fayyazjahani
عضو جدید
نه تا صبح بیدار باشین البته خیلیا که دفعه اولشونه تا صبح بیدار میمونن از استرس
نه تا صبح بیدار باشین البته خیلیا که دفعه اولشونه تا صبح بیدار میمونن از استرس
من همچنان منتظرم که یه نفر بیاد جواب بده
البته کنکور هنوز تموم نشده
امیدوارم که کنکور خوب بوده باشه![]()
من نرفتم سر جلسه خخخخخخخخخخخخخخ...کسی برنگشته؟چطور بود؟
واسه چی نرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه رفته بودی من الان سوالای مهندسی و معادلات رو میفهمیدم چی بودن![]()
نرفتم چون یکماه پیش دلسرد شدم.ایشالا سال بعد...انقد عجله داری؟نکنه فردا کنکور داری؟
نرفتم چون یکماه پیش دلسرد شدم.ایشالا سال بعد...انقد عجله داری؟نکنه فردا کنکور داری؟
اولین نفری که از امتحان اومده منم فکر کنم وباید بگم خراب کردم چون سر امتحان مخم هنگ کرد یه سری سوال اب خوردن رو نتونستم جواب بدم و در عوض 8تا سوال شانسی به جاش زدم که فکر کنم اشتباه باشن کلا فکرکنم 23تا سوال جواب دادم به نظرتون کلید سوالات کی میاد
سلام
یادت میاد سوالای مهندسی و معادلات چیا بودن؟؟؟
اگه بتونی بهم بگی خیلی ممنون میشم
من سرامتحانم نتونستم اونارو به یاد بیارم چه برسه به الان تا قبل از امتحان معادلات و ریاضی مهندسی رو لوله میکردم ولی نتونستم امروز یکیم بزنم
من سرامتحانم نتونستم اونارو به یاد بیارم چه برسه به الان تا قبل از امتحان معادلات و ریاضی مهندسی رو لوله میکردم ولی نتونستم امروز یکیم بزنم
سوالای ریاضی مهندسی و حتی معادلات واقعا سخت بوود.واقعا.متاسفانه یادم نمیاد چی بودن فقط منی ک پارسه ریاضیم 60و70 بود امروز فقط تونستم 9 تا بزنم.خدا کنه فقط درست باشن
سوالای ریاضی مهندسی و حتی معادلات واقعا سخت بوود.واقعا.متاسفانه یادم نمیاد چی بودن فقط منی ک پارسه ریاضیم 60و70 بود امروز فقط تونستم 9 تا بزنم.خدا کنه فقط درست باشن
چرا زدم.فک کنم 2 یا 3تا زدم.فقط یکیشو یادمه ک گفته بود w=sinz در کجاها همدیسه.بقیه رو هیچی یادم نیست.
چرا زدم.فک کنم 2 یا 3تا زدم.فقط یکیشو یادمه ک گفته بود w=sinz در کجاها همدیسه.بقیه رو هیچی یادم نیست.
سلام.من هنوز ترم سومم و امسال رو آزمایشی فقط جهت آشنایی با کنکور و نحوه ی سوالات شرکت کرده بودم و اینشالا کنکور خودم 2 سال بعد.الان هم فقط چون دیدم کمک میخواستین خواستم که جوابتون رو بدم سوالات در کل اسون به نظر میرسید ولی خب من چون به غیر از بین ترم های دانشگاه و فقط تشریحی خونده بودم تقریبا همه چیز رو فراموش کرده بودم . یکی از سوالای معادلاتش اگر درست ذهنم یاری کنه این بود: y (second )+y (prime^2)-1=0 که جواب عمومیش رو خواسته بود ببخشید اگه اینجوری نوشتم چون نتونستم به صورت ریاضی بنویسم امیدوارم منظورم رو از پریم و سکند رسونده باشم.مگه کنکور چطوری بوده که کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتین خوابیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم زمانی که من نیاز دارم بهتون![]()
سلام.من هنوز ترم سومم و امسال رو آزمایشی فقط جهت آشنایی با کنکور و نحوه ی سوالات شرکت کرده بودم و اینشالا کنکور خودم 2 سال بعد.الان هم فقط چون دیدم کمک میخواستین خواستم که جوابتون رو بدم سوالات در کل اسون به نظر میرسید ولی خب من چون به غیر از بین ترم های دانشگاه و فقط تشریحی خونده بودم تقریبا همه چیز رو فراموش کرده بودم . یکی از سوالای معادلاتش اگر درست ذهنم یاری کنه این بود: y (second )+y (prime^2)-1=0 که جواب عمومیش رو خواسته بود ببخشید اگه اینجوری نوشتم چون نتونستم به صورت ریاضی بنویسم امیدوارم منظورم رو از پریم و سکند رسونده باشم.