آره میشه عزیزخوب اگه یکی پیدا کنم از تبریز میشه؟
یعنی جابجا بشیم
قبول میکنن؟
کدوم دانشگاه گیر میده؟
دوستم با 1800 بوالكتريك سهند قبول شده فك كنم بيومكانيكم همون دوروبر باشه.بچه ها پایین ترین رتبه ای که باهاش میشه بیومکانیک رو قبول شد چقدره ؟ ( تو شبانه ) ، چون من که دفترچه رو نگاه کردم ظرفیت ها تو این گرایش خیلی پایینه
روزانه بوده یا شبانه ؟دوستم با 1800 بوالكتريك سهند قبول شده فك كنم بيومكانيكم همون دوروبر باشه.
اگه علاقه داري برو دنبالش.
از چي قبول شدي؟ممنونم
پس من برم شنبه یه اگهی بزنم دانشگاه تبریز واسه انتقال
اينجا روزانه ميخواي يا شبانه؟ساخت خواجه نصیر
چون تبریزم خودشم اینکه خرجش اونجا بالاس
ساخت شبانه خواجه نصیر
چون تبریزم خودشم اینکه خرجش اونجا بالاس
كارنامه نهايي کی میاد عرفان؟[/QUOT
هفته اول مهر
منم منتظرم
دوستان نظر؟؟؟؟؟سلام رفقا
یه بنده خدایی رشتش بهداشت بوده،الانم تونسته با تقلب روزانه مشهد قبول بشه.با توجه به اینکه هیچ دیده مکانیکی نداره به نظرتون میتونه تموم کنه درسو؟اگه راهکار به ذهنتون میرسه بگید
ممنون
یعنی امکان داره بهم بدن؟
چون انتخاب دوم و سومم هم تبریزه؟
اگه بخوان گیر بدن دانشگاه مبدا گیر میده یا مقصد؟
سلام رفقا
یه بنده خدایی رشتش بهداشت بوده،الانم تونسته با تقلب روزانه مشهد قبول بشه.با توجه به اینکه هیچ دیده مکانیکی نداره به نظرتون میتونه تموم کنه درسو؟اگه راهکار به ذهنتون میرسه بگید
ممنون
بستگی به خودش دارهدوستان نظر؟؟؟؟؟
اگر تقلب کرده مثل مرد انصراف بده قبل از اینکه اخراج شه لااقل عذاب وجدان نمیگیره که حق کسی رو خوردهسلام رفقا
ممنون
منم بارتبه 680 شب خواجه قبول شدم. من از یکی از دوستام شنیدم که کنترل چون به کنترل موشک هم ربط داره ، ادامه تحصیل خارج سخت میشه. البته خودم قبول ندام و عاشق کنترل هستم.البته تو اون PDF نوشته با تشخیص گروه شاخه معلوم میشه...سلام من طراحی کاربردی خواجه روزانه قبول شدم حالا از بین گرایش دینامیک -کنترل و جامدات کدوم رو برم دینامیک کنترل در چه زمینه ای هست کارش