ممنون مهندس....اشا..شما هم موفق باشید. حق با شماست تایپ فارسیم خیلی کنده ..دیگه شرمنده چشاتم شدیم![]()

ممنون مهندس....اشا..شما هم موفق باشید. حق با شماست تایپ فارسیم خیلی کنده ..دیگه شرمنده چشاتم شدیم![]()
!سلام
یه سوال فقط خواهشا روی منطق جواب بدید.
ایا ا با رتبه 402 تبدیل احتمال قبولی شبانه امیرکبیرم بالای 10% هست؟
با تشکر
احتمالش کمه ولی من روزانه های تهرانو میزدم ماسوای عباس پور بعد شبانه هاشو . علم وصنعت پارسال 450 شبانه گرفتسلام
با تشکر
سلام
با تشکر
این اخر خط ارشد 93 بودرسیدیم به عاخر خت.
سلام
رتبه 200 به نظرتون شریف میاره ؟؟
رسیدیم به عاخر خت.
من که مکانیک نیسم !! من حشره شرکت کردم جاتون خالی !!چه رشته ای زدی؟ بیو یا مکاترونیک یا مگاموتور؟
قبول نمیشهمن که مکانیک نیسم !! من حشره شرکت کردم جاتون خالی !!
این مکانیک صرفا جهت فضولی پرسیدم !! یکی از آشنایان رتبش 200 شده میخواستم ببینم رتبه خودم خوبه یا اون !!البته من دو رقمی شدماااا ولی خب فک کنم تعداد شرکت کننده ها مکانیک بیشتر برا همین میخوام بدونم با 200 شریف قبول میشنند ؟!؟!
مر30 !!! بعد رتبه 200 یعنی تو چه سطحیه ؟؟!!قبول نمیشه
مر30 !!! بعد رتبه 200 یعنی تو چه سطحیه ؟؟!!
اااا !! الان فهمیدم 200 نیس 400 شده !! با 400 تهران میاره ؟!؟شریف رو نمیاره ولی امیرکبیر رو میاره. رتبه 200 از 13000 (آخرین رتبه قبولی) قطعا سطحش عالیست.![]()
تهران نه اما خواجه یا علم و صنعت چرا!اااا !! الان فهمیدم 200 نیس 400 شده !! با 400 تهران میاره ؟!؟
اره الان نسبت بستم دیدم خوبه !!تهران نه اما خواجه یا علم و صنعت چرا!
در ضمن رشته هایی که اکثرا میرنو قبول نمیشه،اما بازم رتبش خیلی خوبه![]()
اره الان نسبت بستم دیدم خوبه !!
خواجه و علم و صنعت کجاست ؟!؟
آها گفتید تهران نه فک کردم یه شهر دیگه است !!!والا خواجه جایی نیست ، برا خودش کسی بود قبلا!!!!!!!!!
mohite daneshgash khoobe vali shahre partie...dooostam unja bood migof shahresh daghooone daghoone..
agha rasti man ham tabdil ham karbordi 2300 shodam...mikhastam bebinam behtarin jai ke shabane miaram kojas??? avval tabdil baad tarrahi..bache karajam.......
دوست عزیز روزانه شهرهای دیگه چه گلی به سرمون زدن که این سه شهر رو حذف میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو شهر های اطراف کرج مثل بابل گیلان قزوین و تهران روزانه که اصلا شانسی نداری نه تبدیل نه کاربردی حالا گرایش های دیشگشو نمیدونم
اگه واقعا میخوای بری و حوصله خوندن سال دیگه نداری و فکرم نمیکنی سال بعد وضعت از این بهتر بشه
هر جی روزانه غیر از سیستان و سنندج و کرمانشاه و بزن
من جمله گلپایگان کاشان سبزوار یاسوج و کرمان و الی اخر تهشم شبانه های شهر های اطرافتو بزن انشالله اونحا که صلاحه قبول شی
دوستان در آخرین ساعات کممممک.آیا دانشگاه بین المللی قزوین که فقط نوشته طراحی کاربردی آیا در شاخه مکانیک جامدات هست یا در شاخه دینامیک ارتعاشات یا هردو.؟
میدونم سوال چرتیه ولی من نمیدونم پلیز هلپ می
دوستان به نظرتون این ترتیب فقط واسه این ۳ مورد چجوریه؟؟؟
[*=right]
[*=right]
[*=right]1 - 20504 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي مکاترونيک(زمينه تخصصي درمدرک فارغ التحصيلان درج نخواهدشد)
[*=right]2 - 20505 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي مکانيک موادوسازه هاي کامپوزيت(زمينه تخصص درمدرك فارغ التحصيلي درج نخواهدشد)
[*=right]3 - 20502 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي شكل دهي(زمينه تخصص درمدرك فارغ التحصيلي درج نخواهدشد)
مگه هنوز فرصت هست برای انتخاب رشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه همینجوری پرسیدم.من کلی پرسیدما!!!
مگه میخوای عوضش کنی؟
مگه هنوز فرصت هست برای انتخاب رشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!