وقتی موجودی در بین موجودات میشه برترین ب این معنی است ک این قدرت رو خواهد داشت ک دیگر موجودات رو ب سلطه خودش دربیاره بواسه هوشی ک داره، این هوش و شعور انسانه ک باعث شده ما برترین موجود زمین بشیم و جامعه تشکیل بدیم و تمدن داشته باشیم
عقاب ها همونطور زندگی می کنند ک همون روز اول بودن
اما این عقابی در اوجه رو هم انسان تونسته رام کنه
تونسته بدون اینکه بال داشته باشه پرواز کنه
تونسته بدون اینکه ابشش داشته باشه تا اعماق دریا نفوذ کنه
من ب دسته بد شکارچا کاری ندارم اما بین همین ما ادم ها هستن کسایی ک عاشق همین حیواناتن و ازشون مراقبت می کنند
کدوم شیریو دیدی شیر دیگه ای رو بکشه برای اینکه انسانی رو نجات بده
تا جایی پیش رفتیم ک چیدمان اتم ها رو دسکاری می کنیم
ب فضا می ریم و دنبال اینیم ک بدونیم ما کی هستیم
ما برترین هستیم
اما اگر جنی باشه ک این خصوصیتی ک بتونه بعدشو عوض کنه داشته باشه در دنیایی ما، انوقت ما مغلوب می شیم این میشه ی جنگ نابرابر
من شخصا اعتقاد دارم تنها افریده خدای متعال نیستیم اما توی این دنیایی مادی ک با چشم هست هیچ جن و ارواح و موجودی ک بتونه انسان رو تسخیر کنه وجود نداره
اگر هم موجودی بنام جن وجود داره، نباید در دنیایی مادی انسان ها بتونه قدم بگذاره توی ی دنیایی دیگه اس
ما انسان ها از داستان سرایی و تخیل و هیجان لدت می بریم، جن همونقدر واقعی برای ما ک اژدها واقعی، ک پری دریایی واقعیه، بابانول واقعیه و ...
نشه مثل قضیه همون نمرود که میگفت من از همه چی حتی خدا بالاتر و پرقدرت ترم. تااینکه یه مگس اومد رفت تو بینیش و مغزش، و درجا کشتش!. پس ما همچینم پرقدرت نیستیم. ما باید روحمون پرقدرت باشه.
منظور از ما ! من و توییم ؟
منظور از ما ! من و توییم ؟
شما فقط از برخی جنبه ها بررسیش کردی. علت اصلیش برمیگرده به اینکه در وجود ما روح خدا دمیده شده.ما انسانها میتونیم از لحاظ درجات معنوی و انسانیت به حدی برسیم که از فرشتگان بالاتر بریم...و یا برعکس به درجه ای برسیم که از شیطان هم منفورتر!. و اشرف مخلوقاتیم چون به واسطه اختیارات زیادی که داریم (و عقل)، میتونیم راه خودمون رو جوری انتخاب کنیم که نه تنها به خودمون، بلکه به تمام عالم هستی خدمت کنیم. ولی برعکسش هم همونطور که گفتم وجود داره. این دستکاری در بعضی چیزها هم که شما میفرمایید به نظرم همیشه و در هرچیزی هم خوب نیست. مثلا ساختن بدل های انسانی!. یا همین جنگ و خونریزی هایی که انسان ها به راه انداختن!. و اینکه صرفاً چون جن ها میتونن بعدهای دیگه ای داشته باشن و ازاین لحاظ از ما پیشی بگیرن،پس بالاترن رو قبول ندارم. البته اونها هم مثل ما دین دارن، خدا دارن، بهشت و جهنم دارن...... فقط نوعشون باما فرق داره. ماازاخاک و اونا از آتشن. جنس شیطان هم از جنه.به خاطرهمینم بابقیه فرشتگان فرق داشت و مرتد شد.
بعدشم مگه قراره ما از همه آفریده های خدا قدرت بالاتری داشته باشیم؟؟.یعنی باید مغرور بشیم یا بگیم خدا نباید چیزی رو از ما پرقدرت تر خلق میکرد؟؟!!. بعدم کی گفته قدرت فقط اینه؟؟. ما بااینهمه اختیار و کارای مختلف که به قول شما از دستمون برمیاد، پرقدرت نیستیم؟.
مگه ما باید برای خدا تصمیم میگرفتیم یا بگیریم؟ مگه ما خودمون آفریده همین خدا نیستیم؟پس چطور ممکنه از علم و حکمت همه چی سردربیاریم؟
نشه مثل قضیه همون نمرود که میگفت من از همه چی حتی خدا بالاتر و پرقدرت ترم. تااینکه یه مگس اومد رفت تو بینیش و مغزش، و درجا کشتش!. پس ما همچینم پرقدرت نیستیم. ما باید روحمون پرقدرت باشه.
إِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِن طِينٍ ﴿۷۱﴾ک اینقدر با اطمینان بدون هیچ دلیل علمی بتونم باور کن ک خدای متعال از روح خودش در ما دمیده
إِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِن طِينٍ ﴿۷۱﴾
هنگامی که پروردگار به فرشتگان گفت همانا من آفریدگار انسات از گل هستم
فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُوا لَهُ سَاجِدِينَ ﴿۷۲﴾
چون اورا بیاراستم و از روح خود در او دمیدم , پس برای او به سجده درآیید.
---------------------
واضح ترین سند.
روح ی باور
روح تنها جوابیه ک میگه انسان فنا ناپذیر میشه
من مثل شما خدا رو خوب نمیشناسم، بهش اعتقاد دارم اما شناختی نسبت بهش ندارم ک اینقدر با اطمینان بدون هیچ دلیل علمی بتونم باور کن ک خدای متعال از روح خودش در ما دمیده
من تصورم اینه ک از روز نخست افرینش انسان بگونه ای بوده ک در مسیر علم گام بر میداره و خدای متعال هم ب عمد این نظم رو قرار داده تا انسان بیاموزه از طبیعت
انسان هیچ وقت ادعای خدایی نکرده و هر انگه ک انسان در علم بدست اورده تنها تبدیل یک قانون طبیعی از طبیعت ب شکل قابل استفاده برای بهبود وضع زندگی بوده
از سر شکار کردن حیوااتات با دیدن و یاد گرفتن از خود حیوانات گرفته تا ساختن واکسن تا فضا پیما
ما تا ب امروز هیچ چیزی رو خلق نکردیم و علم هم کارش خلق نیست، خلق ب معنی بی همتا
درجات معنوی، با احترام هیچ درجه معنوی وجود خارجی نداره
درواقع با معتوییات نمیشه گندم کاشت
نمیشه خمیر کرد و نمیشه خمیر رو پخت
در وافع اگر انسان بدنبال معنویات و الهییات بطور مطلق بود هنوز من و شما توی غار بودیم
معنی حرفم این نیست ک لازم نیست بلکه لازمه اما برتری انسان نمی تونه باشه چون انسان بدوی و عار نشین هم روح خدا بقول شما ب همون اندازه شما درش دمیده اما وقتی ببینیش جیغ میزنی
اهان.بدون هیچ دلیل علمی بتونم
اهان.
خیلی جالبه.سخن خدارو باید علم مخلوق جواب بده :دی
مگه انسان با درکو فهم پایینش میتونه همه چیزو اثبات کنه؟؟
خوب اینجاست که معلوم میشه وقتی وجه اشتراکی نبود که یک طرف قبولش کنه (حتی قران) دیگه ادامه دادن بحث معنی نداره.
خودشون ضرر میکنن.جالب اینجاست جدیدترین بهانه ها برای ردهرچیزی اینه که میگن ازکجا معلوم همین قرآن و دستورات خدا و ..... اینا رو انسانها نساخته باشن برای رسیدن به اهداف خودشون و به خدا نسبت دادن!!
اهان.
خیلی جالبه.سخن خدارو باید علم مخلوق جواب بده :دی
مگه انسان با درکو فهم پایینش میتونه همه چیزو اثبات کنه؟؟
خوب اینجاست که معلوم میشه وقتی وجه اشتراکی نبود که یک طرف قبولش کنه (حتی قران) دیگه ادامه دادن بحث معنی نداره.
دینت چیه؟مگه من گفتم مسلمون هستم ک شما ایه قرانی برای من در جوابی ک من خودم تاکید کردم علمی گذاشتید
من ک خودم گفتم خدا رو قبول دارم، اما شما ک نمی تونی با کتابی ک خودت قبول داری دیگر ادییان دلیل بیاری جن وجود داره!!!
مگه من گفتم مسلمون هستم ک شما ایه قرانی برای من در جوابی ک من خودم تاکید کردم علمی گذاشتید
من ک خودم گفتم خدا رو قبول دارم، اما شما ک نمی تونی با کتابی ک خودت قبول داری دیگر ادییان دلیل بیاری جن وجود داره!!!
مگه من گفتم مسلمون هستم ک شما ایه قرانی برای من در جوابی ک من خودم تاکید کردم علمی گذاشتید
واقعا ادم تنها توو یه باغ بزرگ توو شب باشه جنم نباشه خودش تصور میکنه...ترس داره
واقعا ادم تنها توو یه باغ بزرگ توو شب باشه جنم نباشه خودش تصور میکنه...ترس داره
هر کی بگه نمیترسم یا جننه یا ... جنوو خورده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در مورد بیابان ریگ جن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟ | گفتگوی آزاد | 229 | |
![]() |
آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
C | جن | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
فتوای وهابی جدید : خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!!! | گفتگوی آزاد | 9 |