گناهدخترا چیه؟
آخه به دختر همیشه بدبخته
خو ما دخترا هم همین طوریمچرا وقتی از پسرا دوری میکنی حتی التماسم میکنن اما به محضی دختر چراغ سبز نشون میده پسر یادش میاد غرور داره یادش میاد مرده باید خودشو بگیره واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.چرا وقتی از پسرا دوری میکنی حتی التماسم میکنن اما به محضی دختر چراغ سبز نشون میده پسر یادش میاد غرور داره یادش میاد مرده باید خودشو بگیره واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایید میشود!.
.
مرض دارند !![]()
چرا وقتی از پسرا دوری میکنی حتی التماسم میکنن اما به محضی دختر چراغ سبز نشون میده پسر یادش میاد غرور داره یادش میاد مرده باید خودشو بگیره واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیکارن :دیچرا وقتی از پسرا دوری میکنی حتی التماسم میکنن اما به محضی دختر چراغ سبز نشون میده پسر یادش میاد غرور داره یادش میاد مرده باید خودشو بگیره واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلیلش واضحه!چرا وقتی از پسرا دوری میکنی حتی التماسم میکنن اما به محضی دختر چراغ سبز نشون میده پسر یادش میاد غرور داره یادش میاد مرده باید خودشو بگیره واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
مرض دارند !![]()
به نظره من خوده دختر ها باعث همی چی میشن اگر غرور داشته باتشن که به نظره من خیلی عالیه هیچ کسی حق نداره باهاش بازی کنه
chra ta pesare ebraz alaghe mikone..........چرا وقتی از پسرا دوری میکنی حتی التماسم میکنن اما به محضی دختر چراغ سبز نشون میده پسر یادش میاد غرور داره یادش میاد مرده باید خودشو بگیره واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون قسمت قرمز رنگ كاملا علمي و روان شناسي بودمنم این تجربه رو داشتم وقتی بهشون رو میدی تحویلشون میگیری فک میکنن خبریه....
جنبشون کمه.... واسه همین زیاد رو نده ...
هر موقع خواست بره اول دلیلشو بپرس بعد اگه منطقی نبود بگو "به نظرم دلیلت منطقی نیست "و هیچ وقت به هیچ طریقی نازشو نکش عادت میکنه....یا اگه بخشیدی بگو واقعا آخرین بار بود ....اگه هم به نظرت دلیلش منطقی بود بگو روش فک میکنم اگه گفت میخوام برم اصلا اصرار نکن فقط بگو سعی میکنم رسیدگی کنم.... گهگاهیم واسه اینکه احساس حقارت نکنهیه چندتا تعریف ازشون بکن ولی همیشه اگه کاری کردن ازشون تشکر کن خیلی حال میکنن مغرورم نمیشن...
این تجربهٔ منه...البته باز روانشناس اگه تو باشگاه بود علمی جواب میداد خیلی بهتر بود....اینجا هر کس تجربشو میگه...علمی نیست
chra ta pesare ebraz alaghe mikone..........
khob tabiiate pesar hamine dg !
چی میگی مرد حسابی؟ شاید طبیعت تو این طور باشه اما طبیعت بقیه پسرا اینطور نیس.
در جواب استارت تاپیک بگم, اگه عشق و خواستن و روابط عاطفی رو دو بخش کنیم بخش اول مربوط میشه به زمانی که پسر میوفته دنبال دختر, در این بخش پسر دست به هر کاری میزنه تا توجه دختر رو به خودش جلب کنه به محض اینکه توجه و دل دختر رو بدست آورد رابطه وارد فاز یا همون بخش دوم میشه. در بخش دوم یهو پسر به خودش میاد؛ در اینجا به خودش و طرف مقابلش نگاه واقعی و عاقلانه میکنه و میبینه که هیچکدوم برای رابطه آماده نیستند. مخصوصا اینکه اگه پسر از نظر مالی اوضاعش خوب نباشه.
بخاط اینکه مامان جوناشون که از جنس خوده مااند بهشون پروبال میدن فک میکنن ماها هم باید به سازشون یرقصیم اما تو همون لحظه که غرور کاذب بهشون دست میده و یا میخوان رزومه واسه ماها روکنن ببخشیدا ولی میشه هم خوردشون کرد هم خرشون کرد!!کلا چون چیزی ندارند دخترو آزار میدن فک میکنن عروسکه که سریع با یه عروسک جدید باطرح و مدل جدید عوضش کنن!!!!!!
از مرضم گذشتن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
علت چشم چرانی بعضی از آقایون | تالار مشاوره | 73 | |
![]() |
وسواس آقایون در انتخاب همسر | تالار مشاوره | 55 | |
![]() |
آقایون لطفا کمک کنن | تالار مشاوره | 11 | |
![]() |
دوستی سالم بین خانمها و آقایون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |