r.mob
عضو جدید
خواهش می کنم .سلام تشکر واسه این مطلب
دچار سردگمی شده بودم ناجور
عالی بود
مچکرم
ان شاء الله همه نتیجه زحماتمون رو میگیریم
خواهش می کنم .سلام تشکر واسه این مطلب
دچار سردگمی شده بودم ناجور
عالی بود
مچکرم
سلام خدمت دوستان گلم
هممون امسال انشاا...میایم تهران ولی کدوم دانشگاه رونمیدونم البته من این چند روز اصلا نخوندم ولی این آقا رضا(r.mob) گل کاشته واقعا روحیه میده. انشا... تهران در میایی.
سلام خدمت دوستان گلم
هممون امسال انشاا...میایم تهران ولی کدوم دانشگاه رونمیدونم البته من این چند روز اصلا نخوندم ولی این آقا رضا(r.mob) گل کاشته واقعا روحیه میده. انشا... تهران در میایی.
bedoone shak khode daneshgah tehran mirim haji
ma narim ki bere?han?![]()
منم میام ولی دکترا منم 16 اسفندامتحان دارم
ا نشاالله شما و سایر دوستان سال آینده در تاپیک ارشد 94 این وصف حال و خواهید داشت...![]()
به نظر شما کدوم قسمت ریاضی مهندسی رو میشه تست زد توی کنکور ؟ بخش مانده و نگاشت ارزش خوندن داره ؟
سلام
بچه ها کسی نیست؟
امروز یه حس قوی بهم الهام شد قبول نمیشم
آخخخخخخخخخه چرا![]()
باز شروع كرد.جون هركي دوست داري آيه ياس نخونمن خودم از شنبه تا امروز كه 5 شنبس هيچي نخوندم.اصلا حوصلشو ندارم.ولي كل درسا رو خوندم .چندبارم اين كارو كردم.توكل كن به خدا.هرچي پيش اومدو با آغوش باز بپذير.همين
به خدا قسم من از شنبه تاحالا فقط 5 ساعت درس خوندم.تو خونه هم روم خيلي فشاره.ولي دارم تحمل ميكنم
من که قبولم شما برید به فکر خودتون باشین
اصلا تسلطم رو سقفه
دیگه استراحت میکنم تا روز آزمون
کلاسای متفرقه هم میرم![]()
شما که چند دور هر کتابی رو کمل خوندینبه خدا قسم من از شنبه تاحالا فقط 5 ساعت درس خوندم.تو خونه هم روم خيلي فشاره.ولي دارم تحمل ميكنم
اخه من سال دووممه.بايد ديگه تمومو بخونم.از شنبه هفته آينده تا 13 بهمن فقط تستاي كلي ميزنم.بعدشم كه انتحانه.ولي بريدم به خداشما که چند دور هر کتابی رو کمل خوندین
من جا شما باشم دیگه استراحت میکنم تا شب امتحان![]()
اخه من سال دووممه.بايد ديگه تمومو بخونم.از شنبه هفته آينده تا 13 بهمن فقط تستاي كلي ميزنم.بعدشم كه انتحانه.ولي بريدم به خدا
من که قبولم شما برید به فکر خودتون باشین
اصلا تسلطم رو سقفه
دیگه استراحت میکنم تا روز آزمون
کلاسای متفرقه هم میرم![]()
بچه ها یه سوال:
شما حجم خلاصه هاتون حدودا چقدره
مثلا اگه بخواین کل خلاصه های ترمو یا انتقال رو یه دور بخونین چقدر طول میکشه!؟
میخوام بدونم خلاصه های من چقدر خلاصه ان![]()
حالا یه جوری واسه دکترا با هم به توافق میرسیمpas ba man miai unie tehran
man ba sahmie shagerd avali miram doktora
yani say kon hamkelas nashi ke u ham shans dashte bashi![]()
سلام حدودا برای هر درس یک ساعت و در حدود 3 برگ
اخه من سال دووممه.بايد ديگه تمومو بخونم.از شنبه هفته آينده تا 13 بهمن فقط تستاي كلي ميزنم.بعدشم كه انتحانه.ولي بريدم به خدا
حالا یه جوری واسه دکترا با هم به توافق میرسیم
مهر ماه دانشگاه تهران میبینمتون![]()