اتفاق واقعی که هم میشه بهش خندید هم ناراحت شد و هم از تعجب شاخ درآورد

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه بازدید کننده ها و دوستان عزیز
این اتفاق کاملا واقعی است و حتی میتونم جا و محلش رو هم بگم.
اوایل سهمیه بندی بنزین بود که یکی از همسایه های محله قبلیمون یه تانکر 600 لیتری میخره و قبل از اینکه بنزین سهمیه بندی بشه اونو پر میکنه. یک روز که مهمون داشتن ، طبق همیشه بچه ها مشغول بازی بودن که یکی از اونها میبینه از تانکر داره بنزین قطره قطره میریزه. بچه معصوم میاد و به صاحب خونه میگه. صاحب خونه نادون هم میاد و برای اینکه جلوی نشتی رو بگیره دستگاه جوش روشن میکنه تا اون سوراخ رو جوش بده. نمی دونم اونوقت این انسان الاغ چی تو فکرش می گذشته که به 600 لیتر بنزین فکر نمی کرده. اون وقتی انبر رو به سمت تانکر می بره با اولین جوشی که میده ...بوم..... خونه میره رو هوا ، تمام شیشه های محل خورد میشه و 6 نفرهم میرن کما.
حالا من که از همسایه ها شنیده بودم از یه ور خندم گرفته بود از یه ور هم ناراحت بودم.
شما جای من بودین چه کار می کردین؟

F.H

عضو جدید
:surprised:
توی اخبار شاهکارشون رو گزارش نکرد؟واقعا میشه ینی؟ولی با این شاهکار باید بیشتر از شش نفر اسیب دیده باشن,نه؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ما هم یه بار کباب داشتیم پا منقل بعد ذغال آتیش نمیگرفت بنزین رو در حالی که ذغال روشن بود ریختیم روش!!
بنزین برگشت توو شیشه ولی خدا رو شکر زود خاموش شد منفجر نشد.:d
توو اون موقع من فقط به این فکر میکردم که شعله آتیش زیاد بشه.همین.

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اوه اوه چه وحشت ناک
واقعا ناراحت کننده بود
ولی میدونی ادم بعضی مواقع ذهنش اون وره ماجرارو نمیبینه
مثلا خودم یک بار با دوستام بیرون بودم
یه اجاق کناره چادرمون که برزنتی بود روشن کردیم
بعد باد میزد شعلش گرفت به چادرو همینجور داشت بالا میرفت
یک جارو اونجا افتاده بود برداشتم باش اتیشو خاموش کنم:cry:
بدتر شدو اتیش دو برابر شد
واقعا وحشت ناک بود بعد که با کمک دوستام اتیش خاموش شد
کلی خندیدیم:D

puorya1368

اخراجی موقت
هاهاهاها.....:w07:
حتمنم کروموزوماشونو با سرنگ جم کردین..؟نه
چه گاگولاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی پیدا میشنا

آخرین ویرایش:

ghazal1369

عضو جدید
این دیگه اخرش بوده بعد میگن پیدا نمیشه میرن از قبرس میارن

mahta.r

عضو جدید
وای واقعا ناراحت کنندست.
ینی اون اصلا عقل نداشته ؟
ولی خب میدونید چیه بعضی وقتا یه مسائلی باید پیش بیاد به قول معروف قسمته آدم اینه...
پس به نظر من طبیعی که یه آدم وسیله ای واسه پیش اومدن قسمت خودش باشه...ودر اون لحظه عقلش کار نکنه...
در هر صورت واقعا متاسفم واسشون...
دوست عزیزم بابت زدن این تاپیک ممنونم...

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
متاسفم خنده دار نميشه گفت هست چرا وقتي يه چيزي تاسفش از خندش بيشتر باشه اصلا نميشه گفت خنده داره من فقط ميتونم براشون اروزي بازگشت مجدد به زندگي بكنم همين فقط

محیاب

عضو جدید
چی؟خیلی ترسناک بود

چی؟خیلی ترسناک بود

اوایل سهمیه بندی بنزین بود که یکی از همسایه های محله قبلیمون یه تانکر 600 لیتری میخره و قبل از اینکه بنزین سهمیه بندی بشه اونو پر میکنه. یک روز که مهمون داشتن ، طبق همیشه بچه ها مشغول بازی بودن که یکی از اونها میبینه از تانکر داره بنزین قطره قطره میریزه. بچه معصوم میاد و به صاحب خونه میگه. صاحب خونه نادون هم میاد و برای اینکه جلوی نشتی رو بگیره دستگاه جوش روشن میکنه تا اون سوراخ رو جوش بده. نمی دونم اونوقت این انسان الاغ چی تو فکرش می گذشته که به 600 لیتر بنزین فکر نمی کرده. اون وقتی انبر رو به سمت تانکر می بره با اولین جوشی که میده ...بوم..... خونه میره رو هوا ، تمام شیشه های محل خورد میشه و 6 نفرهم میرن کما.
حالا من که از همسایه ها شنیده بودم از یه ور خندم گرفته بود از یه ور هم ناراحت بودم.

:cry::cry::cry:

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا يارو يا عقلش كم بوده يا تو اون لحظه مخش قفل كرده بوده كه همچين كاري كرده علاوه برخودش جون 5_6نفر ديگرم با اينكار به بازي گرفته
واقعا متاسف شدم براشون
حالا خود يارو هيچي دلم واسه اونايي ميسوزه كه بي خبراز همه جا جونشونو ازدست دادن

nasim_z91

عضو جدید
واقعا چ فاجعه ای طمع همینه دیگه !!!!!!!!!!!!!فک کنم ب چنین حوادثی ک از روی بی عقلی و طمع اتفاق میفته بخندی بهتره البته این مشکل از جای دیگه آب میخوره ک اینجا نمیشه بحث کرد!!

منتوما

عضو جدید

:eek::question::crying2:

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااایییی خدااااااااا
سطح فکر مردم مارو ببین!!!!!!!
گریه داره نه واسه این که رفتن تو کما...... واسه این که از مغزشون استفاده نکردن!!!! حتی یه ذره

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااایییی خدااااااااا
سطح فکر مردم مارو ببین!!!!!!!
گریه داره نه واسه این که رفتن تو کما...... واسه این که از مغزشون استفاده نکردن!!!! حتی یه ذره
منم آچ بز شدم وقتی شنیدم از بس شکه شدم نمی فهمیدم چرا ترکیدن :eek:

بالا