خوب اره اینو که منم تایید کردم و جواب دادم ...... مشکل ما برا خودمونه نه اونا...... اونا پاکن من که پاک نیستم
خو شماگفتی دخرسالم و خوب کم پیدامیشههههههه
ج این حرفتون این بود
میدونی شماهمونطور ک هستی بقیه رومیبینی
ببخشیدهاااااااااا
خوب اره اینو که منم تایید کردم و جواب دادم ...... مشکل ما برا خودمونه نه اونا...... اونا پاکن من که پاک نیستم
خب پس ما چرا تو این تاپیکیم؟این تاپیک حجاب دختراست
به نظرم اینا اموال عمومیند مثل توالت پارکا
اشکال نداره بهشون نگاه کنی
غیرت درد هم نداره
ولی انصاف نیست آدم تو یک کشور زندگی کنه
از امنیت و امکانات اون کشور استفاده کند
ولی به عقاید عموم و قوانینش دهن کجی کنه
زالو صفت یعنی همین
من برم
ان شالله ب نتیجه خوبی برسین
یاعلی
اره همه رو مث خودم میدیدم که همه چی حل بود ........ مشکل همون ظاهر و باطنه که کار دست ادما میده ..... در ضمن من تا الانش ترجیح دادم دور وایسم و اطلاعات جمع کنم و وارد ایون بازیهای کثیف نشمخو شماگفتی دخرسالم و خوب کم پیدامیشههههههه
ج این حرفتون این بود
میدونی شماهمونطور ک هستی بقیه رومیبینی
ببخشیدهاااااااااا
اووووووووووووه می خوای 6تا فشم بدی بده چه خبره؟الآن جو بی حجابی و کم حجابی ملت رو گرفته خودشونم زدن به اون راه بحث کی خوشگلتره هم راه انداختن الگوشونم شدن 10تا آدم نادرست از اونا پیروی می کنن الحمدالله خودشون فکر و شعور ندارن که این چیزا شده کلاس بدبختی هم از اینجا شروع شده.
خب داداش توبه کن
خدا کمکت میکنه یه دختر خوب نسیبت میکنه
نه بابا کار ما با این چیزا درست نمیشه ...... نمی خوام تنهایی توبه کنم........
اووووووووووووه می خوای 6تا فشم بدی بده چه خبره؟الآن جو بی حجابی و کم حجابی ملت رو گرفته خودشونم زدن به اون راه بحث کی خوشگلتره هم راه انداختن الگوشونم شدن 10تا آدم نادرست از اونا پیروی می کنن الحمدالله خودشون فکر و شعور ندارن که این چیزا شده کلاس بدبختی هم از اینجا شروع شده.
برو منم میام ولی توبه باید از دل شروع بشه.
من که نفهمیدم چرا بهت برخورده
فقط نظرم رو گفتم
من که نفهمیدم چرا بهت برخورده
فقط نظرم رو گفتم
نه من اصلا بهم برنخورد دقت کنی نظر منم تقریبا همون نظره خودته.هردو مخالفیم.
حالاکی گفته بمیری![]()
اره بابا اینجا همه مخالفیم......
تا جایی که یادمه به جز من کسی »» لیختن اشتاین »» و »» باجلان »» انتخاب نمی کرد .... البته با فازهای مختلف....یک لیختن اشتاین داشتیم قدیماشمابااون نسبتی ندارین![]()
حالاکی گفته بمیری![]()
اینا دوست نیستن که دشمننمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
اینا دوست نیستن که دشمنن
نه من اصلا بهم برنخورد دقت کنی نظر منم تقریبا همون نظره خودته.هردو مخالفیم.
عصر جمعه حرف از مردن میزنن کاره دیگه دیدی ازرائیل جان اومد
من همه دوستام خوبنیه دشمن خوب بهتر از 100 دوست بده ........ یعنی من الان به 100 نفر می ارزم
خدایی تو این مملکت مسیحی ، یهودی ، رزدشتی ، آشوری ..... هم هستن که بخاطر احترام به هم وطن ای مسلمونشون حجاب رو کامل نگه میدارن
اون وقت ما مسلمون زاده ها روی دینمون رو سفید کردیم
خدایی تو این مملکت مسیحی ، یهودی ، رزدشتی ، آشوری ..... هم هستن که بخاطر احترام به هم وطن ای مسلمونشون حجاب رو کامل نگه میدارن
اون وقت ما مسلمون زاده ها روی دینمون رو سفید کردیم
مگه مرده چه شه؟مرده هم آدمی بوده مثل من وتو حالادیگه نفس نمیکشه.شرگذشت هممون همینه دیگه![]()
بایددعاکنیم عاقبت به خیربمیریم.راستی شماغسالخونه رفتی؟![]()