوجه نشدید، کتاب دکتر محجوب مقدس رو بخونید . خیلی خوب و رون درس داده.

ehsan esf

عضو جدید
من كتاب جباري را دارم و اين كتاب هم يه جوري گفته

توصيه اتون را انجام ميدم ببينم چي ميشه

ممنون رفيق گلم

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام
من پارسال 1 هفته ارتعاشات رو خوندم سر جلسه کنکور 2-3 تا تست ارتعاشات رو جواب دادم.
البته من ارتعاشاتم تو دانشگاه هم خوب بود.و هنوز برای امسال ارتعاشات رو نخوندم. اگه با خوندن کتاب راهیان متوجه نشدید، کتاب دکتر محجوب مقدس رو بخونید . خیلی خوب و رون درس داده.
منم ارتعاضاتم.بد نبود ولی هیچی نمیفهممش,خیلی بد گفته اول باید ی جزوه پیداکنم بخونمش
ب توصیتونم عمل میکنم ممنون دوست عزیز

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام خوبید؟
بچه ها خیلی درس بخونید خیلی .امروز یه چند تا از خر خونای دانشگاه تبریزو دیدم واییییییییییییییییییی
اینا اینن ببینین دانشگاه های تهران چطورین
پاک اعتماد به نفسمو از دست دادم:(

منم چندتا از درسخونای دانشگاه تهرانو اراکو و شریفو دیدم, دانشگاه شریفیه انصافا خرخون بود خیلیم حالیش بود,
منم کل روحیم ب نابودی گردید,ولی نه بخاطر خوندن اونا بخاطر عقب بودن خودم,
مهندس خوندن دیگران مهم نیست,خودتون باید ملاک قرار بگیرید,هرکی زیاد بخونه ک قرار نیست اول بشه

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام

ارتعاشات پوران پژوهش

فصل ارتعاشات ازاد سیستم های یک درجه ازادی با میرا کننده ، کدوم فصل این کتاب میشه؟ فصل دو درسته؟
سوالی دیگه فصل سه همین کتاب تکتیک نوشته . این فصل کافیه برای خوندن ؟ یعنی شامل فصل یک دو میشه؟

khorshid_mech

عضو جدید
گذشته رو اگه به دوش بکشی کمرت خم میشه ولی اگه بذاری زیر پات قدت بلند تر میشه ...

وقتی پاهات خسته شدن با قلبت بدو...
با قلبت بدو
نه با پاهات ...

تعدادی موش آزمایشگاهی رو به استخر آبی انداختند و زمان گرفتند تا ببینند
چند ساعت دوام میاورند،حداکثر زمانی که موشها توانستند دوام بیاورند
17 دقیقه بود.
سری دوم موشها را با توجه به اینکه حداکثر 17 دقیقه می توانند زنده بمانند
به همان استخر انداختند،اما این بار قبل از 17 دقیقه نجاتشان دادند.
بعد از اینکه زمانی را نفس تازه کردند دوباره انها را به استخر انداختند.
حدس بزنید چقدر دوام آوردند؟
26ساعت !!!!!!!!!!!!
پس از بررسی به این نتیجه رسیدند که علت زنده بودن موش ها این بوده است که
انها امیدوار بودند تا دستی باز هم انها را نجات بدهد و توانستند این همه دوام بیاورند!

امید، قوه محرک زندگی است.

generalenglish

عضو جدید
سلام دوستان
امیدوارم کنکور خوبی پیش رو داشته باشید.
برای عید دانشجویان، مولفین زیر ذره بین 3 تا عیدی در نظر گرفتن:
کسایی که دو جلدی زبان عمومی ارشد زیر ذره بین رو تهیه کردن و دارن می خونن حتما از این موارد استفاده کنن:
1. آزمونهای رایگان زبان عمومی به صورت آنلاین از 1 آبان برای همه دانشجوها
2. دانلود درسنامه رایگان برای جلد اول زیر ذره بین
3.دانلود رایگان فایل صوتی جلد اول زیر ذره بین
این ایمیل برای اطلاع رسانی بوده و امیدوارم روزهای خوبی در پیش داشته باشید.

peyman9999

عضو جدید
سلام

ارتعاشات پوران پژوهش

فصل ارتعاشات ازاد سیستم های یک درجه ازادی با میرا کننده ، کدوم فصل این کتاب میشه؟ فصل دو درسته؟
سوالی دیگه فصل سه همین کتاب تکتیک نوشته . این فصل کافیه برای خوندن ؟ یعنی شامل فصل یک دو میشه؟

سلام
اره فصل 2 میشه.
اون تکنیک های فصل 3 فقط جرم موثر و نحوه انتقال و جابه جا کردن جرم و فنر و ... به نقطه دلخواه رو گفته .یعنی روش های حل رو باید از فصل 2 بلد باشی.بعد با این میتونی ساده سازی کنی.
اگه با روش ریلی و نیوتون و... کلا حل دقیق مشکل داری.حتما ص 34 و ص 83 کتاب رو بخون.این دو تا فرمول رو که یاد گرفتی.فصل 3 رو بخون و حالت های خاصش رو برا خودت بررسی کن.بعدش میتونی فرکانس طبیعی ، جرم موثر و سختی معادل یک درجه ازادی خیلی راحت پیدا کنی.فقط یکم تمرین و تسلط میخواد.

sajjad_ghahari

عضو جدید
کنترل

کنترل

سلام، خسته نباشید دوستان...
دوستانی که کتاب اریاز برادرانی رو مرجع درس کنترل قرار دادن، آیا حذفیاتی توی این کتاب واسه رشته مکانیک وجود داره یا نه؟ بعد اینکه تست های آخر هر فصل فقط تستای مکانیک رو دوستان حل می کنن یا رشته های دیگه رو حل می کنن ( برق، هسته ای )؟ همه تستای مکانیک رو شامل می شه و یا منبعی دیگه ای واسه تست زدن در کنارش بذاریم؟

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها این مقاومت نایی ، درس دادنش خیلی خوبه ها ولی وقتی نوبت تست میرسه اصلا از فرمولای توی مبحث درس دادنش استفاده نمیکنه

چطوری این خوندید؟ یکم برام توضیح بدید

فصل خمش الان دارم میخونم

r.mob

عضو جدید
بچه ها این مقاومت نایی ، درس دادنش خیلی خوبه ها ولی وقتی نوبت تست میرسه اصلا از فرمولای توی مبحث درس دادنش استفاده نمیکنه

فصل خمش الان دارم میخونم

سلام
من بعد درسنامش مثال های حل شده رو خوندم. به نوعی مثال های حل شده تکمیل کننده درسنامش هست. شما بعد درسنامه مثال های حل شده رو بخون ، بعد برو سراغ تست ها .

M.ARIABOY

عضو جدید

فصل خمش الان دارم میخونم

اره درسنامه بعد تستا خیلی توپ میشه,ولی مقاومت یکم.بد.قلقه

قسمت های مهم مقا مت ب تفکیک هر درس و موضوع قبلا توهمین تاپیک بود
اگه فهمیدی کدوم.صفح هس ب منم بگو
مقاومت وقتگیره ولی میشه تستاشو زد

ehsan esf

عضو جدید
اتفاقا مقاومت واقعا درس خيلي خوبيه و اصن بدقلق نيست جدي

دو بار قبل هم من اين حرفا را زدم

بعد از درسنامه بريد سراغ مثال ها((مثال ها همون تست ها هستن فرقي ندارن خيلي))

همين طور كه حل ميكنيد برا خودتون مشخص كنيد كه چه تيپ سوال هايي داره اين بخش

مثلا فصل دوم

تيپ سوال اول = تير يه سر گيردار ((كه ميتونه يه نيروي محوري بهش وارد بشه و يا اينكه چندتا و نوع هاي ديگه))
تيپ سوال دوم= تير دو سر گيردار (( دو نوع وال داره يكي پيدا كردن نيروي يكي از تكيه گاه ها و تغيير مكان يه نقطه از تير كه اغلب فنر ها موازي جواب ميده))

و همين طور ادامه بدين

اين طوري تو ذهنتون يه جوري هك ميشه كه وقتي سوال بياد جلو چشمتون فورا حل هم به ذهنتون مياد

((من با همين روش تمام سوال هاي اخر فصلش را كامل درست زدم هر چند گفتم مثال ها تقريبا همون تست ها هستن ))

khorshid_mech

عضو جدید
اتفاقا مقاومت واقعا درس خيلي خوبيه و اصن بدقلق نيست جدي

دو بار قبل هم من اين حرفا را زدم

بعد از درسنامه بريد سراغ مثال ها((مثال ها همون تست ها هستن فرقي ندارن خيلي))

همين طور كه حل ميكنيد برا خودتون مشخص كنيد كه چه تيپ سوال هايي داره اين بخش

مثلا فصل دوم

تيپ سوال اول = تير يه سر گيردار ((كه ميتونه يه نيروي محوري بهش وارد بشه و يا اينكه چندتا و نوع هاي ديگه))
تيپ سوال دوم= تير دو سر گيردار (( دو نوع وال داره يكي پيدا كردن نيروي يكي از تكيه گاه ها و تغيير مكان يه نقطه از تير كه اغلب فنر ها موازي جواب ميده))

و همين طور ادامه بدين

اين طوري تو ذهنتون يه جوري هك ميشه كه وقتي سوال بياد جلو چشمتون فورا حل هم به ذهنتون مياد

((من با همين روش تمام سوال هاي اخر فصلش را كامل درست زدم هر چند گفتم مثال ها تقريبا همون تست ها هستن ))

از خودتون آزمون گرفتید سوالاشو؟

همه ی سوالا رو حل کردین؟ اون تستای آخر و jتکمیلیشونم رو حل میکنید دوستان؟

بعد یعنی اون روز همه میگفتن که پارسه داریم پارسه داریم جواباش نیومد بذارین درصداتونو که ماهم ببینیم با رتبه هاتون بابا نمیخوریم درصداتونو که:razz:

آخرین ویرایش:

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام

والا منم با ارتعاشات مشکل دارم و از اول حذفش کردم،شما چطوری تو یه هفته خوندین؟ چیارو خوندین و چطوری؟

r.mob

عضو جدید
والا منم با ارتعاشات مشکل دارم و از اول حذفش کردم،شما چطوری تو یه هفته خوندین؟ چیارو خوندین و چطوری؟

سلام
ارتعاشات فصل اولش که مقدمه هست، فصل 2 در مورد ارتعاشات 1 درجه آزادی هست 3-4 تا روش داشت ( روش ریلی - نیوتن و ...) که هر کدوم مختص یه سری مسائل بودن . و شما با حل کردن چند تا تمرین متوجه میشی که برای هر مسئله از کدوم روش باید استفاده کنیم. فصل 3 در مورد ارتعاشات اجباری بود که بیشتر یه فصل حفظ کردنی بود . چند تا حالت رو بررسی کرده بود و نمودارش رو کشیده بود و یه سری نکات رو برای هر حالت گفته بود که با حفظ کردن اون نکات و نمودارها میتونستی به تستاش جواب بدی.
فصل 4 ام هم که تقریبا ازش سوالی نمیاد .
فصل 5 هم در مورد ارتعاشات چند درجه آزادی بود که من نخوندمش . ولی میدونم راحت نیست .
فصل آخر هم که روش لاگرانژ بود که یه روش کلی در مورد حل مسائل 1 درجه آزادی و چند درجه آزادی رو میگه که خیلی جاها به درد میخوره.
من پارسال فصل 2 و 3 رو خوندم . سر جلسه کنکور هم یه سوالش رو با حذف گزینه ها جواب دادم .
ارتعاشات سخت هست ولی باید تمرین کرد. شما اگه فصل 1 درجه آزادی رو بتونی تو ذهنت انواع مسائلش رو دسته بندی کنی و راه حلش رو یاد بگیری دیگه راحت میشه. فصل 3 ام هم که اون نکات رو حفظ کنی میتونی تستا رو جواب بدی.

hassan676767

عضو جدید

فصل خمش الان دارم میخونم
سلام اگه متن درسو با عمق و دقت بیشتر بخونی به طوری که مفاهیم رو کامل درک کنی به هیچ مشکلی بر نمی خوری
من به معنای واقعی به دکتر نایی ایمان آوردم

• Like
واکنش ها: maxy

maxy

عضو جدید
سلام دوستان مهندس

یکم منو راهنمایی کنید در درس طراحی اجزا؟؟؟

از راهیان ارشد می خونم.از فصل های پیچ و جوش و فنر چه مباحثی بیشتر سوال می یاد. مفهومی می دن یا حلی؟

ممنون میشم برای خوندن این فصل ها راهنمایی کنید

از راهیان می خونم

ehsan esf

عضو جدید
همه ی سوالا رو حل کردین؟ اون تستای آخر و jتکمیلیشونم رو حل میکنید دوستان

نه تكميلي ها را حل نميكنم من

ازمون كه نه اون طوري

همين طوري از اول شروع كردم تا اخر

وقت هم فعلا مد نظرم نبوده ((نميدونم كارم درسته يا نه البته))

من هنوز كه ثبت نام نكردم ايشالله برا 50 اولي ثبت نام ميكنم

r.mob

عضو جدید
سلام دوستان مهندس

یکم منو راهنمایی کنید در درس طراحی اجزا؟؟؟

از راهیان ارشد می خونم.از فصل های پیچ و جوش و فنر چه مباحثی بیشتر سوال می یاد. مفهومی می دن یا حلی؟

ممنون میشم برای خوندن این فصل ها راهنمایی کنید

از راهیان می خونم

سلام
در مورد فنر های فقط فنرهای مارپیچ سوال میاد و از بقیه فنر های کمتر سوال اومده.
در مورد پیچ ها هم از اون فصل از خار و پین ها سوال نمیاد .
همه مباحث رو بخون چه مفهومی چه مسئله عددی .
فصل جوش رو هم فعلا نخون بزار آخر اگه وقت اضافه آوردی این فصل رو بخون . از این فصل 7 سال بود سوال نمیومد که پارسال یه سوال دادن.

saeedhashemi1371

عضو جدید
از خودتون آزمون گرفتید سوالاشو؟

همه ی سوالا رو حل کردین؟ اون تستای آخر و jتکمیلیشونم رو حل میکنید دوستان؟

بعد یعنی اون روز همه میگفتن که پارسه داریم پارسه داریم جواباش نیومد بذارین درصداتونو که ماهم ببینیم با رتبه هاتون بابا نمیخوریم درصداتونو که:razz:

سلام
همه خوبن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
خیلی وقته تو تایپک پست نذاشتم ولی دنبالش می کنم
رتبه من تو آزمون اول پارسه شده 230
درصد هام هم خیلی بد هستش نمیزارم
ولی برای بچه هایی که میخان درجریان باشن:

درصد های رتبه یک آزمون 25 درصد اول پارسه

زبان:71
ریاضی:40
سیالات:73
جامدات: 76
دینامیک:63
در ضمن ایشون تو هیچ درسی بالاترین درصد رو نزدن !

khorshid_mech

عضو جدید
سلام
همه خوبن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

درصد های رتبه یک آزمون 25 درصد اول پارسه

زبان:71
ریاضی:40
سیالات:73
جامدات: 76
دینامیک:63
در ضمن ایشون تو هیچ درسی بالاترین درصد رو نزدن !

مرسی جناب مهندس خیلی لطف کردید.
سطح آزمون چطور بود؟ واینکه درصدای اول هر درس چقدر بودن؟
مرسی مرسی

آخرین ویرایش:

saeedhashemi1371

عضو جدید
مرسی جناب مهندس خیلی لطف کردید.
سطح آزمون چطور بود؟ واینکه درصدای اول هر درس چقدر بودن؟
مرسی مرسی

سطح سوالات به نظرم متوسط رو به آسون بود
ولی مشکل اصلی که سر آزمون داشتم این بود که چون مرور نداشتم خیلی از فرومول ها یادم نمیومد. مثلا فرمول تاب منحنی رو از ریاضی دو اصلا یادم نبود.
جامدات رو یکی از دوستام 85 درصد زده که نفر اول شده
ریاضی فک کنم شصت و دوتای دیگه هم 75 درصد.
مشکل اصلی این ازمون ها این هستش که به دلیل فاصله کم (دو هفته بین آزمون ها ) خوندن 25 درصد به خصوص تو دروسی که قبلا نخوندی خیلی سخته
من خودم عملا تو این آزمون 25 سوال رو بدون این که بخونم رد شدم!

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها سعي كنيد وقتي يه درسي را ميخونيد حتما شروع كنيد برا خودتون تيپ سوالها را مشخص كنيد

اين روش خودمه
براي مقاومت بي شك محشر بوده

يعني مثلا من فصل دوم مقاومت نايي را خوندم با حل مثالهاش فهميدم كه كل سوال ها ده نوعه

چون يكي از چيزايي مهم همينه كه بفهميد تيپ سواله فصل چه طوره و اونو يادبگيريد

براي ترمو هم من وقتي يخورده ميخونم ميشينم پشت ميز و انگار كه استادم برا ديوارا توضيح ميدم هههه عجيب موثره ها حالا يه امتحاني بكنيد

بروبچ دمتون گرم خيلي از همتون روحيه گرفتم ممنون كه سر ميزنيد

سلام
ممنونم از راهکارتون در مورد مقاومت
فکر میکنم این روش برای مقاومت جواب بده
چون دقیقا منم رو این مشکل دارم که نمیتونم همه مباحث مقاومت رو دسته بندی کنم
اما کنار این روش پیشنهاد میدم روی یه برگه شروع کنید از فصل اول خیلی ساده بنویسید که فصل راجع به چیه و روشهایی که برای حلش وجود داره چیا هستن در حد یه پاراگراف برای هرفصل و سعی کنید حداقل فرمول رو داشته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا