ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed722

عضو جدید
خب چند تا زدینن؟؟

ضریب ژول تامسون رو به دست آوردیننن؟؟

اولش ظاهر سوال آدمو گول میزد.....:biggrin:

SEA HAWK

عضو جدید
میشه بگید (ریاضی مهندسی و معادلات) وکنترل از چه مباحثی سوال اومده بود(یه ذره با جزئیات لطفا)؟
باتشکر از لطف شما درپاسخگویی
کلا از معادلات و مهندسی 12 تا اومده بود اگه اشتباه نکنم که سهم هر کدوم 6 تا سوال بود. معادلات فقط از معادلات مرتبه اول و دوم سوال اومده بود.یعنی از سری ها و تبدیلات لاپلاس و دستگاه معادلات خطی سوالی نیومده بود.ریاضی مهندسی هم 2 تا سوال از PDE بود و انتگرال فوریه هم بود و یه دونه هم نگاشت و یه تابع تحلیلی

saeedvalentino

عضو جدید
سلام

ما که هرچی درس خوندیم آخرش شد این(خراب) :D
ریاضی فقط معادلات خونده بودم که اونم فوق العاده سخت بود. اینقدر سخت بود که سوال اخر معادلات را اصلا نگاهم نکردم:D

توی باکس ساخت و تولید که امسال بسیار آسون داده بودند هم قاط زدیم سوالایی که بلد بودیم رو هم اشتباه زدیم.
کلا من کنکور دادن بلد نیستم.
امیدورم بچه ها یی که زحمت کشیدن نتیجه مورد قبول را بگیرند.

saeed722

عضو جدید
انتگرال فوریش نسبتا آسون بود که یه تابع سه ضابطه ای داده بود(همون اف) و انتگرال فوریش رو خواسته بود

نگاشت هم نگاشت سینوس رو داده بود و گفته بود همدیس هست یا نه. . .

از مانده اصلا سوال نداده بود:(

آخرین ویرایش:

mehran_456

عضو جدید
حیف من که نقطه قوتم جامدات بود و پارسال 55درصد جامدات زده بودم امسال از بس ریاضی خونده بودم متوجه نشدم که 90 دقیقه وقتمو حروم ریاضی کردم. یه عالمه سوال جامدات و چند تا از باکس دینامیکو وقت نشد نگاه کنم. خیلی اعصابم خورده الکی الکی امتحانو گند زدم. ریاضیاشم که اینقد راه حلاش طولانی بود که مخ آدم هنگ می کرد.فقط سیالاتش بیش از حد راحت بود

Judass

عضو جدید
ریاضیاش حل نمیشد من از رو گزینه ها چند تا زدم که زیاد وقتمو گرفت. ترمو سخت بود حرارت آسون ... مقاومت طراحی اجزاشم آسون بود استاتیک فقط حل کردم اصلا سوالاش خاطرم نیست :) کنترل اون همه بُد نایکویست خوندم اما ... یه انتگرال مختلط نداده یود حیف اون همه وقتی که حرومش کردم ... بچه های برق نگاشت همدیسو بخونین خوب.

hale.a

عضو جدید
کلا از معادلات و مهندسی 12 تا اومده بود اگه اشتباه نکنم که سهم هر کدوم 6 تا سوال بود. معادلات فقط از معادلات مرتبه اول و دوم سوال اومده بود.یعنی از سری ها و تبدیلات لاپلاس و دستگاه معادلات خطی سوالی نیومده بود.ریاضی مهندسی هم 2 تا سوال از PDE بود و انتگرال فوریه هم بود و یه دونه هم نگاشت و یه تابع تحلیلی
سوال دوم معادلات با لاپلاس حل میشد دیگه.

mehran_456

عضو جدید
چیدمان سوالات ریاضیش واقعا افتضاح بود. نه یه دونه حد نه سری نه انتگرال چند گانه نه انتگرال خطو سطح نه لاپلاس نه انتگرال مختلط هیچ کدومو نداده بودند. این همه قضیه مانده خوندیم یه دونه نیومده بود

hale.a

عضو جدید
چقد ریاضیاش مزخرف بودن حیف وقت واقعا!
سیالات منم 14 زدم ولی حس نمیکنم همشون درست باشن
هر سال از طراحی استاتیکی و خستگی دو سه تا سوال میدادن امسال شانس من هیچی!
من فقط دو تا ارتعاشات زدم
آقا من زبانم زدم!زباناش چطور بود؟

amir-mehrizi

عضو جدید
من 12 تا زبان زدم.2تا رياضي:cry:7تا جامدات و 8 تا هم ساخت:cry:اينم از كنكور امسال.هرچي پارسال راحت امسال......ولش كن.ريده شد به تموم برنامه هاي زندگيم

hale.a

عضو جدید
چیدمان سوالات ریاضیش واقعا افتضاح بود. نه یه دونه حد نه سری نه انتگرال چند گانه نه انتگرال خطو سطح نه لاپلاس نه انتگرال مختلط هیچ کدومو نداده بودند. این همه قضیه مانده خوندیم یه دونه نیومده بود
واقعا هیچ سالی اینجوری سوال نداده بودن البته من دوستم میگه بعضی سوالا ریاضی تکراری بودن اون ده تا ریاضی زد!کوفتش بشه!

hale.a

عضو جدید
من 12 تا زبان زدم.2تا رياضي:cry:7تا جامدات و 8 تا هم ساخت:cry:اينم از كنكور امسال.هرچي پارسال راحت امسال......ولش كن.ريده شد به تموم برنامه هاي زندگيم
اخی اشکال نداره ایشالا ک قبول میشی نگران نباش،زبان خوب بود؟منم 4 تا زدم!!!

r.mob

عضو جدید
نامرداااااااااااااااااااااااااا
این دیگه چجور سوال ریاضی بووووددددددددددددددد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این مباحث تاحالا سوال نیومده بود . اه
سیالات هر سال از لوله ها لایه مرزی و هیدرواستاتیک سوال میدادن امسال هیچیییی نیومد. پارسال 5 تا سوال از این فصل ها دادن.
اجزا از معیار طراحی و قطر شفت هیچ سوالی نیومد در حالی که هر سال 2 تا سوال میدادن . پارسال 4 تل سوال از معیارها دادن
خیلی بد بوددد.
امسال واقعا سخت بود. :(

• Like
واکنش ها: meko

saeed722

عضو جدید
من که ریاضی 6 تا زدم...خدا کنه همش درس باشه

سیالات 12 تا

جامدات 9 تا

دینامیک ارتعاشات 3 تا

زبان هم سفید:(

saeed722

عضو جدید
بچه ها نگران نباشین

اگه سخت باشه واسه همه سختههه

به امید خدا هممون قبولیم:)

hale.a

عضو جدید
خیلی بی دقتی کردم تو باکس دینامیک :((((((((((

ریاضی پر نکته بود ، به خصوص معادلات
سیالات بسی آسون بود
جامدات متوسط
دینامیک سخت دینامیک ماشین ساده ارتعاشات متوسط کنترل نسبتا سخت بود
چقد من بد شانسم خدااااااااااااااااااا دقیقا همون طراحی و دینامیکی ک من نخوندم اسون بوده!

r.mob

عضو جدید
من ریاضی 4 تا زدم
جامدات 5-6 تا
سیالات 4 تا
ارتعاشات و دینامیک ناشین 4 تا

موندگار شدم برای 94 :(

edram

عضو جدید
واقعا هیچ سالی اینجوری سوال نداده بودن البته من دوستم میگه بعضی سوالا ریاضی تکراری بودن اون ده تا ریاضی زد!کوفتش بشه!

خیلی معذرت میخوام دوستت چرت گفت. این سوالا در حد المپیاد بود اصلا هم تکراری نبود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا