پس حتما 72 هم میشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان دیدید 67 گزینه 4 میشه؟
تابلو هست که منبع حرارتی به دمای ماکزیمم نزدیکه
سوالی که عینین تو کنکور سال 80 تکرار شده رو غلط کلید دادن .....
شمام صب کن سنجش کلیدش رو بده بعد شروع کنید به ضایع ضایع گفتن.
پس حتما 72 هم میشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان دیدید 67 گزینه 4 میشه؟
تابلو هست که منبع حرارتی به دمای ماکزیمم نزدیکه
پس حتما 72 هم میشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شمام صب کن سنجش کلیدش رو بده بعد شروع کنید به ضایع ضایع گفتن.
این سوال 67 بد رو اعصاب من اگه میشه شما معادله دیفرانسیل رو با در نظر گرفتن شرایط مرزی تحلیل کنید.پس حتما 72 هم میشه 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شمام صب کن سنجش کلیدش رو بده بعد شروع کنید به تابلو تابلو.. گفتن.

سیالاتشو چک کردم.غلط نداشت
سلام تقریبی که من بدست آوردم خیلی نزدیکتره. CLA بیشتر از 0.5 میشه حدود 0.61 یا 0.62 که جواب نهایی تقریبا میشه 1.2 که 4 برابرش میشه 4.8 که به 5b خیلی نزدیکتره .این تست اتفاقا از اون تستها بوده که اصلا نباید تقریبی حل میشده.بلکه باید هر دوشو حساب میکردی و بر اساس گزینه ها بهترینشو می زدی.1.5 اگه باشه بیشتر از فاصلش از 0.7 از مقدار واقیه که تقریبا 1.
این سوال 67 بد رو اعصاب من اگه میشه شما معادله دیفرانسیل رو با در نظر گرفتن شرایط مرزی تحلیل کنید.
و مثل من بذارید اینجا.
یکی از دوستان لطف کردن و حلشونو گذاشتن تو سایت بنده هم دوباره که حل کردم وشرایط مرزی رو جا گذاری کردم به حرف ایشون رسیدم.مشاهده پیوست 136189مشاهده پیوست 136190
می بینید که هیچ کدوم از گزینه ها جواب صیحیح نیست .
ولی نزدیک ترین جواب گزینه 2
فرضا
به ازای
X=0
میشه 5 وبه ازای
X=1
میشه 4.5
می بیننید در 0 همواره بیشتر از 1
البته کلا بافرض ثابت بودن ضریب هدایت حرارتی که تو سوالم حرفی ازش نزده
حالا اینا گفتن 4 حداقل حل تشریحشم نذاشتن ادم بفهمه چی به چیه!!!!!
گزینه 4 مشکلش اینه که دما تو 1 با توجه به حل معادله دیفرانسیلش از دما تو 0 نمی تونه بیشتر باشه....
گزینه 2 هم مشکل دار ولی حس می کنم اشتباه چاپی بوده ونزدیک ترین گزینه است بغیه به سنجش بستگی دار...
اینا که می گن 90% سوالای کنکور ملا ماست اینا رو شما ملاک نگیر.
سلام. اقا یکی لطف می کنه رتبه ی منو تخمین بزنه؟
ریاضی 30
سیالات 70
جامدات 30
دینامیک 40
معدل حدود 14
سلام
حدود 100 میشی
فکر کنم حدود 80 یا 90
سلام
حدود 100 میشی
فکر کنم حدود 80 یا 90
مدرسان کلید جامدات و زبان و دینامیکش اشکال داره ولی سیالاتش بدون نقصه!
 .سیالاتشو خیلی قشنگ جواب داده و به نظر من قوی ترین سوالی که پاسخ داده تست 67
.سیالاتشو خیلی قشنگ جواب داده و به نظر من قوی ترین سوالی که پاسخ داده تست 67
احسنت به شما وگروه سیالات مدرسان.سیالاتشو خیلی قشنگ جواب داده و به نظر من قوی ترین سوالی که پاسخ داده تست 67

سلام تقریبی که من بدست آوردم خیلی نزدیکتره. CLA بیشتر از 0.5 میشه حدود 0.61 یا 0.62 که جواب نهایی تقریبا میشه 1.2 که 4 برابرش میشه 4.8 که به 5b خیلی نزدیکتره .
دوستان که همگی تابلو شناسن لطف کنن این تابلو زیبا لبخند ژکوندو تو معادله دیفرانسیل که شرایط مرزیشم داده شده نشون بدن...تست 67 خیلی تابلو هست .نقطه ماکزیمم به بیشترین دما نزدیکه.معادلات و شرایط مرزی و بریز دور.طراح میخواسته بفهمه که شما میدونید ماکزیمم دما کجا باشه یا نه.
بابا سوال 67 تابلو ترین سوالیه که من تا حالا توعمرم دیدم من چشم بسته زدم 4احسنت به شما وگروه سیالات مدرسان.سیالاتشو خیلی قشنگ جواب داده و به نظر من قوی ترین سوالی که پاسخ داده تست 67

دوستان که همگی تابلو شناسن لطف کنن این تابلو زیبا لبخند ژکوندو تو معادله دیفرانسیل که شرایط مرزیشم داده شده نشون بده...
بابا سوال 67 تابلو ترین سوالیه که من تا حالا توعمرم دیدم من چشم بسته زدم 4
اشکال شمام حفظ کردن مطالب، لازم حل هر سوال تو انتقال حرارت این که به تونی معادله دیفرانسیلشو حل کنی....اشکال شما اینه که میخوای همه چیزو با ریاضی جواب بدی.
دیدی که ریاضی نتونست جوابگو باشه.طراح سوال هم منظورش این نبوده که شکل بکشی
شیب بیشتر در نقطه یک تشریف داره
پس ماکزیمم دما به اون نزدیکتره.والسلام
شمام دلت رو خوش کن به این تابلوها من که 10 تا سیالات زدم 9 همین مدرسان گفته درست ...ایشالا واسه شمام این یکی ذرست باشه..بابا سوال 67 تابلو ترین سوالیه که من تا حالا توعمرم دیدم من چشم بسته زدم 4
اشکال شمام حفظ کردن مطالب، لازم حل هر سوال تو انتقال حرارت این که به تونی معادله دیفرانسیلشو حل کنی....
دیگه از نظر من این تابلو تابلو گفتن شما وقتی حتی نمی تونید حرفتون رو ثابت کنید...بچه بازی در آوردن..
چون این فقط کلید یک موسسه بود با غلط های بالا منتظر می مونم تا حل تشریحیه این سوال بیاد یا سازمان سنجش کلیدش رو بزنه بعد میشه تابلو تابلو کرد.......
دوستان ساخت یه پیشنهاد دارم که اگه مایلید اجرا کنیم
چون وقتی کلید بیاد خیلی چیزا تغییر میکنه
قبل از اومدن کلید سنجش یه کلید ما خودمون تعیین کنیم با جواب های درست .
که وقتی کلید سنجش اومد بر اساس اون اعتراض بزنیم تا حق دوستان کمتر ضایع شود.
چون اگه کلید بیاد هر کی به فکر خود خواهد بود.
اگه اون سواله درست باشه من میشم 7 تا درست و شما میشی 9 تا درست و 1 غلطشمام دلت رو خوش کن به این تابلوها من که 10 تا سیالات زدم 9 همین مدرسان گفته درست ...ایشالا واسه شمام این یکی ذرست باشه..
داداش ازت ناراحت شدم.گشتم تا برات یه سایت خارجی پیدا کردم مدرسان که گفتم رو هوا کلید دادهسلام تقریبی که من بدست آوردم خیلی نزدیکتره. CLA بیشتر از 0.5 میشه حدود 0.61 یا 0.62 که جواب نهایی تقریبا میشه 1.2 که 4 برابرش میشه 4.8 که به 5b خیلی نزدیکتره .

دوست عزیز دم تو جایی ماکزیمم که قدر مطلق گرادیان دما بر حسب مکان کمترین مقدار باشه....آخ آخ بچه ها راست میگن. گزینه ی 4 می شه چون معلوم نیست q (منبع حرارتیه) عدد ثابتی باشه که بشه انتگرال گیری مثل عدد ثابت کرد.منم 2 زدم.ای خدا...