*** آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....***

russell

مدیر بازنشسته
سلام
خوب همونطور که مقصود جان گفت .. مهد کودک ها باز شده .. منم تبریک می گم .:w02:
امیدوارم سال پر از موفقیتی براتون باشه ..:victory:
منم بار و بندیلم رو بستم ..:w05:
مواظب خودتون باشین . :w16:
مواظب همدیگه باشین .:w16:
این امید قاطیه .. کافیه یه مو از سرتون کم بشه .. خودش حسابتون رو میرسه . از من گفتن .:w18:
منم زودی میام ..

mona_serendipity

عضو جدید
چرا هیچ کس نیست؟ بچه ها کجایین؟ رفتین دنبال درس و مشقتون؟ پس باشگاه رو به کی سپردین؟
شانس ندارم من هر موقع میام هیچ کس نیست.

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ، من هم مهتاب هستم ، مهندس کامپیوتر نرم افزار ودر حال حاضر به عنوان مدیر فروش یک شرکت نرم افزاری مشغول به کار هستم . تخصصم در زبان مدلسازی UML است . هرکسی از دوستان که در این زمینه کمک میخواست به من ایمیل بزنه ، mahtab.sh@gmail
خوشحال میشم :W10:

russell

مدیر بازنشسته
سلام ، من هم مهتاب هستم ، مهندس کامپیوتر نرم افزار ودر حال حاضر به عنوان مدیر فروش یک شرکت نرم افزاری مشغول به کار هستم . تخصصم در زبان مدلسازی UML است . هرکسی از دوستان که در این زمینه کمک میخواست به من ایمیل بزنه ، mahtab.sh@gmail
خوشحال میشم :W10:

سلام مهتاب جان خوش اومدی

magsod

كاربر فعال مهندسی كامپیوتر
کاربر ممتاز
سلام به همه تازه واردها و قدیمیها .امیدواریم تو هر کجا که هستید موفق باشید .

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیام بازرگانی

پیام بازرگانی

دنیای عجیب غریبی است
هر لحظه و هر اتفاقش پر از رمز و راز
و ما سر به زیر و غافل
مشغول به مشغله ها
می رسیم به انتهای زمان
ثانیه ها می ایستند و خانه مان میشود اتاقی یک در دو متر
با دری به پهنای ضخامت خاک
سرد و تنها
تنها
تمام شد ...... حالا فرصت بالا آوردن سر داریم و نگاه به راه رفته
بازگشتی در کار نیست
زندگی با همه زیباییها و رمز و راز و ناشناخته ها
با دیواری از نور
دورتر از نزدیکمان
.
.
دیر نیست ...
چشمها را باید شست
.
.
.

hacker boy

عضو جدید
سلام به بروبچ.

من امروز رفتم کتابهای فیزیک 1 و ریاضی عمومی یک رو بخرم خیلی گرون بود و نفهمیدم کدامشون خوبه.

کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

البته کتابی میخوام هم برای امتحانات و هم برای پایه و هم برای کنکور ارشد و آینده خوب باشه.

با تشکر از شما

ضمنا من ترم یک هستم:cry:

amator-2

عضو جدید
سلام به بروبچ.

من امروز رفتم کتابهای فیزیک 1 و ریاضی عمومی یک رو بخرم خیلی گرون بود و نفهمیدم کدامشون خوبه.

کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

البته کتابی میخوام هم برای امتحانات و هم برای پایه و هم برای کنکور ارشد و آینده خوب باشه.

با تشکر از شما

ضمنا من ترم یک هستم:cry:
دوست گلم ورودتو به دانشگاه تبریک میگم.اگر رشته شما کامپیوتره دروس ریاضی و فیزیک پایه تو کنکور ارشد نیست.شما میتونی این کتابها رو از یکی از بچه های ترم بالایی قرض بگیری.اینجوری خیلی بهتره.

jojoba

عضو جدید
سلام
من زهرا 19 ساله از کرج دانشجوی ترم 1 کامپیوتر دانشگاه بزرگ شریعتی تهران

Sina4

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرایش-دانشگاه-مقطع

گرایش-دانشگاه-مقطع

سلام به همه دوستان هم رشته ای..اول از همه با اجازه از بزرگان تالار كامپیوتر, خواستم یه تاپیك بزنم تا بیشتر با هم اشنا بشیم..لطف كنید واسه آشنایی بیشتر با همدیگه گرایش تحصیلی-دانشگاه-مقطع و سایر اطلاعات دیگه ای كه فكر می كنید مفید هست بگید تا بیشتر با هم آشنا بشیم.:w16:

البته ممكنه بعضی از دوستان درباره دانشگاه و مفطع تحصیلی سایر بچه های كامپیوتر مطلع باشند اما همه كه نمی دونند..لطفا همه دوستان خودشون رو معرفی كنند تا ما همه استفاده كنیم.:w26:

پس:
گرایش-دانشگاه-مقطع :gol:

russell

مدیر بازنشسته
سلام به همه دوستان هم رشته ای..اول از همه با اجازه از بزرگان تالار كامپیوتر, خواستم یه تاپیك بزنم تا بیشتر با هم اشنا بشیم..لطف كنید واسه آشنایی بیشتر با همدیگه گرایش تحصیلی-دانشگاه-مقطع و سایر اطلاعات دیگه ای كه فكر می كنید مفید هست بگید تا بیشتر با هم آشنا بشیم.:w16:

البته ممكنه بعضی از دوستان درباره دانشگاه و مفطع تحصیلی سایر بچه های كامپیوتر مطلع باشند اما همه كه نمی دونند..لطفا همه دوستان خودشون رو معرفی كنند تا ما همه استفاده كنیم.:w26:

پس:
گرایش-دانشگاه-مقطع :gol:
سلام
خوش اومدی
قبلا چنین تاپیکی ایجاد شده
می تونی اینجا بری .. آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر....

تاپیکت رو باهاش ادغام میکنم.