ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sheykh_bahaee

عضو جدید
مرسی؛
شما هم انگار رتبه تون خوب شده!تبریک ;)
معدل بازم تاثیر داره؟تو رتبه لحاظ شده دیگه!

ممنون
معدل در گزینش دوباره تاثیر داده میشه
اگه کارنامه های قبولی 90 و 91 رو ببینی متوجه میشی
معدل و ضریب دانشگاه کارشناسی

امسال رتبه های پایین ساخت خیلی زیاده و تراکمشون تا رتبه 300 خیلی زیاده
به نظرم تهران تا 250 پر بشه

masoudfix1

عضو
ممنون

آقا ترتیب انتخاب های خودتون رو هم بگید >

a2.pakzad

عضو جدید
به نظرتون چی کار کنم شبانه فردوسی یا روزان گیلان.پولش برام مهم نیشت اعتبار دانشگاهش مهمه وا ینکه بشه توش خوب درس خوند و استاداش بد نمره ندن
شبانه صنعتی اصفهان رو خیلی کمه شانستون
ولی شبانه فردوسی و روزانه گیلان رو صد در صد میارین
البته شبانه اموزش محور صنعتی اصفهان رو هم فک کنم بیارین

amir-sta

عضو جدید
ممنون

داداش منظورت آخرین رتبه روزانه نصیره که میشه 250 یا آخرین شبانه؟

m-s-rayaneh

عضو جدید
بچه ها ما که انتخاب رشته مون را کردیم ... امیدوارم که تو این شب لیله الرغائب همتون بهترین انتخاب رشته را بکنید و به بهترین آرزوهاتون برسین. از همه دوستانی که به سوالای من جواب دادن بسیار متشکرم و امیدوارم که همیشه بهترین باشن.
خداحافظ تاپیک ارشد 92 و خداحافظ ارشـــــــــــد 92
یا حق

memeghme

عضو جدید
ممنون

اقا این مطلب تاثیر دوباره معدلو از کجا میگیند اخه هر کسی یه چیزی میگه سازمان سنجشم که فرمول تاثیر معدل رو واضح نمی گه؟

mahde1818

عضو جدید
سلام دوستان !
شانس قبولی با رتبه 1700 برای گرایش تبدیل , طراحی دانشگاه گیلان چقدره ؟
روزانه تقریبا غیر ممکنه شبانه هم همین طور ولی بزن شاید قبول شدی

amona

عضو جدید
تبریز دانشگاه خوبیه ولی اساتیدش فقط با تبریزیا خوبن ولی واقعا اساتید دانشگاه های تهران کاری به این چیزا ندارن واسشون مهم نیست کجایی هستی اگه تبریزی هستی بزن وگرنه اول اصفهان و بابل بعد تبریزو بزن

امین مکانیک

عضو جدید
توی تبدیل رتبم 1400 شده و بابل زندگی میکنم. نمیدونم اول روزانه جاهای دیگه رو بزنم یا اول شبانه بابل رو. لطفا کمکم کنید

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرتون روزانه ماشین های ریلی بهتره یا شبانه تبدیل عباسپور یا روزانه سیستم انرژی عباسپور ؛ رتبه ام در حدود 1100 ، بهتر از اینها تهران اگه هست بگید
بسیار سپاسگزارم

من خودم ماشين ريلي كارشناسي خوندم، بد نبود
عباسپور تازه سيستمشو از علمي كاربردي آورده مثل دانشگاه هاي ديگه شده و اينم كه بخواي يه پولي هم بدي اصلا نمي ارزه دانشگاه هم نيست عباسپور خيلي درب و داغونه!

karim-mech

کاربر بیش فعال
سلام دوستان.امروز اومدم کافی نت 30 صفحه رو با هم خوندم.
گفتم یه توضیحاتی بدم واسه همه دوستان.
کسانی که میخوان پشت کنکور بمونن در صورتی بمونن که مطمئن هستن که با حداکثر توان میخوان مایه بزارن در غیر این صورت بخیال بشن و امسال برن.
پیشنهاد من واسه پسرا اینه که با دانشگاه تسویه کنن و شروع کنن به خوندن دفترچه رو هم طوری پست کنن که اعزامشون بخوره به اسفندماه یعنی کنکور رو بدن و بعدش برن خدمت که تا مهرماه اینده ش 7 ماه از خدمت بگذره. دقیقا کاری که من کردم.
سال پیش من و دوستام این رتبه ها رو اوردیم. امیدوارم به دردتون بخوره.
خودم 2300 شبانه طراحی بیرجند
1100 روزانه رشت
700- 800 روزانه تبریز
3000 روزانه مالک تسلیحات
2500 امام حسین سپاه
800 روزانه تبدیل اصفهان.

در ضمن امسال 625 اوردم موندم چیکار کنم. بین روزانه تبریز یا روزانه عباسپور موندم. با توجه به اینکه اذربایجانی هستم و تبریز 2 ساعت فاصله داره باهامون و در مورد عباسپور زیاد جالب نشنیدم موندم که چیکار کنم. کسی نیست راهنماییم کنه.

spaceman1369

عضو جدید
سلام دوستان.
کسی میدونه شبانه تهران و امیرکبیر تا چه رتبه ای سال پیش قبول شده؟(طراحی و تبدیل)
روزانه مدرس و علم و صنعت چطور؟
ممنون از پاسختون

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسانی که میخوان پشت کنکور بمونن در صورتی بمونن که مطمئن هستن که با حداکثر توان میخوان مایه بزارن در غیر این صورت بخیال بشن و امسال برن.
پیشنهاد من واسه پسرا اینه که با دانشگاه تسویه کنن و شروع کنن به خوندن دفترچه رو هم طوری پست کنن که اعزامشون بخوره به اسفندماه یعنی کنکور رو بدن و بعدش برن خدمت که تا مهرماه اینده ش 7 ماه از خدمت بگذره. دقیقا کاری که من کردم.
1100 روزانه رشت
700- 800 روزانه تبریز
3000 روزانه مالک تسلیحات
2500 امام حسین سپاه
800 روزانه تبدیل اصفهان.

در ضمن امسال 625 اوردم موندم چیکار کنم. بین روزانه تبریز یا روزانه عباسپور موندم. با توجه به اینکه اذربایجانی هستم و تبریز 2 ساعت فاصله داره باهامون و در مورد عباسپور زیاد جالب نشنیدم موندم که چیکار کنم. کسی نیست راهنماییم کنه.

حتما تبريز رو بزن عباسپور گفتم تازه از علمي كاربردي خارج شده و استاداي جالبي نداره!

mech.mech

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین؟ میگم کسی هست راجب اینا واسم توضیح بده:
1.دانشگاه الزهرا چطوره؟ با توجه به اینکه تهرانه این خوبه یا اصفهان؟
2.راجب سیستم انرژی،، آیا واقعا کسی ک عاشق تبدیله انقد سیستم بده ک بعد از تبدیل بیاد طراحی بزنه؟

reza2495

عضو جدید
1100 روزانه رشت
700- 800 روزانه تبریز
3000 روزانه مالک تسلیحات
2500 امام حسین سپاه
800 روزانه تبدیل اصفهان.

من 2700 شدم ميخوام بمونم ومنتظرم زودتر كارآموزي و پروژمو انجام بدم و شروع كنم. در مورد سربازيم مرددم! يكي از گزينه هام همين كاريه ك شما كردي! از طرفيم ميگم شايد بشه يجور معاف شد . گزينه سومم امريه تو 1 شركت و گزينه 4ام سرباز معلم!!!!!!! حالا بايد انتخابات برگذار بشه ببينيم چي پيش مياد. داداش اكه بخوايم اعزاممون اسفند بيفته كي بايد دفترچه رو پست كنيم

انیشتن

عضو جدید
قابل توجه دوستان دانشگاه هر چه بهمحل زندگی نزدیک تر باشه بهتره من مشهدم زنجان میخونم 20 ساعت راه دوستام میرن خونشون نزدیک ترن من تو خوابگاه بایس بمونم درست انتخاب کنین مثل من نباشین اشتباه نکنین بخدا دانشگاه ها همشون یک کرباسن من از کارو زندگی و ازدواجم موندم.موفق باشید

انیشتن

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین؟ میگم کسی هست راجب اینا واسم توضیح بده:
1.دانشگاه الزهرا چطوره؟ با توجه به اینکه تهرانه این خوبه یا اصفهان؟
2.راجب سیستم انرژی،، آیا واقعا کسی ک عاشق تبدیله انقد سیستم بده ک بعد از تبدیل بیاد طراحی بزنه؟

من لیسانسم سیالات بوده ارشدطراحی میخونم درسای تبدیل بدم اومد.

sheykh_bahaee

عضو جدید
اقا این مطلب تاثیر دوباره معدلو از کجا میگیند اخه هر کسی یه چیزی میگه سازمان سنجشم که فرمول تاثیر معدل رو واضح نمی گه؟

sanjesh.jpg

سال 90 با رتبه 180 و معدل 13 شبانه رجایی قبول شده
مگر اینکه دیوانه بوده باشه و اتخاب اولش رجایی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا