ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan esf

عضو جدید
من راهيان دارم و ازش خيلي راضيم با توجه به اين كه كلا ترموي من خوب بوده هميشه

نگاشت پي درپي؟؟

والا منم كريمي ميخونم و اصن چنين چيزي نديدم قسمت نگاشت ها براي مكاينك 1/Z و سينوس و كسينوس و موبيس مهمترين هان تقريبا ((تست هاي چند سال اخير را كه چك كردم اين طور بوده))
ايشالله امسال دو تا تست ازش بياد اي خدا هههه

MohammadAli.E

عضو جدید
دوستان عزیز در مورد کتاب ترمو تازه میخوام شروع کنم به خوندن .

به نظرتون چی بخونم ؟

راهیان یا پوران پژوهش یا نصیر یا ... ؟

راهیان و مخصوصا مدرسان رو در نظر داشته باشید. برید کتابفروشی از نزدیک ببینید.

r.mob

عضو جدید

ممنون ولی با این پام کتاب فروشی نمیتونم برم .

میخوام اینترنتی خرید کنم. کتاب راهیان دو جلدی هست . هر دو جلدش رو باید بگیرم ؟

MohammadAli.E

عضو جدید
ممنون ولی با این پام کتاب فروشی نمیتونم برم .

میخوام اینترنتی خرید کنم. کتاب راهیان دو جلدی هست . هر دو جلدش رو باید بگیرم ؟

جلد اول ترمو 1 و جلد دوم هم ترمو 2 هستش. بستگی داره به اینکه میخواید کل مباحث رو بخونید یا نه. مثلا اگه مباحث ترمو 2 رو نمیخونید پس فقط جلد یک رو بگیرید.

r7asmu7s

عضو جدید
آدم یه سری پست ها رو می بینه از زندگی ناامید میشه.

از اون بدتر هم دانشگاهی ای هست که میگه من یه ساله یه ضرب دارم می خونم :|.

//

سارنیا

عضو جدید

//

سلام
اینو همیشه یادتون بمونه که شما با دیگران فرق دارین و شروع کنید به خوندن و توکل کن به خدا
اگه فقط چون دوستاتون و اینجا خیلیا از شما بیشتر درس خوندن درسو ول کنید و نا امید بشید واقعا نمیدونم چی بگم
امروز استاد اندیشه اسلامیمون تو کلاس میگفت بعد از شرک ناامیدی بزرگترین گناه کبیره است
امید آخرین چیزیست که میمیرد.
بیل گیتس: هم کلاسی من در دانشگاه همه ی درس ها رو با نمرات عالی پاس میکرد ومن هی مردود میشدم !! اون الان یکی از کارمندای شرکت مایکروسافته ومن فقط مالک!!!!!! مایکروسافت
بعععلهههههههههههههه با انرژی و امید خالصانه به خدا وتلاش با همه ی توان بدون توجه به گذشته
گذشته رو اگه به دوش بکشی کمرت خم میشه ولی اگه بذاری زمین وروش وایسی قدت بلندتر میشه
موفق باشید

آخرین ویرایش:

crb7

عضو جدید

//
همه که راست نمیگن
یکی از دوستام قرار بود از پارسال شروع کنه و تصمیم قطعی داشت ولی هنوز شروع نکرده:biggrin:
شاید اون دوست شما نیاز به درس خوندن زیاد داره.این همه وقت آخه اصلا لازم نیس.یکی از همکلاسیام از آبان شروع کرد و فردوسی مشهد قبول شد:eek:

crb7

عضو جدید
این ترموی راهیان اعصاب منو خرد کرده:exclaim:شما که از مدرسان استفاده کردی چطوریاس؟خیلی با راهیان تفاوت داره.اگه خیلی بهتره که برم از روی اون شروع کنم به خوندن

khorshid_mech

عضو جدید
همه که راست نمیگن
یکی از دوستام قرار بود از پارسال شروع کنه و تصمیم قطعی داشت ولی هنوز شروع نکرده:biggrin:
شاید اون دوست شما نیاز به درس خوندن زیاد داره.این همه وقت آخه اصلا لازم نیس.یکی از همکلاسیام از آبان شروع کرد و فردوسی مشهد قبول شد:eek:

مرسی بی زحمت از این مواردی که دیدین زیاد بگین
مثلا یکی از استادای دانشگاه سارنیا 3 ماه خونده اونم از آبان 9 تبدیل انرژی شده!:)

r7asmu7s

عضو جدید
مرسی بی زحمت از این مواردی که دیدین زیاد بگین
مثلا یکی از استادای دانشگاه سارنیا 3 ماه خونده اونم از آبان 9 تبدیل انرژی شده!:)

خب کاری به سری استثنا ندارم. مهم اینه هر کسی سعی خودش رو کنه. من خیلی وقته پیگیر این تاپیک ام. بچه ها درصد می گفتن از چیزی که فک بر اندازه! ولی هرچی هست من به تلاش اعتقاد دارم تا به استثنا. و به شرایط روز کنکور هم هست که خیلی از اونهایی که انتظار بالا ازشون میره مشکل براشون پیش میاد و اصلا نمی تونن تمرکز کنن. نمونه اش دوست های خودم برای کنکور کارشناسی بودن که انتظار رتبه تک رقمی کم بود ازشون ولی آخر به دانشگاه آزاد دانشگاه شهرستان و فردوسی (که برای تک رقمی قلمچی خیلی کمه) قانع شدن.

بعد حتی شاخه با شاخه تو همین مکانیک فرق هست. تو یه دوره ای رتبه 6 و 15 ساخت و تولید همین آزمون پارسال باهام بودن. دلیل نمیشه رتبه های بالا واقعاً "مخ" باشن!

//

r.mob

عضو جدید
خب کاری به سری استثنا ندارم. مهم اینه هر کسی سعی خودش رو کنه. من خیلی وقته پیگیر این تاپیک ام. بچه ها درصد می گفتن از چیزی که فک بر اندازه! ولی هرچی هست من به تلاش اعتقاد دارم تا به استثنا. و به شرایط روز کنکور هم هست که خیلی از اونهایی که انتظار بالا ازشون میره مشکل براشون پیش میاد و اصلا نمی تونن تمرکز کنن. نمونه اش دوست های خودم برای کنکور کارشناسی بودن که انتظار رتبه تک رقمی کم بود ازشون ولی آخر به دانشگاه آزاد دانشگاه شهرستان و فردوسی (که برای تک رقمی قلمچی خیلی کمه) قانع شدن.

بعد حتی شاخه با شاخه تو همین مکانیک فرق هست. تو یه دوره ای رتبه 6 و 15 ساخت و تولید همین آزمون پارسال باهام بودن. دلیل نمیشه رتبه های بالا واقعاً "مخ" باشن!

//

سلام

چیزی که مشخص هست و اصل هست اینه نگاه به کسایی که سالهای گذشته قبول شدن بندازیم. یا حتی با مشاورهای کنکور صحبت کنیم یا مصاحبه با کسایی که رتبه های تک رقمی شدن رو بخونیم.

اکثر کسایی که به هدفشون رسیدن متناسب با هدفشون تلاش کردن. یه بار چند ماه پیش یه ضرب المثل انگیسی نوشتم : hard working and our talent can make up our shortages

که یعنی . کار سخت و استعداد میتونه کمبود هامون رو جبران کنه .برای این که کمبودهامون جبران بشه باید متناسب با اون تلاش کنیم.یعنی یکی

نسبت به جایی که میخواد قبول بشه و اون کمبود هایی داره و زود تر شروع میکنه . یعنی برای قبول شدن 2 تا نکته مهم هست یکی هدفمون که کجا و چی بخونیم و یکی دیگه اینکه ببینیم چقدر حالیمونه و نسبت به

این دو نکته برای خودمون زمان بندی میکنیم که یکی زمان بندیش از تابستون شروع میشه و یکی هم از مهر ماه . و هرچی که دیر تر شروع کنیم باید از پایه درسیمون مطمئن تر باشیم. یعنی کسی که دیر شروع میکنه

برای اینکه به هدفش برسه باید پایه درسیش قوی باشه. اما چیزی که عرف هست اینه که برای جای خوب بهتره از تابستون شروع کنیم(چیزیه که مشاورا میگن ) و یه چیز دیگه اینکه ما نباید خودمون رو به شانس و تقدیر و حوادث روز کنکور بسپاریم بهتره خودمون رو آماده کنیم.من یکی از دوستام 1 ماه قبل کنکور خوند و دانشگاه عباسپور قبول شد . چرا ؟ چون پایه خیلی قوی داشت.

پس : قبول در جای خوب = پایه درسی مناسب + زمان مناسب برای خوندن . هر کدوم از این دو قسمت کمتر باشه باید اون یکی کمبود اون رو جبران کنه.

call_of_omid

عضو جدید
دوستان یک سوال:

فصل اول معادلات دیفرانسیل گاج، قسمت 1-2 که 13 بخشه و اون همه فرمول داره واقعا لازمه!؟ خیلی شبیه به همه و من همش قاطی میکنم که از x مشتق بگیرم یا y?! :دی
اون بخش نمودارهای زاویه دار و قائم چطور؟!

ممنون!

r.mob

عضو جدید
استاتیک

استاتیک

دوستان تو حل مسائل خرپا به یه نکته دقت کنید . که کششی یا فشاری بودن عضو رو میشه به راحتی از روی شکل متوجه شد و چند تا از گزینه ها رو به راحتی حذف کرد.
مثلا تو شکل زیر نیروی وارد شده به مفصل داره مفصل رو میکشه به سمت پایین و این یعنی عضو BE تحت کشش قرار داره و 2 تا از گزینه ها حذف میشن.

kharpa.jpg

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
هر روز صبح
در جنگل آهویی از خواب بیدار می‌شود که می‌داند باید از شیر تندتر بدود تا طعمه او نگردد،
و شیری که می‌داند باید از آهویی تندتر بدود تا گرسنه نماند.
مهم نیست که شیر باشی
یا آهو...
با هر طلوع آفتاب
با تمام توان آماده دویدن باش
نلسون ماندلا

crb7

عضو جدید
سلام

چیزی که مشخص هست و اصل هست اینه نگاه به کسایی که سالهای گذشته قبول شدن بندازیم. یا حتی با مشاورهای کنکور صحبت کنیم یا مصاحبه با کسایی که رتبه های تک رقمی شدن رو بخونیم.

اکثر کسایی که به هدفشون رسیدن متناسب با هدفشون تلاش کردن. یه بار چند ماه پیش یه ضرب المثل انگیسی نوشتم : hard working and our talent can make up our shortages

که یعنی . کار سخت و استعداد میتونه کمبود هامون رو جبران کنه .برای این که کمبودهامون جبران بشه باید متناسب با اون تلاش کنیم.یعنی یکی

نسبت به جایی که میخواد قبول بشه و اون کمبود هایی داره و زود تر شروع میکنه . یعنی برای قبول شدن 2 تا نکته مهم هست یکی هدفمون که کجا و چی بخونیم و یکی دیگه اینکه ببینیم چقدر حالیمونه و نسبت به

این دو نکته برای خودمون زمان بندی میکنیم که یکی زمان بندیش از تابستون شروع میشه و یکی هم از مهر ماه . و هرچی که دیر تر شروع کنیم باید از پایه درسیمون مطمئن تر باشیم. یعنی کسی که دیر شروع میکنه

برای اینکه به هدفش برسه باید پایه درسیش قوی باشه. اما چیزی که عرف هست اینه که برای جای خوب بهتره از تابستون شروع کنیم(چیزیه که مشاورا میگن ) و یه چیز دیگه اینکه ما نباید خودمون رو به شانس و تقدیر و حوادث روز کنکور بسپاریم بهتره خودمون رو آماده کنیم.من یکی از دوستام 1 ماه قبل کنکور خوند و دانشگاه عباسپور قبول شد . چرا ؟ چون پایه خیلی قوی داشت.

پس : قبول در جای خوب = پایه درسی مناسب + زمان مناسب برای خوندن . هر کدوم از این دو قسمت کمتر باشه باید اون یکی کمبود اون رو جبران کنه.
آخه من از این موارد زیاد سراغ دارم.یکی دیگه از دوستام از هوافضا تغییر رشته داد به یکی از رشته های مدیریت با سه ماه خوندن دانشگاه تهران قبول شد.همون مشاورایی که شما می فرمایید میگن بطور میانگین با 900 ساعت درس خوندن میشه یکی از دانشگاه های تهران قبول شد . اینقدر ارشد رو سخت نکنین برای خودتون.4سال این یا این درسا سر و کار داشتین.

r.mob

عضو جدید
آخه من از این موارد زیاد سراغ دارم.یکی دیگه از دوستام از هوافضا تغییر رشته داد به یکی از رشته های مدیریت با سه ماه خوندن دانشگاه تهران قبول شد.همون مشاورایی که شما می فرمایید میگن بطور میانگین با 900 ساعت درس خوندن میشه یکی از دانشگاه های تهران قبول شد . اینقدر ارشد رو سخت نکنین برای خودتون.4سال این یا این درسا سر و کار داشتین.

ان شاء الله که هممون امسال جایی که میخوایم قبول بشیم . چه کسایی که دیر شروع کردن و چه کسایی که زود شروع کردن . :victory:

M.ARIABOY

عضو جدید
دوستان یک سوال:

فصل اول معادلات دیفرانسیل گاج، قسمت 1-2 که 13 بخشه و اون همه فرمول داره واقعا لازمه!؟ خیلی شبیه به همه و من همش قاطی میکنم که از x مشتق بگیرم یا y?! :دی
اون بخش نمودارهای زاویه دار و قائم چطور؟!

ممنون!

یکم تست بزنی حله
معادلات راحته میشت پنج تاشم زد

mohandes_ali

عضو جدید
........:Dآقا بشینید بخونید دیگه...ی کنکور میخوان بدنا کلاس انرژی مثبت راه انداختن:Dمن آدم میشناسم سه روز قبل کنکور خونده امیرکبیر قبول شده

hassan676767

عضو جدید
سلام مهندس عزیز
این کتاب راهیان جلد 1 برای خداکرمی هست و جلد2 نویسندش خداکرمی نیست . هر دو جلدش رو بگیرم ؟
جلد دومش از خداکرمی نیست من فقط جلد 1 رو خریدم دیروز به طور مفصل خوندم و تمومش کردم و واقعا راضی هستم تا چند روز دیگه جلد دومش رو می خوام بخرم ولی هنوز خودم نخوندمش تا نظرمو بگم که خوبه یا نه

peyman_beh

عضو جدید
کتاب ترمو پوران خیلی بهتره، راهیان بعضی جاها یا توضیحش کمه و یا توو تست ها انقدر میگه به متن رجوع شود و یا فقط شماره گرینه رو زده کلافه میکنه.

MohammadAli.E

عضو جدید
آیا تغییر آنتروپی در هر فرایندی بزرگتر مساوی صفر است؟

تغییر آنتروپی کل ( سیستم و محیط ) بزرگتر مساوی صفر هست ولی برای سیستم میتونه منفی هم باشه. برای مثال سرمایش آنتروپی سیستم رو کاهش میده ولی آنتروپی کل افزایش خواهد داشت. حالا اگر فرآیند آدیاباتیک و یا سیستم ایزوله باشه چون گرمای خروجی نداریم که بخواد آنتروپی رو کاهش بده پس الزاما آنتروپی سیستم بزرگتر مساوی صفر هست.

aydogan

عضو جدید
آیا در جت از نیروی وزن صرفنظر می شود؟
در جلد اول راهیان مثال ص415از اثر وزن صرفنظر کرده و در مثال ص417اثر وزن را لحاظ کرده است.

• Like
واکنش ها: meko
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا