اخطار!!!

اوژنی دزیره

عضو جدید
خدایی تو این مملکت مسیحی ، یهودی ، رزدشتی ، آشوری ..... هم هستن که بخاطر احترام به هم وطن ای مسلمونشون حجاب رو کامل نگه میدارن
اون وقت ما مسلمون زاده ها روی دینمون رو سفید کردیم

اینجا کمن کسایی که خودشون دینشون رو انتخاب کرده باشن اگه با تحقیق خودمون مسلمون میشدیم عالی بود ایران گلستان بود.

مگه مرده چه شه؟مرده هم آدمی بوده مثل من وتو حالادیگه نفس نمیکشه.شرگذشت هممون همینه دیگه:smile:
بایددعاکنیم عاقبت به خیربمیریم.راستی شماغسالخونه رفتی؟:D

بابا دمت گرمو پاینده باشی اونا همشون منم .ولی معمولا اخراج میشدن................. این سوال چجوری اومد تو ذهنت. مث اینه که بگی انتگرال کشور نپال چه رابطه ای با عبور الکترون از یک هادی داره؟؟

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
برادر من اشتباه نکن مسلمان به اونی میگن که شهادتین رو بگه نه اونی که تو یه خونواده مسلمان بزرگ بشه ....

برام خیلی جالبه بعضیارودیدم نمازمیخونن دلشونم نمیادبگن مسلمون نیستیم ولی ته حرفاشون بوی کفرمیده!
آدمایی که سرچندراهی گیرکردن زندگی دنیا ولذتهای تمومی ناپذیرش یاترس ازآسفالت شدن دهان درآخرت!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا دمت گرمو پاینده باشی اونا همشون منم .ولی معمولا اخراج میشدن................. این سوال چجوری اومد تو ذهنت. مث اینه که بگی انتگرال کشور نپال چه رابطه ای با عبور الکترون از یک هادی داره؟؟

خب الآن رسانه ای کردی بازاخراجت میکنن که:biggrin:

اوژنی دزیره

عضو جدید
برام خیلی جالبه بعضیارودیدم نمازمیخونن دلشونم نمیادبگن مسلمون نیستیم ولی ته حرفاشون بوی کفرمیده!
آدمایی که سرچندراهی گیرکردن زندگی دنیا ولذتهای تمومی ناپذیرش یاترس ازآسفالت شدن دهان درآخرت!

آره واقعا چرا اینطورین؟همه چیزو باهم قاطی کردن اطلاعاتشونم نادرسته.

اره نماز خوندن تقریبا ادمو از خیلی گناها نجات میده ... ولی الان دیگه نامسلمانی ورژن جدیدشو رو کرده ... مسلمانی n تا حالت داره..................راستی دقیقا منظورتو نفهمیدم؟؟؟

pepper

کاربر فعال
ایول پس جملت کاملا درست و به جاهه .... پسر مورد داشتیم (واقعی ها) مادرش معلم قران و پدره بسیجی بوده از اون ور بچه اومده میخواد قران و ببره زیر سوال ...الله اکبر

میگم توجه نداریا
گاهی راه رسیدن به ایمان از میسر شک میگذره

اون موردت که معمولیه
ابراهیمم به خدا گفت خدا به من زنده شدن مردگان رو نشون بده
خدا گفت مگه ایمان نداری
جواب داد خدایا می خوام دلم آروم بگیره...
چه اشکال داره شک کنیم
چه اشکال داره ببریم زیر سوال تا قانع بشیم و کور کورانه نشیم داعش و القاعده و النصره؟

خداوندا از تردید های ما حمایت کن
چون تردید خود راهیست برای راز و نیاز

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز

وقتی میری اونجاجوگیرمیشی.من خودم تجربشودارم.تاچندروزنمازاول وقت میخوندم .
فک کنم حدیث پیامبره که فرمودن وقتی خیلی خوشحالی به زیارت اه قبوربرو و وقتی هم خیلی ناراحتی به زیارت اهل قبوربرو.
البته باصداقت بگم خیلی وقته خودم نرفتم

خب الآن رسانه ای کردی بازاخراجت میکنن که:biggrin:

نه بابا فک کردی چرا دیگه اخراجم نکردن بعد اون قضایا ............................................. چون دیگه از اخراج کردن خسته شدن ...............مایه اش 2 دیقه وقت و ساختن یه فاز دیگه بود....

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره نماز خوندن تقریبا ادمو از خیلی گناها نجات میده ... ولی الان دیگه نامسلمانی ورژن جدیدشو رو کرده ... مسلمانی n تا حالت داره..................راستی دقیقا منظورتو نفهمیدم؟؟؟

اینقرآدم میشناسم این مشکلودارن.
طرف اسمش حسینه به همه میگه کوروش صدام کنین.نمازمیخونه ولی عکس وایبرش پرچم شیرخورشیده (نه ازبعدسیاسی بلکه مذهبی)
استدلالشم اینه که ماتقلیدازعربها نمیکنیم!!!(به خاطراینکه الله عربیه)
من موندم این دیگه چه مدلشه؟
هم آخرتو زیرسوال میبره هم وقتی سرخاک یک بنده خدایی اومده بود توکلکش رفتم دیدم داره فانحه اخلاص میخونه:biggrin:

میگم توجه نداریا
گاهی راه رسیدن به ایمان از میسر شک میگذره

اون موردت که معمولیه
ابراهیمم به خدا گفت خدا به من زنده شدن مردگان رو نشون بده
خدا گفت مگه ایمان نداری
جواب داد خدایا می خوام دلم آروم بگیره...
چه اشکال داره شک کنیم
چه اشکال داره ببریم زیر سوال تا قانع بشیم و کور کورانه نشیم داعش و القاعده و النصره؟

خداوندا از تردید های ما حمایت کن
چون تردید خود راهیست برای راز و نیاز

اخه بحث اینه که اون کلا با همه چیز اسلام مشکل داشت و کلا قرانو میبرد زیر سوال اگه فقط یه شکه ساده بود که من هم دارم .. طرف حتی می گفت امام رضا و امامزادگان مراد کسی رو نمیدن . میگفت همچین چیزی اصلا امکان نداره

pari.hosseini

عضو جدید
طرف اسمش حسینه به همه میگه کوروش صدام کنین.نمازمیخونه ولی عکس وایبرش پرچم شیرخورشیده (نه ازبعدسیاسی بلکه مذهبی)
هم آخرتو زیرسوال میبره هم وقتی سرخاک یک بنده خدایی اومده بود توکلکش رفتم دیدم داره فانحه اخلاص میخونه:biggrin:
من یکیو میشناختم نمازشو کلا فارسی میخوند

pepper

کاربر فعال
اخه بحث اینه که اون کلا با همه چیز اسلام مشکل داشت و کلا قرانو میبرد زیر سوال اگه فقط یه شکه ساده بود که من هم دارم .. طرف حتی می گفت امام رضا و امامزادگان مراد کسی رو نمیدن . میگفت همچین چیزی اصلا امکان نداره

خوبه به راحتی در مورد اصل شخصیت مردم قضاوت میکنی

خوب این جور ادما رو شست شو مغزی دادن .. تنها راهشم شستشوی مغزی دوباره است .البته با اهل فنش .نه من و تو..........اتفاقا من خودمم خیلی از اینا دیدم ولی انصافا تا این حد حاد نبوده

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این جور ادما رو شست شو مغزی دادن .. تنها راهشم شستشوی مغزی دوباره است .البته با اهل فنش .نه من و تو..........اتفاقا من خودمم خیلی از اینا دیدم ولی انصافا تا این حد حاد نبوده

مشکل اینجاست شستشودهنده ها خودشون ناپاکن!معلومه طرف ایمان نمیاره
دقت کردین برنامه های مذهبی صداوسیما به دردمامانجونشون میخوره.معلوم نیست ازچی میترسن.
برنامه دینی بایدجوری باشه که آدمی که نمیدونه اون کارشناسو به چالش بکشونه نه اینکه مجری برنامه
یک پیامک میخونه بعدکارشناسم یک جوابی میده معلوم نیست سوال کننده قانع شده یانه:razz:

pepper

کاربر فعال
من یکیو میشناختم نمازشو کلا فارسی میخوند

یه آدم بزرگ که اسمش یادم نیست

میگفت اگه محمد (ص) در ایران یا روم ظهور میکرد می گفتم دینش ساختگیه در جهت منافع امپراطوران

از خودتون بپرسید چرا محمد(ص) در عربستان ظهور کرد
چون اعراب در جاهلیت کامل بسر می بردن و این اعجاز اسلامه که مشتی جاهل رو به بزرگترین امت زمین تبدیل کرد

چرا قران عربیه
چون مبداش جاهلیت عربه
حالا یکی نیست بگه چه اشکال داره اصلا عربی باشه

مشکل اینجاست شستشودهنده ها خودشون ناپاکن!معلومه طرف ایمان نمیاره
دقت کردین برنامه های مذهبی صداوسیما به دردمامانجونشون میخوره.معلوم نیست ازچی میترسن.
برنامه دینی بایدجوری باشه که آدمی که نمیدونه اون کارشناسو به چالش بکشونه نه اینکه مجری برنامه
یک پیامک میخونه بعدکارشناسم یک جوابی میده معلوم نیست سوال کننده قانع شده یانه:razz:

اره واقعا منم با برنامه های مناظره ای خیلی موافقم ..... تازه خوبه الان یه ذره بهتر شده ... قبلا فقط در مورد شکیات نماز و اینا حرف میزدن ..... خوب لامصب اینا رو از امام جماعت مسجد محل هم میشه پرسید عالی هم جواب میده تازه رساله و اینترنت هم به کنار... ... مسائل روز پس چی میشه ........................... ولی این شبها برنامه خوبیه حتما نگاه کن........با اون برنامه که ساعت 2 میده

یه آدم بزرگ که اسمش یادم نیست

میگفت اگه محمد (ص) در ایران یا روم ظهور میکرد می گفتم دینش ساختگیه در جهت منافع امپراطوران

از خودتون بپرسید چرا محمد(ص) در عربستان ظهور کرد
چون اعراب در جاهلیت کامل بسر می بردن و این اعجاز اسلامه که مشتی جاهل رو به بزرگترین امت زمین تبدیل کرد

چرا قران عربیه
چون مبداش جاهلیت عربه
حالا یکی نیست بگه چه اشکال داره اصلا عربی باشه

به اون بعضی ها باید بگی تو اگه مردی اون همه واژه بیگانه که هر روز وارد زبان ما میشه رو نگو ..نه اینکه سر بیشتر استفاده کردنشون از هم سبفت بگیرین................... چجوریه تو تیپ و لباس و فرهنگ و ... از غربی ها الگو میگیرین حالا این یکی و از اسلام بگیرین کفر میشه

بالا