سلام
اینکه نوشتید مثلا جامدات جامدات یعنی 4ساعت یه درس از جامدات یا دو درس؟!و اینکه مرور،تست زنی،وچه فصلی خونده بشه هم مشخصه؟
سلام
اینکه نوشتید مثلا جامدات جامدات یعنی 4ساعت یه درس از جامدات یا دو درس؟!و اینکه مرور،تست زنی،وچه فصلی خونده بشه هم مشخصه؟
بله دقیقا به همین دلیل ( سوال شما ! ) ننوشتم چه درسی ! این که بخواین اون 4ساعت رو چجوری بخونید بستگی به حال شما در اون لحظه داره! دوست دارید همه شو استاتیک بخونید ، یا نه به 2بخشه 2ساعته تقسیم کنید و مقاومت هم بخونید
تست همراه با درس زده میشه. در مورد تست زدن دوتا نظریه وجود داره. اولی میگه بعد از مطالعه درس تست نزنید چون همه نکات فرمول ها یادتونه خب معلومه اکثر تست هارو درست جواب میدید. دومی میگه دقیقا بعد از مطالعه مطلب درسی تست بزنید " تا نحوه ی استفاده از نکات و کاربرد اونها رو در تست " سریعا در ذهنتون هک بشه. من دومی رو انتخاب کردم ( البته منکر اولی هم نیستم، بالاخره اونم یه نظریه ).
مرور رو یادم رفت بنویسم. مرور جمعه ها
با این برنامه میتونید تقریب بزنید تا کی میتونید همه کتابارو یه دور بزنید؟!
البته این برنامه این جور نمیمونه و از بعد از مهر تغییر خواهد کرد و 20-22 و 22-24 هم اضافه خواهد شد. فک کنم تا اواسط آبان تهش دیگه آخر آبان.
خوبه
اما من خودم احتمالا با برنامه یکی از موسسه ها جلو برم
فک میکنم از مهر به بعد برنامه خیلی منسجم تری نسبت به تابستون میخواد
اگه بتونم برنامه یکی از موسسه ها رو از دوهفته دیگه شروع کنم و تا نهاایتا اواسط آبان یه دور کتابا رو تموم کنم خوبه
اما هنوز مطمئن نیستم روش خوبی باشه
کسی هزینه ازمونای پارسه رو داره؟!سنجش چی؟!
رفتم پرسیدم برای پارسه اما بهم گفتن نمیتونم برای آزمونای مهر به بعدش ثبت نام کنم میگفت یا کلش رو باید ثبت نام کنم یعنی با غیر حضوریاش
یا فقط جامعا
یا غیرحضوری با حضوریای بدون جامع چرا اینطوریه؟!
تا چند وقت پیش از هرکس میپرسیدم برای آزمون میگفتن سنجش اما یهو نظر همه تغییر کرد شد پارسه
من شنبه ثبت نام کردم. کل هزینه ی آزمون هاش میشد 440هزار تومن . 10درصدم تخفیف خورد بهم شد 400هزار تومن.
دقیقا منم میگفتم یا نصیر یا سنجش ! انصافا سوالاشون از همه ی موسسات دیگه بهتره ولی متاسفانه جامعه آماریشون خیلییییی کمه.
کسی هزینه ازمونای پارسه رو داره؟!سنجش چی؟!
رفتم پرسیدم برای پارسه اما بهم گفتن نمیتونم برای آزمونای مهر به بعدش ثبت نام کنم میگفت یا کلش رو باید ثبت نام کنم یعنی با غیر حضوریاش
یا فقط جامعا
یا غیرحضوری با حضوریای بدون جامع چرا اینطوریه؟!
تا چند وقت پیش از هرکس میپرسیدم برای آزمون میگفتن سنجش اما یهو نظر همه تغییر کرد شد پارسه
به نظر میاد شما واقعا علاقه و انگیزه زیادی دارید واسه ادامه تحصیل هیچ راهی نداره که زودتر از سرکار برگردید؟!با این شرایط نه سخت میشه براتون
من خودم از مهر کار تدریسم شروع میشه شاید حدود 10ساعت در هفته باشه باز هم با این وجود واقعا نگرانم که نکنه به درسم نرسم
نه حاضرم از این موقعیت بگذرم چون واقعا به تدریس علاقه دارم و نه به هیچ وجه از ارشد میگذرم چون شدیدا به درس خوندن علاقه دارم
به نظر شما اشتباه میکنم که از این موقعیت نمیگذرم؟!خودم واقعا گیج شدم
به نام خدا برنامه ریزی تدوین شده از مهر 93 شروع می شود.
نکته ها:
1 کمتر از 5 ساعت در روز به هیچ عنوان مطالعه نشود.
2)تمام دروس به غیر از ریاضیات به صورت دوره ای مطالعه شود به طوریکه به 25 درصد اول رسیدم کتابهاعوض شود(کتاب بعدی هم از همان گروه باشد)
***توجه:باید در موسسه پارسه (کنکور آزمایشی پارسه)ثبت نام کنم
3)درس خواندن حتما وحتما باید باحل تست انجام شود
جامدات ریاضیات شنبه دینامیک سیالات یکشنبه جامدات ریاضیات دوشنبه دینامیک سیالات سه شنبه جامدات ریاضیات چهارشنبه دینامیک سیالات پنج شنبه (((استراحت))) ومرور درس هایی که عقب افتادم جمعه