باز پرت و پلا گفتی؟ چیزی که زیاده زن و فست فود و رستوران.
شما نگیری سنگینتری،
عمرا کسی بتونه با این طرز تفکرت بسازه

باز پرت و پلا گفتی؟ چیزی که زیاده زن و فست فود و رستوران.
شما نگیری سنگینتری،
عمرا کسی بتونه با این طرز تفکرت بسازه![]()
اینجور آدم ها محکوم به تنهایی هستنمگه مهمه؟ بسازه یا نسازه؟
پـــــــ نه پــــــــ مهم نیست؟![]()
اینجور آدم ها محکوم به تنهایی هستن
چون کسی دیگه شما رو بخاطر خودت نمی خواد
خب نیس دیگه. آخه کار خاصی انجام نمیده که ساختن و نساختن مهم باشه. تازه اگه کار نکنه و بچه نزاد به دادگاه خانواده شکایتش رو میکنم که از وظایف خودش کوتاهی میکنه![]()
یکبار عرض کردم که هیچ وظیفه ای نیست. کافیه شکایت کنی، مهریه اجرا بزاره، اونوقت دل من خنک میشه![]()
مهریه اش رو می پاشم تو صورتش. نقدا. بعدش باز باید بیاد کلفتی در منزل سرورش!
هر چی که عرفه رو دوبرابر کن.تا چند تا میتونی بپاشی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هر چی که عرفه رو دوبرابر کن.
نه تو رو خدا، زحمت نکش،
اگه همچین کسی پیدا کردی با 10 تا بیاد تو زندگی تو که ... ، من اسممو عوض میکنم![]()
هر چی که عرفه رو دوبرابر کن.
اسمت رو عوض کن پس همین الان.
حرفتو عوض کردیا،
یعنی 6000 تا رو میپاشی؟ اصلا میشه انقد رو پاشید؟![]()
بازم نمیاد کلفتیه تو رو کنه![]()
عمرا پیدا کنی، خواستی بری خواستگاری ، یه اطلاعی بم بده، با طرف یه صحبتی داشته باشم![]()
البته اگه این خواستگارام بذارن. باشه خبرت میکنم
چهار تا عمله باس استخدام کنم تا با بیل بپاشونن تو صورتش !البته مهریه رو قسطی هم میشه داد فک کنم نه؟!
میاد کلفتی میکنه خوبش هم میکنه و گرنه دادگاه محکومش میکنه
با عرض پوزش شما دچار اعتماد به نفس کاذب هستید![]()
همه حرفارو زدی میگی ببخشید خوبه والابابا همه حرفام شوخی بود. فقط میخواستم به شما دخترا بفهمونم که قدر پسرای خوب رو بدونید و اذیتشون نکنید و اینقد پول واستون ملاک نباشه.
من خودم وضع مالیم خیلی خیلی خوب هست و خلاصه خیلی کارم درسته اما این زیاده خواهی بعضی دخترا واسم تعجب برانگیزه !!!
موفق باشید.
بابا همه حرفام شوخی بود. فقط میخواستم به شما دخترا بفهمونم که قدر پسرای خوب رو بدونید و اذیتشون نکنید و اینقد پول واستون ملاک نباشه.
من خودم وضع مالیم خیلی خیلی خوب هست و خلاصه خیلی کارم درسته اما این زیاده خواهی بعضی دخترا واسم تعجب برانگیزه !!!
موفق باشید.
همه حرفارو زدی میگی ببخشید خوبه والا![]()
من کی گفتم ببخشید؟!تازه من توهینی نکردم
دوست عزیز چطور میتونی به جای مردا قضاوت کنید حالا من یه سوال دارم شما دوست عزیز حاضرید مهریه اتو ببخشی؟
معنی حرفت یعنی ببخشید...![]()
!!! باز ضیعفه شروع کرد !!!خودتون کاری میکینید تبدیل بشم به مرد سیبیل کلفت و خشن!
اولش همه دارن ولی مشکلات بعدا خودشو نشون میدهمن که دخترم ولی اگه پسر بودم و اگه طرف مقابلم این حرفو می زد،بیشتر در موردش فکر می کردم بعد باهاش ازدواج می کردم.اگه دوطرف به همدیگه اعتماد کامل و شناخت داشته باشن.هیچوقت از این حرفا نمی زدن.اگرم ندارن،بیخود میکنن با هم ازدواج می کنن بعدش 50 نفرم گرفتار خودشون می کنن.
ولی به نظر من این منصفانه است که حق طلاق با مرد باشه مهریه هم برا زن برا روز مبادا
زن از روی احساسات حرف نزن. حرف من کاملا درسته. فراوون دیدم که میگم.
پولام, مدرک و سوادم, هیکل و قیافه ام.
هر چی مرد امروز میکشه از فکر بچه سوسولای امروزیه.
ضمنا من نظرم رو گفتم دیگران تحمل نکردند و در جوابش حرف منطقی زدم حرف احساسی زدند و زدید پس شمایید که تاپیک رو منحرف میکنید. جنبه نداری تاپیک نزن تو بحث شرکت نکن.
ممنونم. همه میگن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آقایون حاضرید حق طلاق به همسر آیندتون بدین؟ | گفتگوی آزاد | 51 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 |