اخطار!!!

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر محترم یاد بگیرید زندگی شخصی افراد و حریم های خصوصی آنها ارتباطی به من و شما ندارد .
مفهوم این پوشش پرستی ها فقط افراد را به ظاهر سازی و ظاهر فریبی سوق میده .

این دختران و زنان با همین پوشش از زندگیشان لذت میبرند ، متاسفانه یا خوشبختانه قضاوت امثال شما هم برایشان کمترین نگرانی ایجاد نمیکند.
بله دختران و پسران کوتاه نمیآیند .

شما با این تصاویر داری حکم یک خانوم رو از روی پوشش صادر میکنی... این دختران اگر دچار مزاحمت بشوند حتی اگر پوششی مناسب داشته باشند از پیش گناهکار خودشون هستن ...
دیدگاه حریص مردان و گسترش ذهن بیمار بیشتر از قبل شده است.

... هیچ میدونی انتخاب برای افراد با اجبار ممکن نیست ..؟

اشاعه فرهنگ ظاهر سازی و پاکی و ناپاکی و محجوبیت و عفت در گرو دختران مانتویی ، عدم امنیت رو برای کل جامعه زنان به بار آورده ...
این دختران جوان هستند و برای جوانی نمیتونی قل و زنجیر بکار ببری ... دست از این همه شماتت بردارید لطفا "

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پند از چی بگیرند جناب ؟

اهمیتی داره به اینکه عده ای بخواهند در آخرت هوسرانی کنند یا در همین دنیا ...؟

سلام

خدا وعده بهشت داده

گفته تو بهشت همه چیز محیاست

حق هر آدمی که تو این دنیا پاک بوده

و این با هوس رانی فرق میکنه

بعدم آدم عاقل
خوب و بد رو تشخیص میده
اگه این دنیا خوب باشی هزاران سال تو بهشت راحتی
ولی اگه این دنیا خراب باشی هزاران سال در عذابی
فرق این دو تا کلمه اینقدر سخته که به راحتی هوس رانیشون رو توجیح میکنن

استارتر محترم یاد بگیرید زندگی شخصی افراد و حریم های خصوصی آنها ارتباطی به من و شما ندارد .
مفهوم این پوشش پرستی ها فقط افراد را به ظاهر سازی و ظاهر فریبی سوق میده .

این دختران و زنان با همین پوشش از زندگیشان لذت میبرند ، متاسفانه یا خوشبختانه قضاوت امثال شما هم برایشان کمترین نگرانی ایجاد نمیکند.
بله دختران و پسران کوتاه نمیآیند .

شما با این تصاویر داری حکم یک خانوم رو از روی پوشش صادر میکنی... این دختران اگر دچار مزاحمت بشوند حتی اگر پوششی مناسب داشته باشند از پیش گناهکار خودشون هستن ...
دیدگاه حریص مردان و گسترش ذهن بیمار بیشتر از قبل شده است.

... هیچ میدونی انتخاب برای افراد با اجبار ممکن نیست ..؟

اشاعه فرهنگ ظاهر سازی و پاکی و ناپاکی و محجوبیت و عفت در گرو دختران مانتویی ، عدم امنیت رو برای کل جامعه زنان به بار آورده ...
این دختران جوان هستند و برای جوانی نمیتونی قل و زنجیر بکار ببری ... دست از این همه شماتت بردارید لطفا "

ممنون از نظرتون

آدمها از قبیل ما...
خوب و صلاح مملکت رو میخوان

چون میدونن حرف خدا حق
چه بلایی سر یه دختر یا پسر بی بند و بار میادش که

به جایی که بیاییم ازونها هواداری کنیم کف و هورا بکشیم
بیاییم کمکشون کنیم
من نمیگم از یه فاحشه باید چادری ساخت
بشه بهتره
ولی باید کمکش کنی حتی مالی ...
که حداقل کمتر بره سمت گناه
چون از بد بدترم هست
حتی یه تلنگر کوچیکم
یا حداقل بخونه مطالب شاید برگشت از گناه

اگه بگی بیخیال
شخصی و...

روز به روز به بی غیرتی خودمون می افزاییم

نه بابا کار ما با این چیزا درست نمیشه ...... نمی خوام تنهایی توبه کنم........

سلام داداش

تو هر درجه از گناه بودی
چه خیلی خیلی غرق گناه
چه اوایل

توبه کن
خدا میذیره
چون خودش گفته

اینکه نمیخوام تنهایی توبه کنم

داداش بیا خودمم کنارت هستم باهم توبه میکنیم

هر کس گناهش فرق میکنه

به تاخیر انداختن از رو عمد نمازم گناه
فساد و فحشا و... هم گناه

آخرین ویرایش:

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

خدا وعده بهشت داده

گفته تو بهشت همه چیز محیاست

حق هر آدمی که تو این دنیا پاک بوده

و این با هوس رانی فرق میکنه

بعدم آدم عاقل
خوب و بد رو تشخیص میده
اگه این دنیا خوب باشی هزاران سال تو بهشت راحتی
ولی اگه این دنیا خراب باشی هزاران سال در عذابی
فرق این دو تا کلمه اینقدر سخته که به راحتی هوس رانیشون رو توجیح میکنن

ممنون از نظرتون

آدمها از قبیل ما...
خوب و صلاح مملکت رو میخوان

چون میدونن حرف خدا حق
چه بلایی سر یه دختر یا پسر بی بند و بار میادش که

به جایی که بیاییم ازون هواداری کنیم کف و هورا بکشیم
بیاییم کمکشون کنیم
من نمیگم از یه فاحشه باید چادری ساخت
بشه بهتره
ولی باید کمکش کنی حتی مالی ...
که حداقل کمتر بره سمت گناه
چون از بد بدترم هست
حتی یه تلنگر کوچیکم
یا حداقل بخونه
فقط خوندن

یه شب خواستم یه دختره فاحشه رو راهنماییش کنم به خدا دعوتش کنم

خیلی تلاش کردم ولی گوشیم خاموش شد
کلا هیچی شد
وگرنه خیلی روش تاثیر گذار بود حرفهام

اگه بگی بیخیال
شخصی و...

روز به روز به بی غیرتی خودمون می افزاییم

سلام داداش

تو هر درجه از گناه بودی
چه خیلی خیلی غرق گناه
چه اوایل

توبه کن
خدا میذیره
چون خودش گفته

اینکه نمیخوام تنهایی توبه کنم

داداش بیا خودمم کنارت هستم باهم توبه میکنیم

هر کس گناهش فرق میکنه

به تاخیر انداختن از رو عمد نمازم گناه
فساد و فحشا و... هم گناه

مطالبی که در صفحه ی اول گذاشتید با عکس هاتون حرف دیگری رو میرساند .
اما الان در جواب به من در اینکه نحوه ی پوشش افراد اختیار و انتخاب آن فرد است و دخالت ماها پایمال کردن حریم شخصی اونهاست میفرمایید فاحشه ها رو باید راهنمایی کرد .

جناب این تیپ ها اگر از دید شما فاحشه هستند که وای به حال این تفکر ... چرا که الان اکثر خوبهای تحصیلکرده یا دختران مرفه یا عادی از این دست پوشش ها رو انتخاب میکنند و امثال شما میآیید خیلی راحت در یک جمع بندی کلی به من میگید من قصد راهنمایی به فاحشه ها رو دارم ...

شما از پیش حکم صادر کردید اینو قبلن عرض کردم ولی توقع نداشتم دوباره در جوابم بگید این پوشش ها فاحشگی است !

چی میگید ؟
شما علنا" به امثال منی که این پوشش رو انتخاب کردید برچسب و تهمت میزنید چرا ؟
به چه حقی ؟

فرضتون قضاوت هویت نیست قضاوت ظاهر است !
منطقیه ؟؟

اگه در جامعه مزاحمت زیاده ...عدم امنیت و مسائلی از این دست ... نظارت دستگاه های قضایی کم است ؟
این کشوری که مدعی است ساختارش مذهبی است ...پس نباید مجرم ناموسی انقدر زیاد باشه ...درسته ؟ چرا هست ؟
چرا امنیت در روز روشن برقرار نیست ...چرا هتاکی به زنان در خیابان ها ...؟
چون این دید ایجاد شده که اگر کمی لباست روشن و شاد است حق دارم بهت هتاکی کنم ...قبلن اجازه اش صادر شده ...به امثال این پوشش میگن فاحشه !

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم کسی پوشش زننده است فاحشه است...

به نظر من فاحشه کسی که حیا رو قورت داد و در روز روشن با هزاران پسر و دختر میگرده و هر شب تو آغوش کسی هستنش...

متاسفانه خیلی از دختران چادری هستن ولی باطنشون خرابه اینها هم جزئ ای از فاحشه ها هستن!!!

وقتی دختری خودشو برای مردها آرایش کنه و نازآفرینی کنه

خوب خودش دنبال همین که جلوب توجه کنه
پس تو کارش موفق میشه که اکثر مردم بهش نگاه بد دارن
و مثل یه کالا که نیم ساعتی بیشتر عمر نداره واسشون ارزش داره!!!

من خودم اصلا تو خیابون به دختر نگاه نمیکنم چه برسه قضاوت

ولی بعد یه مدت میفهمم میگن دختره فلانی دیدی و با کیا میگرده و عکس ها و فیلم هاش دیدی...

اون دختر برای اون پسری که به من اون حرف رو زده
هیچی ارزشی نداره
اگه حتی یک درصد که اونم نداره

این حرفها رو بهم نمیزد

من همیشه این حرف رو میزنم
خدا بیامرزه اموات کسی که این حرف رو نوشته

وقتی ارزش ها عوض بشه... عوضی ها با ارزش میشن...

و در آخر قبول دارم مملکت هیچ چیزیش درست نیست

ناپاکی و هرزگی خودمون رو پایی مملکت نیندازیم

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من فاحشه کسی که حیا رو قورت داد و در روز روشن با هزاران پسر و دختر میگرده و هر شب تو آغوش کسی هستنش...

متاسفانه خیلی از دختران چادری هستن ولی باطنشون خرابه اینها هم جزئ ای از فاحشه ها هستن!!!

ولی بعد یه مدت میفهمم میگن دختره فلانی دیدی و با کیا میگرده و عکس ها و فیلم هاش دیدی...

هیچی ارزشی نداره

این حرفها رو بهم نمیزد

تجربیات شما جای خودش ...
بحثی که میفرمایید به همین نقل قول قرمز رنگ ختم میشه : آرایش کردن از نظر شما به فاحشگی ختم میشه ؟

من شاید به زبانی غیر فارسی صحبت میکنم که متوجه کلام نمیشید ...
خیلی واضحه ...
سلیقه ی پوششی با رفتارهای هویتی و شخصیتی کاملا" بحث جدایی است ...

آیا تاپیک شما بحثی راجع به فحشا داره ؟
یا بحث فقط پوشش است ؟
اگر فحشا است ...شما از یک دختر چادری فاحشه مثال زدید و از دختر بی حجاب فاحشه ! پس دیگه عکس هاتون چه معنی داره ؟ عکس یک عروس گذاشتید اونم شاملش میشه ؟

اگر بحث پوشش است : پس چرا صحبت رو به اینجا میکشونید ؟ چه ارتباطی داره ؟

اینا دو بحث جداست جناب ...
ولی هی دارید به هم ربطش میدید ...
اگر این ربط شما ادامه پیدا کنه ... همه ی زنان رو به چالش میکشید ...که تا اینجا همین طور شده ...

afshin-18

عضو جدید
هیچی ارزشی نداره
این حرفها رو بهم نمیزد
به کسی که در قبال پول رابطه ی جنسی برقرار می کنه می گن فاحشه اون که شما میگین هرزه است
این که کسی دیده بشه اشکالی نداره بیمار های روانی همواره به دنبال داستان ساختن برای دیگران هستن پس چه اهمیتی دارد چه داستانی بسازند؟
اگر کسی طاقت دیده شدن رو نداره چادر انتخاب کنه و اینجا باز تو هیچ کاره هستی و تنها کاری که می تونی انجام بدی باز انتخاب پوشیدن یا نپوشیدن چادر هست ( دخالت در کار بقیه زورگویی و غیر انسانی است)

اره ارزش ها زمانی عوض شد که مهربانی جای خود را به" بکشید کفار ها را " داد زیبای جای خود را به چادر داد علم جای خود را به کتاب واحد داد چیزی حدود 1400 سال پیش

البته یه نکته ی دیگه در سنین پایین هست که این حرف ها(مثلا فلانی با فلانی دوسته) اهمیت داره بزرگتر که شدین این موارد کودکانه به نظر خواهد آمد

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ی لحظه خیال کردم این دفه ی اخطار 4 امتیازی بهت انداختن این بار :d

من با خانم اوکیناوا موافقم ایشون همه ی جنس مونث رو متهم میکنه همیشه

از نظر ایشون تنها عامل گناه جنس مونثه وخودشون ینی در کل اقایون خیلی بی گناه و پاکن

بارها تو تاپیکهای مختلف دیده شده که ایشون خانم های که تو جامعه میبینه و باهاشون برخورد داشته میاد یا بهر صورت شکست عشقی چیزی خورده

ی جوری میاد اینجا و اون خانمها رو به بچه های باشگاه ربط میده و میگه تمام دخترها بدن و...

تاکی میخای به این بازیهای تکراریت ادامه بدی

از نگاه شما دین فقط به گیر دادن جنس مخالفت خلاصه میشه

همیشه میخای خدا رو به جنس مخالف ربط بدی که اگه اینا نباشن ما به خدا میرسیم

حتی یک بار هم من ندیدم بری تو سایر موضوعاتی که به دین ربط داره نظر بدی

بعد میگه ی عده هستن که میخان منو تخریب کنن ... چی خیال کردی با خودت واقعن !؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek: همه دغدغه زندگیت شده دخترها و اینکه چه بکنند و چه نکنند !
اینجا جای خوبی برای عقده گشایی نیست ، توهین کردن به مردم هم فقط شخصیت خودت رو پایین میاره ، پیشنهاد میکنم بری تالار مشاوره شاید اونجا بتونن کمکت کنن

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek: همه دغدغه زندگیت شده دخترها و اینکه چه بکنند و چه نکنند !
اینجا جای خوبی برای عقده گشایی نیست ، توهین کردن به مردم هم فقط شخصیت خودت رو پایین میاره ، پیشنهاد میکنم بری تالار مشاوره شاید اونجا بتونن کمکت کنن

تمام!

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزان شما فقط چند خط از قرآن رو بخونید ببینید چند باربعد هر جمله کوچیک خدا گفته تفکرکنید؟؟!!تعقل کنید؟؟!!
همه ما توی ظواهر دین غرق شدیم و تمام روحمون رو بسته بندی کرده گذاشتیم روی طاقچه و فقط از نماز و عبادت زانو دردش برامون میمونه.
حیف این تن، حیف این جسم روح خدایی ... و افتاده دست چه کسایی؟!!
دست کسایی که خود رو مالک همه این دنیا میدونن....مدام برای هر عملشون تو این دنیا حق میدن...حق میدن قضاوت کنن...حق میدن اتهام ببندن....حق میدن جرم تعیین کنن...حقد میدن مجازات کنن.....و تمام این عمر دنیا روصرف عوض کردن همه چیز و همه کس میکنن الا خودشون.
کمی بیشتر توی سکوت فقط فکر کنیم.

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی از ترس اینکه ی روز قراره بمیریم دیگه زندگیمونو تعطیل کنیم؟:confused:
پ.ن: این عکسایی ک گذاشتی خیلی خوب بود تیپاشون هههه

اگه دختر خوبی باشی ..بعد از مرگ هم میبرنت بهشت ...اونجا ادای فیض به آرمان های انسان های پاک ، معصوم ، بی خبط و خطا (این فرشته های بی نقص زمینی ، این مردان ممتاز متدین ) خواهی کرد ...
اینجا حوری
آنجا حوری
همه جا حوری !

خوش بحالشون میشه

agta666

عضو جدید
اخطار!!!

بهتون پيشنهاد ميكنم يكبار كتاب سفر روح دكتر نيوتن و جلد دوم ان سرنوشت روح رو حتما بخونيد تو اينترنت هم نسخه pdfهست.به نظرم خيلي ديدتون به جهان باز ميشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که امروزم بهشت نقد حاصل میشود
وعده ی فدای زاهد را چرا باور کنم

ماییم و می و مطرب و این کنج خراب
جان و دل و جام و جامه پر دُرد شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب
آسوده ز باد و خاک و از آتش و آب

دنيا ديدی و هر چه ديدی هيچ است
وآن نيز که گفتی و شنيدی
هيچ است
سـرتاسـر آفـاق دویـدی
هیـچ است
وآن نيز که در خانه خزيدی
هيچ است

تا چند زنم به روی دریاها خشت
بیزار شدم ز بت پرستان کنشت
خیام که گفت دوزخی خواهد بود
که رفت به جهنم و که آمد زبهشت

گویند بهشت و حور و کوثر باشد.
جوی می و شیر و شهد و شکر
باشد
پر کن قدح باده و به دستم نِه
نقدی ز هزار نسیه خوشتر
باشد

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مذهب مردم را متقاعد كرده كه :

مرد نامرئی در آسمانها زندگی میكند كه كه تمام رفتارهای تو را زیر نظر دارد ، لحظه به لحظه آن را .

و این مرد نامرئی لیستی دارد از تمام كارهایی كه تو نباید آنها را انجام دهی و اگر یكی از این كارها را انجام دهی ،
او تو را به جایی میفرستد كه پر از آتش و دود و سوختن و شكنجه شدن و ناراحتی است و باید تا ابد در آنجا زندگی كنی ، رنج بكشی ، بسوزی و فریاد و ناله كنی ...
ولی او تو را دوست دارد.!

جورج کارلین

• Like
واکنش ها: eb@d

vector1

اخراجی موقت
Re: اخطار!!!

هیچی ارزشی نداره

این حرفها رو بهم نمیزد

شما مصداق کامل وصف العیش نصف العیش هستید

شاید به ظاهر داری دینداری میکنی ولی در باطن داری نیاز جنسی درونیت رو ارضا میکنی با مطرح کردن و تفکر به این مسایل تاپیکهایی که ایجاد کردی رو دیدی؟ حتما نباید با کسی بخوابی تاگناه جنسی کنی تفکر بیمار هم فرقی باهاش نداره

جالبه تمام ارسالهات به دخترها و رفتارشون و... بر میگرده تو یکی از ارسالهاتم تمام جزییات تجاوز رو هم مو به مو نوشته بودی و خودتو پشت امر به معروف و نهی از منکر قایم کردی

1

2

3

4

5
در علم روانشناسی به افرادی مثل تو نقاب به دست گفته میشه کسی که شخصیت و وجود واقعی شو پشت نقابی که شبیه کسی که آرزوشه مخفی میکنه و کسی که به دلیل مشکلاتی که ناشی از در گیری شدید کودک با والد مستبد و سرزنش گر بالاتر از دیگران و بصورت من خوب هستم و دیگران خوب نیستند میبینه البته ممکنه از اصطلاحات متوجه حرفهام نشی ولی پیشنهاد میشه حتما به مشاور برای تراپی مراجعه کنی

در بیشتر مواقع زمانی که حالت من خوب هستم دیگران بد هستند در شخصی شدید و غیر قابل کنترل میشه به اسیب رسوندن به دیگران منتهی میشه و حالت مهار ناشدنیش میشه کسانی مثل قاتل سریالی مشهد که قربانی های خودش رو با الهام الهی که نوعی امر به معروف و نهی از منکر بود میکشد جالبیش این بود که بهشون تجاوز هم میکرد

یادش بخیر او زمانی که که میگفتن اوج ایمان پرستش و عبادت در خفاست نه ریا و منم منم

امیدوارم یکم که سنت بیشتر شد و سرد و گرم روزگار رو چشیدی متعادلتر بشی

اگر فاحشگی جسمی امر به معروف می خواهد درمان فاحشگی ذهنی که دیگران را فقط به صرف عدم رعایت حجاب و رفتار مناسب فاحشه می خواند چیست؟

چه راحت این کلمرو استفاده میکنی بچه جون

بجای امر به معروف و فاحشه خواندن دیگران بهتره اول جوانمردی رو یاد بگیریم نه همرو گناهکار قلمداد کنیم اگه ادعای مسلمانی میکنیم بهتر این روایت رو که فکر کنم دیگه همه فراموشش کردن رو دوباره بخونیم که مصداق کامل جوانمردیه :

روزي پيامبر صلي الله عليه وآله و سلم با جمعي از اصحاب خود نشسته بودند ناگهان شخصي خدمت پيامبر صلي الله عليه و آله رسيده عرض كرد : يا رسول الله در فلان خانه مردي و زني به فساد مشغولند .

پيامبر صلوات الله عليه فرمود: اين خبر تو را بايد بررسي كنم و آنهارا بخواهم ببينم مطلب چيست؟ چند نفر از اصحاب كه آنجا بودند اجازه احضار خواستند ، ليكن پيامبر صلي الله عليه و آله به هيچ يك از آنان اجازه ندادند تا اينكه علي عليه السلام خدمت پيامبر رسيد . آنگاه پيامبر صلي الله عليه و آله به علي عليه السلام فرمود :" يا علي ! برو و ببين اين ماجرا كه ميگويند راست است يا نه؟" اميرالمومنين علي عليه السلام آمد تا رسيد به در خانه ، آنگاه چشمان خود را بر هم گذاشت و وارد خانه شد و دست بر ديوار داشت ، گرد خانه گرديد و بيرون آمد. وقتي خدمت پيامبر صلي الله عليه و آله رسيد عرض كرد : " يا رسول الله من گرد آن خانه گشتم ولي هيچ كس را آنجا نديدم ."

پيامبر صلي الله عليه و آله به نور نبوت مطلب را يافت كه علي عليه السلام نميخواهد آن دو را رسوا نمايد لذا فرمود :

"يا علي انت فتي هذه الامة"(يعني : يا علي ، تو جوانمرد اين امتي)

آخرین ویرایش:

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاید به ظاهر داری دینداری میکنی ولی در باطن داری نیاز جنسی درونیت رو ارضا میکنی با مطرح کردن و تفکر به این مسایل تاپیکهایی که ایجاد کردی رو دیدی؟ حتما نباید با کسی بخوابی تاگناه جنسی کنی تفکر بیمار هم فرقی باهاش نداره

جالبه تمام ارسالهات به دخترها و رفتارشون و... بر میگرده تو یکی از ارسالهاتم تمام جزییات تجاوز رو هم مو به مو نوشته بودی و خودتو پشت امر به معروف و نهی از منکر قایم کردی

1

2

3

4

5
در علم روانشناسی به افرادی مثل تو نقاب به دست گفته میشه کسی که شخصیت و وجود واقعی شو پشت نقابی که شبیه کسی که آرزوشه مخفی میکنه و کسی که به دلیل مشکلاتی که ناشی از در گیری شدید کودک با والد مستبد و سرزنش گر بالاتر از دیگران و بصورت من خوب هستم و دیگران خوب نیستند میبینه البته ممکنه از اصطلاحات متوجه حرفهام نشی ولی پیشنهاد میشه حتما به مشاور برای تراپی مراجعه کنی

در بیشتر مواقع زمانی که حالت من خوب هستم دیگران بد هستند در شخصی شدید و غیر قابل کنترل میشه به اسیب رسوندن به دیگران منتهی میشه و حالت مهار ناشدنیش میشه کسانی مثل قاتل سریالی مشهد که قربانی های خودش رو با الهام الهی که نوعی امر به معروف و نهی از منکر بود میکشد جالبیش این بود که بهشون تجاوز هم میکرد

