ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
سلام مهندس چه فرقی میکنه ؟ 50 درصد هم هر یه ماه یه بار
از آزمون های مدرسان داری ؟

نه دیگه فرقش اینه که 50% اول 2 هفته بعد 25% دوم هست . یعنی شما راحت میشینی و برنامه ریزی میکنی که تا اون تاریخ باید 50% رو بخونی . و وقتت آزاد تره تا این که 2 تا 25 % بخونی. چیز دیگه هم که هست اینه که سوالات 25 % ها کمتر نزدیک به سوالای کنکوره. کلا یه سری جاها که اصلا تو کنکور ازش سوال نمیاد رو تو 25% ها مجبوری بخونی که فقط وقت آدمو هدر میده. مثلا از قسمت نسبت های وابسته ریاضی که تقریبا ازش سوال نمیاد تو کنکور، تو 25% اول سوال میاد ازش. و شما مجبوری اون رو هم بخونی و این جور قسمت ها وقت آدمو میگیره.
البته باز هم میگم اینا فقط نظر شخصیه منه شاید هم درست نباشه ولی به نظرم 25 % ها سودی ندارن .
آزمون مدرسان هم فکر کنم چند تا آزمون آزمایشی و کتاب PDF رو داشته باشم.

r.mob

عضو جدید
مهندس
r.mob
شما آزمون های مدرسان رو آمار قیمت و سطح سوالاش رو داری ؟

قیمت که تو سایتش هست. ولی اینو میدمنم که مثلا اگه جامعه آماری پارسه 20000 باشه مدرسان شریف جامعه آماریش 7000 تا هست. از لحاظ سطح سوال ،موسسه نصیر سوالاتش فکر کنم از همه استاندارد تره .

khorshid_mech

عضو جدید
سلام برنامه ی منم دو روزه هست من قراره چها ر تا باکسو کار کنم روز اول از ساعت 8 صبح تا 5 از ظهر باکس ریاضی و از 5 تا 2 شب سیالات
روز بعد از 8 صبح تا 6 کنترل از 6 تا 2 بقیه اش جامدات جامداتم خدارو شکر خوبه.
همین

r.mob

عضو جدید
سلام برنامه ی منم دو روزه هست من قراره چها ر تا باکسو کار کنم روز اول از ساعت 8 صبح تا 5 از ظهر باکس ریاضی و از 5 تا 2 شب سیالات
روز بعد از 8 صبح تا 6 کنترل از 6 تا 2 بقیه اش جامدات جامداتم خدارو شکر خوبه.
همین

بسیار عالی . اون برنامه من از پاییز شروع میشه . از اواسط تابستون شروع کردم به ریاضی خوندن . اگه امروز ریاضی مهندسی رو فصل انتگرال مختلط رو تموم کنم. تقریبا باکس ریاضی همه دروس رو 50% خوندم. و از فردا تا آخر شهریور این 50% ریاضی رو مرور میکنم.

SoheilSmart

عضو جدید
من میخوام از اول مهر شروع کنم اونم با روزی 6 ساعت چون کار میکنم
سربازی هم پیش رو دارم ...
ولی با خوندن پست های شما کلا ناامید میشم ...
خیلی خیلی عقبم ...

hsdanesh

عضو جدید
معادلات معتقدی انتشارات پارسه هست؟؟؟؟
من گاجو دارم احساس میکنم کمه؟؟؟ معادلاتو شما چطوری میخوندین؟؟؟ من احساس میکنم زیادی حفظیه نه؟؟؟شما چطور؟
بعد تو فایلا شما برای زبانم وقت گذاشتید استاد مشاور من نمیذاره من زبان بخونم میگه حماقته خوندنش شما زبانم میخونید؟؟ لغتاشو از چی میخونین؟؟ از 504؟؟ من دارم قاچاقی یه کوچو زبان میخونم ممنون میشم بگید از چی بخونم که همون وقت کمی که دارم بیشترین بازدهی رو داشته باشه.
مرسی

واسه معادلات گاج رو حداقل 3 بار بخونید. :smile:
عجیبه که مشاورتون نمیذاره زبان بخونید! :eek: زبان تو این چند سال اخیر خیلی مهم شده چون بیشتر از 70 درصد داوطلبان زبان رو صفر میزنن (آمار دقیقش رو از یه سایت خونده بودم یادم رفته)، یعنی کسی که 15-20 درصد زبان بزنه تاثیر خیلی خوبی تو رتبه اش داره. زبان یه درس کمکیه. کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین رو بخرید فوق العادست همه لغات مهم چند سال اخیر کنکورهای ارشد رو داره اگه این کتاب رو خوب بخونید از 15 تا سوال عمومی زبان حداقل 7 سوال و از Reading ها یکی دو سوال رو جواب میدین؛ البته بستگی داره به پایه زبانتون. 9 سوال درست از 30 سوال یعنی 30 درصد.

hsdanesh

عضو جدید
خب به نظرتون کدوم آزمون سوالاتش بیشترین شباهت رو داره؟!
هدف من از آزمون بیشتر از اینکه جامعه آماری و مقایسه باشه،میخوام یادبگیرم منفی نزنم،زمانم رو کنترل کنم و انگیزه داشته باشم که یه برنامه خاص رو پیش ببرم نه برنامه دستی خودم رو

آزمون های پارسه رو ثبت نام کنید. ترجیحا 50 درصد و 100 درصد ها رو.

hsdanesh

عضو جدید
خیلی خیلی عقبم ...

سهیل جان چرا ناامید میشی؟ از شنبه 29 شهریور با انرژی شروع کن هفته ی اول روزی 6 ساعت واست سخت میشه ولی از هفته دوم عادت می کنی و رو غلتک می افتی. اصلا هم عقب نیستی اکثرا از مهر شروع می کنن نگران نباش.

r.mob

عضو جدید
خیلی خیلی عقبم ...

برای خوندن دیر نشده داداش .
عجله کن تا عقب نیافتی . به قول فرنگی ها :
hard working can make up our shortages
کار سخت میتونه کمبودهامون رو جبران کنه

peyman9999

عضو جدید
سلام.من معادلات کریمی گرفتم هنوز شروع نکردم ولی حجمش خیلی زیاده 800 صفحه اس.به خوندنش می ارزه یا مثله ریاضی مهندسیم پارسه بخرم؟جفت کتابای معادلات و مهندسی رو از یک مولف بخونم بهتر نیست؟

r.mob

عضو جدید
سلام.من معادلات کریمی گرفتم هنوز شروع نکردم ولی حجمش خیلی زیاده 800 صفحه اس.به خوندنش می ارزه یا مثله ریاضی مهندسیم پارسه بخرم؟جفت کتابای معادلات و مهندسی رو از یک مولف بخونم بهتر نیست؟

800 صفحهههههه مگه جنگه؟ :surprised:
آقا شما 2 صفحه قبل رو ببین کل کتابای پارسه رو گذاشتم برای دانلود . معادلات معتقدی رو ببین خیلی ساده و جامع گفته . درس رو از معتقدی بخون تست رو از گاج بزن.

MohammadAli.E

عضو جدید
عجیبه که مشاورتون نمیذاره زبان بخونید! :eek: زبان تو این چند سال اخیر خیلی مهم شده چون بیشتر از 70 درصد داوطلبان زبان رو صفر میزنن (آمار دقیقش رو از یه سایت خونده بودم یادم رفته)، یعنی کسی که 15-20 درصد زبان بزنه تاثیر خیلی خوبی تو رتبه اش داره. زبان یه درس کمکیه. کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین رو بخرید فوق العادست همه لغات مهم چند سال اخیر کنکورهای ارشد رو داره اگه این کتاب رو خوب بخونید از 15 تا سوال عمومی زبان حداقل 7 سوال و از Reading ها یکی دو سوال رو جواب میدین؛ البته بستگی داره به پایه زبانتون. 9 سوال درست از 30 سوال یعنی 30 درصد.

سلام

اینگه دیگران زبان میزنند یا نه هیچ تاثیری نداره. در هر صورت 10 درصد زبان برابر با 5 درصد ریاضی اهمیت داره. کسی که میخواد زبان بزنه باید کلاشو قاضی کنه ببینه وقتشو بذاره واسه دروس دیگه و 5 درصد بزنه بهتر هست یا نه زبان بخونه و بتونه حداقل 10 درصد بزنه.

r.mob

عضو جدید
سلام

اینگه دیگران زبان میزنند یا نه هیچ تاثیری نداره. در هر صورت 10 درصد زبان برابر با 5 درصد ریاضی اهمیت داره. کسی که میخواد زبان بزنه باید کلاشو قاضی کنه ببینه وقتشو بذاره واسه دروس دیگه و 5 درصد یزنه بهتر هست یا نه زبان بخونه و بتونه حداقل 10 درصد بزنه.
شما از این طرف هم نگاه کن که اگه به زبان مسلط باشی میتونی 33% رو تو 5 دقیقه جواب بدی. اما چقدر باید وقت بزاری تا بتونی 20% ریاضی بزنی سر کنکور ؟؟؟

MohammadAli.E

عضو جدید

سلام

همون طور که اول کتاب خود جناب کریمی گفتن بیشتر حجم کتاب بخاطر تعداد زیاد تست (کلیه رشته ها) و حل هاش هست. وگرنه درسنامه اش زیاد نیست. من هم معادلات و ریاضی مهندسی رو دارم. مهندسی که عالیه. معادلات رو هم خوندم خیلی خوب بود. البته من کتاب معادلات گاج رو هم دیدم اونم خوبه. کتاب های جناب معتقدی هم خوب هستند. برای مثال از نظر من ریاضی عمومی پارسه خیلی بهتر از کتاب پوران هستش.

آخرین ویرایش:

MohammadAli.E

عضو جدید
شما از این طرف هم نگاه کن که اگه به زبان مسلط باشی میتونی 33% رو تو 5 دقیقه جواب بدی. اما چقدر باید وقت بزاری تا بتونی 20% ریاضی بزنی سر کنکور ؟؟؟

بله حرف شما کاملا درسته. اگه کسی انگلیسیش خوب باشه که دیگه حرفی درش نیست. صحبت ما در مورد زمان یادگیری هست. کسی که انگلیسی ضعیف هست بشینه زبان بخونه بهتره و یا وقتشو بذاره واسه دروس دیگه؟! اینجاست که باز خود فرد باید کلاشو قاضی کنه.

alisaadaty

عضو جدید
بچه ها کسی اگر خواست زبان عمومی بخونه من و دوستم پارسال برداشتیم فایل های انکی رو از روی لغات کتاب زبان عمومی انتشارات سری عمران درست کردیم/ فایل ها موجود هستن خواستین نامه بدید براتون ایمیل کنم
همونا رو 4 ماه شبی نیم ساعت خوندیم با انکی تونستیم تست ها لغات (10 تا تست اول)رو بزنیم راحت
توضیح: anki نرم افزاری رایگان که کاربردی شبیه جعبه لایتنر اما بسیار پیشرفته تر داره با حجم خیلی کم و نسخه های ویندوز و اندروید
با ارزوی موفقیت براتون

khorshid_mech

عضو جدید
چون خودشون با درصد 0 شده 4 کشور

ehsan esf

عضو جدید
در مورد زبان اول اينكه من سخن دوستمون را تصحيح كنم كه گرامر فقط پنج تست داره نه ده تا

دوست عزيز تونستي برا من هم اين لغات را بفرست ممنون ميشم
ehsnlove@yahoo.com

alisaadaty

عضو جدید
متاسفانه خیلی اذیت کرد اپلود تو یاهو میل/اینجا اپلود کردم
http://uplod.ir/lo5gryf8wp1i/anki_arshad_vocab.rar.htm

این لینک خود فایل هاست که rar شده با winrar ابتدا extract کنید.
این هم لینک خود نرم افزار انکی از سایت سازنده اش فقط باید قند شکن داشته باشید سایت شیلتر نیست اما ip ایران اجازه دانلود نمیده
http://ankisrs.net/#download

ehsan esf

عضو جدید
تسلط روی مقاومت خیلی سخته،رو مباحثش مشکل ندارم ولی اینکه بخوام سوالات و مباحث رو از هم تفکیک کنم و روش حلش رو به ذهنم بیارم خیلی طول میکشه ،شمام اینطوری هستین یا فقط من این مشکلو دارم؟!

من اين مشكل را ندارم
يه كاري استاد مقاومت دو براي ما انجام داد كه كمك خيلي زيادي كرد روي تسلط ما

اين طوري كه شما بيا و برا خودت نمودار رسم كن

يعني مثلا ميگي نيروي محوري ====تنش ميده و فرمولش اينه
نيروي برشي و ....

