Setareh_madness
عضو جدید
واقعا شرم اوره که یه زن یا یه مرد به زن کس دیگه توهین کنه تعهد بگیره وضعیت زن تو جامعه ما تاسف اوره
واقعا شرم اوره که یه زن یا یه مرد به زن کس دیگه توهین کنه تعهد بگیره وضعیت زن تو جامعه ما تاسف اوره
منم با شما موافقم خیلی زیاد اما
برای حل هر مسله ای نیاز به تحلیل است همه مسله ها با یک جمع وتفریق حل نمیشن مثل مسله ی روی یک سیم برق 5 تا گنجشک هست شکارچی 2 تا را می زند چنتا باقی می ماند؟ حتما 3 تا ! نه دوست عزیز هیچی!
باید اطلاعاتی در مورد پرندگان و شکار داشته باشی برای حل نه فقط ریاصی و سپس
تحلیل تحلیل تحلیل
مثل اینکه تحلیل تو قوی هستش؟
باور کن دیدم که میگمببین مطمئن باش به خاطر یه تار مو به کسی گیر نمیدن.
خب برادر من منم که دارم همین حرف شما رو میزنمآره پوشش یه خانوم خیلی تاثیر داره شاید حتی نشه باهاش 2 کلام حرف زد همش فکرتون جای دیگه گیره
مخصوصا تو سنین نو جوانی و اوایل جوانی
بعدش یه جورای ...
ولی خوب اون جوان عزیز و گل که دیگه شهوتش از فکرش قوی تر هست چی بره بمیره؟
خوب شما یه خانومی کن ....
آقای دکتر علی شریعتی دین شناس خوبی بودند. روحشون شاد ...
رژیم مذهبی از دیدگاه دکتر علی شریعتی :
"حکومت مذهبی رژیمی است که در آن به جای رجال سیاسی ، رجال مذهبی (روحانی) مقامات سیاسی و دولتی را اشغال می کنند و به عبارت دیگر حکومت مذهبی یعنی حکومت روحانیون بر ملت.
آثار طبیعی چنین حکومتی یکی استبداد است ، زیرا روحانی خود را جانشین خدا و مجری اوامر او در زمین می داند و در چنین صورتی مردم حق اظهار نظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند .
یک زعیم روحانی خود را بخودی خود زعیم میداند ، به اعتبار اینکه روحانی است و عالم دین ، نه به اعتبار رأی و نظر و تصویب جمهور مردم ؛ بنابراین یک حاکم غیر مسئول است و این مادر استبداد و دیکتاتوری فردی است و چون خود را سایه و نماینده خدا می داند ، بر جان و مال و ناموس همه مسلط است و در هیچ گونه ستم و تجاوزی تردید به خود راه نمی دهد بلکه رضای خدا را در آن می پندارد .
گذشته از آن ، برای مخالف ، برای پیروان مذاهب دیگر ، حتی حق حیات نیز قائل نیست . آنها را مغضوب خدا ، گمراه ، نجس و دشمن راه دین و حق می شمارد و هرگونه ظلمی را نسبت به آنان عدل الهی تلقی می کنند. "
منبع : کتاب مذهب علیه مذهب (مجموعه آثار 22) - صفحه 206 - 207
شریعتی رو وارد این جریان نکنید ایشان خیلی برا روحانیون تلاش کرد!!!!
اگه یکی وقتی با خانومم دارم تو خیابون قدم می زنم بهش بگه خانوم حجابتو رعایت کن اول می زنم دندونشاو تو دهنش خورد می کنم
بعد می گم بی ناموس دفعه ی آخرت باشه به ناموس من خیره می شی!
کثیف ترین غشر همینان!
جف پا می رفتی تو صورتشمخااااااااالفم
پريروز داشتم ميرفتم يكي يهويي گفت خانم روسري تو سفت كن موهاتم بنداز تو
من اصلا موهام بيرون نبود گفتم شايد فقط چون مانتو قرمز و شال قرمز پوشيده بودم گير دادن
مسخره اس بخدا
سلام آقای تکنو کرات
شاید شما با فردی مثل شریعتی مشکل داشته باشی ولی یه جمله ای هست که میگه حرف حق رو بپذیر از دهان هر کی که میخواد باشه ....
مهم اینکه من و شما و دیگران این استبداد دینی و همین حرفایی که شریعتی از حکومت دینی داده رو داریم تجربه می کنیم....
راستی چقدر زمان محمدرضا شاه آزادی وجود داشت ... شریعتی تمام سخنرانی های خودشو تو اون زمان که اصلا حکومت دینی نبود انجام داده ولی اگر زنده بود در سال 1391 هم میتونست در حکومت دینی و اسلامی , اسلام رو برای ما شرح بده ؟ اگر ایشون زنده بود باز هم میتونست روحانیت رو اینقدر آزادانه مورد انتقاد قرار بده ؟!
جف پا می رفتی تو صورتش![]()
ربطش اونجاست که مستقیم و غیر مستقیم رو تو تاثیر داره.
چه خشونتي!!!!
احتمالا قشري كه به خانوم شما تذكر ميخوان بدن مرد نخواهند بود!!!كه اگه نگاه ناموس شما كردن مشكلي پيش بياد.
و اميدوارم شماهم از اونايي نباشيد كه تا يه دختري ميبيند تا رنگ جورابشم چك ميكنن!
هم جنساي خودتونن كه به خانومتون توهين ميكنن با نگاهشون.نه خانمي كه تذكر ميده!!!!!
حجاب یه مسئله شخصیه...هرکسی خودش تعیین میکنه که چه نوع پوششی داره با توجه به شخصیت و اعتقاداتش
اینم یکی از نشونه های بازر جهان سومی بودنه,کشوری که مردم حتی حق انتخاب لباس خودشونم ندارن,دیگه بی فرهنگی و تحجر بالاتر از این؟؟؟؟؟؟
بله
قطعا
چرا بايد جوانان به گناه كشيده بشند ؟
اصلا بايد اين افرادئ رو محروم از تحصيل بكنند ...
مسخره میکنید؟
حجاب یه مسئله شخصیه...هرکسی خودش تعیین میکنه که چه نوع پوششی داره با توجه به شخصیت و اعتقاداتش
اینم یکی از نشونه های بازر جهان سومی بودنه,کشوری که مردم حتی حق انتخاب لباس خودشونم ندارن,دیگه بی فرهنگی و تحجر بالاتر از این؟؟؟؟؟؟
یادش بخیر مصطفی جان چقدر در مورد این قضیه بحث کردیم 2سال پیشبه شکل صحیح بله، چرا موافق نباشیم؟