یادش بخیر او زمانی که که میگفتن اوج ایمان پرستش و عبادت در خفاست نه ریا و منم منم

اگر فاحشگی جسمی امر به معروف می خواهد درمان فاحشگی ذهنی که دیگران را فقط به صرف عدم رعایت حجاب و رفتار مناسب فاحشه می خواند چیست؟

بجای امر به معروف و فاحشه خواندن دیگران بهتره اول جوانمردی رو یاد بگیریم نه همرو گناهکار قلمداد کنیم اگه ادعای مسلمانی میکنیم بهتر این روایت رو که فکر کنم دیگه همه فراموشش کردن رو دوباره بخونیم که مصداق کامل جوانمردیه :

روزي پيامبر صلي الله عليه وآله و سلم با جمعي از اصحاب خود نشسته بودند ناگهان شخصي خدمت پيامبر صلي الله عليه و آله رسيده عرض كرد : يا رسول الله در فلان خانه مردي و زني به فساد مشغولند .

پيامبر صلوات الله عليه فرمود: اين خبر تو را بايد بررسي كنم و آنهارا بخواهم ببينم مطلب چيست؟ چند نفر از اصحاب كه آنجا بودند اجازه احضار خواستند ، ليكن پيامبر صلي الله عليه و آله به هيچ يك از آنان اجازه ندادند تا اينكه علي عليه السلام خدمت پيامبر رسيد . آنگاه پيامبر صلي الله عليه و آله به علي عليه السلام فرمود :" يا علي ! برو و ببين اين ماجرا كه ميگويند راست است يا نه؟" اميرالمومنين علي عليه السلام آمد تا رسيد به در خانه ، آنگاه چشمان خود را بر هم گذاشت و وارد خانه شد و دست بر ديوار داشت ، گرد خانه گرديد و بيرون آمد. وقتي خدمت پيامبر صلي الله عليه و آله رسيد عرض كرد : " يا رسول الله من گرد آن خانه گشتم ولي هيچ كس را آنجا نديدم ."

پيامبر صلي الله عليه و آله به نور نبوت مطلب را يافت كه علي عليه السلام نميخواهد آن دو را رسوا نمايد لذا فرمود :

نمیدونم شاید
کسی نیستم خودمو گول بزنم و از انتقاد فرار کنم
ولی هر چی میدونم باعث آبرو ریزی کسی نشدم
نمیدونم شاید حق با شما باشه

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

1

2

3

4

5

بسیار عالی.
:gol:
کسی که عمر خود رو صرف ترویج آزادی زن کرده با کسی که عمر خود رو صرف مخالفت با این آزادی کرده هر دو به یک اندازه احمقند!!

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با بقیه چیزها کاری ندارم که مورد بحث دوستان قرار بگیرم...............

فقط اینو میدونم که باید از آخرت ترسید و مواظب اعمال خود شد..................که هم چنان خود میترسم..........ولی امیدی دارم

به بزرگترین امیدم که مهربانترین مهربانان است............

آخرین ویرایش:

aynaz.m

کاربر فعال تالار ادبیات ,
کاربر ممتاز
مرسی از این حرفهای زیبا

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قضاوت با خداست

من خودم به خدا قسم

دختر چادر (البته خوبش) به دختر مانتوی و پولدار ترجیع میدم

چون میفهمم از یه دختر چی میخوام نه مثل بعضی ها شیفته یه چیزهایی باشم که واسه ام نمیمونه...

زندگی ظاهر نیست به خدا باطنم مهمه........

حرف شما درست.........ولی خیلی دخترای مانتویی هم داریم که واقعآ از باطن خوبی برخوردارند........و با مانتو هم حجابشونو رعایت کردن(منظور تنگ و بدن نما نیستن بلکه بلندو مناسب و ...هستند).....پس زود قضاوت نکنیم........چون من بر این معتقدم که حجاب اگه حجاب باشه با مانتو هم میشه...البته درسته حجاب کامل چادره ولی با مانتو هم میشه حجاب کرد............

بالا