*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

red hat

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم ورودتو به دانشگاه تبریک میگم.اگر رشته شما کامپیوتره دروس ریاضی و فیزیک پایه تو کنکور ارشد نیست.شما میتونی این کتابها رو از یکی از بچه های ترم بالایی قرض بگیری.اینجوری خیلی بهتره.
سلام.میشه لطف کنین بگین کدوم درسا تو کنکور ارشد هست؟(مهندسی کامپیوتر)ممنون میشم.(گل)

amator-2

عضو جدید
سلام.میشه لطف کنین بگین کدوم درسا تو کنکور ارشد هست؟(مهندسی کامپیوتر)ممنون میشم.(گل)

دوست خوبم مهندسی کامپیوتر رای ارشد گرایشهای مختلفی داره.شما اول بایدگرایشی که دوست دارید شرکت کنید رو انتخاب بفرمایید.البته اکثر درسهاش مثل همه، فقط تو چند تا درس تخصصی فرق میکنن.گرایشهای مهندسی نرم افزارو برات مینویسم.
1-نرم افزار 2- هوش مصنوعی 3-معماری کامپیوتر یه گرایش جدیدی هم چند سال میشه که اومده در مورد الگوریتمهاست.
زبان وریاضیات و دروس مشترک مربوط به همه این گرایشاست.اما دروس تخصصی هر گرایش همونجور که گفتم فرق میکنه

khosrojerdi88

عضو جدید
درود
یه موضوع برای مقاله ی درس شبیه سازی میخام
اگه کسی یه موضوع توپ داره بهم هلپ برسونه
تا دنبالش برم
:w20::w20::w20::w20:
در ضمن چرا بعضی از این قدیمی ها اینقدر سرو سنگین شدن:w05:

Neg@rM

عضو جدید
تقدیم به دختران عزیز

تقدیم به دختران عزیز

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
من هم امروز روز ملی دختران و روز تمام لیلی هارو به همه لیلی های باشگاه مهندسان ایران تبریک میگم.

Sina4

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان هم رشته ای، من ورودی 88 دانشگاه باهنر کرمان در رشته مهندسی کامپیوتر وگرایش نرم افزار هستم..حدودا 18 سال سن دارم و خب اطلاعات کمتری نسبت به سایر دوستان با تجربه تر در این رشته توی باشگاه دارم.:w16:

امیدوارم دوست خوبی براتون باشم:w14:

elmiraa

عضو جدید
سلام
من اولین باره که عضو تالار شدم. دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوترم. موضوع واسه پروژه پایان ترمم می خوام. ترجیحا تحقیقاتی باشه.

kral_pontiiac

عضو جدید
من هم بابک هستم !
دانشجوی نرم افزار آزاد تبریز
من هم چند روز بهد از روز دختر رو به همه خانمهای این انجمن تبریک عرض میکنم :D

mona_serendipity

عضو جدید
سلام دوستان عزیز. من باز اومدم. سنجد شدم. هی می رم هی میام. البته فکر کنم دفعه ی دیگه برم و بیام همین قدرت امتیازم هم رفته باشه ;)
دیگه ستاره و پست و عنوان که واسم نمونده، به عشق بچه های قدیمی باشگاه میام.
تقدیم به همه دوستای خوبم :gol:

M@$Y

عضو جدید
روانشناسی رنگها

روانشناسی رنگها

خاكستری: احساس بی نيازی
اين رنگ مظهر چشم پوشي از خوشی های دنياست. كسانی كه به اين رنگ علاقه دارند اغلب در زندگي احساس رضايت می كنند، خاكستری رنگ عقلا است و جوانانی كه به اين رنگ اظهار علاقه می كنند درواقع خود را هم شأن و هم طراز اشخاص کهنسال ميدانند و در زندگي احساس بی نيازی می كنند.

در عشق بر افراد مسن تر از خود تمايل دارند و اغلب كسانی كه از نظر فكر و ايده به آنها برتری دارند خيلی آسان طرف توجهشان قرار خواهند گرفت

M@$Y

عضو جدید

پرتقالی: صداقت آری، هوسبازی هرگز

رنگی است تركيبی و آنهايی كه اين رنگ را رنگ دلخواه خود می دانند متكی به نفس نيستند. اجتماعی و خوش خلقند و با مردم خوب رفتار می كنند.

