pepper
کاربر فعال
برادر من اشتباه نکن مسلمان به اونی میگن که شهادتین رو بگه نه اونی که تو یه خونواده مسلمان بزرگ بشه ....
برادر توجه نداریا
من گفتم مسلمون زاده کی گفتم مسلمون؟
برادر من اشتباه نکن مسلمان به اونی میگن که شهادتین رو بگه نه اونی که تو یه خونواده مسلمان بزرگ بشه ....
خدایی تو این مملکت مسیحی ، یهودی ، رزدشتی ، آشوری ..... هم هستن که بخاطر احترام به هم وطن ای مسلمونشون حجاب رو کامل نگه میدارن
اون وقت ما مسلمون زاده ها روی دینمون رو سفید کردیم
مگه مرده چه شه؟مرده هم آدمی بوده مثل من وتو حالادیگه نفس نمیکشه.شرگذشت هممون همینه دیگه![]()
بایددعاکنیم عاقبت به خیربمیریم.راستی شماغسالخونه رفتی؟![]()
من همه دوستام خوبن![]()
اینجا کمن کسایی که خودشون دینشون رو انتخاب کرده باشن اگه با تحقیق خودمون مسلمون میشدیم عالی بود ایران گلستان بود.
برادر توجه نداریا
من گفتم مسلمون زاده کی گفتم مسلمون؟
ما رفتیم اینجا همه میگن مردن خوبهخوب پس منم حتما یکی از دوستاتم دیگه
بابا دمت گرمو پاینده باشی اونا همشون منم .ولی معمولا اخراج میشدن................. این سوال چجوری اومد تو ذهنت. مث اینه که بگی انتگرال کشور نپال چه رابطه ای با عبور الکترون از یک هادی داره؟؟
برام خیلی جالبه بعضیارودیدم نمازمیخونن دلشونم نمیادبگن مسلمون نیستیم ولی ته حرفاشون بوی کفرمیده!
آدمایی که سرچندراهی گیرکردن زندگی دنیا ولذتهای تمومی ناپذیرش یاترس ازآسفالت شدن دهان درآخرت!
ما رفتیم اینجا همه میگن مردن خوبه![]()
برام خیلی جالبه بعضیارودیدم نمازمیخونن دلشونم نمیادبگن مسلمون نیستیم ولی ته حرفاشون بوی کفرمیده!
آدمایی که سرچندراهی گیرکردن زندگی دنیا ولذتهای تمومی ناپذیرش یاترس ازآسفالت شدن دهان درآخرت!
ایول پس جملت کاملا درست و به جاهه .... پسر مورد داشتیم (واقعی ها) مادرش معلم قران و پدره بسیجی بوده از اون ور بچه اومده میخواد قران و ببره زیر سوال ...الله اکبر
ما رفتیم اینجا همه میگن مردن خوبه![]()
ب جون خودم من حجابم خوبه فقط این چهار لاخ شیویدم هی از شالم میاد بیرون ب خدا گفتم ببخشید اینا دس خودشون نیس خب من چیکا کنم اونا میان بیروناصلا بحث مردن نیست بحث حجاب و ظاهر و باطن و فکر و دینه بمون.
خب الآن رسانه ای کردی بازاخراجت میکنن که![]()
اره نماز خوندن تقریبا ادمو از خیلی گناها نجات میده ... ولی الان دیگه نامسلمانی ورژن جدیدشو رو کرده ... مسلمانی n تا حالت داره..................راستی دقیقا منظورتو نفهمیدم؟؟؟
میگم توجه نداریا
گاهی راه رسیدن به ایمان از میسر شک میگذره
اون موردت که معمولیه
ابراهیمم به خدا گفت خدا به من زنده شدن مردگان رو نشون بده
خدا گفت مگه ایمان نداری
جواب داد خدایا می خوام دلم آروم بگیره...
چه اشکال داره شک کنیم
چه اشکال داره ببریم زیر سوال تا قانع بشیم و کور کورانه نشیم داعش و القاعده و النصره؟
خداوندا از تردید های ما حمایت کن
چون تردید خود راهیست برای راز و نیاز
من یکیو میشناختم نمازشو کلا فارسی میخونداینقرآدم میشناسم این مشکلودارن.
طرف اسمش حسینه به همه میگه کوروش صدام کنین.نمازمیخونه ولی عکس وایبرش پرچم شیرخورشیده (نه ازبعدسیاسی بلکه مذهبی)
استدلالشم اینه که ماتقلیدازعربها نمیکنیم!!!(به خاطراینکه الله عربیه)
من موندم این دیگه چه مدلشه؟
هم آخرتو زیرسوال میبره هم وقتی سرخاک یک بنده خدایی اومده بود توکلکش رفتم دیدم داره فانحه اخلاص میخونه![]()
اخه بحث اینه که اون کلا با همه چیز اسلام مشکل داشت و کلا قرانو میبرد زیر سوال اگه فقط یه شکه ساده بود که من هم دارم .. طرف حتی می گفت امام رضا و امامزادگان مراد کسی رو نمیدن . میگفت همچین چیزی اصلا امکان نداره
من یکیو میشناختم نمازشو کلا فارسی میخوند
اینقرآدم میشناسم این مشکلودارن.
طرف اسمش حسینه به همه میگه کوروش صدام کنین.نمازمیخونه ولی عکس وایبرش پرچم شیرخورشیده (نه ازبعدسیاسی بلکه مذهبی)
استدلالشم اینه که ماتقلیدازعربها نمیکنیم!!!(به خاطراینکه الله عربیه)
من موندم این دیگه چه مدلشه؟
هم آخرتو زیرسوال میبره هم وقتی سرخاک یک بنده خدایی اومده بود توکلکش رفتم دیدم داره فانحه اخلاص میخونه![]()
خوبه به راحتی در مورد اصل شخصیت مردم قضاوت میکنی
خب حالا بیا درستش کن![]()
خوب این جور ادما رو شست شو مغزی دادن .. تنها راهشم شستشوی مغزی دوباره است .البته با اهل فنش .نه من و تو..........اتفاقا من خودمم خیلی از اینا دیدم ولی انصافا تا این حد حاد نبوده
مشکل اینجاست شستشودهنده ها خودشون ناپاکن!معلومه طرف ایمان نمیاره
دقت کردین برنامه های مذهبی صداوسیما به دردمامانجونشون میخوره.معلوم نیست ازچی میترسن.
برنامه دینی بایدجوری باشه که آدمی که نمیدونه اون کارشناسو به چالش بکشونه نه اینکه مجری برنامه
یک پیامک میخونه بعدکارشناسم یک جوابی میده معلوم نیست سوال کننده قانع شده یانه![]()
یه آدم بزرگ که اسمش یادم نیست
میگفت اگه محمد (ص) در ایران یا روم ظهور میکرد می گفتم دینش ساختگیه در جهت منافع امپراطوران
از خودتون بپرسید چرا محمد(ص) در عربستان ظهور کرد
چون اعراب در جاهلیت کامل بسر می بردن و این اعجاز اسلامه که مشتی جاهل رو به بزرگترین امت زمین تبدیل کرد
چرا قران عربیه
چون مبداش جاهلیت عربه
حالا یکی نیست بگه چه اشکال داره اصلا عربی باشه