ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan esf

عضو جدید
دادا را اصفهانيا ميگن اريا جان

منظورشون همون داداشه يا برادر

ولي خب جزو لهجه است و به بقيه هم ميگيم دادا البته به پسرا

M_Nirvana_m

عضو جدید
بچه ها نگران نباشید واقعا اگه تلاش کنید همه چی حل میشه بنده به شخصه یک دانشجوی متوسط رو به پایین بودم که تمام درسارو شب امتحانی با جزوه پاس می کردم . واقعا 3 سال هیچی نخوندم و کتابای مرجه که اهمیت خوندنشون تو کنکرو مشخص میشه و من یک کتاب مرجع رو هم نخونده بودم . از تابستون ترم 7 شروع به درس خوندن برای کنکور 93 کردم و ترم 7 ام دانشگاه 15 واحد داشتم و به خاطر همین درس نخوندن و داشتن ترم 7 واقعا تحت فشار شدیدی بودم ولی خدا رو 1000 بار شکر که خدا تنهام نزاشت و نتیجه ش خوب شد . ایشالا که همه بچه های تایپیک سال بعد زیر 200 بیارید :) اگز سوالی بود بنده در خدمتم حتما بهتون سر می زنم :) با آرزوی موفقیت برای شما

ehsan esf

عضو جدید
ممنون مهندس كه به فكر كوچيك تراي مكانيك هستين هههه

عاقا تونستين جزوه كنترل پارسه را دان كنيد و وقتي درايد تست ميزنيد يه نگاه بهش بندازين درس نامه ي خوبي داره و كمك خوبي ميكنه (برا من مفيد بود)

و بچه ها اگه پايه هستين كه جمعه ها كه اغلب روز استراحتشون هست دور هم دو ساعتيجمع بشيم اينجا

به نظرم بازده اش از دوساعت درس خوندن بيشتره چون واقعا روحيه امر مهميه

soroush@bim

کاربر فعال
بچه ها نیاز هست که سوالهای تکمیلی درسای استاتیک و مقاومت دکتر نایی رو خوند یا نه؟؟؟ سوالهای تکمیلی رو شما می خونید؟؟؟؟:confused:
سلام دوست عزیز
خیر اصلا لازم نیست سوال های تکمیلی استاتیک و مقاومت دکتر نائی رو بخونید
(اگه گرایش ساخت و تولید بودید و وقت اضافی داشتید می تونید یه نگاهی بهشون کنید)
یه نصیحت دیگه هم بهتون کنم : به نظر بنده در دور اول مطالعه این کتابا ( و البته سایر کتابا بر اساس مدل تمرین و تستشون ) تمرین های حل شده رو کامل مطالعه کنید ولی تست های ککور سراسری رو چند تایی رو علامت بزنید و فقط اونا رو حل کنید ( یعنی دور اول همه تست ها حل نکنید )
چون اولا وقتتون میره و نمیرسید به بقیه درس ها و دوما اینکه لازم نیست ، چون در هر صورت یادتون میره و شما باید حتما دوباره اون مطالب رو مرور کنید ، پس تست ها رو تموم نکنید
موفق باشید و شاداب

soroush@bim

کاربر فعال
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
منم چند ​نکته به ذهنم رسید که میخواستم بهتون بگم :
اگه بتونید تقریبا یه دور کل کتابا رو مطالعه کنین خیلی خوب میشه ، چون که یادتون نره از اول مهر شما درگیر دانشگاه میشید (کم و بیش) و اینکه از اول مهر زمان خیلی خیلی سریع میگذره
آزمون ها هم که هر هفته درمیون هست و 25% کل کتابا کم نیست
بازم میگم اگه بتونید خیلی خوب میشه ولی اگه بازم قسمت های از کتابا باقی موند جای نگرانی نیست و با مطالعه خوب و بیشتر میتونید مدیریت کنید ( حتی بودن از دوستان من که بنا به هر دلیلی نتونستن تابستون خوب درس بخونن ولی از اول مهر خیلی مصمم و سخت مشغول شدن و نتیجه هم گرفتن )
به نظر بنده از هر کتابی که میخونید همه تست های اون رو توی دور اول تموم نکنید ، یعنی سعی کنید (حالا بر اساس مدل هر کتابی) تمرین های حل شده رو بخونید و از تست های کنکور سراسری تقریبا نصفشو مارک کنید و فقط اونا رو حل کنید
چون اولا اگه بخواین همه رو حل کنید مطمئن باشید وقت کم میارید و ثانیا اینکه چون شما توی دور بعدی حتما نیاز دارید به مرور و اگه همه تستا رو حل کنید چیزی باقی نمیمونه
این حس از چند ماه آخر بهتون دست میده که : دوست ندارید هی تست های خونده شده ی قبلی رو مطالعه کنید ، دوست دارید تست های جدید ببینید (که البته حس طبیعی هر آدمیه و از تکرار مداوم خسته میشه )
اگه از هر باکس یک کتاب بردارید به نظرم بهتر میشه ، اون ها رو تموم کنید ، و بعدش کتابای بعدی هر باکس رو جایگزین کتاب تموم شده کنید
چون اینطوری هم پیشرفت درسیتون قابل لمس تره و بهتون انگیزه میده و ثانیا اینکه پیوستگی مطلب حفظ میشه
اگه شما همه ی کتابا رو با هم جلو ببرید هر کتاب نوبتش تقریبا سه روز درمیون میشه و ممکنه پیوستگی مطلبش براتون از بین بره و اونطوری پیشرفتتون هم خیلی به چشمتون نمیاد
یه مورد دیگه هم اینکه برای اولین آزمون آزمایشیتون ، هر تاریخی که هست ، از سه هفته قبلش مطالعه ی تابستونتون رو تموم کنید و شروع کنید برای آزمون خوندن
چون اولا آزمون اول از جنبه های مهمه و اینکه چون 25% اول کتاباس و مدت زمان زیادی از مطالعه شون میگذره بیشتر یادتون رفته
برنامه ریزی تون رو واسه اون تاریخ تنظیم کنید
یکمی سرعت در مطالعه خوبه ، در عین اینکه مفهومی و عمیق مطالعه می کنید ، که البته کسایی که قبلا درساشون رو خوب و مفهومی خوندن راحترن
اگر تابستون وقت خوبی صرف کنید ضرر نکردید و خیلی خوبه ، مطمئن باشید خسته هم نمی شید چون مدتش هم کوتاس
از وقتتون خوب استفاده کنید ، فرصت ها مانند ابر در گذر است...
اینا فقط تجربه س و شرایط هر کسی مختص خودشه ، ببینید با چه روشی راحترید ، اونو مصمم ادامه بدید
موفق باشید و شاداب:smile:

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
دوستان ساخت و تولیدی کتاب "ساخت و تولید انتشارات سپاهان" نوشته دکتر محمدرضا رازفر و فراموش نکنید با خوندن اون کتاب شاید 60-70% تست های ساخت و تولید براتون تکراری باشه من این تجربه رو در کنکور 92 داشتم. این کتاب رو دو هفته مونده به کنکور خریدم و کامل خوندم.(750 صفحه ای هست ولی ارزش داره)
موفق باشید;)

