سلام
بالاخره من تو صنعتم و با دوستام که رشته های دیگه ای هستند مقایسه میکنم مهندسان شیمی کارو راحتر پیدا میکنند ولی سختی کار اونها بیشتره اکثرادر واحد بهره برداری مشغول به فعالیت میشن که کار با مواد سمی وخطرناک و...
رشته های فنی عمران و برق ومکانیک میتونند علاوه بر کار خودشون جای دیگه نیز میتونندکار کنند اونها نظام مهندسی دارند که با امضا هر نقشه بدون هیچ زحمتی کلی درامد گیرشون میاد
این حرفتون کاملا درسته و یکی از اساتید دانشگاه ما که هم در شرکت نفت کار میکرد و عصر ها میومد دانشگاه تدریس دقیقا همین رو میگفت
من دوره کارآموزی پتروشیمی شیراز بودم
از همه نوع رشته ای بود برق مکانیک شیمی ابزار دقیق کامپیوتر و .....
هر چی مهندسی شیمی بود فرستادن قسمت بهره برداری که تمام قسمت ها خطرناک و سمی بودند
ما 5 نفر بودیم تو واحد اسید سیتریک و نیترات آمونیوم
یکی از افرادی که اونجا کار میکرد تازه از واحد کلر که پر خطرترین واحد بود منتقل شده بود اونجا
میگفت با هزار تا کلک بعد 4 سال کار در کلر فلنگو بسته
ریه ایشون داغون داغون بود
اکثر کسانی که در شرکت نفت کار میکنند از ناحیه ریه داغون هستند البته در قسمت های بهره برداری
خب در مورد سوال این تاپیک
من این رشته رو دوست دارم و به نظرم بهترین رشته هست
منتها الان که حدود 2 سال هست فارغ تحصیل شدم و بیکارم از هر چی درس هست زده شدم و میگم کاش اصلا درس نخونده بودم از همون اول رفته بودم دنبال کار آزاد فنی
6 سال از عمرم بیخود گذشته حداقل ماهی 400 هزار تومن هم درآمد داشتم تا الان حدود 30 میلیون سرمایه داشتم ولی دیپلم بودم
الان هیچی ندارم 6 سال گذشته ولی مهندسی شیمی دارم
نسبت به چند سال قبل مقایسه میکنم سال به سال داره وضع استخدامی بد تر میشه
موقعی ما درس میخوندیم هر 3-4 ماه شرکت نفت یا گاز یا پتروشیمی حتما یه آگهی ایتخدامی میزدن
ولی شانس ما آلان بعد دو سال که این میر کاظمی وزیر نفت سابق که خدا نابودش کنه از زمان ریاستش تا امسال یه دونه آگهی هم نزدن به جز همین شرکت گاز که آزمونش کاملا سرکاری بود وهر چی سهمیه ای بود قبول شدو آزمون ملی نفت و پالایش و پخش که ببینیم چی میشه
خب الان هم چون بعد دوسال استخدامی گذاشتند معلومه که تعداد شرکت کننده خیلی خیلی بیشتر هست نسبت به قبلا که حداقا سالی 3-4 مرتبه استخدامی میزدن
ماشالله اینقدر سهمیه هم تاثیر داره و سهمیه ای زیاده که کار ما خیلی خیلی سخت میشه نمونش آزمون شرکت گاز
تازه تو خود سایت نفت نیوز نوشته شده بود تو این دوسالی که میر کاظمی بوده اینقدر شرکت نفت پس رفت کرده که اگر بخوان برسند به موقعیت دوسال پیش در شرکت نفت حدود 4 سال زمان میبره
تمام رشته ها وضعیت کارشون خرابه
من کاری به موقعیت اجتماعی یک مهندس ندارم ولی کلا دیگه درس خوندن بدرد نمیخوره
قطعا اگر بیشتر هم درس رو ادامه بدی بیشتر ضرر میکنی هم سن بالاتر میره هم درآمدی نداشتی
ولی پول بهتر از علم هست
شما دکترا داشته باش وقتی بیکاری به چه درد میخوره
فعلا که کار نیست
اگر کار باشه واسه ما مهنسین شیمی عسلویه هست که اونجا حقوقش خوبه ولی زندگی نیست
یکی از آشناها 5 سال هست عسلویه الان 3 سال دنبال زن هست هیچ دختری راضی نمیشه باهاش ازدواج کنه چون طرف کارش بصورت دوهفته کار یه هفته استراحت هست
حتی اگر خونه داشته باشن خونه سازمانی هم بهت بدن باز کمتر دختری هست راضی بشه بیاد تو گرمای عسلویه زندگی کنه درسته زیر کولر هست ولی از گرما بیرون که نمیشه بیای همش تو خونه
تا آخر عمر هم که نمیشه مجرد موند
ببخشید حرف زیاد زدم