ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

meko

کاربر فعال
سلام
اینکه نوشتید مثلا جامدات جامدات یعنی 4ساعت یه درس از جامدات یا دو درس؟!و اینکه مرور،تست زنی،وچه فصلی خونده بشه هم مشخصه؟

بله دقیقا به همین دلیل ( سوال شما ! ) ننوشتم چه درسی ! این که بخواین اون 4ساعت رو چجوری بخونید بستگی به حال شما در اون لحظه داره! دوست دارید همه شو استاتیک بخونید ، یا نه به 2بخشه 2ساعته تقسیم کنید و مقاومت هم بخونید

تست همراه با درس زده میشه. در مورد تست زدن دوتا نظریه وجود داره. اولی میگه بعد از مطالعه درس تست نزنید چون همه نکات فرمول ها یادتونه خب معلومه اکثر تست هارو درست جواب میدید. دومی میگه دقیقا بعد از مطالعه مطلب درسی تست بزنید " تا نحوه ی استفاده از نکات و کاربرد اونها رو در تست " سریعا در ذهنتون هک بشه. من دومی رو انتخاب کردم ( البته منکر اولی هم نیستم، بالاخره اونم یه نظریه ).

مرور رو یادم رفت بنویسم. مرور جمعه ها

mech.shima

کاربر ممتاز
بله دقیقا به همین دلیل ( سوال شما ! ) ننوشتم چه درسی ! این که بخواین اون 4ساعت رو چجوری بخونید بستگی به حال شما در اون لحظه داره! دوست دارید همه شو استاتیک بخونید ، یا نه به 2بخشه 2ساعته تقسیم کنید و مقاومت هم بخونید

تست همراه با درس زده میشه. در مورد تست زدن دوتا نظریه وجود داره. اولی میگه بعد از مطالعه درس تست نزنید چون همه نکات فرمول ها یادتونه خب معلومه اکثر تست هارو درست جواب میدید. دومی میگه دقیقا بعد از مطالعه مطلب درسی تست بزنید " تا نحوه ی استفاده از نکات و کاربرد اونها رو در تست " سریعا در ذهنتون هک بشه. من دومی رو انتخاب کردم ( البته منکر اولی هم نیستم، بالاخره اونم یه نظریه ).

مرور رو یادم رفت بنویسم. مرور جمعه ها

با این برنامه میتونید تقریب بزنید تا کی میتونید همه کتابارو یه دور بزنید؟!

meko

کاربر فعال
با این برنامه میتونید تقریب بزنید تا کی میتونید همه کتابارو یه دور بزنید؟!

البته این برنامه این جور نمیمونه و از بعد از مهر تغییر خواهد کرد و 20-22 و 22-24 هم اضافه خواهد شد. فک کنم تا اواسط آبان تهش دیگه آخر آبان.

mech.shima

کاربر ممتاز
البته این برنامه این جور نمیمونه و از بعد از مهر تغییر خواهد کرد و 20-22 و 22-24 هم اضافه خواهد شد. فک کنم تا اواسط آبان تهش دیگه آخر آبان.

خوبه
اما من خودم احتمالا با برنامه یکی از موسسه ها جلو برم
فک میکنم از مهر به بعد برنامه خیلی منسجم تری نسبت به تابستون میخواد
اگه بتونم برنامه یکی از موسسه ها رو از دوهفته دیگه شروع کنم و تا نهاایتا اواسط آبان یه دور کتابا رو تموم کنم خوبه
اما هنوز مطمئن نیستم روش خوبی باشه

meko

کاربر فعال
خوبه
اما من خودم احتمالا با برنامه یکی از موسسه ها جلو برم
فک میکنم از مهر به بعد برنامه خیلی منسجم تری نسبت به تابستون میخواد
اگه بتونم برنامه یکی از موسسه ها رو از دوهفته دیگه شروع کنم و تا نهاایتا اواسط آبان یه دور کتابا رو تموم کنم خوبه
اما هنوز مطمئن نیستم روش خوبی باشه

منم با یکی از موسسات پیش میرم. (من قبلا میخواستم نصیر ثبت نام کنم ولی به اصرار دوستام رفتم پارسه) البته به این شکل که برنامه اون موسسه رو با این برنامه ی خودم وفق بدم نه اینکه برنامه خودمو با درصدبندی های اونو سازگار کنم.

mech.shima

کاربر ممتاز
کسی هزینه ازمونای پارسه رو داره؟!سنجش چی؟!
رفتم پرسیدم برای پارسه اما بهم گفتن نمیتونم برای آزمونای مهر به بعدش ثبت نام کنم میگفت یا کلش رو باید ثبت نام کنم یعنی با غیر حضوریاش
یا فقط جامعا
یا غیرحضوری با حضوریای بدون جامع چرا اینطوریه؟!

تا چند وقت پیش از هرکس میپرسیدم برای آزمون میگفتن سنجش اما یهو نظر همه تغییر کرد شد پارسه

meko

کاربر فعال
رفتم پرسیدم برای پارسه اما بهم گفتن نمیتونم برای آزمونای مهر به بعدش ثبت نام کنم میگفت یا کلش رو باید ثبت نام کنم یعنی با غیر حضوریاش
یا فقط جامعا

تا چند وقت پیش از هرکس میپرسیدم برای آزمون میگفتن سنجش اما یهو نظر همه تغییر کرد شد پارسه

من شنبه ثبت نام کردم. کل هزینه ی آزمون هاش میشد 440هزار تومن . 10درصدم تخفیف خورد بهم شد 400هزار تومن.
دقیقا منم میگفتم یا نصیر یا سنجش ! انصافا سوالاشون از همه ی موسسات دیگه بهتره ولی متاسفانه جامعه آماریشون خیلییییی کمه.

mech.shima

کاربر ممتاز
من شنبه ثبت نام کردم. کل هزینه ی آزمون هاش میشد 440هزار تومن . 10درصدم تخفیف خورد بهم شد 400هزار تومن.
دقیقا منم میگفتم یا نصیر یا سنجش ! انصافا سوالاشون از همه ی موسسات دیگه بهتره ولی متاسفانه جامعه آماریشون خیلییییی کمه.

به نظرتون اگه مهر به بعد ثبت نام کنم هزینه اش کمتر میشه یا بیشتر؟!

• Like
واکنش ها: meko

MohammadAli.E

عضو جدید
یا فقط جامعا

سلام

همین الآن میتونید با پرداخت 390 تومن بصورت اینترنتی در 9 مرحله آزمون حضوری + آزمون PSE ثبت نام کنید. اگه حضوری ثبت نام کنید 440 تومن باید پرداخت کنید.

h.vampire

عضو جدید
اساتید پارسه بهتره یا نصیر ماهان مدرسان؟
من خودم با یکی دو نفر از استادا پرسیدم میگفتن پارسه به درد نمیخوره بحث آموزشی نداره سوالو پاسخنامه هاش ولی خود دانشجو ها همه میگن پارسه :دی

hsdanesh

عضو جدید
به نظر میاد شما واقعا علاقه و انگیزه زیادی دارید واسه ادامه تحصیل هیچ راهی نداره که زودتر از سرکار برگردید؟!با این شرایط نه سخت میشه براتون
من خودم از مهر کار تدریسم شروع میشه شاید حدود 10ساعت در هفته باشه باز هم با این وجود واقعا نگرانم که نکنه به درسم نرسم
نه حاضرم از این موقعیت بگذرم چون واقعا به تدریس علاقه دارم و نه به هیچ وجه از ارشد میگذرم چون شدیدا به درس خوندن علاقه دارم
به نظر شما اشتباه میکنم که از این موقعیت نمیگذرم؟!خودم واقعا گیج شدم

به نظرم بهتره هر دو رو باهم انجام بدین، مخصوصا اینکه به کار تدریس علاقه دارید و این میتونه انرژی تون رو چند برابر کنه. هفته ای 10 ساعت زیاد نیست میتونید اداره ش کنید.
من خودم پارسال یه کار خوب واسم پیشنهاد شد ولی چون روزی 8 ساعت (40 ساعت در هفته) بود نرفتم! ولی الان پشیمون هم نیستم. ولی واقعا 10 ساعت زیاد نیست.;)

آخرین ویرایش:

hsdanesh

عضو جدید
اینم از مال من
مشاهده پیوست 220697
نظرتون چیه ؟

به نام خدا
برنامه ریزی تدوین شده از مهر 93 شروع می شود.
نکته ها:
1 کمتر از 5 ساعت در روز به هیچ عنوان مطالعه نشود.
2)تمام دروس به غیر از ریاضیات به صورت دوره ای مطالعه شود به طوریکه به 25 درصد اول رسیدم کتابهاعوض شود(کتاب بعدی هم از همان گروه باشد)
***توجه:باید در موسسه پارسه (کنکور آزمایشی پارسه)ثبت نام کنم
3)درس خواندن حتما وحتما باید باحل تست انجام شود
جامدات
ریاضیات
شنبه
دینامیک
سیالات
یکشنبه
جامدات
ریاضیات
دوشنبه
دینامیک
سیالات
سه شنبه
جامدات
ریاضیات
چهارشنبه
دینامیک
سیالات
پنج شنبه
(((استراحت))) ومرور درس هایی که عقب افتادم
جمعه

***درس ریاضیات ازهمان ابتدا فقط تست می زنم (توی تابستون مفصل مطالعه شده است)

برنامه هرچی قابل انعطاف تر باشه بهتره. این برنامه ها به نظرم خوبن به شرط اینکه واسه هر هفته یه هدف خاص مشخص کنید. مثلا بنویسید که این هفته از باکس سیالات 25 درصد دو درس رو تموم می کنم و 50 درصد یک درس جامدات رو و ...

ehsan esf

عضو جدید
واقعا از همه بچه ها ممنونم كه با گذاشتم برنامه هاشون واقعا يه جو درسي خيلي خوب درست كردن

برنامه من براي بعد تابستون اين طوره

كه هر روز را بذارم براي يه باكس

يعني يه روز باكس رياضيات يه روز سيالات و همين طوري براي بقيه

خوندنمم اين طوري باشه كه درسايي كه قبلا مطالعه كردم را يه دوره كوچيك و حل تست هاش و اونا هم كه نخوندم را زودتر بخونم و به بقيه برسونمشون

من درساي معادلات ارتعاشات و ترموديناميك و انتقال را نخوندم هنوز ((البته ترمو و انتقالم قويه))

من از خير رياضي يك و دو و ديناميك گذشتم و به جاي رياضي يك و دو وقتم را ميذارم براي زبان كه روش قوي هستم

منم ميخوام در پارسه شركت كنم و با همون برنامه جلو برم

دو روزمم كه بايد برم دانشگاه

نظرتون چيه بچه ها ؟؟

الان اغلب ميگن در يك روز چند درس متفاوت بخونيم ولي فك كنم اين طوري تمركز ادم يخورده بهم ميريزه

باور کنید انسان یه موجود خارق العادست و هر کار و تصمیمی داشته باشه بهش می رسه و شما هم مستثنی از این جمله نیستین

عالي بود حسن جان من هم دقيقا اين اعتقاد را دارم

r.mob

عضو جدید
سلام دوستان قدیمی (سال93)و جدید(سال 94)
باز هم کنکور ارشد
من 1 ماهی هست شروع کردم به خوندن .
فقط هم باکس ریاضی خوندم تا مثل پارسال ریاضی نا امیدم نکنه
ان شاء الله که با کمک هم به نتیجه دلخواهمون برسیم.

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
من خودم با یکی دو نفر از استادا پرسیدم میگفتن پارسه به درد نمیخوره بحث آموزشی نداره سوالو پاسخنامه هاش ولی خود دانشجو ها همه میگن پارسه :دی

به نظر من . اصلا کلاس کنکور احتیاج نیست بری .
کتاب ها به اندازه کافی خوب هستن . ولی در مورد آزمون ها پارسه بالاترین جامعه آماری رو داره .
سوالاتش هم در سطح خود کنکوره نه کم تر نه بیشتر

meko

کاربر فعال

دوست عزیز ، دنبال این نباشید که استادای کدام موسسه بهترن . آقای آقاسی (استاد ریاضی) هم تو پژوهش تدریس میکنه هم تو نصیر. استاد شریعت پناهی و استاد نائی هم تو پارسه تدریس میکنه هم تو نصیر. حالا آقاسی ِ پارسه با آقاسی ِ نصیر فرق می کنن؟

اگر به دنبال استاد خوب هستید برید دنبال خود استاد حالا هر موسسه ای میخواد باشه

hsdanesh

عضو جدید
به نظر من . اصلا کلاس کنکور احتیاج نیست بری .
کتاب ها به اندازه کافی خوب هستن . ولی در مورد آزمون ها پارسه بالاترین جامعه آماری رو داره .
سوالاتش هم در سطح خود کنکوره نه کم تر نه بیشتر

پارسه سوالاتش در سطح کنکور نیست. یه کم آسون تر میگیرن که دانشجو از نظر روحی به هم نریزه و بتونه برنامه هاش رو پیش ببره، ولی آزمون های جامعش میشه گفت در حد کنکوره.

mech.shima

کاربر ممتاز
پارسه سوالاتش در سطح کنکور نیست. یه کم آسون تر میگیرن که دانشجو از نظر روحی به هم نریزه و بتونه برنامه هاش رو پیش ببره، ولی آزمون های جامعش میشه گفت در حد کنکوره.
خب به نظرتون کدوم آزمون سوالاتش بیشترین شباهت رو داره؟!
هدف من از آزمون بیشتر از اینکه جامعه آماری و مقایسه باشه،میخوام یادبگیرم منفی نزنم،زمانم رو کنترل کنم و انگیزه داشته باشم که یه برنامه خاص رو پیش ببرم نه برنامه دستی خودم رو

mech.shima

کاربر ممتاز
واقعا از همه بچه ها ممنونم كه با گذاشتم برنامه هاشون واقعا يه جو درسي خيلي خوب درست كردن

برنامه من براي بعد تابستون اين طوره

كه هر روز را بذارم براي يه باكس

يعني يه روز باكس رياضيات يه روز سيالات و همين طوري براي بقيه

خوندنمم اين طوري باشه كه درسايي كه قبلا مطالعه كردم را يه دوره كوچيك و حل تست هاش و اونا هم كه نخوندم را زودتر بخونم و به بقيه برسونمشون

من درساي معادلات ارتعاشات و ترموديناميك و انتقال را نخوندم هنوز ((البته ترمو و انتقالم قويه))

من از خير رياضي يك و دو و ديناميك گذشتم و به جاي رياضي يك و دو وقتم را ميذارم براي زبان كه روش قوي هستم

منم ميخوام در پارسه شركت كنم و با همون برنامه جلو برم

دو روزمم كه بايد برم دانشگاه

نظرتون چيه بچه ها ؟؟

الان اغلب ميگن در يك روز چند درس متفاوت بخونيم ولي فك كنم اين طوري تمركز ادم يخورده بهم ميريزه

عالي بود حسن جان من هم دقيقا اين اعتقاد را دارم

سلام دوست عزیز
اگه از اینکه روزی کامل یه باکس بخونید خسته نمیشید همین روند رو ادامه بدید،فقط مطمئن بشید بازدهی تون پایین نمیاد
ریاضی دو رو حذف نکنید
اگه فقط همین سه تا کتاب رو نخوندید که خیلی عالیه وبا خیال راحت میتونید تو هر کتاب به تسلط برسید و وقت زیادی دارید برای خوندن ریاضی دو
موفق باشید
;)

mech.shima

کاربر ممتاز
اما چند تا سوال دیگه:
ریاضی دو چه مباحثی رو بخونم !سری ها رو حتما میخونم
اما از اونجایی که من همه مباحث ریاضی دو،معادلات و تا حدودی مهندسی رو خوندم میخوام بخشی از ریاضی یک رو حتما حذف کنم چون ریاضی یک برای من خیلی سخته
تسلط روی مقاومت خیلی سخته،رو مباحثش مشکل ندارم ولی اینکه بخوام سوالات و مباحث رو از هم تفکیک کنم و روش حلش رو به ذهنم بیارم خیلی طول میکشه ،شمام اینطوری هستین یا فقط من این مشکلو دارم؟!
دو سه هفته اس فله ای درس میخونم ،البته یه دلیلش اینه که تمام روز مختص درس نیست واسه همین مجبور میشم بر طبق برنامه ای که فردا دارم درسا رو بچینم درصورتی که برنامه درست حسابی باید کاملا مشخص باشه،یعنی برای آخر هفته،آخر ماه و..مشخص باشه که چیا باید خونده بشه و حتی ساعت مطالعه به نظرتون چطوری به این انسجام برسم؟
ممنونم:gol:

به دوستانی که مثل من ریاضی دو رو پوران خوندن و سوالای زیادی تو ذهنشونه پیشنهاد میکنم جزوه اقاسی رو بخونید فوق العاده اس
شاید فقط خوندن جزوه آقاسی کفایت نکنه اما به نظرم کنار کتاب پوران واقعا مکملای خوبی میشن

r.mob

عضو جدید
خب به نظرتون کدوم آزمون سوالاتش بیشترین شباهت رو داره؟!
هدف من از آزمون بیشتر از اینکه جامعه آماری و مقایسه باشه،میخوام یادبگیرم منفی نزنم،زمانم رو کنترل کنم و انگیزه داشته باشم که یه برنامه خاص رو پیش ببرم نه برنامه دستی خودم رو

سلام
اگر فقط روش تست زدن مهم هست براتون . میتونید تو کل آزمونا شرکت کنید.
ولی اگه میخواید با برنامه پارسه جلو برید . قافیه رو میبازید . (چرا؟)
چون مثلا پارسه میگه این آزمون تا فلان جا بخونید . و آزمون بعدی تا فلان جا بخونید. یه وقتی میشه که شما برای آزمون اول تا جایی که پارسه گفته نتونستید بخونید و زمان آزمون دوم رسیده و شما مجبورید برای اینکه به آزمون دوم برسید برید و قسمتی که مربوط به آزمون جدید هست رو بخونید در حالی که هنوز قسمت مربوط به آزمون اولش رو هم نتونستید بخونید. و از برنامه خود به خود عقب میافتید و سر کنکور آزمایشی هم درصد لازم رو نمیزنید. این دلیل اول
دوم اینکه آزمون های 25درصدی پارسه هم 2 هفته یه بار هست یعنی 14 روز وقت دارید تا از هر کتاب 25 درصد رو مطالعه کنید و تست هم بزنید. که برای هر درس با این وجود 1 روز هم نمیتونید زمان بزارید .
پس راه حل چیه؟:confused:
راه حل اینه که برید سراغ آزمون های 50 % و 100% و فقط برای اونا ثبت نام کنید. چون میتونید طوری درس بخونید که تا تاریخ مثلا 50 پارسه واقعا 50 درصد دروس رو خونده باشید و تست هم کار کرده باشید. و طبق برنامه خودتون پیش برید نه برنامه ای که پارسه تهیه کرده.
البته اینا همش تجربه شخصیم بود و دقیقا همین چیزایی که گفتم پارسال سرم اومد

r.mob

عضو جدید
اما چند تا سوال دیگه:
ریاضی دو چه مباحثی رو بخونم !سری ها رو حتما میخونم
اما از اونجایی که من همه مباحث ریاضی دو،معادلات و تا حدودی مهندسی رو خوندم میخوام بخشی از ریاضی یک رو حتما حذف کنم چون ریاضی یک برای من خیلی سخته
تسلط روی مقاومت خیلی سخته،رو مباحثش مشکل ندارم ولی اینکه بخوام سوالات و مباحث رو از هم تفکیک کنم و روش حلش رو به ذهنم بیارم خیلی طول میکشه ،شمام اینطوری هستین یا فقط من این مشکلو دارم؟!
دو سه هفته اس فله ای درس میخونم ،البته یه دلیلش اینه که تمام روز مختص درس نیست واسه همین مجبور میشم بر طبق برنامه ای که فردا دارم درسا رو بچینم درصورتی که برنامه درست حسابی باید کاملا مشخص باشه،یعنی برای آخر هفته،آخر ماه و..مشخص باشه که چیا باید خونده بشه و حتی ساعت مطالعه به نظرتون چطوری به این انسجام برسم؟
ممنونم:gol:

به دوستانی که مثل من ریاضی دو رو پوران خوندن و سوالای زیادی تو ذهنشونه پیشنهاد میکنم جزوه اقاسی رو بخونید فوق العاده اس
شاید فقط خوندن جزوه آقاسی کفایت نکنه اما به نظرم کنار کتاب پوران واقعا مکملای خوبی میشن

شما از الان به فکر حذف درسا هستید ؟
حذف کردن رو کلا از ذهنتون خارج کنید(کنکور پارسالو که یادتونه از کجاها سوال اومد؟ جاهایی که اصلا فکرشم نمیکردیم) فایل برنامه ریزیه پیشرفت درسی رو صفحه قبل دانلود کنید . کمکتون میکنه برای برنامه ریزی.
ریاضی فقط آقاسی و معادلات و ریاضی مهندسی فقط معتقدی ( معادلات معتقدی به نظر من از گاج هم بهتره و خیلی ساده تره)

r.mob

عضو جدید

کاملا درست میفرمایید . جامع های پارسه نزدیک تره به کنکور( آزمون های 25 درصدی خیلی سوالاش پرت تره )

r.mob

عضو جدید
آخرین ویرایش:

khorshid_mech

عضو جدید
شما از الان به فکر حذف درسا هستید ؟
حذف کردن رو کلا از ذهنتون خارج کنید(کنکور پارسالو که یادتونه از کجاها سوال اومد؟ جاهایی که اصلا فکرشم نمیکردیم) فایل برنامه ریزیه پیشرفت درسی رو صفحه قبل دانلود کنید . کمکتون میکنه برای برنامه ریزی.
ریاضی فقط آقاسی و معادلات و ریاضی مهندسی فقط معتقدی ( معادلات معتقدی به نظر من از گاج هم بهتره و خیلی ساده تره)

معادلات معتقدی انتشارات پارسه هست؟؟؟؟
من گاجو دارم احساس میکنم کمه؟؟؟ معادلاتو شما چطوری میخوندین؟؟؟ من احساس میکنم زیادی حفظیه نه؟؟؟شما چطور؟
بعد تو فایلا شما برای زبانم وقت گذاشتید استاد مشاور من نمیذاره من زبان بخونم میگه حماقته خوندنش شما زبانم میخونید؟؟ لغتاشو از چی میخونین؟؟ از 504؟؟ من دارم قاچاقی یه کوچو زبان میخونم ممنون میشم بگید از چی بخونم که همون وقت کمی که دارم بیشترین بازدهی رو داشته باشه.
مرسی

سحرخیز

عضو جدید
سلام
اگر فقط روش تست زدن مهم هست براتون . میتونید تو کل آزمونا شرکت کنید.
ولی اگه میخواید با برنامه پارسه جلو برید . قافیه رو میبازید . (چرا؟)
چون مثلا پارسه میگه این آزمون تا فلان جا بخونید . و آزمون بعدی تا فلان جا بخونید. یه وقتی میشه که شما برای آزمون اول تا جایی که پارسه گفته نتونستید بخونید و زمان آزمون دوم رسیده و شما مجبورید برای اینکه به آزمون دوم برسید برید و قسمتی که مربوط به آزمون جدید هست رو بخونید در حالی که هنوز قسمت مربوط به آزمون اولش رو هم نتونستید بخونید. و از برنامه خود به خود عقب میافتید و سر کنکور آزمایشی هم درصد لازم رو نمیزنید. این دلیل اول
دوم اینکه آزمون های 25درصدی پارسه هم 2 هفته یه بار هست یعنی 14 روز وقت دارید تا از هر کتاب 25 درصد رو مطالعه کنید و تست هم بزنید. که برای هر درس با این وجود 1 روز هم نمیتونید زمان بزارید .
پس راه حل چیه؟:confused:
راه حل اینه که برید سراغ آزمون های 50 % و 100% و فقط برای اونا ثبت نام کنید. چون میتونید طوری درس بخونید که تا تاریخ مثلا 50 پارسه واقعا 50 درصد دروس رو خونده باشید و تست هم کار کرده باشید. و طبق برنامه خودتون پیش برید نه برنامه ای که پارسه تهیه کرده.
البته اینا همش تجربه شخصیم بود و دقیقا همین چیزایی که گفتم پارسال سرم اومد
سلام مهندس چه فرقی میکنه ؟ 50 درصد هم هر یه ماه یه بار
از آزمون های مدرسان داری ؟

سحرخیز

عضو جدید
من گاجو دارم احساس میکنم کمه؟؟؟ معادلاتو شما چطوری میخوندین؟؟؟ من احساس میکنم زیادی حفظیه نه؟؟؟شما چطور؟
بعد تو فایلا شما برای زبانم وقت گذاشتید استاد مشاور من نمیذاره من زبان بخونم میگه حماقته خوندنش شما زبانم میخونید؟؟ لغتاشو از چی میخونین؟؟ از 504؟؟ من دارم قاچاقی یه کوچو زبان میخونم ممنون میشم بگید از چی بخونم که همون وقت کمی که دارم بیشترین بازدهی رو داشته باشه.
مرسی
گاج بسه
نمونه سوال حل کن

r.mob

عضو جدید
مرسی

سلام
بله معدلات معتقدی پارسه هست. معادلات راحت ترین درس باکس ریاضی هست که واقعا میشه به هر 5 تا سوالش جواب داد . معادلات تقریبا میشه گفت تا حدودی حفظ کردنیه .
من معادلات رو هم زمان هم از گاج میخونم هم از معتقدی. معتقدی خیلی خوب دسته بندی کرده معادلات رو و چیزایی گفته که واقعا به درد میخوره. گاج هم خوبه سوالای متفاوتی داره من که جفتش رو همزمان میخونم به نظرم معتقدی خیلی بهتر گفته مخخخخصوصا فصل 2 که واقعا اگه با دقت بخونید از رو کتاب معتقدی متوجه میشید چی میگم.:book:
در مورد زبان من خودم جدای کنکور برای کلاس IELTS میخونم. زبان چون ضریبش کم هست و سوالاتش واقعا سخت هست ، اکثر مشاورا میگن نخونید. ولی یه چیز جالب در مورد زبان اینه که 10 تا سوال اول زبان رو اگه همه کلمات رو بلد باشید میتونید تو 5 دقیقه جواب بدید.و این یعنی 33% زبان . درصد خوبیه که میتونه درصد کم بقیه درس ها رو جبران کنه .
ولی اینکه زبان رو چجوری بخونیم ؟
اگه کلاس زبان نرفتین میتونید کتاب 504 رو بردارید و هر شب 1 درسش رو بخونید. کلا 42 درس هست. من خودم بار اولی که 504 رو خوندم هر درسش 70 تا کلمه جدید داشت برام. و شما میتونید هر شب 1 درسش رو بخونید. و هر 5 تا درسی که خوندید یه بار دوره کنید تا فراموش نکنید. بعد مبتونید برید سراغ 1100 و world of word , vocabulary for TOFEL البته خوندن کامل 504 واقعا سخت هست و هیچ تضمینی هم نیست که بتونید با خوندنش به سوالات زبان جواب بدید.:w10:
اگه وقت خوندن vocab رو ندارید ، میتونید گرامر بخونید ( که اصلا توصیه نمیشه) گرامر هم 10 تا سوال میاد ازش .ولی چون گرامراش سخته نمیشه به این راحتیا جواب داد.:w19:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا