اخطار!!!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اره اینو که منم تایید کردم و جواب دادم ...... مشکل ما برا خودمونه نه اونا...... اونا پاکن من که پاک نیستم

خو شماگفتی دخرسالم و خوب کم پیدامیشههههههه
ج این حرفتون این بود

میدونی شماهمونطور ک هستی بقیه رومیبینی
ببخشیدهاااااااااا

اوژنی دزیره

عضو جدید
به نظرم اینا اموال عمومیند مثل توالت پارکا
اشکال نداره بهشون نگاه کنی
غیرت درد هم نداره

ولی انصاف نیست آدم تو یک کشور زندگی کنه
از امنیت و امکانات اون کشور استفاده کند
ولی به عقاید عموم و قوانینش دهن کجی کنه

زالو صفت یعنی همین

اووووووووووووه می خوای 6تا فشم بدی بده چه خبره؟الآن جو بی حجابی و کم حجابی ملت رو گرفته خودشونم زدن به اون راه بحث کی خوشگلتره هم راه انداختن الگوشونم شدن 10تا آدم نادرست از اونا پیروی می کنن الحمدالله خودشون فکر و شعور ندارن که این چیزا شده کلاس بدبختی هم از اینجا شروع شده.

خو شماگفتی دخرسالم و خوب کم پیدامیشههههههه
ج این حرفتون این بود

میدونی شماهمونطور ک هستی بقیه رومیبینی
ببخشیدهاااااااااا
اره همه رو مث خودم میدیدم که همه چی حل بود ........ مشکل همون ظاهر و باطنه که کار دست ادما میده ..... در ضمن من تا الانش ترجیح دادم دور وایسم و اطلاعات جمع کنم و وارد ایون بازیهای کثیف نشم

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووووووووووه می خوای 6تا فشم بدی بده چه خبره؟الآن جو بی حجابی و کم حجابی ملت رو گرفته خودشونم زدن به اون راه بحث کی خوشگلتره هم راه انداختن الگوشونم شدن 10تا آدم نادرست از اونا پیروی می کنن الحمدالله خودشون فکر و شعور ندارن که این چیزا شده کلاس بدبختی هم از اینجا شروع شده.

احسنت حرفتون رو قبول دارم

بی حجابی داد میزنه

منم برم دوستان
پست ادامه بدید
موفق باشید یاعلی

pepper

کاربر فعال

من که نفهمیدم چرا بهت برخورده
فقط نظرم رو گفتم

pepper

کاربر فعال
نه من اصلا بهم برنخورد دقت کنی نظر منم تقریبا همون نظره خودته.هردو مخالفیم.

خدایی تو این مملکت مسیحی ، یهودی ، رزدشتی ، آشوری ..... هم هستن که بخاطر احترام به هم وطن ای مسلمونشون حجاب رو کامل نگه میدارن
اون وقت ما مسلمون زاده ها روی دینمون رو سفید کردیم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
عصر جمعه حرف از مردن میزنن کاره دیگه دیدی ازرائیل جان اومد

مگه مرده چه شه؟مرده هم آدمی بوده مثل من وتو حالادیگه نفس نمیکشه.شرگذشت هممون همینه دیگه:smile:
بایددعاکنیم عاقبت به خیربمیریم.راستی شماغسالخونه رفتی؟:D

اوژنی دزیره

عضو جدید
خدایی تو این مملکت مسیحی ، یهودی ، رزدشتی ، آشوری ..... هم هستن که بخاطر احترام به هم وطن ای مسلمونشون حجاب رو کامل نگه میدارن

چون اطلاعات درستی از دینمون نداریم از اینور و هرچی میشنویم گوش میکنیم.

برادر من اشتباه نکن مسلمان به اونی میگن که شهادتین رو بگه نه اونی که تو یه خونواده مسلمان بزرگ بشه ....

بالا