آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چی می گی تو
تو شجاعی
من پارسال یه شب اومدم در مورد بختک خوندم
دیگه حدود یکی دو ماه شبا نمی خابیدم از ترس به یه فلاکتی میخابیدم می رفتم بغل آبجیم
در طی خواب در مرحلهٔ حرکات سریع چشم (REM)، یعنی مرحله‌ای که فرد خواب (رویا) می‌بیند، مغز انتقال پیام‌های عصبی به سوی عضلات اسکلتی (به استثنای عضله دیافراگم و عضلات چشم) را متوقف می‌سازد، تا انسان رویاهای خود را برون ریزی نکند (یعنی مثلاً وقتی در خواب می‌بیند می‌دوید، از رختخواب بلند نشوید و شروع به دویدن نکنید).
هنگامی که شما قصد دارید از خواب بیدار شوید، مغز مجدداً کنترل عضلات را به دست می‌گیرد. اما گاهی اوقات، قبل از اینکه مغز کنترل عضلات اسکلتی را به دست گیرد و عضلات از حالت فلج بودن خارج گردند، انسان هوشیاری خود را باز می‌یابید که نتیجهٔ آن احساس ترس آور فلج بودن بدن خواهد بود.
نقطهٔ مقابل این عارضه زمانی است که برخی افراد هنگام دیدن رویا، دست‌ها و پاهای خود را تکان می‌دهند و یا در موارد شدید تر دچار خوابگردی (راه رفتن در حین خواب) می‌شوند.
برای اطلاعات بیشتر درباره درمان به فلج خواب مراجعه کنید.

http://fa.wikipedia.org/wiki/بختک

• Like
واکنش ها: ayja

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
جن ها دو نوع هستند. مسلمان و کافر. اما مسلملن هاشون فقط یک نوع هستند!؛ شیعه. توی یه کتاب معتبر درباره ش خوندم. یادم نیس چی بود. امام علی(ع) بنا به دلیلی توی یه منطقه خاص توی یه چاه به جنگشون میره و اونا شیعه میشن.

شما واقعاً دانشجو مملکتی؟

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پس این چیه؟!! :biggrin:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جن ها دو نوع هستند. مسلمان و کافر. اما مسلملن هاشون فقط یک نوع هستند!؛ شیعه. توی یه کتاب معتبر درباره ش خوندم. یادم نیس چی بود. امام علی(ع) بنا به دلیلی توی یه منطقه خاص توی یه چاه به جنگشون میره و اونا شیعه میشن.
خدایا صبرم عطاکن .

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
جن وجود داره؟؟؟

بله، من با توجه به پیچیدگی های شکل حیات که می بینم احساس می کنم این جهان (حداقل کرده زمین) ظرفیت بیش از یک بعد را دارد و در ابعاد دیگر هم موجودات هوشمندی که شاید به اسم جن می شناسیم هست. همون طور که زمانی افرادی معتقد بودند که زمین گرد است و مدعیان را مسخره می کردند تا آن که علم محدوده هایش را گسترش داد و آن چه ماورا علم محسوب می شد در ورای آن قرار گرفت.

آخرین ویرایش:

monire3000

عضو جدید
خدایا صبرم عطاکن .

وااااای خندیدما :w15:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

جن وجود داره سوره ی جن محکم ترین دلیل برای اثبات این مدعاست

دوم در زمان حضرت سلیمان جن ها میتونستن بیان به زمین و در بین ادماها باشن

اما حضرت سلیمان با انگشتری که داشت و قدرت خدا جن ها رو از زمین راند

در حالت کلی جن ها دو دسته هستن :

جن هایی که به خدا و فرستاده های خدا ایمان دارن

دوم جن های کافر

دیگه بحث اینقد کل کل و تمسخر نمیخاد دیگه ! کم مونده بعضیا از کار خدا ایرادم بگیرن طلبکارم هستن

کار خدا درسته مشکل از عقل ماست

پاینده باشین :gol:

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من البته نمی تونم نظر قاطعانه ای در این موضوعات بدم ولی فکر نمی کنید تفکر مقدم بر تعصب است.

خیلی فرق هست بین وجود و احتمال وجود
دنیایی چند بعدی یا کلا وجود دیگه موجودات با نوسان متفاوت تنها در حد نظریه اس و حتی تئوری هم نیست
هر انچه در دامنه نوسان نور باشه برای ما وجود داره در غیر اینصورت اسمش نیسته و نیست برای ما مهم نیست چون تاثییری بر زندگی ما نداره البته امواج رادیویی و اشعه هایی ک تحت کنترل بشر هم هستند اما دیده نمشن این ها موجود بحساب نمیان اینها پدیده هستن، صحبت من درباره موجود بود.
اگر جن زمانی دیده میشده یعنی در دامنه نور نوسان می کرده ک میشد با چشم دیده اس اما اگه این قدرت رو داشته ک دامنه نوسان خودشو عوض کنه و محو بشه و تا اونجا ک عملکردش انقدر سریع بوده ک می تونسته بر زمان غلبه کنه و مثل ی چشم ب هم زدن تخت رو برای سلیمان بیاره دیگه انسان اشرف مخلوقات محسوب نمیشه.
تایید وجود علمی ی پدیده نیازمند قرار گرفتن توی دامنه علمه، ک علم امکان وجودشو رد نمی کنه اما نمی تونه هم تعریفش کنه.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی فرق هست بین وجود و احتمال وجود
دنیایی چند بعدی یا کلا وجود دیگه موجودات با نوسان متفاوت تنها در حد نظریه اس و حتی تئوری هم نیست
هر انچه در دامنه نوسان نور باشه برای ما وجود داره در غیر اینصورت اسمش نیسته و نیست برای ما مهم نیست چون تاثییری بر زندگی ما نداره البته امواج رادیویی و اشعه هایی ک تحت کنترل بشر هم هستند اما دیده نمشن این ها موجود بحساب نمیان اینها پدیده هستن، صحبت من درباره موجود بود.
اگر جن زمانی دیده میشده یعنی در دامنه نور نوسان می کرده ک میشد با چشم دیده اس اما اگه این قدرت رو داشته ک دامنه نوسان خودشو عوض کنه و محو بشه و تا اونجا ک عملکردش انقدر سریع بوده ک می تونسته بر زمان غلبه کنه و مثل ی چشم ب هم زدن تخت رو برای سلیمان بیاره دیگه انسان اشرف مخلوقات محسوب نمیشه.
تایید وجود علمی ی پدیده نیازمند قرار گرفتن توی دامنه علمه، ک علم امکان وجودشو رد نمی کنه اما نمی تونه هم تعریفش کنه.

سلام. مگه اشرف مخلوقات بودن به دلیل قدرت طی الارض و اینجور چیزها داشتن یا نداشتنه؟!!.
نظر شما در مورد اینکه ما اشرف مخلوقاتیم چیه؟؟. به نظر شما چرا و به چه دلایلی ما اشرف مخلوقات شدیم؟؟!.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز یه سری شروع کردن. ضمناً (حمل بر خودستایی نشه) من خیلی هم استعدادهای مختلف و هوش بالایی دارم!. دندون های عقلم رو هم از سن 13 سالگی الی 14 سالگی کامل دراوردم. دیگه گفتم که گفته باشم!. :biggrin:. شماها هم راحت باشید.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یه زمانی در مورد جن حرف میزدن میترسیدم
اما الان واقعا دوس دارم یه بار ببینمشون بشینیم یه چایی بخوریم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل شما برای بودن جن چیست ؟ آیا ثابت کردن وجود یا عدم وجود جن به کسی در دنیا کمکی خواهد کرد ؟
سلام.............اول در قبال ثابت کردن........ثابت نکردنش چه کمکی می کند؟........اینکه وجود فرشتگان و جن رو منکر شد؟........جنس شیطان از چیست؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوخی داری میکنی ؟:surprised:
به جای سوال پرسیدن اثبات کن برای من جن وجود ندارد .......آیا ما علم جن شناسی داریم؟!.........

اگر داریم خب بفرمائید و اگر نداریم این خیلی بد است وقتی علم چیزی نباشه به کل بیایم یه همچین چیزی رو منکر بشیم

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کی گفتم جن وجود نداره :cry:
گیر دادیا ؟!! وقتی تو قرآن گفته هست دیگه جای بحث کردن نداره !

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. مگه اشرف مخلوقات بودن به دلیل قدرت طی الارض و اینجور چیزها داشتن یا نداشتنه؟!!.
نظر شما در مورد اینکه ما اشرف مخلوقاتیم چیه؟؟. به نظر شما چرا و به چه دلایلی ما اشرف مخلوقات شدیم؟؟!.
وقتی موجودی در بین موجودات میشه برترین ب این معنی است ک این قدرت رو خواهد داشت ک دیگر موجودات رو ب سلطه خودش دربیاره بواسه هوشی ک داره، این هوش و شعور انسانه ک باعث شده ما برترین موجود زمین بشیم و جامعه تشکیل بدیم و تمدن داشته باشیم
عقاب ها همونطور زندگی می کنند ک همون روز اول بودن
اما این عقابی در اوجه رو هم انسان تونسته رام کنه
تونسته بدون اینکه بال داشته باشه پرواز کنه
تونسته بدون اینکه ابشش داشته باشه تا اعماق دریا نفوذ کنه
من ب دسته بد شکارچا کاری ندارم اما بین همین ما ادم ها هستن کسایی ک عاشق همین حیواناتن و ازشون مراقبت می کنند
کدوم شیریو دیدی شیر دیگه ای رو بکشه برای اینکه انسانی رو نجات بده
تا جایی پیش رفتیم ک چیدمان اتم ها رو دسکاری می کنیم
ب فضا می ریم و دنبال اینیم ک بدونیم ما کی هستیم
ما برترین هستیم
اما اگر جنی باشه ک این خصوصیتی ک بتونه بعدشو عوض کنه داشته باشه در دنیایی ما، انوقت ما مغلوب می شیم این میشه ی جنگ نابرابر
من شخصا اعتقاد دارم تنها افریده خدای متعال نیستیم اما توی این دنیایی مادی ک با چشم هست هیچ جن و ارواح و موجودی ک بتونه انسان رو تسخیر کنه وجود نداره
اگر هم موجودی بنام جن وجود داره، نباید در دنیایی مادی انسان ها بتونه قدم بگذاره توی ی دنیایی دیگه اس
ما انسان ها از داستان سرایی و تخیل و هیجان لدت می بریم، جن همونقدر واقعی برای ما ک اژدها واقعی، ک پری دریایی واقعیه، بابانول واقعیه و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.