بعد از اين ديگه گيج نميشي كه الان اين نيرو ممان ميده تنش ميده چي ميده

براي من كه فوق العاده كاربردي بود اين كار اميدوارم براي بچه ها هم خوب باشه

• Like
واکنش ها: meko

meko

کاربر فعال
من اين مشكل را ندارم
يه كاري استاد مقاومت دو براي ما انجام داد كه كمك خيلي زيادي كرد روي تسلط ما

اين طوري كه شما بيا و برا خودت نمودار رسم كن

يعني مثلا ميگي نيروي محوري ====تنش ميده و فرمولش اينه
نيروي برشي و ....

بعد از اين ديگه گيج نميشي كه الان اين نيرو ممان ميده تنش ميده چي ميده

براي من كه فوق العاده كاربردي بود اين كار اميدوارم براي بچه ها هم خوب باشه

داداش این روشتو یه توضیحی بده ما نگرفتیم چی شد!

12*12

عضو جدید
پاسخ : ارشد94

سلام

اینگه دیگران زبان میزنند یا نه هیچ تاثیری نداره. در هر صورت 10 درصد زبان برابر با 5 درصد ریاضی اهمیت داره. کسی که میخواد زبان بزنه باید کلاشو قاضی کنه ببینه وقتشو بذاره واسه دروس دیگه و 5 درصد بزنه بهتر هست یا نه زبان بخونه و بتونه حداقل 10 درصد بزنه.
وقتی همه مث شما فک کنن و کسی نخونه این درس انحراف معیارش میکشه بالا ، درسته ضریب نداره ولی این انحراف معیارش تو نمره خیلی اثر میذاره...

MohammadAli.E

عضو جدید
وقتی همه مث شما فک کنن و کسی نخونه این درس انحراف معیارش میکشه بالا ، درسته ضریب نداره ولی این انحراف معیارش تو نمره خیلی اثر میذاره...

خوب اشتباه بعضی ها همینه. حتی برخی مشاوران کنکور هم این اشتباه رو میکنند. در محاسبه تراز کنکور ارشد به هیچ عنوان از انحراف معیار استفاده نمیشه. در محاسبه تراز ، میانگین ضریب درصد دروس مهم هست. حتی برخلاف کنکور کارشناسی هر درس تراز جداگانه نداره و فقط یک تراز در هر گرایش محاسبه میشه.

static93

عضو جدید
سلام.من این ترم کنکور دارم و ترم 7ام.برا انتخاب واحد از بین
"موتورهاي احتراق داخلي" "سيستمهاي انتقال آب"
و از بین "رباتيك وآزمايشگاه" "روشهاي توليدوكارگاه"
کدومشون راحت تره و پروژه نداره؟
از بین درس های تخصصی مکانیک سیالات اگه درس مناسبتری برای ترم کنکور میدونید ممنون میشم پیشنهاد بدید.
شاید یکم سوالم مرتبط با تایپیک نباشه ولی خیلی تو برنامه ریزی بهم کمک میکنه.

آخرین ویرایش:

ehsan esf

عضو جدید
خيلي به دانشگاه و استادات ربط داره
ولي به نظر من سيستم انتقال اب را بگير
به دو دليل

دليل اول اينكه خيلي از مباحث سيالات دو را داره و خلاصه يه مروري روش انجام ميشه ((اما خب بعضا روژه هم ميدن براش ما پروژه داشتيم مثلا))
دوم اينكه اگه بعدا احيانا خواستي دنبال نظام مهندسي و مهر و اين طور چيزا باشي انتقال اب جزو درساي الزاميه اما موتور احتراق نه
((هر چند موتور احتراق هم درس خيلي خوشگليه))

روش هاي توليد و كارگاه هم درس خوبيه اما ساعت كلاسش به خاطر دو واحد تئوري و يه واحد عمليش خيلي زياده من كه گذاشتمش براي ترم بعد اينو

static93

عضو جدید
خيلي به دانشگاه و استادات ربط داره
ولي به نظر من سيستم انتقال اب را بگير
\...
مرسی.پس میذارمشون برا ترم بعد.
احتمالا 3واحد رباتیک و ازمایشگاه +2واحد كنترل آلودگي محيط زيست بردارم تا دو روز در هفته برم دانشگاه.فقط یک خورده بی ارتباط به سیالات میشه نمیدونم ارزش داره پاس کنم یا نه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا