سیالات چند تا زدین؟؟؟
واقعا آسون بود یا واسه من این طوری بود؟؟
من 12 تا زدم. . .
سیالاتش راحت بوده
سیالات چند تا زدین؟؟؟
واقعا آسون بود یا واسه من این طوری بود؟؟
من 12 تا زدم. . .
کلا از معادلات و مهندسی 12 تا اومده بود اگه اشتباه نکنم که سهم هر کدوم 6 تا سوال بود. معادلات فقط از معادلات مرتبه اول و دوم سوال اومده بود.یعنی از سری ها و تبدیلات لاپلاس و دستگاه معادلات خطی سوالی نیومده بود.ریاضی مهندسی هم 2 تا سوال از PDE بود و انتگرال فوریه هم بود و یه دونه هم نگاشت و یه تابع تحلیلیمیشه بگید (ریاضی مهندسی و معادلات) وکنترل از چه مباحثی سوال اومده بود(یه ذره با جزئیات لطفا)؟
باتشکر از لطف شما درپاسخگویی
سوال دیگه موج چی بود؟ریاضی مهندسی هم 2 تا سوال از موج بود و انتگرال فوریه هم بود و یه دونه هم نگاشت و یه تابع تحلیلی
لطفاااااااااا بگید ساخت چندتا زدید چطوری بود
سوال دوم معادلات با لاپلاس حل میشد دیگه.کلا از معادلات و مهندسی 12 تا اومده بود اگه اشتباه نکنم که سهم هر کدوم 6 تا سوال بود. معادلات فقط از معادلات مرتبه اول و دوم سوال اومده بود.یعنی از سری ها و تبدیلات لاپلاس و دستگاه معادلات خطی سوالی نیومده بود.ریاضی مهندسی هم 2 تا سوال از PDE بود و انتگرال فوریه هم بود و یه دونه هم نگاشت و یه تابع تحلیلی
واقعا هیچ سالی اینجوری سوال نداده بودن البته من دوستم میگه بعضی سوالا ریاضی تکراری بودن اون ده تا ریاضی زد!کوفتش بشه!چیدمان سوالات ریاضیش واقعا افتضاح بود. نه یه دونه حد نه سری نه انتگرال چند گانه نه انتگرال خطو سطح نه لاپلاس نه انتگرال مختلط هیچ کدومو نداده بودند. این همه قضیه مانده خوندیم یه دونه نیومده بود
اخی اشکال نداره ایشالا ک قبول میشی نگران نباش،زبان خوب بود؟منم 4 تا زدم!!!من 12 تا زبان زدم.2تا رياضي7تا جامدات و 8 تا هم ساخت
اينم از كنكور امسال.هرچي پارسال راحت امسال......ولش كن.ريده شد به تموم برنامه هاي زندگيم
واقعا هیچ سالی اینجوری سوال نداده بودن البته من دوستم میگه بعضی سوالا ریاضی تکراری بودن اون ده تا ریاضی زد!کوفتش بشه!
چقد من بد شانسم خدااااااااااااااااااا دقیقا همون طراحی و دینامیکی ک من نخوندم اسون بوده!خیلی بی دقتی کردم تو باکس دینامیک(((((((((
ریاضی پر نکته بود ، به خصوص معادلات
سیالات بسی آسون بود
جامدات متوسط
دینامیک سخت دینامیک ماشین ساده ارتعاشات متوسط کنترل نسبتا سخت بود
اقا من ساختم.8 تا زدم.مطمِنم همشم درسته
من 12 تا زبان زدم.2تا رياضي7تا جامدات و 8 تا هم ساخت
اينم از كنكور امسال.هرچي پارسال راحت امسال......ولش كن.ريده شد به تموم برنامه هاي زندگيم
واقعا هیچ سالی اینجوری سوال نداده بودن البته من دوستم میگه بعضی سوالا ریاضی تکراری بودن اون ده تا ریاضی زد!کوفتش بشه!