ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
همه خوبن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
خیلی وقته تو تایپک پست نذاشتم ولی دنبالش می کنم
رتبه من تو آزمون اول پارسه شده 230
درصد هام هم خیلی بد هستش نمیزارم
ولی برای بچه هایی که میخان درجریان باشن:

درصد های رتبه یک آزمون 25 درصد اول پارسه

زبان:71
ریاضی:40
سیالات:73
جامدات: 76
دینامیک:63
در ضمن ایشون تو هیچ درسی بالاترین درصد رو نزدن !
سلام
رتبه خودتونم که خوب شده
جامعه آماریش مشخصه؟!یعنی برای آزمون اول چند نفر شرکت کننده داشت؟!

م کا نی ک

عضو جدید
دوستان هر کی هر جا ازمون میده سوالارو لطفآ برای بقیه هم بزاره تا همه از همه سوالا استفاده کنیم
ممنون از همگی موفق باشید :)

ehsan esf

عضو جدید
بچسب به سوال هاي سراسري دادا
چون فك نكنم وقت بشه كامل همه ي اونا را هم تموم كرد

call_of_omid

عضو جدید
بچسب به سوال هاي سراسري دادا
چون فك نكنم وقت بشه كامل همه ي اونا را هم تموم كرد

منظورتون سوالهای سراسری سالهای قبلیه!؟ اونها رو بزنیم بهتره تا این آزمون های آزمایشی؟!

این آزمونهای خود سازمان سنجش چطوره؟! جامعهاش خوبه که شرکت کنیم؟! به خود سراسری نزدیکه؟!

ممنون!

r.mob

عضو جدید
دوستانی که ریاضی 1 آقاسی رو میخونن.
فصل مشتق تا حدود 10 سال اخیر رو که دیدم فقط از مشتق پذیری سوال میاد و قضیه رول و میانگین.
بقیه مباحث سوالی ازش نمیومده.
یعنی فکر کنم از 60 صفحه فصل مشتق فقط 15 صفحه ازش مهمه .

M.ARIABOY

عضو جدید
این ریاضی.مهندسی تموم نمیشه لعنتی
روزی س ساعت وقت میدارم براش ولی بیست صفحه بیشتر نمیخونم,
مقاومتم همینطور
بچههایی ک نوشتن متد های سوال دهی مقاومتو میشه یعکسی ازش اینجا بذارن
و کسانی ک مقاومت میخونن صفحه صدو سی و چهار۱۳۴ این تاپیکو ببینن

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام

بچه ها مقاومت فصل خمش(تنش خمشی در تیرها) مثال حل شده 18
اونجاش که ممان اینرسی رو جساب کرده . میشه برام توضیحش بدید؟ میدونم فرمولش میشه I=I+NI
برام تک تک توضیحش بدید . فقط گیر این ی موردم داخل این فصل

r.mob

عضو جدید
سلام

بچه ها مقاومت فصل خمش(تنش خمشی در تیرها) مثال حل شده 18
اونجاش که ممان اینرسی رو جساب کرده . میشه برام توضیحش بدید؟ میدونم فرمولش میشه I=I+NI
برام تک تک توضیحش بدید . فقط گیر این ی موردم داخل این فصل

سلام
مثال 18 ممان اینرسیش نمیشه I=I+NI
زمانی از فزمول بالا استفاده میکنیم که تار خنثی ما خط تقارن جسم ما باشه .
تو مثال 18 دو جنس نیکل و مس رو داریم که ممان اینرسی کل جسم میشه :
(ممان اینرسی نیکل + مساحت نیکل ضرب در فاصله مرکز سطح نیکل تا تار خنثی به توان 2) + ( ممان اینرسی مس + مساحت مس ضرب در فاصله مرکز سطح مس تا تار خنثی به توان 2 )

سارنیا

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان
چرا این قدر خلوته اینجا؟؟؟؟ معلومه حسابی دارین میخونینا!!:)
یه بار کامل تموم کردین؟؟؟؟
اونایی که هنوز شروع نکردن بدونن که هنوز دیر نشده ها حتی از صفر:)

سارنیا

عضو جدید
سلام مهندس ناراحت نشید بابا :w24:
اتفاقایی که برامون میفته همشون اتفاقی نیست وچیزایی رو که فکر میکنیم بدن بد نیستن.:cool:
الان چون شما پاتون شکسته قشنگ مثل یه پسر خوب میشینین خونه و فقط درس میخونید درس میخونید و آزمونم دوستاتون میگیرن وتو خونتون میزنید.

چرا هیشکی نیست بابا بیاین اینجا دیگه مثلا قرار بود به همدیگر انگیزه بدیم.
مثلا من به شماها الان دارم انگیزه میدم الان من سارنیا (الان ساعت 1:13) هست وتا ساعت 5.30 صبح میخوام درس بخونم :)

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
سلام مهندس ناراحت نشید بابا :w24:
اتفاقایی که برامون میفته همشون اتفاقی نیست وچیزایی رو که فکر میکنیم بدن بد نیستن.:cool:
الان چون شما پاتون شکسته قشنگ مثل یه پسر خوب میشینین خونه و فقط درس میخونید درس میخونید و آزمونم دوستاتون میگیرن وتو خونتون میزنید.

چرا هیشکی نیست بابا بیاین اینجا دیگه مثلا قرار بود به همدیگر انگیزه بدیم.
مثلا من به شماها الان دارم انگیزه میدم الان من سارنیا (الان ساعت 1:13) هست وتا ساعت 5.30 صبح میخوام درس بخونم :)
سلام خانم مهندس
معلوم هست شما هم زیاد درس میخونید که مثل بقیه کمتر سر میزنید به تاپیک

کاش همه چیز به همین سادگی بود که شما میگین.:smile:

از لحاظ درس خوندن برای کنکور بد نشد برام :). ولی هم از لحاظ کاری هم از لحاظ ورزشی عقب افتادم. :mad:
ولی آدما با امید زنده هستن . ما هم با امید به آینده درس میخونیم. :w10:
من اگه آزمون ۵۰٪ رو ندم فکر کنم تا آخر آبان همه درسا به همراه خلاصه نویسیشونو نوشته باشم (بدون تست کار کردن).

سارنیا

عضو جدید
سلام خانم مهندس
معلوم هست شما هم زیاد درس میخونید که مثل بقیه کمتر سر میزنید به تاپیک

کاش همه چیز به همین سادگی بود که شما میگین.:smile:

از لحاظ درس خوندن برای کنکور بد نشد برام :). ولی هم از لحاظ کاری هم از لحاظ ورزشی عقب افتادم. :mad:
ولی آدما با امید زنده هستن . ما هم با امید به آینده درس میخونیم. :w10:
من اگه آزمون ۵۰٪ رو ندم فکر کنم تا آخر آبان همه درسا به همراه خلاصه نویسیشونو نوشته باشم (بدون تست کار کردن).

:w17::w17::w17: نه بابا روزی 5 ساعت با اینکه تو خونم.:(
نه استاد راهنمام اجازه نمیداد بیام الان چند روزیه که موتورم زود زود خاموش میشه ونیاز به انگیزه های کوتاه مدت دارم واسه همین میام اینترنت وباشگاه(بعد هر 2 ساعت درس 20 مین استراحتمو میام اینجا)
مثلا الان داشت خوابم میومد ومیخواستم برم بخوابم ولی الان اومدم دیدم شما آنلاینین با خودم گفتم ببین ملت دارن درس میخونن ولی تو خوابت میاد درحالی که از همه عقب تری!!!! خوابم پرید وقشنگ میتونم تا 1 ساعت دیگه هم بخونم:biggrin: وبخوابم دیگه زیاد انگیزه نگیرین تا ساعت 5.30 صبح نشد:(
بابا شما پسرا کارتون خیلی درسته !!! چجوری بدون تست وسوال مباحثو ول میکنین ومیرین سراغ مبحث بعدی؟؟؟؟؟
خوب من این کارو میکنم مبحثو که خوندم تستاشو هم میزنم و وقتی سوالرو رو خوب حل میکنم میرم سراغ مبحث بعدی!و در غیر این صورت دوباره از صفر شروع میکنم به خوندن (که تا حالا برام اتفاق نیفتاده!)اون مبحث واینکه از خودم تقریبا 10 تا20 تا از سوالی اون مبحثو از خودم آزمون میگیرم اگه بالا زدم خیالم راحتر میشه و...

آخرین ویرایش:

سارنیا

عضو جدید
اوه خدای من!!!!
ساعت 3 نصف شب و قسمت آزمونای دانشگاهی 17 تا کاربر آنلاین!!!! و قسمت مکانیک29 نفر هووم!!:))
خود تالارم 667 نفر ملت پس کی میخوابن؟؟؟؟

r.mob

عضو جدید
نه استاد راهنمام اجازه نمیداد بیام الان چند روزیه که موتورم زود زود خاموش میشه ونیاز به انگیزه های کوتاه مدت دارم واسه همین میام اینترنت وباشگاه(بعد هر 2 ساعت درس 20 مین استراحتمو میام اینجا)
مثلا الان داشت خوابم میومد ومیخواستم برم بخوابم ولی الان اومدم دیدم شما آنلاینین با خودم گفتم ببین ملت دارن درس میخونن ولی تو خوابت میاد درحالی که از همه عقب تری!!!! خوابم پرید وقشنگ میتونم تا 1 ساعت دیگه هم بخونم:biggrin: وبخوابم دیگه زیاد انگیزه نگیرین تا ساعت 5.30 صبح نشد:(
بابا شما پسرا کارتون خیلی درسته !!! چجوری بدون تست وسوال مباحثو ول میکنین ومیرین سراغ مبحث بعدی؟؟؟؟؟
خوب من این کارو میکنم مبحثو که خوندم تستاشو هم میزنم و وقتی سوالرو رو خوب حل میکنم میرم سراغ مبحث بعدی!و در غیر این صورت دوباره از صفر شروع میکنم به خوندن (که تا حالا برام اتفاق نیفتاده!)اون مبحث واینکه از خودم تقریبا 10 تا20 تا از سوالی اون مبحثو از خودم آزمون میگیرم اگه بالا زدم خیالم راحتر میشه و...
تا ساعت ۵:۳۰ بیخیاللللل:eek:
خوب ۵ ساعت که کمه. باید بیشتر بخونید.

من هم چند وقت پیش انگیزم کم شده بود و همونطور که بارها گفتم وقتی تا روز کنکور برنامه درس خوندنم رو نوشتم دیگه اون حس بی انگیزگی رفت:).
اینترنت هم میام. سر کار هم میرم درسم هم میخونم . بقیه کارام رو هم میکنم.روزایی که درس میخونم هم ۱۲ ساعت باید بخونم.
در مورد درس خوندن هم هر کس یه جوری میخونه . من معمولا تا ساعت ۳ شب میخونم. و مثلا یه فصل از یه درس رو تو یه هفته ۳ بار میخونم و خلاصه نویسی مینویسم. برای مرور و تست هم تا کنکور زمان گذاشتم که درسا یادم نره.
در مورد تست و آزمون هم درسته تستای آخر فصل رو نمیزنم ولی خوب تو خود درسنامه کلی تست هست :redface:. مثلا استاتیک هر فصل کلی تست داره . یا اجزا و ریاضی و ....
به قول فرنگیا
IF YOU WANT , SO YOU CAN
اگر بخواید حتما میتونید

ehsan esf

عضو جدید
سلام بروبچ

چه خبرا
چه ميكنيد
من ديروز تونستم روي برنامه ي خودم +برنامه ي پارسه (!) 25 درصد اول را تموم كنم
البته من تقريبا همه ي درسا را با فول تستش كار ميكنم تا خيالم راحت باشه

از ديروز هم شروع كردم به 25 درصد دوم

فقط اين ارتعاشات داره جفتك ميندازه بد ذات ههههه

كه اونم در اخر رام ميشه

(( واستون استعاره اوردم كه روحيه اتون بياد سرجاش هههه)))

Be ready for the victory

khorshid_mech

عضو جدید
سلام بروبچ

چه خبرا
چه ميكنيد

كه اونم در اخر رام ميشه

Be ready for the victory

آفرین یه بار کامل تموم کردین و یه بار دیگه 25 درصدارو با هر چی تست تو کتابا میبینین حل میکنین؟؟؟؟؟
عالیه موفق باشید

r.mob

عضو جدید
سلام بروبچ

چه خبرا
چه ميكنيد

كه اونم در اخر رام ميشه

Be ready for the victory

خوبه مهندس
خلاصه نویسی هم فراموش نشه .:warn:

تا دفعه دیگه خواستی مرور کنی نشینی سر تا ته کتاب رو بخونی. خلاصه نویسیتو تو 10 دقیقه میخونی و بعد میری سراغ مثال ها یا تستای کتاب . :w11:

ارتعاشات هم میتونی رامش کنی . :w43:

جنگ جنگ پیروزی :neutral:

ehsan esf

عضو جدید
نه بابا دور اولي را اگه تجربه ي الانم را داشتم جور ديگه ميخوندم ايشالله بمونه برا 95 ها ميگيم هههه

نه من همه تستا را حل نميكنم فقط تستاي مكانيگ
الا سيالات و ترمو كه بعضي فصا عمران و بعضي وقتا شيميش را هم ميزنم

ولي شماها خيلي جلوتر تا من هستين جفتتون من از همون اول رياضي دو و ديناميك را حذفيدم و شماها خوندين

M.ARIABOY

عضو جدید

.................................

M.ARIABOY

عضو جدید
خوبه مهندس
خلاصه نویسی هم فراموش نشه .:warn:

تا دفعه دیگه خواستی مرور کنی نشینی سر تا ته کتاب رو بخونی. خلاصه نویسیتو تو 10 دقیقه میخونی و بعد میری سراغ مثال ها یا تستای کتاب . :w11:

ارتعاشات هم میتونی رامش کنی . :w43:

جنگ جنگ پیروزی :neutral:

من جزوه ارتعاشاتو میخونم بعد میرم سراغ درس و کتابش
ای بابا پاتم شکست ک،پس ازاین پس باید بشینی خونه بخونی
استادام نمیذارن بخونم))))))))))))))))))))))))):
مهندسی قسمت نگاشت های پی در پی بود ، یکم برام غیر اقبل هضمه،ی منبع خوب بدید ک این قسمتو بخونم،سراغد دارید؟؟؟؟؟

r.mob

عضو جدید
سلام
اگه ارتعاشات رو متوجه نمیشی . فعلا بی خیالش شو بقیه درساتو جلو ببر بعدا با خیال راحت بیا سراغش . من خودم دینامیک ماشین رو که به نظرم سخت ترین درس اون باکس هست کنار گذاشتم. تا بعدا اگه وقت شد بخونمش.
تو ریاضی مهندسی نگاشت پی در پی چیه ؟ :surprised: نداشتیما
من از کتاب معتقدی ( پارسه ) خوندم . همچین نگاشتی نداشت .

r.mob

عضو جدید
کتاب ترمو دینامیک

کتاب ترمو دینامیک

دوستان عزیز در مورد کتاب ترمو تازه میخوام شروع کنم به خوندن .

به نظرتون چی بخونم ؟

راهیان یا پوران پژوهش یا نصیر یا ... ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا