ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mori1365

عضو جدید
متاسفم واسه شما93ها.........ایشالاه خداجوابتونوبده دلمو شکوندین.شمامسلمون نیستین.
هههههههه از پارسال تا حالا دنبال کتابی کسی بهت نداده؟؟؟نکنه این کتاب ها رو جمع میکنی میبری میفروشی؟؟اخه یادمه پارسالم بعد کنکور همش دنبال کتاب بودی!!!!!!!!

انیشتن

عضو جدید
هههههههه از پارسال تا حالا دنبال کتابی کسی بهت نداده؟؟؟نکنه این کتاب ها رو جمع میکنی میبری میفروشی؟؟اخه یادمه پارسالم بعد کنکور همش دنبال کتاب بودی!!!!!!!!

نخیردنبال کتاب برا بچه های باشگاه بودم که روشون نمیشد بگن رو انداختن به من.آقا خجالت بکش.بعدشم برا امتحان دکتراکه 16 اسفندلازم دارم خیلی واقعا بدهستین این جور قضاوت میکنین.

r.mob

عضو جدید
واقعاکه.....دمت گرم خیلی بامرامی مرداهم مردای قدیم هوای خانوماروداشتن.متاسفم

ای بابا . خانم من چیکاره ام این وسط آخه ؟
بچه های تاپیک هوای این خانم مهندس رو داشته باشید . اگه هم کسی کتاب مربوطه رو داره دریغ نکنه .
اینجوری خوبه ؟
یه خورده با هم مهربونتر باشیم.

انیشتن

عضو جدید
خب اینجا که جای کتاب خواستن نیست......

بعدشم من نداشتم این کتاب رو....

بازم شرمنده

جای کتاب حواستن چیه من کتابام همه جای ایران پخش وپست کردم برا بچه های همین باشگاه قرض دادن که اشکالی نداره خوبه من یک کتاب خواستم که این جور رفتارمیکنین با آدم.

saeed722

عضو جدید
من که با همون فرمول حساب کردم و شد 10

شاید بجای شعاع قطر رو گذاشتین؟؟

r.mob

عضو جدید
آخه من از یه 3 4 نفر پرسیم گفتن 10 میشه.داداش تو مطمئنی میشه؟حساب کردی که بشه 20؟؟؟؟؟
حقیقتش دقیقا یادم نیست چی رو زدم . فقط یادمه از این فرمول رفتم. بقیه دوستان ظاهرا از فرمول دیفرانسیل رفتن.

reza2495

عضو جدید
51: 4 درسته ك تو فرمول ميشه .042 - اما چون تبريده بايد + در نظر بگيريم
53: 2 R*ru
56: 1 pv*1/2
64: 4 ????
65: 4
66: 3
67: 4
68: 1
69: 2

mehran_456

عضو جدید
متاسفم واسه شما93ها.........ایشالاه خداجوابتونوبده دلمو شکوندین.شمامسلمون نیستین.

ما دل کسیو نشکوندیم. گفتم منت کسیو نکش. گفتی مسلمونی این شعر یادم اومد
این حدیثم چه خوش آمد که سحرگه می‌گفت
بر در میکده‌ای با دف و نی ترسایی

گر مسلمانی از این است که حافظ دارد

وای اگر از پس امروز بود فردایی

Arsa Persian

عضو جدید
51: 4 درسته ك تو فرمول ميشه .042 - اما چون تبريده بايد + در نظر بگيريم
53: 2 R*ru
56: 1 pv*1/2

سلام

این قانون + در نظر گرفتن کجا اشاره شده؟ من تو هیچ مرجعی چنین نکته ای ندیدم. ما افزایش فشار و کاهش دما داریم پس ضریب ژول تامسون منفی هست

سوال 56 هم جوابش PV هست. اگه حساب کنید می بینید که PV در میاد نه PV/2

ارادتمند شما

hale.a

عضو جدید
سلام

این قانون + در نظر گرفتن کجا اشاره شده؟ من تو هیچ مرجعی چنین نکته ای ندیدم. ما افزایش فشار و کاهش دما داریم پس ضریب ژول تامسون منفی هست

ارادتمند شما
ب نظر منم همینه ولی یادمه تو کتاب پوران ی جا سمیع پور ی چیزی گفته بود در مورد سرمایش

mehran_456

عضو جدید
سلام

ارادتمند شما
دوست عزیز تو فرایند اختناق فشار کاهش پیدا میکنه . وقتی دما هم کم میشه صورت و مخرج منفی میشن که خود کسر مثبت میشه. ضریب ژول تامسون برا همه گازها مثبته به جز هلیم و هیدروژن که هنگام کاهش فشار گرم میشن

mehran_456

عضو جدید
بچه ها سوال 38 ریاضی سوال به این راحتی هیچ کدوم گزینه ها درست در نمیومد. شما هم همچین مشکلی داشتید؟

generalenglish

عضو جدید
پاسخ تشریحی زبان عمومی کنکور ارشد مهندسی مکانیک امسال (ارشد 93)

پاسخ تشریحی زبان عمومی کنکور ارشد مهندسی مکانیک امسال (ارشد 93)

با سلام حضور دوستان
از فایل پیوست می تونید سوالات و پاسخ تشریحی زبان عمومی کنکور ارشد چهارشنبه صبح رو دانلود کنید.

دوستانی که قبلا کتاب
زبان عمومی ارشد زیر ذره بین
رو برای لغات مطالعه کرده بودن، طبق پاسخ تشریحی قادر به پاسخگویی هر 10 تست لغت بودند...

پیوست ها

• Zaban-4sh-s-Ans (1).pdf
    634.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

siavashbehzad2

عضو جدید
Picture 099.pngجواب باید بدون بعد باشه پس 3و4حذف. ضریب جابجایی و ناسلت در حال کاهش پس مقدار متوسط شون بیشتر از موضعی است. پس گزینه1

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا