نه خب ..........حتی قبل ظهور ادیان هم برخی جاها رو میپوشوندن ........حتی همان انسانهای اولیه ......چرا تا حد زیادی بوده حالا اینجا مجالی نیست. من هم نگفتم برای ما خوبه(برای اونا خوب بوده). اینکه میگین چرا دیگه اجرا نشده چون ادیان ظهور کردن و جنگهای بسیاری شد و اون تمدنها محو شدن
شب خوش
لطفا این جملتو توضیح بده ...........این به من یکی اثبات شده (در ضمن یک ماجرا عملا دیدم!). وقتی چیزی در دسترس باشه عادی میشه و هیچ کس باهاش مشکل نداره. اما وقتی قایمش کنیم یا محدود کنیم یا روی اون حساسیت نشون بدیم اونوقت از حالت طبیعی خارجش میکنیم و تبدیل میشه به یک معضل
صبح شما بخیرمشکل حجاب نیست
مشکل این نوع برخورده
مشکل عدم آزادیه
والا...
نوع برخورد که نسبت به گذشته خیلی بهتر شده ............البته منکر افراطی ها نیستم ........زمان امام هم رخ داد موقعی که خانمهای بی حجاب در تهران تظاهرات کردن و عده ای گفتن یا روسری یا توسری !!!!!!!مشکل حجاب نیست
مشکل این نوع برخورده
مشکل عدم آزادیه
والا...
صبح شما بخیر
نوع برخورد که نسبت به گذشته خیلی بهتر شده ............البته منکر افراطی ها نیستم ........زمان امام هم رخ داد موقعی که خانمهای بی حجاب در تهران تظاهرات کردن و عده ای گفتن یا روسری یا توسری !!!!!!!
البته اون موقع امام واکنش قاطعی هم نشان دادند ...........اینکه قانون اسلامی باید اجرا بشه چیزی نیست که ما مخالفش باشیم ( البته خب فکر میکنم شما مخالف باشی) ولی به طبع نوع برخورد هم برای ما مهمه ......برخورد نباید قهری باشه و البته من چیزی که داخل نمایشگاه کتاب هم دیدم برخوردها قهری نبود و حتی خانمها به خودشون تذکر میدادند که بسیار خوب بود
در قبال کسانی هم که نمیخوان به هر دلیلی قانون رو عمل کنن معتقد به تذکر در وهله اول و بعد جریمه سنگین هستم ..........نه ضرب و شتم که این طبق شنیده ها و دیده های من خدا رو شکر نسبت به چند سال گذشته کمتر بوده و بیشتر با این خانمها اومدن بحثهای روانشناختی رو مطرح کردن
ما برادرا از اولش بامزه بودیم ولی رو نمیکردیمشما برادرا چقده با مزه شدین
کاش تو کوچه خیابونم اینقده با حال بودین
بفرما کل پاچه...
شوخی کردم باتوم نکشی))))))))
یعنی الان شما قانع شدی؟اینو بهش میگن حرف حساب
نه مث بعضیا....
یعنی الان شما قانع شدی؟
آقا محمد خیر ببینی پسر
ما برادرا از اولش بامزه بودیم ولی رو نمیکردیم
تو کوچه خیابونم میتونیم مثل بقیه باحال باشیم ولی یک سری مسائل اجازه نمیده خودمونم خوشمون نمیاد
نوش جان ،صرف شده
خداوکیلی شما برو پستای قبلیو منو ببین چطور بودهدوست عزیز کلام دل نشین داشته باش
باشد که خداوندگار در بهشتت کند
آخه شما طوری گفتی من فکر کردم ما حق نداریم با مزه بشیم به خاطر اون گفتمولا ما که هر چی دیدیم...
مگه بقیه چشونه
شماها کلا خدا و پیغمبرید بقیه ملتم هیچی
خداوکیلی شما برو پستای قبلیو منو ببین چطور بوده
اینجام چیزی نگفتم یه صبح بخیر عرض کردم خدمت شما چون دیگه صبحه !!!
آخه شما طوری گفتی من فکر کردم ما حق نداریم با مزه بشیم به خاطر اون گفتم![]()
لطفا این جملتو توضیح بده ...........
پایین رو ببین! چون اون دیگه مد نیست داداش![]()
مشكل شما اينه كه فكر ميكنيد فقط دين واسه خودتونه و خدا هم مال خودتونه!!!! اگر هم يه جا يه كسي حرفي برخلاف عقايد شما مطرح كنه اون طرف از خدا و پيغمبر و دين هيچ بويي نبرده و كافره!!!! اصلا آدم نيست و بايد اعدام بشه!!!!
این همه دعوا مرافه واسه چیه؟
چرا واسه هرچی این ملت میزنن تو سر همدیگه ؟
چرا میخوایم عقیدمونو به هم تحمیل کنیم؟
پس معنی دموکراسی چیه دوستان ؟
جامعه ای که دموکراسی درش برقراره باید هر کس در موردش پوشش حق انتخاب داشته باشه البته منظورم این نیست که یک سری مرز ها و حدود رو بشکنه تو خود امریکاشم یه حدودی وجود داره بحثم سر حجاب گذاشتن یا نذاشتنه .این باید اختیاری باشه نه به اون که داره گیر بدن نه به اون که نداره .........مثل خیلی از کشور های اسلامی دیگه لبنان .سوریه.ترکیه و..............
اقاجون شما دارید حکم خدا رو حاکمیت مطلق دست خداست رو دارید برا خودتون حکم صادر میکنید توی حوزه دین دموکراسی یعنی چه من نمیدونم یعنی هرکی هر جور خاست رفتار کنه حکم بده این که نشد طبعیت از حکم خدا![]()
اقاجون شما دارید حکم خدا رو حاکمیت مطلق دست خداست رو دارید برا خودتون حکم صادر میکنید توی حوزه دین دموکراسی یعنی چه من نمیدونم یعنی هرکی هر جور خاست رفتار کنه حکم بده این که نشد طبعیت از حکم خدا![]()
چون مساله سیاسی میشه و کنترل مسائل سیاسی خیلی سخته
و اگر هم کنترل نشه مسائیل سیاسی معلوم نیست چی میشه
من تو خصوصی آدرس یک جایی رو میدم قشنگ برین اونجا درباره دزدی بحث کنید با دلیل و سند و مدرک و بدون توهین
فعلا بیاین تو این تاپیک شرکت کنین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/378583-آیا-با-برخورد-با-دزدی-موافقین-یا-نه؟(نظر-سنجی)-!!!!
حکومت فاسد!!!! احساسی نوشتی درسته؟؟شهيدان فقط براي حجاب به ميدان جنگ رفتن و شهيد شدن...فقط با يه حجاب خون شهيد پايمال نمي شه...به نظر خودت علت اين همه بي حجابي چيه؟ همه شهدا كه از روز ازل پاك و بهشتي نبودن خودشون به اين واقعيت رسيدن...اين شهدائي كه شما نام برديد همانهائي نبودن كه در حكومت فاسد پهلوي بودند ؟ من نمي گم حجاب بده ولي حجابي كه با زور و توهين همراه باشه همان بهتر كه نباشه
شریعتی رو وارد این جریان نکنید ایشان خیلی برا روحانیون تلاش کرد!!!!آقای دکتر علی شریعتی دین شناس خوبی بودند. روحشون شاد ...
رژیم مذهبی از دیدگاه دکتر علی شریعتی :
"حکومت مذهبی رژیمی است که در آن به جای رجال سیاسی ، رجال مذهبی (روحانی) مقامات سیاسی و دولتی را اشغال می کنند و به عبارت دیگر حکومت مذهبی یعنی حکومت روحانیون بر ملت.
آثار طبیعی چنین حکومتی یکی استبداد است ، زیرا روحانی خود را جانشین خدا و مجری اوامر او در زمین می داند و در چنین صورتی مردم حق اظهار نظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند .
یک زعیم روحانی خود را بخودی خود زعیم میداند ، به اعتبار اینکه روحانی است و عالم دین ، نه به اعتبار رأی و نظر و تصویب جمهور مردم ؛ بنابراین یک حاکم غیر مسئول است و این مادر استبداد و دیکتاتوری فردی است و چون خود را سایه و نماینده خدا می داند ، بر جان و مال و ناموس همه مسلط است و در هیچ گونه ستم و تجاوزی تردید به خود راه نمی دهد بلکه رضای خدا را در آن می پندارد .
گذشته از آن ، برای مخالف ، برای پیروان مذاهب دیگر ، حتی حق حیات نیز قائل نیست . آنها را مغضوب خدا ، گمراه ، نجس و دشمن راه دین و حق می شمارد و هرگونه ظلمی را نسبت به آنان عدل الهی تلقی می کنند. "
منبع : کتاب مذهب علیه مذهب (مجموعه آثار 22) - صفحه 206 - 207
نميدونم من بد متوجه شدم؟؟ حجاب موضوع اجتماعيه يعني طرز لباس پوشيدن دختر همسايمون به من ربط داره؟؟؟
درست متوجه شدید، شما پسرید دیگه؟!اینو باید بهتر از من درک کنید، طبیعتی رو که خدا آفریده رو که نمیتونید نادیده بگیرید و عوض شدنی هم نیست این طبیعت که بگیم این حس تحریک شدن و..با تکرار از بین میره