ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Armin.AP

عضو جدید
وای چقدداغوننننننننن
فک میکردم با این درصدای هرچقدرم بد حداقل زیر 2500 بشه:(

من با فرض معدل 15 حساب کردم و سختی کل معادل با پارسال !! .... حالا ایشالا که بهتر میشه! ولی اگه واقعا قصدت واسه ساله بعده , سال بعد شانستو امتحان کن !

sajadmega

عضو جدید
بچه ها تو ساخت من شنیدم میگن تربیت مدرس با دانشگاه تهران خیلی عالیه
مخصوصا تربیت مدرس بخاطرتجهیزات و با برنامه بودنشه
مدیر گروه ساخت تربیت مدرس اسمش محمد گلزار تو درسدن المان سال 83 دکترا گرفته تو ماشینکاری با تولید مخصوص حرف نداره
راستی بچه ها یه سوال ساخت وتولید کسی تو ارشد رتبه اش یک رقمی بشه بورس میشه ؟
یا فقط رشته های دیگه مکانیک فقط بورس میشن

• Like
واکنش ها: jsmh

sajadmega

عضو جدید
میگن اگه تربیت مدرس ارشد بگیری برای دکترا میتونی بری المان
المان تو ساخت وتولید حرف اول رو میزنه
به خصوص دانشگاه فنی اخن که ارتباط مستقیم با صنعت داره یعنی اکثر فارغ التحصیلای این دانشگاه بعد از فارغ التحصیلی جذب نیروی کار میشن
اگه میخوایید یه قالبساز خوب بشید یا در مورد روشهای نوین ماشینکاری و تزریق پلاستیک این دانشگاه تو این زمینه ها عالیه
فقط من نمیدونم چطوری باید بورس شد؟ اگه کسی اطلاعات داره بده

• Like
واکنش ها: jsmh

Hooladi

عضو جدید
میگن اگه تربیت مدرس ارشد بگیری برای دکترا میتونی بری المان
المان تو ساخت وتولید حرف اول رو میزنه
به خصوص دانشگاه فنی اخن که ارتباط مستقیم با صنعت داره یعنی اکثر فارغ التحصیلای این دانشگاه بعد از فارغ التحصیلی جذب نیروی کار میشن
اگه میخوایید یه قالبساز خوب بشید یا در مورد روشهای نوین ماشینکاری و تزریق پلاستیک این دانشگاه تو این زمینه ها عالیه
فقط من نمیدونم چطوری باید بورس شد؟ اگه کسی اطلاعات داره بده
میخوای بورس شی برو مالک
از نظر امکانات حرف نداره

sajadmega

عضو جدید
بچه ها کسی نمیدونه مالک اشتر تو ساخت تا چه رتبه ای پارسال قبول شده امسال باید چند بیاریم
اونجا قبول بشیم

hsdanesh

عضو جدید
سلام به همه
من فردا اگه خدا بخواد عازم خدمت هستم، انشاا... همه بچه ها موفق باشن وبراتون دعا میکنم شما هم ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید. التماس دعا.یا حق

به سلامت مهندس، امیدوارم قبول بشی و از مهر ارشد رو در یکی از بهترین دانشگاه ها شروع کنی.

airp

عضو جدید
سلام به همه
من فردا اگه خدا بخواد عازم خدمت هستم، انشاا... همه بچه ها موفق باشن وبراتون دعا میکنم شما هم ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید. التماس دعا.یا حق

امیدوارم هرجا هستی شاد باشی

sajadmega

عضو جدید
ایشالا به سلامت بری به سلامت برگردی خدا پشتو پناهت
ایشالا مهر ماه تو یه دانشگاه همکلاسی بشیم

sajadmega

عضو جدید
راستی بچه ها اخر کسی جواب مارو نداد ساخت دانشگاه مالک چطوریه ارزش داره
بعد اگه کسی واردش بشه میتونه وزارت دفاع استخدام بشه من شنیدم میگن مالک اشتر اگه درس بخونی بعد از فارغ التحصیلی جذب وزارت دفاع میشی چنین چیزی هست
بچه ها جواب بدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

sajadmega

عضو جدید
راستی بچه ها یکی از همکلاسی های خودم تاز امارشو گرفتم با 1700 شبانه بیرجند قبول شده

sajadmega

عضو جدید
راستی بچه ها تا موقعه ای که جواب ارشد میاد کسی کار سراغ نداره ما بریم سرکار بدجوری دنبال کار میگردم
اگه واقعا کسی کار سراغ داره بگه بیکاری بد دردییه

student.product

عضو جدید
راستی بچه ها اخر کسی جواب مارو نداد ساخت دانشگاه مالک چطوریه ارزش داره
بعد اگه کسی واردش بشه میتونه وزارت دفاع استخدام بشه من شنیدم میگن مالک اشتر اگه درس بخونی بعد از فارغ التحصیلی جذب وزارت دفاع میشی چنین چیزی هست
بچه ها جواب بدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
این خبرا نیست کی گفته ؟ اصلا تضمینی به استخدام نیست اگه برای استخدام میری هرگز این کارو انجام نده چون محدودیت های خاص خودشو داره.پروژه هاش اکثرا خودشون تعیین می کنن و حق انتخاب نداری

omid1869

عضو جدید
سلام به همه ،دیدم بحث خدمت شده گفتم بیام هر چی سوال دارین در مورد خدمت جواب بدم .در مورد ایینده شغلی در سپاه ،وزارت دفاه و... .رفقای کنکوری خودم من الان تو قسمت حوزه وعقیدتی سپاه در حال خدمت هستم البته از نوع سرباز .جایی که هر کسی برای استخدام و... باید اول به اینجا سر بزنه تا شاید تایید شه! من رشته ساخت هستم خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بهتون بکنم.

sajadmega

عضو جدید
شما تو حوزه عقیدتی سیاسی هستید چطور میشه وارده سپاه یا وزارت دفاع شد
من 2 بار برای وزارت دفاع فرم پر کردم خبری نشد
شما اگه بتونی راهنمایی کنی ممنون میشیم

sajadmega

عضو جدید
پس اگه بریم مالک بخونیم استخدام نمیشیم
از این خبرا نیست پس هیچی دیگه باید به فکر یه دانشگاه دیگه باشیم

omid1869

عضو جدید
اول سلام،دوم،کلا رفیق گلم شراط به کارگیری در سپاه و وزارت دفاع و... اگر نخوام سرت رو درد بیارم داشتن یک اشنا توانمنددر ان سازمان میباشد تا دنبال کار پذیرش شما باشد.درغیر این صورت شما هیچ شانسی ندارید.سوم،اگر شما سربازی نرفته اید پیشنهاد اکید میکنم اول سربازی برید وببینید که از محیط نظامی خوشتان میاید یا نه چون خیلی ها بعد از رفتن به سربازی از کار در این گونه محیط ها پشیمان شده اند

edram

عضو جدید
با سلام
دوستان کسی که بین کارشناسی و کارشناسی ارشدش 5 سال فاصله بیفته مشکلی اساتید براش ایجاد نمیکنند که مثلا چون انقدر فاصله افتاده توانمندیت کم شده؟!
با تشکر

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
با سلام
دوستان کسی که بین کارشناسی و کارشناسی ارشدش 5 سال فاصله بیفته مشکلی اساتید براش ایجاد نمیکنند که مثلا چون انقدر فاصله افتاده توانمندیت کم شده؟!
با تشکر

توی رشته ما (عمران) که هر چی فاصله بیشتر باشه طرف توانمندیش بیشتر میشه:smile:
طرف 20 سال فاصله افتاده بود، تو ارشد از ما بهتر بود.
استادا کاری ندارن.

milix_1986

عضو جدید
با درود
فرق دفترچه ها با هم چیه؟
من 104 D بودم، کلید از کجا بیارم؟ فقط شماره گزینه هایی که زدم رو دارم

Masoud16ahm

عضو جدید
چرا بابا
این احمقها سوال به این آسونی رو اشتباه کلید زدن
باید گزینه 2 درست باشه
اگه اصلاح نشه هیچ

airp

عضو جدید
چرا بابا
این احمقها سوال به این آسونی رو اشتباه کلید زدن
باید گزینه 2 درست باشه
اگه اصلاح نشه هیچ
اصن معلوم نیست چه خبره.این احتمالا یه خطای ساده هستش.اخه جواب 4 میشه.طرف اشتباهی گزینه 4 رو پر کرده.شایدم سواد من نمیرسه

tabriz137

عضو جدید
سوال 63 و 89 رو به نظرم غلط حل کرده 89 رو که مطمئنم 63 رو هم نظرم من به پارسه نزدیک تره و دلیلش منطقی تره

Masoud16ahm

عضو جدید
گفته تو سایتشون فرم اعتراض بنویسیم تا اصلاح بشن اما من فرمی پیدا نکردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا