ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

knife

عضو جدید
دانشگاه جامع امام حسین هم همینطوره تقریباً
امسال طراحی کاربردی گرفت
شنیدم سال دیگه تبدیل انرژی هم میگیره

با سلام دوست عزیز
این دانشگاه یه دانشگاه وابسته به خودکفایی ارتش و نیروهای مسلح ومهمات سازیه که از لحاظ امکانات اموزشی در سطح بالاییه واکثر کسایی که توش درس خوندن جذب کارهایی تو همین جور جاها میشن البته اگه بخوان و در سه تا شهر اصفهان و تهران و شیراز شعبه داره فقط واسه کسایی که میخوان تو این دانشگاه درس بخونن مصاحبه داره و در ضمن اگه کسی دنبال ادامه تحصیل در دانشگاههای امریکا و کانادا باشه یه خورده کارش سخت میشه
ببخشید اگه اطلاعتم ناقص بود اینارم از رفیقم که اونجا درس میخونه پرسیدم وجوابمو داد

mohandes_ali

عضو جدید
با سلام دوست عزیز
این دانشگاه یه دانشگاه وابسته به خودکفایی ارتش و نیروهای مسلح ومهمات سازیه که از لحاظ امکانات اموزشی در سطح بالاییه واکثر کسایی که توش درس خوندن جذب کارهایی تو همین جور جاها میشن البته اگه بخوان و در سه تا شهر اصفهان و تهران و شیراز شعبه داره فقط واسه کسایی که میخوان تو این دانشگاه درس بخونن مصاحبه داره و در ضمن اگه کسی دنبال ادامه تحصیل در دانشگاههای امریکا و کانادا باشه یه خورده کارش سخت میشه
ببخشید اگه اطلاعتم ناقص بود اینارم از رفیقم که اونجا درس میخونه پرسیدم وجوابمو داد

دانشگاه درست و حسابی هست؟نمیخووام خارج ااز اایران ادامه تحصیل بدم..

chego

کاربر فعال
دانشگاه درست و حسابی هست؟نمیخووام خارج ااز اایران ادامه تحصیل بدم..

از خیلی از دانشگاهها بهتره البته به جز دانشگاههای معروف واز دانشگاه امام حسین هم شنیدم خیلی بهتره هم ازلحاظ تدریس وهم از لحاظ جوش دوستم میگه مجهزه

r.mob

عضو جدید
بچه ها کسی در مورد دانشگاه مالک اشتر اطلاعاتی داره؟////
سلام دوست عزیز . من این چیزی که میگم رو از یه نفر شنیدم . درست و غلطش رو دیگه نمیدونم.
برای قبول شدن تو این دانشگاهها یه سری سوابق رو هم مثل عضویت تو بسیج میخوان. و اینکه میان در موردت تحقیق میکنن و حتی شنیدم اس ام اس و تلفن های قبلی رو هم چک میکنن.
البته اینا رو من شنیدم و همونطور که گفتم درست و غلطش رو نمیدونم.و دیگه اینکه با رتبه های 5000 هم میشه این دانشگاهها قبول شد.

r.mob

عضو جدید
سلام
جناب آقای r.mob، با این اطلاعات که من دیدم چند تا از بچه ها انشاا... رتبه عالی میارید،فکرکنم از این درصد هم میتونی بیشتر بزنی،در ضمن شما باکس دینامیک رو هم خوندید؟

سلام دوست گرامی.
والا من اصلا امیدی به قبولی ندارم امسال.
از باکس دینامیک ارتعاشات هم فقط 1 فصل دینامیک خوندم. از اون باکس 20 % باید بزنم.
بقیه دوستان اوضاعشون خیلی خوبه مثل mojzar , solid mechanic ,.... ان شاء الله همه قبول شیم.

chego

کاربر فعال
سلام دوست عزیز . من این چیزی که میگم رو از یه نفر شنیدم . درست و غلطش رو دیگه نمیدونم.
برای قبول شدن تو این دانشگاهها یه سری سوابق رو هم مثل عضویت تو بسیج میخوان. و اینکه میان در موردت تحقیق میکنن و حتی شنیدم اس ام اس و تلفن های قبلی رو هم چک میکنن.
البته اینا رو من شنیدم و همونطور که گفتم درست و غلطش رو نمیدونم.و دیگه اینکه با رتبه های 5000 هم میشه این دانشگاهها قبول شد.

دوست عزیز مگه میخوای استخدام سازمان اطلاعات بکشی

parandme

کاربر بیش فعال

سلام
امسال طراحی کاربردی رتبه 1200 حتی به مصاحبه هم دعوت نشدن
همونطور که میدونین مصاحبه سه برابر ظرفیت هستش

انوفت من موندم شما رو جه حسابی 5000 رو میگین؟؟؟
بهتره به تایپک ارشد 92 صفحات اخرش یه سری بزنین

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستمون آقای paradme درست میگن من ارشد 92 رتبم برای طراحی 1400 شده بود فک میکردم دیگه حداقل دعوت میشدم و به قبولی امیدوار بودم ولی نشد و تبدیل سبزوار قبول شدم.حتی تبدیل مالک هم دعوت نشدم،طراحی مالک چون تو تهران هست رتبه های خوبی رو میگیره.و بچه های تهران آنجا رو حتما میزنن و به شهرستانا نمیرسه.

موفق باشید

Gooner

عضو جدید
من اصلا ساعت مطالعم بالای 8-7ساعت مفید نمیشه :(( خیلی نگرانم :(( با این وضعیت هیچ غلطی نمیتونم بکنم

شماها چطور برنامه ریزی میکنید که 10ساعت پر میکنید؟ به من بدبختم یاد بدید :(

r.mob

عضو جدید
سلام
امسال طراحی کاربردی رتبه 1200 حتی به مصاحبه هم دعوت نشدن
همونطور که میدونین مصاحبه سه برابر ظرفیت هستش

انوفت من موندم شما رو جه حسابی 5000 رو میگین؟؟؟
بهتره به تایپک ارشد 92 صفحات اخرش یه سری بزنین

سلام
میتونید یه نگاه به این فایل بندازید.
http://uploadbaz.com/v45yq4gv7uu5

و همچنین این فایل
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=180667&d=1385032164
تو فایل دوم رتبه 6288 - دانشگاه صنعتی مالک اشتر -رشته مکانیک گرایش پدافند غیرعامل- روزانه قبول شده

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
من اصلا ساعت مطالعم بالای 8-7ساعت مفید نمیشه :(( خیلی نگرانم :(( با این وضعیت هیچ غلطی نمیتونم بکنم

شماها چطور برنامه ریزی میکنید که 10ساعت پر میکنید؟ به من بدبختم یاد بدید :(
سلام دوست عزیز
نهایتش اینه که قبول نمیشی چیزه زیاد مهمی نیست. هرچقدر به خودت تلقین کنی بدتر میشه.
منم روزی 12 ساعت میخونم ولی امیدی به قبولی ندارم ولی نا امید نیستم. امسال نشد سال دیگه.
این برنامه من هست
[h=2][/h]
من که از ساعت 9 صبح استارت درس رو میزنم.که اکثرا صبح ها ریاضی میخونم تا ظهر. بعدش میخونم تا ساعت 3 بعدظهر. یعنی روزی 5 ساعت ریاضی می خونم. اونم فقط جزوه
بعدش 1 ساعت زبان می خونم.
بعد تا ساعت 7 استراحت می کنم.
ساغت 7 هم یه درس سیالاتی میخونم تا ساعت 11 شب.
ساعت 11 هم تا هر وقت که بتونم یه درس جامداتی میخونم.
دینامیک و ارتعاشات رو هم گذاشتم ریاضیم تموم شه شروع کنم به خوندن.
تست های دروس تخصصی رو هم معمولا بعد از خوندن هر فصل یه نگاهی میندازم.
بهترین زمان برای درس خوندن. از ساعت 9 صبح تا 12 و از ساعت 7 شب تا 11 شب هست.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif

آخرین ویرایش:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

و همچنین این فایل

فایل مایلو بیخیال،خودم سند و مدرک هستم،من طراحی 1400 آوردم دعوت نشدم برو صفحات آخر ارشد92 رو ببین من آنجا پست دادم.برای طراحی مالک رو رتبه های خوب حساب باز کنین حالا تبدیل مالک که تو شاهین شهر اصفهان هست وضعش به نظرم بهتره و میشه قبول شد راحت،من تبدیل رو 2200 آوردم ولی تبدیل مالک دعوت نشدم،دیگه خودت حساب کن،الان تو کتابخونه دانشگاه حکیم سبزواری دارم بهتون پست میدما،خودم بچه شمال:D

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی هر کسی اگه در مورد دانشگاه حکیم سوالی داشت بپرسه.چون یه دانشگاهی هست که برخلاف انتظارات عموم داوطلبین هست.

r.mob

عضو جدید
فایل مایلو بیخیال،خودم سند و مدرک هستم،من طراحی 1400 آوردم دعوت نشدم برو صفحات آخر ارشد92 رو ببین من آنجا پست دادم.برای طراحی مالک رو رتبه های خوب حساب باز کنین حالا تبدیل مالک که تو شاهین شهر اصفهان هست وضعش به نظرم بهتره و میشه قبول شد راحت،من تبدیل رو 2200 آوردم ولی تبدیل مالک دعوت نشدم،دیگه خودت حساب کن،الان تو کتابخونه دانشگاه حکیم سبزواری دارم بهتون پست میدما،خودم بچه شمال:D

سلام به شما مهندس.
خوب اون فایل تنها سندی هست که دست بقیه قرار داره. یعدش هم مالک اشتر مگه طراحی داره ؟ من فقط گرایش های نظامی ازش دیدم.

r.mob

عضو جدید
راستی هر کسی اگه در مورد دانشگاه حکیم سوالی داشت بپرسه.چون یه دانشگاهی هست که برخلاف انتظارات عموم داوطلبین هست.

خوب خودت یه توضیحی در موردش بده چجوریه ؟ امکاناتش- گرایش ها - اساتید - آزمایشگاهها - کارگاهها و ...

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به شما مهندس.
خوب اون فایل تنها سندی هست که دست بقیه قرار داره. یعدش هم مالک اشتر مگه طراحی داره ؟ من فقط گرایش های نظامی ازش دیدم.

بله از ارشد 92 طراحی کاربردی آورده که تو تهرانه،اینو در نظر بگیرین که رتبه های خوبی رو میخواد.

خوب خودت یه توضیحی در موردش بده چجوریه ؟ امکاناتش- گرایش ها - اساتید - آزمایشگاهها - کارگاهها و ...

سلام،چشم:

از نظر امکانات و غذا و... واقعا خوبه(نسبت به دانشگاههای دیگه)،گرایش که برای تبدیل دکتراشو داره-اساتید خوب داره(دکترای فردوسی و تبریز) ولی خیلی جوونن این میتونه یه مزیت باشه چون بیشتر میتونی باهاشون کار کنی-ازمایشگاه که یه تونل باد معروف داره که تو شرق ایران فقط حکیم داره و آزمایشگاههای خوبی داره(البته من آزمایشگاههاشو نرفتم ببینم ولی برای هر آزمایشگاه دیدم که ساختمون جداگانه داره)-ازنظر سختگیری از نظر من فوق العاده سختگیرن به این دلیل میگم که طوری شده من ترم اول دارم مقاله میدم-یعنی اساتید برامون یه مقاله مشخص میکنن که روش باید کار کنی و ازش مقاله بدی(بهتم چپ و راست ایمیل می زنن که باید فلان تاریخ آماده کنی،یعنی در این حد!!!!)،من که الان ترم اول ارشد هستم تقریبا 99 درصد دارم فقط رو مقاله و پروژه کار میکنم تا الان خود درس رو نخوندم،بعد باید از مقالت ارائه بدی و دانشجوها ازت سوال میکنن که ممکنه رجیکت بشی.سپس ازش به فرمت یه مقاله کنفرانسی در می آری و سابمیت میکنی.

نکته خیلی مهمی که دانشگاه حکیم رو نسبت به سایر دانشگاه ها متمایز میکنه این هست که باید حتما از پایان نامه یه مقاله isi بدی وگرنه باید 6 ترمه تموم کنی(فک نکنم دانشگاهی اینطور باشه)،شاید به نظر خنده دار بیاد ولی این قانونه گروه مکانیک دانشگاه حکیم هست(باور نمیکنین میتونین برین بیشتر تحقیق کنین)،حالا دلیلش چیه؟

میخوان سطح دانشگاه رو بالا ببرن.

خلاصه دانشگاه درحال پیشرفتی هست و جون میده برای کسی که عشق مقالست.

فقط یه چیزی بعضی قسمتای دانشگاه در حال ساخته،و حواستون به آب و هواش باشین،من زیاد مشکل نداشتم.درضمن دانشگاه بیرون شهره،که این خودش باز معایب و مزایای خودشو داره،سوالی بود در خدمتم.

آخرین ویرایش:

shadowwalker

عضو جدید

این مالکیا این قدر گنده دماغ بازی در آوردن و رتبه هایی مثل رتبه های شما رو نگرفتن که ظرفیتش پر نشد و توی تکمیل ظرفیت کلی ظرفیت داشت.
اون شعبه اش که تو شاهین شهره خیلی عالیه ها.سرویس رفت وبرگشت به اصفهان هم داره از صبح زود تا شب.خوابگاه خیلی خوبی داره.اخلاق مسئولینش هم خیلی خوبه.البته فقط پسر می گیره.:cry:

mojzar

عضو جدید
سلام به نظر شما خوندن قسمت دینامیک فضایی برای کنکور درسته ؟ تعداد سوالات مطرح شده از این بخش چقدر زیاد بوده و با چه درجه ی سختی ای مطرح شده ؟ به نظر شما وقت بذارم برای خوندنش ؟

chego

کاربر فعال
سلام

و همچنین این فایل
تو فایل دوم رتبه 6288 - دانشگاه صنعتی مالک اشتر -رشته مکانیک گرایش پدافند غیرعامل- روزانه قبول شده

دوست عزیز سلام اولا این فایلا مال قبولیای 92؟ بعد هم ممکنه یه نفر نظامی باشه با رتبه به قول شما بالای 6000 قبول شه اخه این دانشگاه شرایط پذیرشش خاصه

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من ترم پنجم...مکانیک سیالات...

نصیحتم کنین چجوری بخونم بزرگان :D :)

r.mob

عضو جدید
دوست عزیز سلام اولا این فایلا مال قبولیای 92؟ بعد هم ممکنه یه نفر نظامی باشه با رتبه به قول شما بالای 6000 قبول شه اخه این دانشگاه شرایط پذیرشش خاصه
سلام دوست عزیز
فایل اول اگه اشتباه نکنم برای سال 90 هست و فایل دوم هم برای سال 91 هست. تو جفت این فایل ها همونطور که میبینید رتبه های پایین تو مالک اشتر قبول شدن و دیگه اینکه همه قبولی های این دانشگاه جزء شرایط خاص هست.
تو این 2 فایل اصلا گرایش های طراحی کاربردی و تبدیل انرژی دیده نمیشه فقط گرایش های نظامی هست. فکر هم میکنم به خاطر اینکه این گرایش ها طرفدار نداره کسی سمتش نرفته و رتبه های پایین توش قبول شدن. ولی از وقتی تبدیل انرژی و طراحی کاربردی اوردن تو اون دانشگاه با توجه به امکانات خوبش رتبه های بالا هم تمایل به اون دانشگاهها پیدا کردن.ولی همچنان فکر کنم گرایش های نظامیش رو میشه با رتبه های 4000- 5000 قبول شد، چون تو 1-2 سال تو یه دانشگاه اتفاق خاصی نمیافته که یهو بیان مثلا رتبه 1400 رو تو گرایش طراحی خودرو های نظامی قبول نکنن در حالی که سال قبلش با رتبه 4000 هم قبول شدن. و چیزه دیگه که باید توجه کنیم مصاحبه هست و سوالایی که اونجا میپرسن.|
اگه بتونیم لیست قبولی های 92 رو پیدا کنیم خیلی میتونه بهمون کمک کنه.

r.mob

عضو جدید
من ترم پنجم...مکانیک سیالات...

نصیحتم کنین چجوری بخونم بزرگان :D :)

سلام
البته من که با 22 سال سن زیاد بزرگ به حساب نمیام و کوچیک همه بچه های تاپیک هستم :redface:
بخون و به موقع واحد ها رو پاس کن طوری نشه مثل من ترم آخر ارتعاشات و مواد مرکب و پروژه و موتور احتراق و برق 2 و کنترل با 24 واحد درسی بخوایی یهو پاس کنی.
و به نظر من هر استادی سخت تر درس میده با همون بر دار چون تو کنکور ارشد به دردت میخوره. زیاد هم عجله به پاس کردن دروس نکن ، بیرون خبری نیست.
موفق باشید

r.mob

عضو جدید
دوستان اگه در مورد دانشگاه امام حسین اطلاعتی دارید بفرمایید. چطوریه قبول شدن توش و چه رتبه هایی میخواد؟ من شنیدم کمک هزینه تحصیلی هم میدن.

60600

عضو جدید
بچه ها میدونین برای قبولی تبدیل انرژی تو دانشگاهای تهران چه رتبه ای باید بیاریم؟؟؟مثلا 1000 500 200.

60600

عضو جدید
بچه ها به نظرتون تو این 1 ماه ونیمه باقی مونده تا کنکور باید چیکار کرد؟این یک ماه آخر رتبه هارو خیلی جابجا میکنه.

بیژن مولایی

عضو جدید
بچه ها به نظرتون تو این 1 ماه ونیمه باقی مونده تا کنکور باید چیکار کرد؟این یک ماه آخر رتبه هارو خیلی جابجا میکنه.

تا میتونی از سالای قبی تست بزن . نکات مباحث رو جمع آوری کن. هیچ مبحث نخونده ای رو هم نزار بمونه که طبق قوانین مورفی ضرر می کنی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا