سلاميه چن وقتيه بدجور داشتم تلاش ميكردم ارتعاشات را به يه جايي برسونم ولي انگار نميشه ههههه
از اين درس از اول بدم ميومد و اخرشم نشد كه بشه
منم ارتعاضاتم.بد نبود ولی هیچی نمیفهممش,خیلی بد گفته اول باید ی جزوه پیداکنم بخونمشسلام
نمیدونم چرا ارتعاشات انقدر براتون مشکل ساز شده .
من پارسال 1 هفته ارتعاشات رو خوندم سر جلسه کنکور 2-3 تا تست ارتعاشات رو جواب دادم.
البته من ارتعاشاتم تو دانشگاه هم خوب بود.و هنوز برای امسال ارتعاشات رو نخوندم. اگه با خوندن کتاب راهیان متوجه نشدید، کتاب دکتر محجوب مقدس رو بخونید . خیلی خوب و رون درس داده.
سلام خوبید؟
بچه ها خیلی درس بخونید خیلی .امروز یه چند تا از خر خونای دانشگاه تبریزو دیدم واییییییییییییییییییی
اینا اینن ببینین دانشگاه های تهران چطورین
پاک اعتماد به نفسمو از دست دادم![]()
خیلی عقبی اینجوری اصلا پیشرفت نمیکنی فایده نداره !!!!! (ستاد تخریب روحیه و حذف رقبا)![]()
سلام
ارتعاشات پوران پژوهش
فصل ارتعاشات ازاد سیستم های یک درجه ازادی با میرا کننده ، کدوم فصل این کتاب میشه؟ فصل دو درسته؟
سوالی دیگه فصل سه همین کتاب تکتیک نوشته . این فصل کافیه برای خوندن ؟ یعنی شامل فصل یک دو میشه؟
بچه ها این مقاومت نایی ، درس دادنش خیلی خوبه ها ولی وقتی نوبت تست میرسه اصلا از فرمولای توی مبحث درس دادنش استفاده نمیکنه
چطوری این خوندید؟ یکم برام توضیح بدید
فصل خمش الان دارم میخونم
بچه ها این مقاومت نایی ، درس دادنش خیلی خوبه ها ولی وقتی نوبت تست میرسه اصلا از فرمولای توی مبحث درس دادنش استفاده نمیکنه
فصل خمش الان دارم میخونم
اتفاقا مقاومت واقعا درس خيلي خوبيه و اصن بدقلق نيست جدي
دو بار قبل هم من اين حرفا را زدم
بعد از درسنامه بريد سراغ مثال ها((مثال ها همون تست ها هستن فرقي ندارن خيلي))
همين طور كه حل ميكنيد برا خودتون مشخص كنيد كه چه تيپ سوال هايي داره اين بخش
مثلا فصل دوم
تيپ سوال اول = تير يه سر گيردار ((كه ميتونه يه نيروي محوري بهش وارد بشه و يا اينكه چندتا و نوع هاي ديگه))
تيپ سوال دوم= تير دو سر گيردار (( دو نوع وال داره يكي پيدا كردن نيروي يكي از تكيه گاه ها و تغيير مكان يه نقطه از تير كه اغلب فنر ها موازي جواب ميده))
و همين طور ادامه بدين
اين طوري تو ذهنتون يه جوري هك ميشه كه وقتي سوال بياد جلو چشمتون فورا حل هم به ذهنتون مياد
((من با همين روش تمام سوال هاي اخر فصلش را كامل درست زدم هر چند گفتم مثال ها تقريبا همون تست ها هستن ))
سلام
نمیدونم چرا ارتعاشات انقدر براتون مشکل ساز شده .
من پارسال 1 هفته ارتعاشات رو خوندم سر جلسه کنکور 2-3 تا تست ارتعاشات رو جواب دادم.
البته من ارتعاشاتم تو دانشگاه هم خوب بود.و هنوز برای امسال ارتعاشات رو نخوندم. اگه با خوندن کتاب راهیان متوجه نشدید، کتاب دکتر محجوب مقدس رو بخونید . خیلی خوب و رون درس داده.
والا منم با ارتعاشات مشکل دارم و از اول حذفش کردم،شما چطوری تو یه هفته خوندین؟ چیارو خوندین و چطوری؟
سلام اگه متن درسو با عمق و دقت بیشتر بخونی به طوری که مفاهیم رو کامل درک کنی به هیچ مشکلی بر نمی خوریبچه ها این مقاومت نایی ، درس دادنش خیلی خوبه ها ولی وقتی نوبت تست میرسه اصلا از فرمولای توی مبحث درس دادنش استفاده نمیکنه
فصل خمش الان دارم میخونم
همه ی سوالا رو حل کردین؟ اون تستای آخر و jتکمیلیشونم رو حل میکنید دوستان
سلام دوستان مهندس
یکم منو راهنمایی کنید در درس طراحی اجزا؟؟؟
از راهیان ارشد می خونم.از فصل های پیچ و جوش و فنر چه مباحثی بیشتر سوال می یاد. مفهومی می دن یا حلی؟
ممنون میشم برای خوندن این فصل ها راهنمایی کنید
از راهیان می خونم
از خودتون آزمون گرفتید سوالاشو؟
همه ی سوالا رو حل کردین؟ اون تستای آخر و jتکمیلیشونم رو حل میکنید دوستان؟
بعد یعنی اون روز همه میگفتن که پارسه داریم پارسه داریم جواباش نیومد بذارین درصداتونو که ماهم ببینیم با رتبه هاتون بابا نمیخوریم درصداتونو که![]()
سلام
همه خوبن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
درصد های رتبه یک آزمون 25 درصد اول پارسه
زبان:71
ریاضی:40
سیالات:73
جامدات: 76
دینامیک:63
در ضمن ایشون تو هیچ درسی بالاترین درصد رو نزدن !
مرسی جناب مهندس خیلی لطف کردید.
سطح آزمون چطور بود؟ واینکه درصدای اول هر درس چقدر بودن؟
مرسی مرسی
بچه ها سعي كنيد وقتي يه درسي را ميخونيد حتما شروع كنيد برا خودتون تيپ سوالها را مشخص كنيد
اين روش خودمه
براي مقاومت بي شك محشر بوده
يعني مثلا من فصل دوم مقاومت نايي را خوندم با حل مثالهاش فهميدم كه كل سوال ها ده نوعه
چون يكي از چيزايي مهم همينه كه بفهميد تيپ سواله فصل چه طوره و اونو يادبگيريد
براي ترمو هم من وقتي يخورده ميخونم ميشينم پشت ميز و انگار كه استادم برا ديوارا توضيح ميدم هههه عجيب موثره ها حالا يه امتحاني بكنيد
بروبچ دمتون گرم خيلي از همتون روحيه گرفتم ممنون كه سر ميزنيد