ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
فقط یکی از دانشگاههای کرج و تهران قبول شم روزانه شبانش مهم نیست. فقط دولتی باشه کرج و تهران باشه. دیگه حس و حال رفتن به یه دانشگاه دور رو ندارم.

amin 1990

عضو جدید
سلام خدمت دوستان گلم
هممون امسال انشاا...میایم تهران ولی کدوم دانشگاه رونمیدونم البته من این چند روز اصلا نخوندم ولی این آقا رضا(r.mob) گل کاشته واقعا روحیه میده. انشا... تهران در میایی.

Hooladi

عضو جدید
سلام خدمت دوستان گلم
هممون امسال انشاا...میایم تهران ولی کدوم دانشگاه رونمیدونم البته من این چند روز اصلا نخوندم ولی این آقا رضا(r.mob) گل کاشته واقعا روحیه میده. انشا... تهران در میایی.

bedoone shak khode daneshgah tehran mirim haji
ma narim ki bere?han?;)

r.mob

عضو جدید
سلام خدمت دوستان گلم

bedoone shak khode daneshgah tehran mirim haji
ma narim ki bere?han?;)

منم میام ولی دکترا منم 16 اسفندامتحان دارم

ان شاء الله همتون دانشگاه تهران قبول شید. قدرت باورتون اگه زیاد باشه حتما قبول میشید

r.mob

عضو جدید
پنج تکنیک تمرکز :

صبح – خانه در سکوت ، اتاق آرام است ، کتاب را بر می­دارم ، ورق می­زنم ... کلمات ، جملات ، صفحه بعد از صفحه
ظهر – به صفحات طی شده نگاه می­کنم ، و چیزی به ياد نمی­آورم ...
و اینگونه ، هر روز تاریخ را تکرار می­کنیم ...!
اتفاق ساده است : به همه چیز فکر می­کردم جز متن روبرو!
نیروی تخیل و تفکر ما ، همان طور که موتور محرک یادگیری به حساب می­آید ، گاهی عملکردی کاملاً معکوس دارد، اشتغالات ذهنی آنقدر فراوان و جاگیرند که فضایی برای مطلب تازه باقی نمی­ماند. افکار مزاحم و گاهی حتی آزاردهنده ، معمولاً به طور متناوب تکرار می­شوند که عمده آسیب آن به قدرت تمرکز ماست، کاهش تمرکز و دقت که سنگ بنای یادگیری است ، مسیر طبیعی یادگیری را با اختلال روبرو می­کند، و کاهش دقت یعنی : همسانی اهمیت تمام داده­هایی که به ذهن ما وارد می­شود، و طبقه بندی آموزه­هایمان را با مشکل مواجه می­کند، اگر آموزه­ای و آموختنی در کار باشد! به زبان ساده و شاید کمی ناامید کننده : یاد نمی­گیریم!
با توجه به فرصت کوتاه پیش رو ، کاربردی­ترین روش برای مقابله با این افکار چیست؟
در زیر چند روش ساده را جهت کاهش و حذف افکار مزاحم هنگام مطالعه معرفی می­کنیم امید که مفید واقع شود:
روش اول: تمرکز بر یک شیء : توجه خودمان را بر یک شی­ء متمرکز کنیم و با جزئیات هر چه تمام تر برای خودمان توضیح دهیم. با پرسیدن سوالهای مثل : آن شی­ء دقیقاً کجاست؟چه اندازه­ای دارد؟ چه رنگی است ؟ چه جنسی دارد؟ به چه درد می­خورد ؟ و ...
روش دوم : آگاهی حسی: محیط اطرافمان را به عنوان یک « کل » مورد توجه قرار دهیم و از حواس 5 گانه­مان استفاده کنیم ؛ مثل اینکه : چه می­شنوی ؟ در درون بدنت ؟ در داخل اتاق؟ بیرون از اتاق ؟ بیرون از خانه؟ ( تمرکز بر شنوایی)
یا مثلاً : آیا عینک را روی صورتت حس می­کنی؟ بدنت را روی صندلی چطور ؟( تمرکز بر بساوایی)
روش سوم: تمرین­های ذهنی: مثلاً 7 تا 7 از هزار کم کردن، یا جانورانی که نامشان با حروف خاصی از الفبا آغاز می­شود.
روش چهارم : شمارش افکار : افکار منفی و آزارهنده را بشماریم و در پایان هر روز آن را از نظر نوع و تعداد با روز قبل مقایسه کنیم، که امکان دسته­بندی و بررسی بیشتر افکار آزاردهنده و مزاحم را فراهم می­کند.
روش پنجم: تیتربرداری از افکار دنباله­دار: در طول مطالعه ، هر فکر غیرمرتبط که به ذهنمان خطور می­کند را یادداشت کنیم و در ساعت مشخصی آن فکر را مثل یک داستان دنبال کنیم . ( برای آن شروع ، ادامه و پایان قائل شویم ) . گاهی همین کار ساده به رشته­ای از افکار متناوب مزاحم پایان می­دهد.و یادمان بماند، در این فرصت کوتاه با مدیریت ذهن و زمان ، راه را آسانتر و مقصد را روشنتر می­یابیم...

amir-mehrizi

عضو جدید
اقا من از شنبه يه دل زدگيه شديد پيدا كرردم.البته همه درسا رو چندبار خوندم.فقط فصل مانده ها و مشتق جزيي از مهندسي رو نخوندم و اين خمش تو مقاومت مصالح.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها کسی نیست؟
امروز یه حس قوی بهم الهام شد قبول نمیشم
آخخخخخخخخخه چرا:(

mojzar

عضو جدید
به نظر شما کدوم قسمت ریاضی مهندسی رو میشه تست زد توی کنکور ؟ بخش مانده و نگاشت ارزش خوندن داره ؟

r.mob

عضو جدید
به نظر شما کدوم قسمت ریاضی مهندسی رو میشه تست زد توی کنکور ؟ بخش مانده و نگاشت ارزش خوندن داره ؟

سال گذشته از نگاشت سوال نیومد. ولی نگاشت تا اونجایی که یادمه یکی از ساده ترین مباحث ریاضی مهندسی هست. جزوه معتقدی انواع نگاشت ها رو درس داده.

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی نیست؟
امروز یه حس قوی بهم الهام شد قبول نمیشم
آخخخخخخخخخه چرا:(

باز شروع كرد.جون هركي دوست داري آيه ياس نخون:biggrin:من خودم از شنبه تا امروز كه 5 شنبس هيچي نخوندم.اصلا حوصلشو ندارم.ولي كل درسا رو خوندم .چندبارم اين كارو كردم.توكل كن به خدا.هرچي پيش اومدو با آغوش باز بپذير.همين

mech.shima

کاربر ممتاز
باز شروع كرد.جون هركي دوست داري آيه ياس نخون:biggrin:من خودم از شنبه تا امروز كه 5 شنبس هيچي نخوندم.اصلا حوصلشو ندارم.ولي كل درسا رو خوندم .چندبارم اين كارو كردم.توكل كن به خدا.هرچي پيش اومدو با آغوش باز بپذير.همين
:w08::w02:
من که قبولم شما برید به فکر خودتون باشین:w31:
اصلا تسلطم رو سقفه:w32:
دیگه استراحت میکنم تا روز آزمون:w33:
کلاسای متفرقه هم میرم:w34:

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
شما حجم خلاصه هاتون حدودا چقدره
مثلا اگه بخواین کل خلاصه های ترمو یا انتقال رو یه دور بخونین چقدر طول میکشه!؟
میخوام بدونم خلاصه های من چقدر خلاصه ان:redface::surprised:

amir-mehrizi

عضو جدید
:w08::w02:
من که قبولم شما برید به فکر خودتون باشین:w31:
اصلا تسلطم رو سقفه:w32:
دیگه استراحت میکنم تا روز آزمون:w33:
کلاسای متفرقه هم میرم:w34:
به خدا قسم من از شنبه تاحالا فقط 5 ساعت درس خوندم.تو خونه هم روم خيلي فشاره.ولي دارم تحمل ميكنم

mech.shima

کاربر ممتاز
به خدا قسم من از شنبه تاحالا فقط 5 ساعت درس خوندم.تو خونه هم روم خيلي فشاره.ولي دارم تحمل ميكنم
شما که چند دور هر کتابی رو کمل خوندین
من جا شما باشم دیگه استراحت میکنم تا شب امتحان:w12:

amir-mehrizi

عضو جدید
شما که چند دور هر کتابی رو کمل خوندین
من جا شما باشم دیگه استراحت میکنم تا شب امتحان:w12:
اخه من سال دووممه.بايد ديگه تمومو بخونم.از شنبه هفته آينده تا 13 بهمن فقط تستاي كلي ميزنم.بعدشم كه انتحانه.ولي بريدم به خدا

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه من سال دووممه.بايد ديگه تمومو بخونم.از شنبه هفته آينده تا 13 بهمن فقط تستاي كلي ميزنم.بعدشم كه انتحانه.ولي بريدم به خدا

سلام

به فکر خودتون باشید،و به حرف دیگران توجه نکنین،هر کاری که میدونین به صلاح خودتون هست انجام بدین.

تمام تلاشتونو بکنین.

ایشالله موفق شین.

من الان ترم اول ارشدم و تو خوابگاه;)

یاعلی

mojzar

عضو جدید
بچه ها یه سوال:
شما حجم خلاصه هاتون حدودا چقدره
مثلا اگه بخواین کل خلاصه های ترمو یا انتقال رو یه دور بخونین چقدر طول میکشه!؟
میخوام بدونم خلاصه های من چقدر خلاصه ان:redface::surprised:

سلام حدودا برای هر درس یک ساعت و در حدود 3 برگ

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام حدودا برای هر درس یک ساعت و در حدود 3 برگ

سلام
واقعا سه برگ؟
بچه ها بقیتونم همین قدره خلاصه هاتون!!!!!!!!!
چقد کم
البته منم حدود دو ساعت طول میکشه ولی انقدر کم نیست:surprised:

mech.shima

کاربر ممتاز

نگران نباشین
توکل بعد از تلاش بهترین سرمایه ایه که خدا به ما آدما داده
به خدا توکل کنین
و ازش بخواین بهترین ها رو براتون رقم بزنه;)

r.mob

عضو جدید
خلاصه نویسی هر درس فرق داره . مثلا معادلات حدود 7-8 برگه شد ولی انتقال 4 برگه . ولی یه درسی مثل مقاومت و ارتعاشات رو فقط باید مثال حل کرد. احتیاج به خلاصه نویسی نداره.

r.mob

عضو جدید
نمونه خلاصه نویسی ارتعاشات

نمونه خلاصه نویسی ارتعاشات

ارتعاشات.jpgارتعاشات1.jpg
البته خلاصه نویسی خودم نیست و از یه سایت دیگه گرفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا