ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

edram

عضو جدید
سلام
یه سوال فقط خواهشا روی منطق جواب بدید.
ایا ا با رتبه 402 تبدیل احتمال قبولی شبانه امیرکبیرم بالای 10% هست؟
با تشکر

aliasghar71

عضو جدید
سلام
با تشکر
!
سلام.فقط بستگی به این داره که رتبه های بهتر
وضعیت مالیشون چه جوری باشه!میشه گفت همون 10 درصده.

Amirhj

عضو جدید
سلام
با تشکر
احتمالش کمه ولی من روزانه های تهرانو میزدم ماسوای عباس پور بعد شبانه هاشو . علم وصنعت پارسال 450 شبانه گرفت

Reyhan2667

عضو جدید
سلام
با تشکر

طبق آماری که من دارم شانست واسه شبانه تبدیل امیر کبیر ۰ (صفر) هست چون پارسال شبانش تا ۲۶۰ گرفته!!!

samhabibi66

عضو جدید
حالا که این صفحه فعاله کسی کلید واژه های آزمون مکانیک نظام مهندسی خرداد رو نداره بذاره تا آخر عمر دعاش کنیم!

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
سلام

رتبه 200 به نظرتون شریف میاره ؟؟

eliot -esf

کاربر ممتاز
چه رشته ای زدی؟ بیو یا مکاترونیک یا مگاموتور؟
من که مکانیک نیسم !! من حشره شرکت کردم جاتون خالی !!

این مکانیک صرفا جهت فضولی پرسیدم !! یکی از آشنایان رتبش 200 شده میخواستم ببینم رتبه خودم خوبه یا اون !! :D البته من دو رقمی شدماااا ولی خب فک کنم تعداد شرکت کننده ها مکانیک بیشتر برا همین میخوام بدونم با 200 شریف قبول میشنند ؟!؟!

edram

عضو جدید
من که مکانیک نیسم !! من حشره شرکت کردم جاتون خالی !!

این مکانیک صرفا جهت فضولی پرسیدم !! یکی از آشنایان رتبش 200 شده میخواستم ببینم رتبه خودم خوبه یا اون !! :D البته من دو رقمی شدماااا ولی خب فک کنم تعداد شرکت کننده ها مکانیک بیشتر برا همین میخوام بدونم با 200 شریف قبول میشنند ؟!؟!
قبول نمیشه

eliot -esf

کاربر ممتاز
تهران نه اما خواجه یا علم و صنعت چرا!
در ضمن رشته هایی که اکثرا میرنو قبول نمیشه،اما بازم رتبش خیلی خوبه :twisted:
اره الان نسبت بستم دیدم خوبه !!

خواجه و علم و صنعت کجاست ؟!؟

zobairzn

عضو جدید
تو شهر های اطراف کرج مثل بابل گیلان قزوین و تهران روزانه که اصلا شانسی نداری نه تبدیل نه کاربردی حالا گرایش های دیشگشو نمیدونم
اگه واقعا میخوای بری و حوصله خوندن سال دیگه نداری و فکرم نمیکنی سال بعد وضعت از این بهتر بشه
هر جی روزانه غیر از سیستان و سنندج و کرمانشاه و بزن
من جمله گلپایگان کاشان سبزوار یاسوج و کرمان و الی اخر تهشم شبانه های شهر های اطرافتو بزن انشالله اونحا که صلاحه قبول شی
دوست عزیز روزانه شهرهای دیگه چه گلی به سرمون زدن که این سه شهر رو حذف میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

salari_erfan

عضو جدید
دوستان در آخرین ساعات کممممک.آیا دانشگاه بین المللی قزوین که فقط نوشته طراحی کاربردی آیا در شاخه مکانیک جامدات هست یا در شاخه دینامیک ارتعاشات یا هردو.؟
میدونم سوال چرتیه ولی من نمیدونم پلیز هلپ می

سلام شاخه جامدات هست. و دینامیک نداره اصلا. من خودم دانشجوی اونجام

Reyhan2667

عضو جدید
دوستان به نظرتون این ترتیب فقط واسه این ۳ مورد چجوریه؟؟؟

• [*=right]
    [*=right]
    [*=right]1 - 20504 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي مکاترونيک(زمينه تخصصي درمدرک فارغ التحصيلان درج نخواهدشد)
    [*=right]2 - 20505 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي مکانيک موادوسازه هاي کامپوزيت(زمينه تخصص درمدرك فارغ التحصيلي درج نخواهدشد)
    [*=right]3 - 20502 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي شكل دهي(زمينه تخصص درمدرك فارغ التحصيلي درج نخواهدشد)

edram

عضو جدید
دوستان به نظرتون این ترتیب فقط واسه این ۳ مورد چجوریه؟؟؟

• [*=right]
    [*=right]
    [*=right]1 - 20504 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي مکاترونيک(زمينه تخصصي درمدرک فارغ التحصيلان درج نخواهدشد)
    [*=right]2 - 20505 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي مکانيک موادوسازه هاي کامپوزيت(زمينه تخصص درمدرك فارغ التحصيلي درج نخواهدشد)
    [*=right]3 - 20502 || دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران || مجموعه مهندسي مكانيك || مهندسي مكانيك -طراحي كاربردي || روزانه || زمينه تخصصي شكل دهي(زمينه تخصص درمدرك فارغ التحصيلي درج نخواهدشد)

مگه هنوز فرصت هست برای انتخاب رشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا