هههههههه از پارسال تا حالا دنبال کتابی کسی بهت نداده؟؟؟نکنه این کتاب ها رو جمع میکنی میبری میفروشی؟؟اخه یادمه پارسالم بعد کنکور همش دنبال کتاب بودی!!!!!!!!متاسفم واسه شما93ها.........ایشالاه خداجوابتونوبده دلمو شکوندین.شمامسلمون نیستین.
هههههههه از پارسال تا حالا دنبال کتابی کسی بهت نداده؟؟؟نکنه این کتاب ها رو جمع میکنی میبری میفروشی؟؟اخه یادمه پارسالم بعد کنکور همش دنبال کتاب بودی!!!!!!!!متاسفم واسه شما93ها.........ایشالاه خداجوابتونوبده دلمو شکوندین.شمامسلمون نیستین.
واقعاکه.....دمت گرم خیلی بامرامی مرداهم مردای قدیم هوای خانوماروداشتن.متاسفم
نه اون رو مطمئن هستم . فرمولش میشه :
to = {qr^2/4k}+ts
هههههههه از پارسال تا حالا دنبال کتابی کسی بهت نداده؟؟؟نکنه این کتاب ها رو جمع میکنی میبری میفروشی؟؟اخه یادمه پارسالم بعد کنکور همش دنبال کتاب بودی!!!!!!!!
واقعاکه.....دمت گرم خیلی بامرامی مرداهم مردای قدیم هوای خانوماروداشتن.متاسفم
نه اون رو مطمئن هستم . فرمولش میشه :
to = {qr^2/4k}+ts
خب اینجا که جای کتاب خواستن نیست......
بعدشم من نداشتم این کتاب رو....
بازم شرمنده
35 منظورت گزینه ای هست که y بین 2 تا 8 میشه؟
حقیقتش دقیقا یادم نیست چی رو زدم . فقط یادمه از این فرمول رفتم. بقیه دوستان ظاهرا از فرمول دیفرانسیل رفتن.آخه من از یه 3 4 نفر پرسیم گفتن 10 میشه.داداش تو مطمئنی میشه؟حساب کردی که بشه 20؟؟؟؟؟
اقای انیشتین مشکل شما دقیقا چیه؟؟؟؟دم همتون گرم همتون ته مرامیدبخدادشمن آدم این رفتارو با آدم نمیکنه خوبه یک کتاب.
اقای انیشتین مشکل شما دقیقا چیه؟؟؟؟
متاسفم واسه شما93ها.........ایشالاه خداجوابتونوبده دلمو شکوندین.شمامسلمون نیستین.
فقط ی گزینه بین 2 و 8 بود نه؟واس من گزینه 4 بود منم همینو زدم35 منظورت گزینه ای هست که y بین 2 تا 8 میشه؟
51: 4 درسته ك تو فرمول ميشه .042 - اما چون تبريده بايد + در نظر بگيريم
53: 2 R*ru
56: 1 pv*1/2
چرا 1/2 *pv???????????چن نفر گفتن 1/2 نداره51: 4 درسته ك تو فرمول ميشه .042 - اما چون تبريده بايد + در نظر بگيريم
53: 2 R*ru
56: 1 pv*1/2
64: 4 ????
65: 4
66: 3
67: 4
68: 1
69: 2
ب نظر منم همینه ولی یادمه تو کتاب پوران ی جا سمیع پور ی چیزی گفته بود در مورد سرمایشسلام
این قانون + در نظر گرفتن کجا اشاره شده؟ من تو هیچ مرجعی چنین نکته ای ندیدم. ما افزایش فشار و کاهش دما داریم پس ضریب ژول تامسون منفی هست
سوال 56 هم جوابش PV هست. اگه حساب کنید می بینید که PV در میاد نه PV/2
ارادتمند شما
32 من گزینه 2 رو زدمبچه ها جواب 32 رو کسی می دونه ؟
دوست عزیز تو فرایند اختناق فشار کاهش پیدا میکنه . وقتی دما هم کم میشه صورت و مخرج منفی میشن که خود کسر مثبت میشه. ضریب ژول تامسون برا همه گازها مثبته به جز هلیم و هیدروژن که هنگام کاهش فشار گرم میشنسلام
این قانون + در نظر گرفتن کجا اشاره شده؟ من تو هیچ مرجعی چنین نکته ای ندیدم. ما افزایش فشار و کاهش دما داریم پس ضریب ژول تامسون منفی هست
سوال 56 هم جوابش PV هست. اگه حساب کنید می بینید که PV در میاد نه PV/2
ارادتمند شما
فقط ی گزینه بین 2 و 8 بود نه؟واس من گزینه 4 بود منم همینو زدم
بله درسته. چون تو دیاگرام نقطه ماکسیمم داریم یعنی تولید حرارت هست و چون نقطه ماکسیمم متمایل یه یک طرف هست یعنی اون طرف عایق وجود دارهمشاهده پیوست 194933
kنقطه ماکس داریم پس یه طرف عایقه و تولید هم داریم گزینه3