اجازه ...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون بابت صداقت!!بسیار عالی...
درسته واسه همین میگم بد زمانه ای شده!!!نمیدونی پایینو نگاه کنی یا بالا!!!
راستش واسه همین خدا رو شکر میکنم که زنم...مرد بودن خیلی سخته...و مرد خوب بودن خیلی خیلی سخت تر...واسه همینم فکر میکنم همین یه دلیل بوده که خدا پیامبرها رو از بین مردا انتخاب کرده...

خدایی خوش به حالتون .پسرا هیچ نقطه عطفی برای متفاوت بودن ندارن .اصولا فکر نمیکنم دخترا به ظاهر پسری کار داشته باشن.

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز من کجا گفتم فقط خانوما رعایت کنن
من گفتم ما مردها هم بیاد بعضی چیزارو رعایت کنیم ولی این قضیه دو طرفه ست
منم نگفتم که شما گفتین که!!!
کلی گفتم...فقط خواستم بحث رو یکمی باز تر ببینیم...همین...نظرات و حرفای شما هم صحیح و محترم:gol:

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم نگفتم که شما گفتین که!!!
کلی گفتم...فقط خواستم بحث رو یکمی باز تر ببینیم...همین...نظرات و حرفای شما هم صحیح و محترم:gol:
اگه بخوایم این مشکلات رو از بین ببریم باید هم خانوما و هم ما مردا هر کسی در حیطه خودش بعضی چیزا رو رعایت کنن
و اصول اخلاقی رو محترم بشمرن و بهش عمل کنن

elnaz gol

عضو جدید
فك كنم اونا كه تو كوچه و بازار آرايش ميكنن نيازي به اجازه گرفتن ندارن چون واسه نگاه مرداي غريبه آرايش كردن.
ممنون بابت تايپك خوبتون

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر راحت قضاوت می کنید.من آرایش کردن رو اصلا قبول ندارم.اما مطمئنم محدودیت در ایران، زنان رو به این شکل درآورده.مردان هر لباسی رو میتونن بپوشن و هیچ کس درموردشون این طور قضاوت نمیکنه.فکر نکنم هیچ مردی حاضر بشه با مانتو و مقنعه به خیابون بره.چرا؟چون ولگرده؟چون هرزه است؟چون خودش رو به نمایش گذاشته؟
سلام دوست عزیز از نظرت ممنون خودت یه جورایی جواب خودتو دادی قرار نیست یه مرد مثه زنا لباس بپوشه و یه زنم قرار نیست مثه مردا لباس بپوشه
هر کسی تو جامعه جای خودشو داره

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته این لباس زناست؟شما حاضری این لباس رو به زور بپوشی ؟اگه انتخاب خودت نباشه؟حاضری تو تابستون با مقنعه بری سرکار؟
بحث الان ما متفاوت بودن و جلب توجه کردن مگه بقیه چطور زندگی می کنن
این چیزی که شما میگید یه بحث دیگه ست که واقعا" جای بحث و نظر رو داره

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید جای حرف من تو این تاپیک نبود اما از متنی که نوشتید واقعاً ناراحت شدم و گریم گرفت.اینکه چرا مردا به جای اینکه به این فکر کنن که اون مرد چرا به زنی که شوهرش کنارشه نگاه میکنه ،میگن چرا اون زن نامناسب بوده.چرا باید مردا اینقدر بد باشن و واین بدبودن عادی باشه .حتی برای شوهر اون زن هم عادی بود
دوست عزیز اگه پستارو دقیق نگاه کنی مردا رو هم مقصر دونستیم
من حتی از این نوع رفتار خودمون(مردهارو میگم) انتقاد کردم
کاش پستهارو از اول میخوندی بعد نظرتو میدادی

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر راحت قضاوت می کنید.من آرایش کردن رو اصلا قبول ندارم.اما مطمئنم محدودیت در ایران، زنان رو به این شکل درآورده.مردان هر لباسی رو میتونن بپوشن و هیچ کس درموردشون این طور قضاوت نمیکنه.فکر نکنم هیچ مردی حاضر بشه با مانتو و مقنعه به خیابون بره.چرا؟چون ولگرده؟چون هرزه است؟چون خودش رو به نمایش گذاشته؟
ببخشیدا ولی شما مطمئنی مردا هر لباسی مستونن بپوشن؟ و اصلا ایا لازمه هر لباسی بپوشن؟منظورتون از هر لباسی چیه دقیقا؟ مثلا اگه قانون اجازه بده خانما لخت برن بیرون دیگه همه چی حله؟ شما واقعا نمیخاید قبول کنید همه کارای خدا حکمت داره؟ خدا بنده هاشو میشناخت که این سخت گیریا رو کرد.هنوز که سخت گرفته وضعمون اینه .اگه شل میگرفت چی میشد.

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیدا ولی شما مطمئنی مردا هر لباسی مستونن بپوشن؟ و اصلا ایا لازمه هر لباسی بپوشن؟منظورتون از هر لباسی چیه دقیقا؟ مثلا اگه قانون اجازه بده خانما لخت برن بیرون دیگه همه چی حله؟ شما واقعا نمیخاید قبول کنید همه کارای خدا حکمت داره؟ خدا بنده هاشو میشناخت که این سخت گیریا رو کرد.هنوز که سخت گرفته وضعمون اینه .اگه شل میگرفت چی میشد.
از نظرت ممنون

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب همه نظر دادن همه نظرا محترم،ولی باید دید زنه چطور حجابی داشته
من خیلیا رو دیدم که چادری هستن ولی بازم از نگاه های بعضی مردم حریص در امان نیستن........
پس بهتره زود قضاوت نکنیم......شاید احتمال نامناسب بودن پوشش خانوم بیشترباشه ولی صد در صد نیست
خلاصه که .........خدا هم بدحجابارو هدایت کنه هم چشم چرونارو:D

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب همه نظر دادن همه نظرا محترم،ولی باید دید زنه چطور حجابی داشته
من خیلیا رو دیدم که چادری هستن ولی بازم از نگاه های بعضی مردم حریص در امان نیستن........
پس بهتره زود قضاوت نکنیم......شاید احتمال نامناسب بودن پوشش خانوم بیشترباشه ولی صد در صد نیست
خلاصه که .........خدا هم بدحجابارو هدایت کنه هم چشم چرونارو:D
انشالله
تــــــــــکـــــــــبـــــــــــیـــــــــــر

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی جالب بود.وای اگه همه مردا مجبور به اجازه میبودن!!!!!!!!!!!!!اونوقت بنظرتون اوضاع چطوری میشد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا اینطوری نیست که میگی.اینکه که تو میگی حتما باید با یه تیپ شلخته بیاد بیرون!!!!!میپسندی؟؟

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
!!
اخه وقتی طرف خودشو واسه همه درست کرده دیگه اجازه نمیخاد.اگه واسه شوهرش بود تو خونه ارایش میکرد.
اصلا اینطوری نیست که تو میگی.اینکه تو میگی طرف باید شلخته بیاد بیرون میپسندی خودت؟؟؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه یا خوشبختانه دیگه دوره این حرفها گذشته :biggrin:

بالا