ارشد سراسری 90

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasht

عضو جدید
خوب اگه یکی پیدا کنم از تبریز میشه؟
یعنی جابجا بشیم
قبول میکنن؟
کدوم دانشگاه گیر میده؟

mohammad47

عضو جدید
بچه ها پایین ترین رتبه ای که باهاش میشه بیومکانیک رو قبول شد چقدره ؟ ( تو شبانه ) ، چون من که دفترچه رو نگاه کردم ظرفیت ها تو این گرایش خیلی پایینه

rezaazmi

عضو جدید
بچه ها پایین ترین رتبه ای که باهاش میشه بیومکانیک رو قبول شد چقدره ؟ ( تو شبانه ) ، چون من که دفترچه رو نگاه کردم ظرفیت ها تو این گرایش خیلی پایینه
دوستم با 1800 بوالكتريك سهند قبول شده فك كنم بيومكانيكم همون دوروبر باشه.
اگه علاقه داري برو دنبالش.

hasht

عضو جدید
ممنونم
پس من برم شنبه یه اگهی بزنم دانشگاه تبریز واسه انتقال

mohammad47

عضو جدید
دوستم با 1800 بوالكتريك سهند قبول شده فك كنم بيومكانيكم همون دوروبر باشه.
اگه علاقه داري برو دنبالش.
روزانه بوده یا شبانه ؟
کلا بیومکانیک امسال 54 تا میگرفتن دانشگاه ها - حالا خواستم ببینم با این ظرفیت کم تا چه رتبه ای میشه قبول شد ؟
بیوالکتریک فکر کنم ظرفیت ها بالا تر باشه
ممنون

hasht

عضو جدید
ساخت شبانه خواجه نصیر
چون تبریزم خودشم اینکه خرجش اونجا بالاس

آخرین ویرایش:

hasht

عضو جدید
یعنی امکان داره بهم بدن؟
چون انتخاب دوم و سومم هم تبریزه؟
اگه بخوان گیر بدن دانشگاه مبدا گیر میده یا مقصد؟

Hooladi

عضو جدید
سلام رفقا
یه بنده خدایی رشتش بهداشت بوده،الانم تونسته با تقلب روزانه مشهد قبول بشه.با توجه به اینکه هیچ دیده مکانیکی نداره به نظرتون میتونه تموم کنه درسو؟اگه راهکار به ذهنتون میرسه بگید
ممنون
دوستان نظر؟؟؟؟؟

sade_messi

عضو جدید
سلام رفقا
یه بنده خدایی رشتش بهداشت بوده،الانم تونسته با تقلب روزانه مشهد قبول بشه.با توجه به اینکه هیچ دیده مکانیکی نداره به نظرتون میتونه تموم کنه درسو؟اگه راهکار به ذهنتون میرسه بگید
ممنون

به نظر من ميتونه موفق باشه آخه تو اين مملكت اصولا ادماي متقلب راحت به جاهاي بالا ميرسن.

farshid992006

عضو جدید
سلام من طراحی کاربردی خواجه روزانه قبول شدم حالا از بین گرایش دینامیک -کنترل و جامدات کدوم رو برم
دینامیک کنترل در چه زمینه ای هست کارش

rezaazmi

عضو جدید
بچها يه نظري بديد.
من شبانه تبريزو قبل روزانه سهند زدم,معيارمم اعتبار دانشگاه بود.
حالا به نظرتون معيارم خوب بود؟كار خوبي كردم؟
شديدن مردد شدم.

javad84

عضو جدید
سلام رفقا
ممنون
اگر تقلب کرده مثل مرد انصراف بده قبل از اینکه اخراج شه لااقل عذاب وجدان نمیگیره که حق کسی رو خورده

nimi

عضو جدید
سلام من طراحی کاربردی خواجه روزانه قبول شدم حالا از بین گرایش دینامیک -کنترل و جامدات کدوم رو برم دینامیک کنترل در چه زمینه ای هست کارش
منم بارتبه 680 شب خواجه قبول شدم. من از یکی از دوستام شنیدم که کنترل چون به کنترل موشک هم ربط داره ، ادامه تحصیل خارج سخت میشه. البته خودم قبول ندام و عاشق کنترل هستم.البته تو اون PDF نوشته با تشخیص گروه شاخه معلوم میشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا