سلام زبان 8.89 ریاضی 41.67 سیالات 58.33 جامدات 42.11 دینامیک 43.33 خواهش انجام وظیفه است
در ضمن در مورد این که دوستان میگن ی درس رو بیخیال شید یا یک سری مباحث رو کنار بگذارید موافق نیستم چون کنکور واقعا متعادل نیست و همیشه اون مباحثی رو که دقیق می خونید الزاما ازش سوال نمی یاد و اگرم بیاد حتما طوری نیست که ساده باشه پس باید نسبت به همه ی مطالب آگاهی باشه من خودم دینامیک رو کنار گذاشته بودم و 1 ماه آخر فهمیدم چه اشتباهی کردم و واقعا بعدش پشیمون شدم چون سر کنکور همه ی سوالای دینامیک رو بلد بودم ولی دفرقچون تسلط نداشتم نمی تونستم حل کنم و فقط به خاطر این بود که یک ماه خونده بودم میگم این نظر منه که هیچ درسی رو کنار نذارید
دوست عزیز شما رتبتون 50 شده فک میکنی چرا جون همه درسا رو خوندی .جرا همه درسا رو خوندی چون امکانات و بسترشو داشتی و انگیزت هم بالا بوده این نسخه واسه همه جوا نمیده .یک نفر شرایطش با شما فرق داره و اصلا نمیرسه همه درسا رو بخونه بعلاوه اون درسایی هم که باید بخونه بیسش ضعیفه نسخه بنده یک نسخه عام بود یعنی هرکس اینکارو کنه رتبه 500 تا هزار و میاره و بیشتر و میخواد بشه باید مثل شما بیشتر زحمت بکشه
ولی یک سوال ایا این زحمت به نتیجه مطلوب منجر میشه کسی که سطح و بنیه برای رفتن تو دانشاه های تهرانو نداره چی. هر کس به اندازه تواناییش وزنه بلند کنه .خلاصه عرایض نسخه و نکات بنده مخصوص کسایی هست که به رتبه 500 تا 1500 فکر میکنن و مطمین باشن به راحتی جوا میگیرن
این نکته هم بگم خود بنده با توجه به گرایش دوره کارشناسی که نه ریاضی مهندسی خوندم و نه مقاومت 2 و نه دینامیک با مطالعه سوالای ارشد و پیدا کردن منابع مناسب به این نتیجه رسیدم که خوندن دینامیک برام به صرفه نیست ولی 2 درس دیگه چرا لذا خودم اونا را خوندم
اما یک نفر مثل شما دینامیکش قویه خوب این اشتباه میکنه دینامیک نمیخونه بایدم بخونه
قبولی ارشد مثل بالارفتن از کوهه یک حداقل امکانات باید باشه مثل باکس ریاضی و و سیالات ولی رسیدن به قله که همون دانشگاه های تهران و رتبه های زیر صده مستلزم امکانات بیشتریه و این امکانات بیشتر برای بالارفتن یک عده منجر به سقوطش و نرسیدن به حداقل هاست
اصل اول واقع بینیه خودت ببین واقعا توانایی وقت امکانات محیط مطالعه رو داری بسم الله همه دروس رو بخون
یک بار همنشین یک از بچه های علامه حلی تهران که اول دبیرستان میخوند بودم همیشه تو این فکر بودم که جرا بیشتر رتبه های برتر از مدرسه تیزهوشان هستن درحالی که تیز هوش نیستن و در واقع مثل سایر بجه ها هستن با ش که صحبت کردم جوابمو گرفتم .ایشون میگفت ما در اول دبیرستان زیست پیش دانشگاهی رو میخونیم و چون تقریبا تمام درس های دبیرستان و تو سال اول میخونیم مجبوریم 8 ساعت در روز همیشه مطالعه کنیم ازش پرسیدم شما که همه دروس دبیرستانو اول دبیرستان میخونید سال دوم جی کار میکنید گفت برای کنکور و المپیاد مطالعه شروع میکنیم نکته جالب اینکه ایشون اول دبیرستان هنوز رشتشونم مشخص نکردن که تجربیرن یا ریاضی میرن ولی زیست پیش رو میخونن ایا موقع کنکور به ایشون میشه گفت شما عربی نزن فلان درسو حدف کن ایشون قابله مقایسه با سایر بجه ها نیست و نسخه بنده واسه سایر بجه هاست نه ایشون