آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاری ندارم ! خو عاقووو هی گیر داده بهم میگه ثابت کن جن وجود نداره ! :surprised:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی موجودی در بین موجودات میشه برترین ب این معنی است ک این قدرت رو خواهد داشت ک دیگر موجودات رو ب سلطه خودش دربیاره بواسه هوشی ک داره، این هوش و شعور انسانه ک باعث شده ما برترین موجود زمین بشیم و جامعه تشکیل بدیم و تمدن داشته باشیم
عقاب ها همونطور زندگی می کنند ک همون روز اول بودن
اما این عقابی در اوجه رو هم انسان تونسته رام کنه
تونسته بدون اینکه بال داشته باشه پرواز کنه
تونسته بدون اینکه ابشش داشته باشه تا اعماق دریا نفوذ کنه
من ب دسته بد شکارچا کاری ندارم اما بین همین ما ادم ها هستن کسایی ک عاشق همین حیواناتن و ازشون مراقبت می کنند
کدوم شیریو دیدی شیر دیگه ای رو بکشه برای اینکه انسانی رو نجات بده
تا جایی پیش رفتیم ک چیدمان اتم ها رو دسکاری می کنیم
ب فضا می ریم و دنبال اینیم ک بدونیم ما کی هستیم
ما برترین هستیم
اما اگر جنی باشه ک این خصوصیتی ک بتونه بعدشو عوض کنه داشته باشه در دنیایی ما، انوقت ما مغلوب می شیم این میشه ی جنگ نابرابر
من شخصا اعتقاد دارم تنها افریده خدای متعال نیستیم اما توی این دنیایی مادی ک با چشم هست هیچ جن و ارواح و موجودی ک بتونه انسان رو تسخیر کنه وجود نداره
اگر هم موجودی بنام جن وجود داره، نباید در دنیایی مادی انسان ها بتونه قدم بگذاره توی ی دنیایی دیگه اس
ما انسان ها از داستان سرایی و تخیل و هیجان لدت می بریم، جن همونقدر واقعی برای ما ک اژدها واقعی، ک پری دریایی واقعیه، بابانول واقعیه و ...

شما فقط از برخی جنبه ها بررسیش کردی. علت اصلیش برمیگرده به اینکه در وجود ما روح خدا دمیده شده.ما انسانها میتونیم از لحاظ درجات معنوی و انسانیت به حدی برسیم که از فرشتگان بالاتر بریم...و یا برعکس به درجه ای برسیم که از شیطان هم منفورتر!. و اشرف مخلوقاتیم چون به واسطه اختیارات زیادی که داریم (و عقل)، میتونیم راه خودمون رو جوری انتخاب کنیم که نه تنها به خودمون، بلکه به تمام عالم هستی خدمت کنیم. ولی برعکسش هم همونطور که گفتم وجود داره. این دستکاری در بعضی چیزها هم که شما میفرمایید به نظرم همیشه و در هرچیزی هم خوب نیست. مثلا ساختن بدل های انسانی!. یا همین جنگ و خونریزی هایی که انسان ها به راه انداختن!. و اینکه صرفاً چون جن ها میتونن بعدهای دیگه ای داشته باشن و ازاین لحاظ از ما پیشی بگیرن،پس بالاترن رو قبول ندارم. البته اونها هم مثل ما دین دارن، خدا دارن، بهشت و جهنم دارن...... فقط نوعشون باما فرق داره. ماازاخاک و اونا از آتشن. جنس شیطان هم از جنه.به خاطرهمینم بابقیه فرشتگان فرق داشت و مرتد شد.

بعدشم مگه قراره ما از همه آفریده های خدا قدرت بالاتری داشته باشیم؟؟.یعنی باید مغرور بشیم یا بگیم خدا نباید چیزی رو از ما پرقدرت تر خلق میکرد؟؟!!. بعدم کی گفته قدرت فقط اینه؟؟. ما بااینهمه اختیار و کارای مختلف که به قول شما از دستمون برمیاد، پرقدرت نیستیم؟.
مگه ما باید برای خدا تصمیم میگرفتیم یا بگیریم؟ مگه ما خودمون آفریده همین خدا نیستیم؟پس چطور ممکنه از علم و حکمت همه چی سردربیاریم؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشه مثل قضیه همون نمرود که میگفت من از همه چی حتی خدا بالاتر و پرقدرت ترم. تااینکه یه مگس اومد رفت تو بینیش و مغزش، و درجا کشتش!. پس ما همچینم پرقدرت نیستیم. ما باید روحمون پرقدرت باشه.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشه مثل قضیه همون نمرود که میگفت من از همه چی حتی خدا بالاتر و پرقدرت ترم. تااینکه یه مگس اومد رفت تو بینیش و مغزش، و درجا کشتش!. پس ما همچینم پرقدرت نیستیم. ما باید روحمون پرقدرت باشه.

منظور از ما ! من و توییم ؟

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما فقط از برخی جنبه ها بررسیش کردی. علت اصلیش برمیگرده به اینکه در وجود ما روح خدا دمیده شده.ما انسانها میتونیم از لحاظ درجات معنوی و انسانیت به حدی برسیم که از فرشتگان بالاتر بریم...و یا برعکس به درجه ای برسیم که از شیطان هم منفورتر!. و اشرف مخلوقاتیم چون به واسطه اختیارات زیادی که داریم (و عقل)، میتونیم راه خودمون رو جوری انتخاب کنیم که نه تنها به خودمون، بلکه به تمام عالم هستی خدمت کنیم. ولی برعکسش هم همونطور که گفتم وجود داره. این دستکاری در بعضی چیزها هم که شما میفرمایید به نظرم همیشه و در هرچیزی هم خوب نیست. مثلا ساختن بدل های انسانی!. یا همین جنگ و خونریزی هایی که انسان ها به راه انداختن!. و اینکه صرفاً چون جن ها میتونن بعدهای دیگه ای داشته باشن و ازاین لحاظ از ما پیشی بگیرن،پس بالاترن رو قبول ندارم. البته اونها هم مثل ما دین دارن، خدا دارن، بهشت و جهنم دارن...... فقط نوعشون باما فرق داره. ماازاخاک و اونا از آتشن. جنس شیطان هم از جنه.به خاطرهمینم بابقیه فرشتگان فرق داشت و مرتد شد.

بعدشم مگه قراره ما از همه آفریده های خدا قدرت بالاتری داشته باشیم؟؟.یعنی باید مغرور بشیم یا بگیم خدا نباید چیزی رو از ما پرقدرت تر خلق میکرد؟؟!!. بعدم کی گفته قدرت فقط اینه؟؟. ما بااینهمه اختیار و کارای مختلف که به قول شما از دستمون برمیاد، پرقدرت نیستیم؟.
مگه ما باید برای خدا تصمیم میگرفتیم یا بگیریم؟ مگه ما خودمون آفریده همین خدا نیستیم؟پس چطور ممکنه از علم و حکمت همه چی سردربیاریم؟

روح ی باور
روح تنها جوابیه ک میگه انسان فنا ناپذیر میشه
من مثل شما خدا رو خوب نمیشناسم، بهش اعتقاد دارم اما شناختی نسبت بهش ندارم ک اینقدر با اطمینان بدون هیچ دلیل علمی بتونم باور کن ک خدای متعال از روح خودش در ما دمیده
من تصورم اینه ک از روز نخست افرینش انسان بگونه ای بوده ک در مسیر علم گام بر میداره و خدای متعال هم ب عمد این نظم رو قرار داده تا انسان بیاموزه از طبیعت
انسان هیچ وقت ادعای خدایی نکرده و هر انگه ک انسان در علم بدست اورده تنها تبدیل یک قانون طبیعی از طبیعت ب شکل قابل استفاده برای بهبود وضع زندگی بوده
از سر شکار کردن حیوااتات با دیدن و یاد گرفتن از خود حیوانات گرفته تا ساختن واکسن تا فضا پیما
ما تا ب امروز هیچ چیزی رو خلق نکردیم و علم هم کارش خلق نیست، خلق ب معنی بی همتا
درجات معنوی، با احترام هیچ درجه معنوی وجود خارجی نداره
درواقع با معتوییات نمیشه گندم کاشت
نمیشه خمیر کرد و نمیشه خمیر رو پخت
در وافع اگر انسان بدنبال معنویات و الهییات بطور مطلق بود هنوز من و شما توی غار بودیم
معنی حرفم این نیست ک لازم نیست بلکه لازمه اما برتری انسان نمی تونه باشه چون انسان بدوی و عار نشین هم روح خدا بقول شما ب همون اندازه شما درش دمیده اما وقتی ببینیش جیغ میزنی

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اینم از اون داستاناس
بین مجرای بینی و مغز هیج راهی نیست
درواقع اکسیزن توسط بینی ب طرف ششها هدایت میشه
گرفتی ما رو:razz:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
ک اینقدر با اطمینان بدون هیچ دلیل علمی بتونم باور کن ک خدای متعال از روح خودش در ما دمیده
إِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِن طِينٍ ﴿۷۱﴾
هنگامی که پروردگار به فرشتگان گفت همانا من آفریدگار انسات از گل هستم
فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُوا لَهُ سَاجِدِينَ ﴿۷۲﴾
چون اورا بیاراستم و از روح خود در او دمیدم , پس برای او به سجده درآیید.
---------------------
واضح ترین سند.

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
إِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي خَالِقٌ بَشَرًا مِن طِينٍ ﴿۷۱﴾
هنگامی که پروردگار به فرشتگان گفت همانا من آفریدگار انسات از گل هستم
فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي فَقَعُوا لَهُ سَاجِدِينَ ﴿۷۲﴾
چون اورا بیاراستم و از روح خود در او دمیدم , پس برای او به سجده درآیید.
---------------------
واضح ترین سند.

بدون هیچ دلیل علمی بتونم

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
روح ی باور
روح تنها جوابیه ک میگه انسان فنا ناپذیر میشه
من مثل شما خدا رو خوب نمیشناسم، بهش اعتقاد دارم اما شناختی نسبت بهش ندارم ک اینقدر با اطمینان بدون هیچ دلیل علمی بتونم باور کن ک خدای متعال از روح خودش در ما دمیده
من تصورم اینه ک از روز نخست افرینش انسان بگونه ای بوده ک در مسیر علم گام بر میداره و خدای متعال هم ب عمد این نظم رو قرار داده تا انسان بیاموزه از طبیعت
انسان هیچ وقت ادعای خدایی نکرده و هر انگه ک انسان در علم بدست اورده تنها تبدیل یک قانون طبیعی از طبیعت ب شکل قابل استفاده برای بهبود وضع زندگی بوده
از سر شکار کردن حیوااتات با دیدن و یاد گرفتن از خود حیوانات گرفته تا ساختن واکسن تا فضا پیما
ما تا ب امروز هیچ چیزی رو خلق نکردیم و علم هم کارش خلق نیست، خلق ب معنی بی همتا
درجات معنوی، با احترام هیچ درجه معنوی وجود خارجی نداره
درواقع با معتوییات نمیشه گندم کاشت
نمیشه خمیر کرد و نمیشه خمیر رو پخت
در وافع اگر انسان بدنبال معنویات و الهییات بطور مطلق بود هنوز من و شما توی غار بودیم
معنی حرفم این نیست ک لازم نیست بلکه لازمه اما برتری انسان نمی تونه باشه چون انسان بدوی و عار نشین هم روح خدا بقول شما ب همون اندازه شما درش دمیده اما وقتی ببینیش جیغ میزنی

اتفاقاً معنویات اصل و بیس هرچیزه!. اتفاقاً با معنویات کارها درست پیش میره. منظورم این نیست که مثلا یه بی ایمان، هیچ کاریش درست نیست!.اگه یه به اططلاح کم ایمان، یعنی یه آدم بدون معنویات زیاد،، خیلی از کاراش طبق نظم و عدالت باشه، یعنی به خیلی چیزا ایمان داره، ذاتش درسته. اگه لاابالی بود، کارش درست پیش نمیرفت. حالا این بین ممکنه یه توفیقی هم نصیبش بشه و راه درست تر رو بشناسه.یعنی به اونم ایمان پیداکنه.
معنویات به معنی ظاهری که شما درموردش حرف میزنی نیست. معنویات تو هرچیزی نمود داره یا میتونه نمود پیدا کنه. همینکه انسان ها به سمت پیشرفت و تعالی میرن،، حالا از نان پختن گرفته تا بالاترین چیزا-که تمومی هم نداره- این خودش در اثر معنویاته!. نمیدونم میتونم منظورمو بیان کنم یا نه!!....

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون هیچ دلیل علمی بتونم
اهان.
خیلی جالبه.سخن خدارو باید علم مخلوق جواب بده :دی
مگه انسان با درکو فهم پایینش میتونه همه چیزو اثبات کنه؟؟
خوب اینجاست که معلوم میشه وقتی وجه اشتراکی نبود که یک طرف قبولش کنه (حتی قران) دیگه ادامه دادن بحث معنی نداره.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان.
خوب اینجاست که معلوم میشه وقتی وجه اشتراکی نبود که یک طرف قبولش کنه (حتی قران) دیگه ادامه دادن بحث معنی نداره.

جالب اینجاست جدیدترین بهانه ها برای ردهرچیزی اینه که میگن ازکجا معلوم همین قرآن و دستورات خدا و ..... اینا رو انسانها نساخته باشن برای رسیدن به اهداف خودشون و به خدا نسبت دادن!!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب اینجاست جدیدترین بهانه ها برای ردهرچیزی اینه که میگن ازکجا معلوم همین قرآن و دستورات خدا و ..... اینا رو انسانها نساخته باشن برای رسیدن به اهداف خودشون و به خدا نسبت دادن!!
خودشون ضرر میکنن.
این مسئله شوخی نیست.اگه 1 درصدم احتمال وجودش باشه کلا سرنوشت تغییر میکنه.
بالاخره خدا با قدرت مطلقی که داره اصلا کدوم عقلی قبول میکنه انسانو همینجوری خلق میکنه بدون برنامه؟ کدوم عقلی قوبل میکنه خودش برنامشو حفظ نمیکنه؟
ما که هنوز امام زمانمون هست.امام زمان مگه هدایتگر نیست؟ چجور میذاره تمام این قضیه ها کذب برسه دست مردم؟
اینا همش بهانس.
اگه آدم خدا رو قبول داره قدرتش قبول داره پس بقیه چیزا بهانس.

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهان.

مگه من گفتم مسلمون هستم ک شما ایه قرانی برای من در جوابی ک من خودم تاکید کردم علمی گذاشتید
من ک خودم گفتم خدا رو قبول دارم، اما شما ک نمی تونی با کتابی ک خودت قبول داری دیگر ادییان دلیل بیاری جن وجود داره!!!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه من گفتم مسلمون هستم ک شما ایه قرانی برای من در جوابی ک من خودم تاکید کردم علمی گذاشتید
من ک خودم گفتم خدا رو قبول دارم، اما شما ک نمی تونی با کتابی ک خودت قبول داری دیگر ادییان دلیل بیاری جن وجود داره!!!
دینت چیه؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.......خیلی ممنون از صداقت و صراحتی که به کار بردین .........
ولی بنده مسلمان از شما یک سوال دارم.......آیا شما برای هر چیزی که در این دنیا وجود داره دلیل دارید؟.........امواج صوت رو دارید میبینید؟........امواج الکترومغناطیس؟........آیا قبول دارید موجودات دیگری در سایر کرات زندگی میکنند؟.......آیا هر چیزی که انسان به علمش نرسیده وجود خارجی ندارد؟.......چون دیده نمیشود؟!.......

اما در قبال اجنه........بسیاری از کسانی که غیر مسلمان هم هستند در زمان های دور از وجود آن ها گفته اند .........همین بحث تسخیر جن.........در گذشته واقعا بوده .......ولی این عمل کاری غیر شرعی است .......و البته این رو همه بدانند تنها کسانی قابل تسخیرند که اعتقاد ضعیف به خداوند دارند یا اصلا اعتقاد ندارند .........جه انسان و چه جن

و کسانی هم که این کار رو کردند ......به بدترین بلاها گرفتار شده اند ..........چون به واقع آنها رو انگار در غل و زنجیر کرده اند ...........طبیعتا در این بین افرادی هم هستند که دنبال سواستفاده از این مسائل هستند و اگر حتی واقعا جن گیر هم باشند مثل مرتاض های هندی کارشان حرام است .......

شما حتی ویروس ها رو دارید با چشم غیر مسلح می بینید؟........ویروس ابولا رو مثلا .........
حالا بیایم سراغ اجنه......چیزی که گفته شده اونها جسمی بسیار لطیف ظریف و از طرفی دارای سرعت بسیار بالا حتی بالاتر از سرعت نور هستند .........طوری که بیان شده آنها به حضرت سلیمان گفته اند ......به فاصله بلند شدن و پا شدن شما از روی زمین ما می توانیم از یمن تا فلسطین را طی کنیم .......طبق روایاتی هم که ما داریم .......آنها در مناطق متروکه بیشتر زندگی میکنند ........در مناطق کم جمعیت......به همین خاطر هم بوده که در گذشته بیشتر مردم احساسشون میکردن ........و البته آمده که خودشون رو به شکل موجودات دیگر میتونن در بیارن حتی انسان .......البته با شکل و شمایل عجیب ......چه بسا خیلی از ماها اونها رو در شکل و شمایل غیر حقیقیشون می بینیم ......

علم و دانش بشر بسیار ناچیز تر از آن است که فکرشو هم بکنید ...........البته شما گفتید خدا را قبول دارید؟.........آیا قبول دارید خداوند بنده اش را بدون هدایت نخواهد گذاشت؟.........آیا به وحی اعتقاد دارید؟.........و همیطور پیامبران ؟

طبیعتا اول بایستی به این مسائل اعتقاد داشته باشید .......تا وجود جن برای شما اثبات شود .........ولی حتی اگر نداشته باشید این دلیل نمیشه به صراحت بگید چنین چیزی وجود نداره وقتی علمشو ندارید.......ولی این حق رو برای شما قائلیم که شک زده نگاه کنید ......مگر اینکه ثابت برای شما شده باشد که وجود ندارد .........آیا دلیلی دارید؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

چه تصوری از علم داری!
علم به قدری محدوده که تمام علم بشر قادر به تشریح عملکرد ساده ترین سلول ها نیست چه برسد به شکل های پیچیده حیات. در همین علم شما که مکانیکه دیگر هیچ!
یک نگاهی به مقالات مکانیک در هر زمینه بندازی متوجه میشی که مکانیک از جنگ جهانی دوم تا کنون پیشرفت چندانی نکرده و بالاترین نرخ رشدش هم مربوط به کارهای رحمت الله علیه آقای نیوتون بوده. البته ممکن هست با یک جهش علمی دیگه اتفاقاتی بیافته و ما شکل های دیگر حیات رو پیدا کنیم!
دلایل نقلی هم به هر حال وابسته به اعتقاد افراد هستن و مراجعشون و هیچ وقت نمی تونن جای دلایل عقلی رو که با منطق مطلق سر و کار دارن بگیرن.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی چندسال پیشا یه نفر تعریف میکرد گفت یه نفر ار دوستان اومده گفته چرا من چندروز پیش فلان جا (کنار زمین های مزروعی بیرون شهر) دیدمت پیش یه درخت در حال رفت و آمد بودی، هرچی صدات زدم جواب نمیدادی، حتی نگاه میکردی ولی جواب نمیدادی؟ (البته فاصله ش یه جوری بوده که قشنگ طرف رو میدیده و مطمئن بوده اونه).... اونم گفته من اصلا دراین تاریخی که تو میگی اون حوالی هم حتی نرفته بودم و من نبودم! . (آخه جن ها گاهی خودشون رو به شکل بعضی افراد درمیارن-حالادلیلش چیه...الله اعلم).
یه داستان دیگه هم یادم افتاد؛
بازم یکی از همشهریهامون تعریف کرده بود که یه شب حدودای 2 شب داشتم از یه روستا رد میشدم باماشینم، یهو یکی از افراد آشنا و فامیل رو دیدم.باتعجب سوارش کردم و شروع کردیم به حرف زدن و گپ زدن و ..... !. یهو گفت همینکه به نزدیکای خونه ش رسیدم و خواستم کم کم ترمز کنم، اینورمو نگاه کردم که بهش بگم رسیدیم، دیدم نیستش!!!!! غیبش زده بوده!!!!!!. گفت هنوز ماشینو نگه نداشته بودم و تا چندثانیه قبلش جفتم بوده!!!!!. گویا این شخص تا چندماه هم به خاطر اون اتفاق از لحاظ روانی دچار ترس و وحشت میشه ولی بعدا حالش خوب میشه. خب؟ لابد اینام دروغه!. اصلا کل دنیا دروغه، فقط آدمای بی ایمان همیشه راست میگن و هیچی رو قبول ندارن.اونوقت این خصلت خودشونومیچسبونن به بقیه.

آخرین ویرایش:

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی شوخیش گرفته؟ تاپیکو میبنده دوباره وا میکنه:surprised:

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:biggrin:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودمم تعجب کردم. لابد جن ها هستن!خخخخخخخخخخخخخخخخ

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا ادم تنها توو یه باغ بزرگ توو شب باشه جنم نباشه خودش تصور میکنه...ترس داره:D
هر کی بگه نمیترسم یا جننه یا ... جنوو خورده

البته من به این عکسا اعتقادی ندارم. میتونن درست کنن!. ضمن اینکه این موقع شب وسط جنگل عکس گرفتن واسه چیش بوده؟ اونم با ساک ورزشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.