نفوذ در اين گونه افراد مشكل است كسی كه آنها را دوست بدارد می تواند با او به آسانی ازدواج كند. هوسباز نيستند و اگر با كسی دوستی كنند صداقت و فداكاری دارند. اگر افراد اين دسته با كسی كه خصوصيات اخلاقی خودشان را داشته باشد ازدواج كنند سعادتمند می شوند

M@$Y

عضو جدید

سبز: كنجكاوی

رنگ سبز طبيعت وتازگی است. اگر به اين رنگ علاقه داريد زندگي با شما آسان است. نقطه اشتراك فراوانی با افراد علاقه مند به رنگ پرتقالی داريد روابط شما با ديگران بر پايه ی اصول و قرارداد است.

دوست نداريد كه در زندگيتان حوادثی به وقوع پيوندد اما كنجكاوانه به ماجراهای زندگی ديگران توجه داريد

M@$Y

عضو جدید
فيروزه ای: اسرارآميز و پند ناپذير
دوستداران اين رنگ اسرارآميزند و احساساتی و كارهای شخصی خود را به خوبی اداره می كنند. پشتكار دارند و باثباتند و به نصايح ديگران در مورد كارهای خود كمتر توجه دارند. فيروزه ای معمولا رنگ مورد علاقه ی خانمها است

M@$Y

عضو جدید
سياه: خوش ذوقی و ظرافت طبع
اين رنگ برخلاف عقيده ی همگان رنگ نوميدی و عزا نيست بلكه نشانه خوش ذوقی و ظرافت طبع است. اگر از دوستداران اين رنگ هستيد مسلماً به شخصيت اطرافيان خود احترام می گذاريد و برای آن كه ديگران را با ارزش و برجسته نشان دهيد از هيچگونه كمكی به آنها دريغ نمی كنيد و هرگز خود را به ديگران تحميل نمي نماييد همچنين عقايد و نظريات ديگران را به آسانی مي پذيريد

fjalili

کاربر بیش فعال
-
اینجا مثل اینکه اسپم مجازه دیگه ....
چرا گفتگو کمه ...
....
:w32:

:w26:

-

آخرین ویرایش:

fjalili

کاربر بیش فعال
سلام بر همگی .

دوستان اینجا کسی میدونه چرا بعضی ها اجازه دارن آواتارشونو gif animation بزارن و بعضی ها نمیتونن....

پارتی بازیه دیگه ... نه ؟:evil:

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همگی .

دوستان اینجا کسی میدونه چرا بعضی ها اجازه دارن آواتارشونو gif animation بزارن و بعضی ها نمیتونن....

پارتی بازیه دیگه ... نه ؟:evil:
سلام دوست عزیز
فکر میکنم کسایی که مدیرن فقط میتونن عکسهای متحرک بذارن:w11:
شما هم اگه میخوای از اون عکسا بذاری باید فعالیتتو بیشتر کنی بشی مدیر:w05:
راستی این آواتار شما خیلی باحاله:w16:
می ارزه به هزارتا آواتار متحرک;)

fjalili

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
فکر میکنم کسایی که مدیرن فقط میتونن عکسهای متحرک بذارن:w11:
شما هم اگه میخوای از اون عکسا بذاری باید فعالیتتو بیشتر کنی بشی مدیر:w05:
راستی این آواتار شما خیلی باحاله:w16:
می ارزه به هزارتا آواتار متحرک;)

سلام بر شما دوست فعال،
ممنون از تعریفتون. آخه سعی کردم با انتخاب یک عکس خوب تلافی کنم.

گفتین مدیر ... ولی بعضی از همکار مدیرها هم آواتارشون متحرکه. فکر کنم مدیر و همکار مدیر میتونن.

عیبی نداره :w24: فقط دلمون سوخت ...

باشه تا بعد ...
:w29:
-

magsod

كاربر فعال مهندسی كامپیوتر
کاربر ممتاز
سلام بر همه
منم میلاد امام رضا (ع) به همتون تبریک میگم.