ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
منظورتون از دوره تست جوش همون بازرسی جوش؟

سلام بله
البته برای گرفتن مدرک بین المللیش دوره های گسترده تری رو باید گذروند ولی برای یه مدرک فنی حرفه ای در همین حد خوب بود

redr

عضو جدید
سلام بله
البته برای گرفتن مدرک بین المللیش دوره های گسترده تری رو باید گذروند ولی برای یه مدرک فنی حرفه ای در همین حد خوب بود
مدرک بین المللی سطح1و2 رو دارم.ولی الان کارشناس ماشینری هستم(تعمیرونگهداری ماشین های حساس).این Certificatesاصلا به دردم نخوردن.

mech.shima

کاربر ممتاز
دوستان به یه نتایجی رسیدم

1.روریاضی بیشتر از این وقت نمیذارم یعنی از اینجا به بعد مث بقیه کتابا روش وقت میذارم و نه بیشتر و از بین ریاضیا بیشتر روی معادلات و بعدش ریاضی 2
2.وقت خیلی زیادی رو روی باکس جامدات و بعدش سیالات میذارم البته دلیل برتری جامدات بر سیالات برای من به این دلیله که هدف من طراحی کاربردیه
3.بعد از خوندن دینامیک با یه دور مختصر و بعدش نگاه کردن به تستا اگه دیدم ازپسش برنمیام کنارش میذارم

و اینکه ازدوستان میخوام اگه آزمون ازمایشی خصوصا از سنجش رو اگه داشتن اینجا بذارن عالی میشه
و درنهایت تا آخرهفته دیگه ان شاالله که دوباره میام باشگاه امیدوارم راضی تر از هفته باشم البته واقعا گاهی نمیشه درس خوند حالا یکی مثل من سرش شلوغه یکی ام خب حس درس خوندن نداره دوتاش به نظرم کاملا موجه و قابل قبوله فقط باید حواسمون باشه یه وجب از درس دور بیفتی برای اینکه دوباره برگردی روی همون سطح حداقل دوبرابر وقتی که درس نخوندی باید بخونی که هم حست برگرده سرجاش هم برنامه ت پس بیاید سعی کنیم روزبه روز بهتر و با تمرکز بیشتری درس بخونیم اینطوری مهر که میشه با فشار کمتری نسبت به بقیه این روند رو طی میکنیم
(اگه بتونید همه جمعه ها سریه ساعت مشخصی اینجا باشید که بتونیم با هم برنامه ها رو چک کنیم و از این قبیل مسائل به نظرم خیلی بهتره)
موفق باشید و پایدار;)

mohandes_ali

عضو جدید
سلام بله

شیما خانوم بازرسی جوش همون جوشکاری با آرگون منظورته؟چون فنی حرفه ای ی دوره به اسم بازرس فنی جوش داره که همون جوشکاری با آرگون هستش

mech.shima

کاربر ممتاز
شیما خانوم بازرسی جوش همون جوشکاری با آرگون منظورته؟چون فنی حرفه ای ی دوره به اسم بازرس فنی جوش داره که همون جوشکاری با آرگون هستش

اسم دوره ای که رفتیم تست جوش بود
درواقع اصلا جوشکاری درکار نبود فقط بررسی جوش بود
که یکی دو جلسه آخر با استفاده از اسپری و روشهای مختلف معایب جوش رو کاملا مشخص میکرد حالا نمیدونم منظور شما چیه ولی مثل اینکه دوره تست جوش خیلی کم برگزار میشه و یادمه چندماه پیش تو تهران برگزار شد البته اون بین المللی بود

saeedhashemi1371

عضو جدید
با این وضعی که بچه درس میخونن من فک کنم باید بزارم برا سال بعد!!!!!!!
ولی از شوخی که بگذریم خیلی از من جلو هستین

mech.shima

کاربر ممتاز
با این وضعی که بچه درس میخونن من فک کنم باید بزارم برا سال بعد!!!!!!!
ولی از شوخی که بگذریم خیلی از من جلو هستین

هیچ وقت اینطوری فک نکنین در این جور مواقع فقط باید خودتون رو با خودتون مقایسه کنید
اگه از روند خودتون راضی هستید پس دیگه نگران هیچی نباشید
علاوه بر این خوندن یه دور کتاب من با شما و شما با هرکس دیگه کاملا متفاوته ممکنه شما با یه دور کتاب 80درصد قضیه رو متوجه بشید کس دیگه ای 50درصد
تا امتحان خیلی مونده
از مهر هم که کسی شروع کنه ولی منسجم بخونه منظورم اینه حتی مثلا نشه یه هفته هیچی نخونه باز هم واقعا شاهکار کرده

hassan676767

عضو جدید
من دادا كلا از ديناميك صرف نظر كردم حالا نميدونم درسته يا نه ولي كنترل را از روي جزوه ي پارسه و كتاب ارياز دارم ميخونم و به نظرم خوبه چون ميتونم تست هاش (حدااقل مكانيك) را بزنم ديناميك ماشين جزوه استاد خودمون خوبه ارتعاشات هم جباري گرفتم ولي هنوز نخوندمش
به نظر من که همه کتابا باید خونده بشه واقعا با این فرصتی که باقی مونده حذف درس اشتباه محضه

mohandes_ali

عضو جدید
اسم دوره ای که رفتیم تست جوش بود
درواقع اصلا جوشکاری درکار نبود فقط بررسی جوش بود
که یکی دو جلسه آخر با استفاده از اسپری و روشهای مختلف معایب جوش رو کاملا مشخص میکرد حالا نمیدونم منظور شما چیه ولی مثل اینکه دوره تست جوش خیلی کم برگزار میشه و یادمه چندماه پیش تو تهران برگزار شد البته اون بین المللی بود

اینی که شما رفتی کلی بوده پس...ممنون

mech.shima

کاربر ممتاز
به نظر من که همه کتابا باید خونده بشه واقعا با این فرصتی که باقی مونده حذف درس اشتباه محضه

نمیشه گف اشتباه محضه شاید واقعا درست باشه فقط باید ریسک این کارو بپذیریام
ا به نظرم باید روش مختصر وقتی گذاشت و بعد به نتیجه حذف قطعی رسید که ایا حذف بشه یا نه همش خونده بشه یا بخشی از اون

hassan676767

عضو جدید
نمیشه گف اشتباه محضه شاید واقعا درست باشه فقط باید ریسک این کارو بپذیریاما به نظرم باید روش مختصر وقتی گذاشت و بعد به نتیجه حذف قطعی رسید که ایا حذف بشه یا نه همش خونده بشه یا بخشی از اون
بله شاید شما درست می گید ولی من حذف نمی کنم

ehsan esf

عضو جدید
درست ميگي حسن جان ولي من با خيلي از كسايي كه هم سطح خودم بودن و نتايح خوبي هم گرفتن

((زير دويست تا سيصد چهارصد)) حرف زدم اغلبشون اين طور گفتن

روي رياضي خيلي حساسيت به خرج نده الا معادلات ((كه شيما هم گفت))

و گروه ديناميك گروه سختريه و اغلب روش ضعيفن

خب من خدا را شكر كنترل و ديناميك ماشينم خوبه ولي ارتعاشات را هم ميفهمم راحت

ولي من يكي حال و حوصله كلنجار رفتن با مسائل ديناميك را خدايي ندارم هههه

بچه ها يه پيشنهاد داشتم اگه دوست داشتين اين كار را بكنيد

سمينار موفقيت دكتر فرهنگ را از نت بگيريد و گوش بديد هيچي هيچي نداشته باشه براتون روحيه ي خوبي ميگيريد

لااقل من گرفتم

خوش باشين

mohandes_ali

عضو جدید
بچه ها حذف نکنیدا اونم به قول دوستمون از الان که کلی وقت هست....خدا شاهده حذف کنی دقیقا از اون مبحث که حذف کردی هوارتا سوال میاد...من پارسال رفتم دانشگاه امیرکبیر خدا شاهده پسره رتبه تک رقمی مکانیک ارشد بود منابع ساخت رو ازش پرسیدم برگشت گفت من واسه مقاومت کل کتاب جانسون رو خوندم
علم مواد تویسرکانی رو خونده بود
حالا نمیگم بشین جانسون بخون اما الکی حذف نکنی
همه درسارو به یک اندازه وقت بذار همه رو سعی کن مسلط بشی.....میای رو ریاضی وقت میذاری سوالا سخت از آب درمیاد میمونی توش.....ی مبحث رو حذف میکنی از همون مبحث سوال میاد
اقا خلاصه نقطه ضعف باقی نگذارید...طراح سوال مث ما دانشجو بوده عقل داره شعور داره میدونه کدوم مباحث سخته کدوم وقت گیره کدوم مباحث رو بچه ها حذف میکنن

edram

عضو جدید
سوال

سوال

با سلام
لطفا از دوستانی که اگاهی دارند درباره سختگیری و نمره دهی در گرایش تبدیل انرزی در دانشگاه های 1. امیرکبیر 2. علم و صنعت 3. خواجه تنصیر 4.تربیت مدرس بترتیب کدومشون سختگیر تر و بدتر نمره میدن؟
با تشکر

سارنیا

عضو جدید
واقعا آفرین
عالیه!
خاک بر سرم چقد من عقبم.!!

برای بار هزارم خودتو با هیشکی مقایسه نکن:mad: شاید اون 50 درصدی که تو خوندی از اینایی که ده دور خوندن بهتره
و اینو یادت باشه که ارشد مکانیک با کیفیت کار داره نه با کمیت!

M.ARIABOY

عضو جدید
من چقد عقبم بچه ها
سیالاتو امروز از راهیان تموم کردک با کل تستاش البته بدون اون تستای اخر اخر کتاب ک تستای کلیه
ریاضی از اغاسی حد رو تموم کردم
استاتیک 60% نایی با کل مثال ها و یک پنجم کل تستا
فقط همینا
میخوام بشینم از فردا ترمو استاتیک ریاضی 1 و اگه کنترلمو پیدا کرطم کنترل نشد انتقال بخونم
ب نظر منم سعی کنید درسی حذف نشه،ولی من خودم شخصا دینامیک ماشینو میحذفم

سحرخیز

عضو جدید
من چقد عقبم بچه ها
سیالاتو امروز از راهیان تموم کردک با کل تستاش البته بدون اون تستای اخر اخر کتاب ک تستای کلیه
ریاضی از اغاسی حد رو تموم کردم
استاتیک 60% نایی با کل مثال ها و یک پنجم کل تستا
فقط همینا
میخوام بشینم از فردا ترمو استاتیک ریاضی 1 و اگه کنترلمو پیدا کرطم کنترل نشد انتقال بخونم
ب نظر منم سعی کنید درسی حذف نشه،ولی من خودم شخصا دینامیک ماشینو میحذفم

شما اگه بخوای خوب درس بخونی یقین بدون نمیرسی همه درس آ رو خوب بخونی

M.ARIABOY

عضو جدید
من ی سری درسا رو خوب میخونم
ولی درسای دیگه مرور متوسطی روش خواهم داشت
تا اگه تست راحتی دادن راحت از زیر دستم در نره
مثلا ارتعاشات طراحی اجزا
البته مباحث پرتکرار نه همه مباحث
نظرتون چی؟؟

fooli@yahoo

عضو جدید
فروش بسته کامل کتاب های کنکور کارشناسی ارشد مکانیک (در حد نو و سالم چاپ 91 و 92) شامل :

کتاب های پوران پژوهش : دینامیک، استاتیک ، ارتعاشات ، ریاضی مهندسی ، دینامیک ماشین

ریاضیات 1 و 2 و معادلات آقاسی

راهیان ارشد : جامع سیالات 1 و 2 ، جامع ترمودینامیک 1 و2 ، جامع انتقال حرارت ، طراحی اجزا ، دینامیک

و کتاب های : کنترل آریاز برادرانی ، 3 جلد کتاب 20 آزمون جامع باکس {دینامیک ، سیالات ، جامدات}
راهیان ارشد ، طراحی اجزا و دینامیک ماشین ارشد سپاهان ، و سنجش طلایی 3 (آزمون های سازمان سنجش+پاسخ تشریحی)

و مجموعه کنکور های کارشناسی ارشد مکانیک از سال 73 تا 92 به همراه پاسخ تشریحی (کتاب راهیان ارشد)

با قیمت و تخفیف مناسب فقط به صورت بسته کامل به فروش می رسد .

علاوه بر این جزوه های پارسه نیز جداگانه فروخته می شود.

در صورت درخواست فقط خصوصی پیغام بگذارید .

آخرین ویرایش:

Abolfazl6776

عضو جدید
بچه ها توی انتقال کدوم مباحث روتین هستن و تقریبا با خوندن کدوم فصلها میشه تضمین کرد به راحتی 3تا تست زد؟؟؟؟؟؟

من تابستون داشتم استادمون زحمت کشید کل جابجایی رو درس نداد !!!! الان من برام سواله که چیکار کنم این انتقالو

تا الانم تقریبا مسائل هدایت رو مسلط هستم و خوب خوندم ولی برای خوندن جابجایی و یا تابش مردد هستم چون احساس میکنم دارم کم کم وقت کم میارم و تجربه این دو هفته درس خوندن من نشون داده واقعا خوندن برای کنکور ارشد به زمان و انرژی خیلی بیشتری نسبت به کنکور کارشناسی نیاز داره... که متاسفانه به علت دید غلط و درصدای پایین قبولی ها فکر میکردم نباید کار سختی باشه...

ضمنا نظرتون راجع به این دینامیک جهنمی چیه؟؟؟؟
سخته ، حذفشم کنی انگار حداقل 12 تا سوال این باکس رو از دست دادی ، به نظرتون با حل مسئله زیاد و دیدن جواب ها و سوالات کنکور و... میشه مشکل رو حل کرد یا باید رفت سراغ یادگیری دقیق و عمیق ؟؟؟؟؟؟

aydogan

عضو جدید
خواهشمندم به سوال من پاسخ دهید.:que:
آیا موسسه ای هست که برای کنکور دی وی دی تهیه کرده باشد به طوری که استاد پای تخته یا بصورت مولتی مدیا تدریس کند؟
مثل همان کنکور آسان است که از تلویزیون پخش میشه.

mohandes_ali

عضو جدید
خواهشمندم به سوال من پاسخ دهید.:que:
آیا موسسه ای هست که برای کنکور دی وی دی تهیه کرده باشد به طوری که استاد پای تخته یا بصورت مولتی مدیا تدریس کند؟
مثل همان کنکور آسان است که از تلویزیون پخش میشه.

ی سر برو ایت مکتبخونه شاید کمکی کرد

سارنیا

عضو جدید
سلام به همگی
آیا زبان کنکور مکانیک مثل عربی کنکور کارشناسی تعیین کننده است؟؟؟ یعنی انحراف معیارش مهمه ؟چون هیشکی نمیزنه اونایی که میزنن تو رتبه هاشون تاثیر زیادی داره آیا؟؟؟
و
به نظرتون خوندن readingها چجوری باشه؟؟؟بهترین وعالی ترین شیوه ؟؟؟
آیا اول سوالاتو بخونیم وبفهمیم چی میخواد بعد بریم سراغ ریدینگ یا نه اول متن بعد سوالا؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

mohandes_ali

عضو جدید
سلام به همگی
آیا زبان کنکور مکانیک مثل عربی کنکور کارشناسی تعیین کننده است؟؟؟ یعنی انحراف معیارش مهمه ؟چون هیشکی نمیزنه اونایی که میزنن تو رتبه هاشون تاثیر زیادی داره آیا؟؟؟
و
به نظرتون خوندن readingها چجوری باشه؟؟؟بهترین وعالی ترین شیوه ؟؟؟
آیا اول سوالاتو بخونیم وبفهمیم چی میخواد بعد بریم سراغ ریدینگ یا نه اول متن بعد سوالا؟؟؟؟

من فقط میتونم بگم زبان رو کسی نمیخونه و رتبه های خوب هم سراغ دارم که زبان نزدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا