سلام دوست عزیز
منظورتون از دوره تست جوش همون بازرسی جوش؟
سلام بله
البته برای گرفتن مدرک بین المللیش دوره های گسترده تری رو باید گذروند ولی برای یه مدرک فنی حرفه ای در همین حد خوب بود
سلام دوست عزیز
منظورتون از دوره تست جوش همون بازرسی جوش؟
مدرک بین المللی سطح1و2 رو دارم.ولی الان کارشناس ماشینری هستم(تعمیرونگهداری ماشین های حساس).این Certificatesاصلا به دردم نخوردن.سلام بله
البته برای گرفتن مدرک بین المللیش دوره های گسترده تری رو باید گذروند ولی برای یه مدرک فنی حرفه ای در همین حد خوب بود

سلام بله
شیما خانوم بازرسی جوش همون جوشکاری با آرگون منظورته؟چون فنی حرفه ای ی دوره به اسم بازرس فنی جوش داره که همون جوشکاری با آرگون هستش
با این وضعی که بچه درس میخونن من فک کنم باید بزارم برا سال بعد!!!!!!!
ولی از شوخی که بگذریم خیلی از من جلو هستین
به نظر من که همه کتابا باید خونده بشه واقعا با این فرصتی که باقی مونده حذف درس اشتباه محضهمن دادا كلا از ديناميك صرف نظر كردم حالا نميدونم درسته يا نه ولي كنترل را از روي جزوه ي پارسه و كتاب ارياز دارم ميخونم و به نظرم خوبه چون ميتونم تست هاش (حدااقل مكانيك) را بزنم ديناميك ماشين جزوه استاد خودمون خوبه ارتعاشات هم جباري گرفتم ولي هنوز نخوندمش
اسم دوره ای که رفتیم تست جوش بود
درواقع اصلا جوشکاری درکار نبود فقط بررسی جوش بود
که یکی دو جلسه آخر با استفاده از اسپری و روشهای مختلف معایب جوش رو کاملا مشخص میکرد حالا نمیدونم منظور شما چیه ولی مثل اینکه دوره تست جوش خیلی کم برگزار میشه و یادمه چندماه پیش تو تهران برگزار شد البته اون بین المللی بود
به نظر من که همه کتابا باید خونده بشه واقعا با این فرصتی که باقی مونده حذف درس اشتباه محضه
بله شاید شما درست می گید ولی من حذف نمی کنمنمیشه گف اشتباه محضه شاید واقعا درست باشه فقط باید ریسک این کارو بپذیریاما به نظرم باید روش مختصر وقتی گذاشت و بعد به نتیجه حذف قطعی رسید که ایا حذف بشه یا نه همش خونده بشه یا بخشی از اون
آره واقعا

من شنیدم علم و صنعت و امیرکبیر خیلی خیلی وحشتناک نمره میدن درسته؟!!تهران یعنی حا و حول! جز شریف باقیشون نمره میدن به راحتیتبریز و بوعلی کشتارگاه هستش
واقعا آفرین
عالیه!
خاک بر سرم چقد من عقبم.!!
شاید اون 50 درصدی که تو خوندی از اینایی که ده دور خوندن بهترهبرای بار هزارم خودتو با هیشکی مقایسه نکنشاید اون 50 درصدی که تو خوندی از اینایی که ده دور خوندن بهتره
و اینو یادت باشه که ارشد مکانیک با کیفیت کار داره نه با کمیت!
شایدمن چقد عقبم بچه ها
سیالاتو امروز از راهیان تموم کردک با کل تستاش البته بدون اون تستای اخر اخر کتاب ک تستای کلیه
ریاضی از اغاسی حد رو تموم کردم
استاتیک 60% نایی با کل مثال ها و یک پنجم کل تستا
فقط همینا
میخوام بشینم از فردا ترمو استاتیک ریاضی 1 و اگه کنترلمو پیدا کرطم کنترل نشد انتقال بخونم
ب نظر منم سعی کنید درسی حذف نشه،ولی من خودم شخصا دینامیک ماشینو میحذفم
خواهشمندم به سوال من پاسخ دهید.
آیا موسسه ای هست که برای کنکور دی وی دی تهیه کرده باشد به طوری که استاد پای تخته یا بصورت مولتی مدیا تدریس کند؟
مثل همان کنکور آسان است که از تلویزیون پخش میشه.
سلام به همگی
آیا زبان کنکور مکانیک مثل عربی کنکور کارشناسی تعیین کننده است؟؟؟ یعنی انحراف معیارش مهمه ؟چون هیشکی نمیزنه اونایی که میزنن تو رتبه هاشون تاثیر زیادی داره آیا؟؟؟
و
به نظرتون خوندن readingها چجوری باشه؟؟؟بهترین وعالی ترین شیوه ؟؟؟
آیا اول سوالاتو بخونیم وبفهمیم چی میخواد بعد بریم سراغ ریدینگ یا نه اول متن بعد سوالا؟؟؟؟