Amirhj

عضو جدید
سلام به همه دوستان خوب ارشد 94 امیدوارم که تا حالا به برنامه ریزی که کردید رسیده باشید
دوستان چند تا نکته هست که بد نیست بدونید
اول دوستان ازبلندپروازی بیجا جدا پرهیزکنن من میشم نفر اول و زیر صد باید با پشتوانه علمی و تلاش زیادی باشه و طوری که تسلط کامل به تمام مباحث داشته باشی .پس واقع بین باشید گرچه رسیدن به این رتبه ها سخت نیست اما اگر در طول مطالعه اینو بفهمید که قادر به زدن خیلی از تست ها نیستید کاملا خودتونو میبازید و کلی از بقیه عقب میافتید لذا اصل اول واقع بینیه
دوم برای هر رس یک منبع خوب وجود داره این میتونه یا کتاب رفرنس باشسه یا کتاب کنکوری یا جزوه کلاسی فقط منبعی میتونه خوب باشه که باش بشه تست های ارشد سراسری رو زد مثل کتاب ناییا
سوم از همین الان سوال های ازشد سراسزس نگاه کنید تا متوجه شید از مباحث بیشتر به چه شکلی سوال داه میشه و سوال ها بیشتر از کدوم فصله این کارو جناب نایی توی کتاباشون کردن مثلا فصل نیرو های برشی با 5 درصد احتمال امدن سوال این نتیجه رو میشه گرفت که نباید زیاد رو این مبحث وقت گزاشت .البته اطلاعات خیلی بیشتری از انالیز سوالات ارش میشه بدست اورد برای مثال دوم درس دینامیک سوالها بسیار متنوع و دارای حل های سخت و فرسایشی هستن که نمیتوان با مطالعه مثل سایر دروس ازش نتیجه گرفت حذف این درس بهترین کار میباشد
چهارم گرچه بعضی دوستان به این اشاره دارن که باید تست هلی ارشد رشته های دیگه مثل برق و عمران رو زد ولی این حرف حرف غلطی است
زدن این تست ها نه تنها هیچ کمکی به شما نمیکند بلکه اعتما به نفس شما رو بسیار کاهش میده سوالات ریاضی مهندسی مکانیک کجا برق کجا یا مقاومت عمران کجا مکانیک کجا اصلا طراح و منبع طراح در رشتهای مختلف با هم فرق دارن و اگر رو دانش اموز یکی همهی سوال های رشته های دیگه رو خونده باشه و دیگری فقط سوالای رشته ای که قرار بوزه ازش ازمون بده خونده باتشه اونی برندست که وقت روی رشته خوش گزاشته و در واقع نفر اول هیچ استفاده ای از وقتی که گداشته نمبرد
پنجم این ضرب المثل قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا رشود که یادتان هست مطالعه هم باید قطره قطره و پیوسته باشه در واقع باید متعادل و نه یک روز کم یک روز زیاد مطالعه کزد مطمن باشید طی زمان مورد نظر شما همه مطالب رو خوندید و هم به خودتان فشار نیووردید
ششم درس زبان برای کسی که کلاس زبان نرفته و یا زبانش در حد تافل نست ارزش وقت گذاشتن نداره چون بینتیجه است بعلاوه این که ضزیب زبان یک است
هفتم ازمون های جامع سنجش شرکت کنید
هشتم تعتد تست لازم برای رتبه زیر 200 بیست هفت تست سالم هست که معمولا هرکسی 5 الی 6 تا غلط اداره لذا باید در هر ازمون توانایی حل بیش از 35 تست رو داشسته باشه برای زیر هزار هم 20 ذتست سالم کفایت است روزانه وشبنه هم تا 2500 جا داره ولی سعی کنید لااقل برای زیر هزار بخونید که ر بدترین حالت غیر از تهران اصفهان مشهد شیراز هر جای دیگه خواستاید قبول شید
نکات بعد بماند برای بعد

ehsan esf

عضو جدید
از دو دوست عزيمون كمال تشكر را دارم

واقعا ممنون دوستان

من خودم يه جاهايي را داشتم استباه ميرفتم كه با همين حرفا درست شد

يه دنيا ممنون

سارنیا

عضو جدید
ممنون مهندس كه به فكر كوچيك تراي مكانيك هستين هههه

عاقا تونستين جزوه كنترل پارسه را دان كنيد و وقتي درايد تست ميزنيد يه نگاه بهش بندازين درس نامه ي خوبي داره و كمك خوبي ميكنه (برا من مفيد بود)

و بچه ها اگه پايه هستين كه جمعه ها كه اغلب روز استراحتشون هست دور هم دو ساعتيجمع بشيم اينجا

به نظرم بازده اش از دوساعت درس خوندن بيشتره چون واقعا روحيه امر مهميه

سلام اونایی که کنترل رو خوندند لطفا به اون تجربیاتی رو که رسیدن بزارن تاپیک مثلا کجاها بیشتر سوال میاد تو این سالها و ....
مرسی

soroush@bim

کاربر فعال
بچه ها تو باکس سیالات ترتیب سختی درسا چه جوریه؟
سلام دوست عزیز
به نظر بنده ترتیبش به این صورته : انتقال حرارت ، ترمودینامیک ، سیالات
معمولا ترمو و سیالات توی یه سطح اند
ولی معمولا سوال های انتقال راحترند

mojtaba.hdpr

عضو جدید
سلام دوست عزیز
به نظر بنده ترتیبش به این صورته : انتقال حرارت ، ترمودینامیک ، سیالات
معمولا ترمو و سیالات توی یه سطح اند
ولی معمولا سوال های انتقال راحترند

یعنی شما میگید انتقال از سیالاتم راحتتره؟؟ مطمعنید سیالات با ترمو تو یک سطحن؟؟این طور من شنیدم معمولا سراغ ترمو نمیرن

mojtaba.hdpr

عضو جدید
هشتم تعتد تست لازم برای رتبه زیر 200 بیست هفت تست سالم هست که معمولا هرکسی 5 الی 6 تا غلط اداره لذا باید در هر ازمون توانایی حل بیش از 35 تست رو داشسته باشه برای زیر هزار هم 20 ذتست سالم کفایت است روزانه وشبنه هم تا 2500 جا داره ولی سعی کنید لااقل برای زیر هزار بخونید که ر بدترین حالت غیر از تهران اصفهان مشهد شیراز هر جای دیگه خواستاید قبول شید
نکات بعد بماند برای بعد
دوست عزیز تعداد تست ها مهم نیست بلکه میانگین درصد مهم هست و این همون معیار سازمان سنجشه . برا زیر 1000 ، 25% خوبه
و یک نصحیت از قول یکی از دوستام که زیر 200 برا تبدیل اورده این بود که میگفت ایکاش زبانو سفید نمیزاشتم و ایکاش ریاضی رو کمتر وقت میزاشتم چون 7% زده بود و میانگین درصداشم تقریبا 30 بود و میگفت حتی یه بنده خدایی بعد جلسه بهم میگفت خوشبحالت که برا تخصصی ها بیشتر وقت گذاشتی. من اینو از خیلیا شنیدم که برا باکس ریاضی معمولا دیفرانسیل و مهندسی رو میخونن و 1 2 رو نمی خونن حالا نمیدونم چرا بچه ها اینجا دنبال خوندن اینا هستن!!

آخرین ویرایش:

M_Nirvana_m

عضو جدید
سلام اونایی که کنترل رو خوندند لطفا به اون تجربیاتی رو که رسیدن بزارن تاپیک مثلا کجاها بیشتر سوال میاد تو این سالها و ....
مرسی

سلام کنترل معمولا 2 تا تست از پاسخ فرکانسی و 1 از مکان هندسی و 1 تا بع تبدیل که معمولا سیالاتیه و 1 ام خطا می دن روتینش اینه ولی جالب بود که کنکور 93 که ما دادیم پاسخ فرکانسی نیومد !!! کنترل کتابای معروف جهش و آریاز ان ومعمولا همه اینار و می خونن ولی من خودم نصیر حامدی رو می خوندم و کنکورم 4 تا زدم از 5 تا که 4 تاش درست بود به کسی نمی گم که نصیر بگیره ولی ی وقت کتاب فروشی رفتید ی نگاه بهش بندازید شاید خوشتون اومد

ehsan esf

عضو جدید
دوست عزيز واقعا ترمو هيچ چيز خاصي نداره به خودتم نگاه كن و به نمره هاي كارشناسي يكي مث من ميگه اسونه چون من نخونده ترمو را بيست ميارم

ولي براي يكي سخته

فك كنم نمرات كارشناسيت ميتونه يه معيار حالا هر چند نه چندان خوب بهت نشون بده

Amirhj

عضو جدید
دوست عزیز تعداد تست ها مهم نیست بلکه میانگین درصد مهم هست و این همون معیار سازمان سنجشه . برا زیر 1000 ، 25% خوبه
و یک نصحیت از قول یکی از دوستام که زیر 200 برا تبدیل اورده این بود که میگفت ایکاش زبانو سفید نمیزاشتم و ایکاش ریاضی رو کمتر وقت میزاشتم چون 7% زده بود و میانگین درصداشم تقریبا 30 بود و میگفت حتی یه بنده خدایی بعد جلسه بهم میگفت خوشبحالت که برا تخصصی ها بیشتر وقت گذاشتی. من اینو از خیلیا شنیدم که برا باکس ریاضی معمولا دیفرانسیل و مهندسی رو میخونن و 1 2 رو نمی خونن حالا نمیدونم چرا بچه ها اینجا دنبال خوندن اینا هستن!!
http://arshad98.ir/2202/نمونه-کارنامه-کارشناسی-ارشد-مکانیک-93/
این کارنامه ها رو ببینید هر کی رتبه ای مد نظرشه باید مثل اینا بزنه

Amirhj

عضو جدید
یعنی شما میگید انتقال از سیالاتم راحتتره؟؟ مطمعنید سیالات با ترمو تو یک سطحن؟؟این طور من شنیدم معمولا سراغ ترمو نمیرن
توی کارشناسی انتقال از همه سخت تره و تعداد افتاده ها تو ش بیشترن اما توی ازمون ارشد برعکس ساده ترین درس سوالات ارشد همین انتقاله علتشم به خاطر تستی بودن و نبودن ماشین حسابو فرمول های درهم برهم انتقال بیشتر سوالاش بر پایه مفاهیمه بعدش ترمو که خیلی شبیه فیزیک دبیرستان یعنی فرمولو یا علی مدد سیالات باز از این دو تا سخت تره هم مفهومیه هم محاسباتی دست طراح هم واسه سوال دادن باز تره شما اگر بخوای تبدیل بخونی باید 3 تاشو بخونی چون بعضی موقع ها یکی از اینا انقد سخته که شما رو بدردسر مینداره اکثرا هم یا ترمو یا سیالات یا هر دوشو سخت میدن

soroush@bim

کاربر فعال
بله انتقال از هر دوی این ها راحتره و میشه تست هاشو زد ( ایشالله جلوتر که رفتین متوجه میشین که راحتره )
نه اصلا اینطور نیست ، گفتم که از نظر راحتی اول ترمو و بعدش سیالاته
و به قول دوستمون دست استادا واسه طرح تست توی این دو درس بازه و بعضی مواقع سوال های سختی میدن
اینطوری نیس که کسی سراغ ترمو نره یا سراغ سیالات نره
اتفاقا توی کنکورای 92 و 93 که سیالات واقعا خوب بود و میشد تعداد تست زیادی رو زد
واسه همین بهتون گفتم که معمولا ترمو و سیالات توی یه سطح اند و یه جورایی بستگی به شانستون داره که اون سال چطور طرح کنند

saeedhashemi1371

عضو جدید
توی کارشناسی انتقال از همه سخت تره و تعداد افتاده ها تو ش بیشترن اما توی ازمون ارشد برعکس ساده ترین درس سوالات ارشد همین انتقاله علتشم به خاطر تستی بودن و نبودن ماشین حسابو فرمول های درهم برهم انتقال بیشتر سوالاش بر پایه مفاهیمه بعدش ترمو که خیلی شبیه فیزیک دبیرستان یعنی فرمولو یا علی مدد سیالات باز از این دو تا سخت تره هم مفهومیه هم محاسباتی دست طراح هم واسه سوال دادن باز تره شما اگر بخوای تبدیل بخونی باید 3 تاشو بخونی چون بعضی موقع ها یکی از اینا انقد سخته که شما رو بدردسر مینداره اکثرا هم یا ترمو یا سیالات یا هر دوشو سخت میدن

اینکه از الان دنبال این باشیم که کدوم درس آسون سوال میاد یا کدوم سخت فک نمیکنم مناسب باشه
بهتره هر کتابی رو حداقل یک دور بخونیم که بتونیم سوالای آسونش رو جواب بدیم
در ضمن این نکته رو مد نظر داشته باشیم که سوالای کنکور سوالایی هستن برای همه
امسال ریاضی خیلی سخت بود و من خیلی از رتبه های دویست رو دیدم که ریاضی رو کمتر از بیست زدن یعنی فقط چهار تا سوال ولی این دلیل نمیشه که ما ریاضی نخونیم بریم انتقال بخونیم یا برعکس

soroush@bim

کاربر فعال
دوست عزیز اینی که شما میگید درست ولی یادتون باشه : معلوم نمی کنه
یعنی کسی نمینونه حدس بزنه که فلان باکس کنکور امسال سخته!
بله شما میگید چرا ریاضی 1 و 2 میخونند... دوست منم کنکور 92 رتبه زیر 200 آورد ولی ریاضی رو کم زده بود و میگفت اگه ریاضی بیشتر خونده بودم الان زیر 50 میاوردم... چون سال 92 ریاضی بد نبود و میشد درصد خوبی رو گرفت ازش... ولی کنکور 93 چی ؟ سخت بود ... هیچکی هم فکرشو نمی کرد
پس اینطوری نیس که شما فکر میکنی
اونایی ضرر می کنند که سر جلسه از باکسی که غیر عادی سوال طرح شده دل نمیکنن و وقت زیادی رو صرفش می کنن
موفق باشی

سارنیا

عضو جدید
اونایی ضرر می کنند که سر جلسه از باکسی که غیر عادی سوال طرح شده دل نمیکنن و وقت زیادی رو صرفش می کنن

سلام بر همه ی دوستان
یعنی چی؟؟؟ :eek:یعنی این همه داریم درس میخونیم بعد سوالا سخت بودن ولشون کنیم؟؟؟؟:cry:
بعد معیار من تو گذشتن از یه سوال اینه که سوالو یه بار نگاه میکنم در اون لحظه اگه راه حل به نظرم رسید و میتونم حلش کنم حتی اگه5 دقیقه طول بکشه حلش میکنم در غیر این صورت نه ..یعنی تفکر من اشتباهه؟؟؟؟:razz:
راستی تشکر از شما دو ترم بالایی وسال بالایی که میاین تاپیک ما وتجربیات خوبتون را برای ما میگید آرزوی موفقیت برای شما
مرسی

khorshid_mech

عضو جدید
دوست عزیز اینی که شما میگید درست ولی یادتون باشه : معلوم نمی کنه
یعنی کسی نمینونه حدس بزنه که فلان باکس کنکور امسال سخته!
بله شما میگید چرا ریاضی 1 و 2 میخونند... دوست منم کنکور 92 رتبه زیر 200 آورد ولی ریاضی رو کم زده بود و میگفت اگه ریاضی بیشتر خونده بودم الان زیر 50 میاوردم... چون سال 92 ریاضی بد نبود و میشد درصد خوبی رو گرفت ازش... ولی کنکور 93 چی ؟ سخت بود ... هیچکی هم فکرشو نمی کرد
پس اینطوری نیس که شما فکر میکنی
موفق باشی

سلام میشه دوستان ارشد 93 کارنامه هاشونو بذارن تاپیک لطفا.. از رتبه های زیر 50 هم باشه چه بهتر.:redface:
مرسی:gol::gol:

khorshid_mech

عضو جدید

سلام بر همه ی دوستان
یعنی چی؟؟؟ :eek:یعنی این همه داریم درس میخونیم بعد سوالا سخت بودن ولشون کنیم؟؟؟؟:cry:
بعد معیار من تو گذشتن از یه سوال اینه که سوالو یه بار نگاه میکنم در اون لحظه اگه راه حل به نظرم رسید و میتونم حلش کنم حتی اگه5 دقیقه طول بکشه حلش میکنم در غیر این صورت نه ..یعنی تفکر من اشتباهه؟؟؟؟:razz:
راستی تشکر از شما دو ترم بالایی وسال بالایی که میاین تاپیک ما وتجربیات خوبتون را برای ما میگید آرزوی موفقیت برای شما
مرسی

سارنیا جان خانومی . میگن که از سوالی هم که وقت گیره مثلا برای هر سوال 108 ثانیه تو مکانیک وقت هست اگه بیشتر از 2 دقیقه بشه باید از اونم گذشت.

ehsan esf

عضو جدید
نه بابا سوالهايي كه وقت زيادي ميگيره را علامت گذاري كن وقت كردي بر گرد و حلشون كن

وقتم نشد ميدوني كه سوالاتي كه وقت كمي ميخواسته را حل كردي لااقل

دقيقا مثل كارشناسي
فرقي باهم ندارن كه

soroush@bim

کاربر فعال

سلام بر همه ی دوستان
مرسی
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم کاری نکردم در واقع
معیار شما تا یه جاهایی تقریبا درسته ولی اینجا رو دقت کن : سوالایی که به قول شما راه حلش به ذهنت میرسه رو حل میکنی ولی نه اونی که 5 دقیقه زمان ببره ، اول اونایی که سریعتر حل میشن ، تا 2 یا 3 دقیقه
اونایی که یکم وقت گیرترن میشه واسه بعد اینا
مثلا شما تست سری فوریه میبینی ، میدونی چطوری حل میشه ولی میدونی یکم زیادی وقت میگیره ( در ضمن اینکه توی این تیپ سوال ریاضی یعنی فوریه اختلاف گزینه ها هم خیلی کمه و به خاطر یه مثبت منفی جواب عوض میشه ) پس اونو بار اول که دیدی رد می کنی ، تست های دیگه که نرمال ترن رو حل می کنی بعد دوباره بر میگردی و اونایی رو حل میکنی که قبلا رد کردی ( و البته واسه خودت علامت زدی )
این همه که درس می خونید درست (!) ولی توی هر باکسی یه سری از تست ها سختن ( حالا یا در اون لحظه حلشو بلد نیستین یا بلدین ولی محاسباتش وقت زیادی رو میگیره که هر دو مدلی که گفتم توی این دسته اند) یه سری هم آسونتر و بهتر...مطمئن باش که اگه خوب بخونی و کامل (که حتما هم همینطوری هست !) این تیپ تستا کم نیستن
اگه بازم سوالی بود اگه بلد باشم در خدمتم
موفق باشید همه ;)

crb7

عضو جدید
سلام به همه
بچه ها من نمیدونم چم شده که یه روز 8 ساعت درس می خونم ولی دو روز اصلا حوصله درس خوندن ندارم؟؟؟؟؟؟:cry:
چیکار کنم به نظرتون؟:que:

saeedhashemi1371

عضو جدید
سلام به همه
بچه ها من نمیدونم چم شده که یه روز 8 ساعت درس می خونم ولی دو روز اصلا حوصله درس خوندن ندارم؟؟؟؟؟؟:cry:
چیکار کنم به نظرتون؟:que:

من هم باهات ابراز هم دردی می کنم!!!!!!!
ولی اگه فک کنم روزی شش ساعت بخونی خوبه(الان رو میگم)

سارنیا

عضو جدید
مشاهده پیوست 217278
متاسفانه زیر 50 نشدم ولی 51 تبدیل هست توش
:w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17:

میشه درصداتو بنویسید جناب مهندس فک کنم پیر شدم زومم کردما، دقیق درصدتانو ندیدم مرسی
چقدر جالب من فک میکردم برای زیر 50 باید همه ی درصدا 70 باشه!!!!
مرسی و صد آفرین و به خاطر حضورتون از شما وجنابrheoman وجناب سروش امید سپاس گزاریم تو این تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا