r.mob
عضو جدید
سلام مهندس چه فرقی میکنه ؟ 50 درصد هم هر یه ماه یه بار
از آزمون های مدرسان داری ؟
نه دیگه فرقش اینه که 50% اول 2 هفته بعد 25% دوم هست . یعنی شما راحت میشینی و برنامه ریزی میکنی که تا اون تاریخ باید 50% رو بخونی . و وقتت آزاد تره تا این که 2 تا 25 % بخونی. چیز دیگه هم که هست اینه که سوالات 25 % ها کمتر نزدیک به سوالای کنکوره. کلا یه سری جاها که اصلا تو کنکور ازش سوال نمیاد رو تو 25% ها مجبوری بخونی که فقط وقت آدمو هدر میده. مثلا از قسمت نسبت های وابسته ریاضی که تقریبا ازش سوال نمیاد تو کنکور، تو 25% اول سوال میاد ازش. و شما مجبوری اون رو هم بخونی و این جور قسمت ها وقت آدمو میگیره.
البته باز هم میگم اینا فقط نظر شخصیه منه شاید هم درست نباشه ولی به نظرم 25 % ها سودی ندارن .
آزمون مدرسان هم فکر کنم چند تا آزمون آزمایشی و کتاب PDF رو داشته باشم.
زبان تو این چند سال اخیر خیلی مهم شده چون بیشتر از 70 درصد داوطلبان زبان رو صفر میزنن (آمار دقیقش رو از یه سایت خونده بودم یادم رفته)، یعنی کسی که 15-20 درصد زبان بزنه تاثیر خیلی خوبی تو رتبه اش داره. زبان یه درس کمکیه. کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین رو بخرید فوق العادست همه لغات مهم چند سال اخیر کنکورهای ارشد رو داره اگه این کتاب رو خوب بخونید از 15 تا سوال عمومی زبان حداقل 7 سوال و از Reading ها یکی دو سوال رو جواب میدین؛ البته بستگی داره به پایه زبانتون. 9 سوال درست از 30 سوال یعنی 30 درصد.
این حرفتونو خیلی دوست دارم.