در پست قبلیم به شما پاسخ داده شد
جواب شما بسیار ناقص بود.
در پست قبلیم به شما پاسخ داده شد
توقع دارین جوابی بدم که عده ای بیان و اینجا رو بخوان منفجر کننجواب شما بسیار ناقص بود.
همه مسائل به كنار؛ آريوبرزن چه ربطي داره به اشكانيان!!!
به جای تندیس آریوبرزن كه نماد عصر اشكانیان است از نمادهای اسلامی و ارزشی استفاده شود
همه مسائل به كنار؛ آريوبرزن چه ربطي داره به اشكانيان!!!
پس يه آريوبرزن اشكانيم داريم! نميدونستمhttp://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%A8%D8%B1%D8%B2%D9%86_(%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C)
این لینک رو بخونید
حالا منظور هخامنشی بوده یا اشکانیان منم موندم !!!!!!!!!!
میدونم که هخامنیشون میگن کرد یا لر بوده ............ هنوز تو این زمینه اختلافه . دیپس يه آريوبرزن اشكانيم داريم! نميدونستم
ولي آريوبرزن معروف تاريخ همون آخرين سردار هخامنشي هست
میدونم که هخامنیشون میگن کرد یا لر بوده ............ هنوز تو این زمینه اختلافه . دی
واقعا لینکه باز نشد !!!!!!!!!؟ شاید بد گذاشته باشم .......... سرچ ساده رو عنوانش کنید پیداش میکنیدمحمد آقا جان،
من خیلی پرسش هام بی پاسخ موند :دی
بگذریم
لینکی که دادید برای من نیومد
اما اگر مرجع شما ویکی پدیا باشه که معمولا نمی پسندینش:
آریوبرزن (هخامنشی) - فرمانده سپاه ايران که در مقابل اسکندر جنگيد.368 (پیش از میلاد) تا330 (پیش از میلاد)
آریوبرزن (اشکانی) - حاکم آذربایجان از سال ۲۰ (پیش از میلاد) تا ۲۰ (میلادی)
خب به نظر شما میان این 2، مجسمه ی کدام یک را در شهر یاسوج به یادگار می گذارند؟
محمدآقاي گرامي چي رو نميدونيد؟ كاملا روشنه، هموني كه منظورتونه (هخامنشي) درستهدر این باره من به شخصه آریوبرزن هخامنشی منظورم بود .........البته چون لر یا کرد هستن
فکر میکنم مردم طرفای یاسوج لر باشن ............نمیدونم
اما اینکه من بخوام نظر بدم .................یاد گرفتم تا در مورد چیزی نمیدونم نظر ندم
باید منتظر توضیحات شهرداری ماند ............ او گذاشته ...........منظورش کی بوده .......... اگر حرف غیر دادستان بود قطعا واکنش نشون میده
هر چند که اصل اینه که پشت اسب به سمت شهداس و من تندیس فرمانروایی شهدا رو ایشون نمیدونم و معتقدم هیچی نباشه بهتره
آريوبرزن (اشكاني) :آریوبَرزَن (در زبان یونانی Aριoβαρζάνης) نام سردار ایرانی بود که در کوههای پارس در برابر سپاه اسکندر مقدونی ایستادگی کرد و خود و سربازانش تا واپسین تن کشته شدند. نام آریوبرزن در پارسی کنونی به گونه آریابرزین هم گفته و نوشته میشود که به معنی ایرانی باشکوهاست.
آریو برزن از جنگجویان اوکسین بود، اوکسین ها طایفه ای از مردم لر در قدیم بوده، که بازماندگانشان امروزه با نام لر بزرگ شناخته می شوند و سکونتگاهشان کوه های بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد امروزی بوده است.
آریوبرزن (به انگلیسی: Ariobarzanes II of Media Atropatene) پادشاه محلی آذربایجان یا ماد آترپاتن، ایالتی از ایران در زمان اشکانیان و دوره حکومت فرهاد چهارم اشکانی بودهاست.[۱]
وی از سال ۲۰ (پیش از میلاد) تا ۲۰ (میلادی) در آذربایجان حکومت مینمودهاست. آنتونیوس سردار - قیصر روم خواهر آریوبرزن یوتاب را به ازدواج پسر خود الکساندر در آورد که از ملکه معروف کلئوپاترا به دنیا آمده بود.
مجسمهجدیدا نصب شدهمی بخشید
من برام سوال پیش اومد
الان از نظر زمانی کدام یک مقدمند؟
اول مجسمه آنجا بوده یا مقبره ی شهدا؟
یعنی خب جدا میپرسم
اگر ابتدا مجسمه آنجا بوده که این همه علامت تعجب شما در آخر این جمله شدیدا بی معنی خواهد بود :دی
اینو دیگه باید ازون آقایی که اینو گفته بپرسی... طرف هنوز نمی دونه آریوبرزن کی بوده... اونوقت چطور نظریاتش درباره این شخص می تونه مرجع عمل باشه؟؟؟؟!!!!!همه مسائل به كنار؛ آريوبرزن چه ربطي داره به اشكانيان!!!
احتمالا شما مسجدی به اسم گوهرشاد به گوشتون نخورده .............مسجدی که رضا خان کشتار وحشیانه ای در اون رقم زد و تخریبهای بزرگی رو در آن صورت داد .........این یک نمونه .... نمونه های دیگرم هست
در ضمن بی توجهی به مقبره دانشمندان و محققان مسلمان رو هم اضافه کنید و عمده توجه به مکانهای زرتشتیان
اما در مورد عاشورا .................لطفا حرف بی مدرک نگید ..............
وای بر شما دوست خوب منالبته فراموش نکردیم قلوه سنگهایی که به عزاداران واقعی حسین که در صفوف نماز ایستاده بودن پرتاب کردین
زمان شاه مطالب در مورد شجاعت افراد بزرگ برداشته شد ............ در این قبال هم تا حدودی اطمینان دارم
مطالب در راستای حکومت خودشون و پادشاهان هخامنش بود خیلی کم به سرداران اشاره شده و اکثرا حول کوروش و داریوش بود
http://rashidi-hasan.blogfa.com/post-16.aspx
کتابی که در اینجا مطرح شده رو بخونید ..............متوجه خواهید شد
انشاالله
در قبال آریو برزن هم این سایت رو به شما معرفی میکنم
http://www.ariobarzan.com/books.htm
در کل انتظار دارین به این سوالتون جواب بدم ؟!!!!!!!!
مطالب رو کامل بخونید متوجه میشید ......به خصوص خبرها رو
سلامقربان شما محمد آقا جان عزیزم
1. من وکیل مدافع پهلوی ها نیستم
2. خودتون دارین میگین "رضا خان"، این چه ربطی به نظراتی که شما در مورد محمدرضا دادین داره؟
3. به هیچ وجه جمله ی خودتون مبنی بر
"در ضمن بی توجهی به مقبره دانشمندان و محققان مسلمان رو هم اضافه کنید و عمده توجه به مکانهای زرتشتیان "
رو ملاک قرار ندادید
"بی توجهی به مقبره ی مسلمانان" و توجه به "زرتشتیان" زیادی عبارتی "کلی" است
اگر مصداقی دارید و مثالی
به گوشیم
می بخشید !
در مورد عاشورا
من چه حرفی رو بدون مدرک زدم؟
برای این که بحث به درازا نکشه و من بخشی از پاسخ بعدیم رو هم همینجا داده باشم
خیلی دوست دارم از شما، و البته از عقل و وجدان شما، بپرسم که
"فرق مدارک من و شما در این زمینه چیست؟"
"فرق فیلم هایی که شما از دست زدن مورد استناد قرار میدید با فیلمی که من از کشتار ملت متذکر می شوم چیست؟"
"و یک سوال بنیادی تر، "عزادار حسین پرچم حسین رو آتیش نمیزنه" شما خود شاهد این صحنه بودید؟ خودتون آتش زده شدن پرچم حسین توسط سبزها رو ملاحظه فرمودید؟"
وای بر شما دوست خوب من
وای بر شما
من بدون مدرک حرف می زنم؟
حداقل بی مدرک حرف زدن های من شرف داره به تهمت های شما عزیز دل
خیلی دوست داشتم کلیدهای حروف "ی" و "ن" نزدیک باشن تا پیش خودم بگم شاید اشتباهی تایپی بوده
شما با کدامین مدرک، با کدامین منطق چنین تهمتی به من می زنید؟
با استناد به کدام دیده و شنیده ی خودتون چنین حرفهایی می زنید؟
شرم نمی کنید؟
من به کنار
شما چطور به خودتون حق می دید دیگران رو "به صرف اینکه به زعم شما دشمن شما هستند" به انواع و اقسام افتراها متهم کنید؟
شما رو به حرف نخست خودتون ارجاع میدهم
"لطفا حرف بی مدرک نگید "
تنها مخالفان و منتقدین شما هستند که برای گفته هایشان نیازمند مدرکند؟
بیانات شما "وحی منزل"ند؟
مدرک شما چیست؟ منبع شما کجاست؟
ولله یه جزئی شرم، یه کوچولو حیا هم خوب چیزایین !
تغییراتی که در کتب تاریخ در زمان شاه رخ داده و خیلی از اسوه ها از بین رفتن و تنها اسم از کوروش و داریوش بوده .......... بنده اگر میدونستم چطور کپی پیست مطلب دانلود شده رو بزارم قرار میدادم ولی متاسفانه نمیشهدوست بزرگوارم
مطلبی که از وبلاگ آقای راشدی قرار دادید رو مطالعه کردم
ولی چندان متوجه نشدم دقیقا منظورتون کدامین بخش بود
ممنون میشم پاسخ سوال ساده ی من رو مجددا و با کپی پیست از همین وبلاگ هم شده بدهید
مدرک شما در رابطه با ادعایی که داشتید چه بود؟
ادعای شما هم این بود که مطلبی در رابطه با آریوبرزن در کتاب های درسی زمان شاه نبوده
در قبال آریوبرزن هم
سپاسگزارم
احتیاجی نبود برای من سرچ بزنید و به زحمت بیفتید، اما باز هم سپاس فراوان، حتما مطالعه خواهم کرد
خوشحال میشم این لینکها رو در اختیار دوستانی که آریوبرزن مشهور رو "اشکانی" می نامند نیز قرار دهید
به هر حال نقل ماجرای سوزن و جوالدوزه دیگه
جواب سوال شما در خبرها بود ...........تناقضی که میگین خوشحال میشم بدونماینها جواب سوال من نبود
در واقع سوال من به هیچ وجه نیازی به پیگیری اخبار نداشت
تناقضی در گفته های جنابعالی بود
به هر حال شما همواره اسوه و الگوی ما در زمینه ی صداقت و به قول خودتون "بدون اطلاع صحبت نکردن" هستید
گفتم ما رو در "درک" این تناقض یاری کنید
حرمت شکنان اولی چه کسانی بودن
شما متاسفانه نقل قول بنده رو کامل نگرفتی و این به دور از اخلاقهبابت این سوال شما سپاسگذارم محمد جان
پس بحث شما تقدم حرمت شکنی است و در اینکه حرمت عاشورای حسینی توسط بسیج و نیروهای انتظامی و سپاه زیر پا گذاشته شده شکی ندارید
سپاسگذارم
ما رو از نگرانی درآوردید
گذشته از این
سوال من از شما اینجاست که
مثلا چرا شاه به مخالفین خودش برچسب "حرمت شکنی عاشورا" نزد؟
یعنی چون حکومتش ادعای اسلامیت نداشت؟
میخوام برای من تشریح کنید که چرا مخالفین و منتقدین فعلی "حرمت شکن" تلقی می شوند و یاحسین هایشان از سر "ریا"ست، اما مخالفین و منتقدین شاه "حرمت شکن" نبودند و یاحسین هایشان "حسینی" بود؟
موضوع پسوند "اسلامی" نظام فعلی ماست؟
مثلا بگذارید براتون تصویرسازی کنم
و تو رو خدا به این فیلمنامه ای که می نویسم بد نگاه نکنید، نخوانده جبهه نگیرید و تأمل نکرده نتازید
فرض کنیم در عاشورای 57، شاه عده ای را اجیر می کرد، می فرستاد پرچم های امام حسین رو پاره می کردن و بعد از صحنه عکس می گرفتند، تو همون حیاط کاخش بر و بچه ها رو جمع می کرد و به یکیشون میگفت تیپ انقلابی بزنه و دست بزنه و برقصه و ازش حسابی فیلم می گرفت، بعد هم نیروهای ساواک و ارتش و گارد شاهنشاهی رو برای سرکوب و کشتار معترضان به خیابان ها می فرستاد
در صدا و سیمای آن زمان ظاهر می شد و خبر از "حرمت شکنی" به اصطلاح "انقلابیون" می داد، به جای اینکه از شنوایی خودش سخن بگه که صدای انقلاب رو شنیده، معترضینش رو اسلام ستیز خطاب می کرد، حمله می کرد، عکس های پرچم های پاره ی امام حسین رو در دست می گرفت و با صدا و سیما به کل کشور مخابره می کرد، فیلم رقص و خوشحالی انقلابیون رو پخش می کرد و ...
بعد هم میگفت اون فیلمی که می بینید یکی توش به ضرب گلوله ی ارتشی ها کشته میشه ساخته و پرداخته ی رادیو بی بی سی ه ! اون اصلا لباس ارتش نیست که، تو یه کارگاه خیاطی جنوب شهر ساخته شده و فیلمبرداری شده، می گفت "منم اسلام"، میگفت معترضین به من، معترضین به اسلام و حسین بن علی اند.
راستی
می تونست یه جوری بره سراغ خانواده ی امام و اطرافیانش، می تونست بره سراغ خانواده ی مرحوم آیت الله طالقانی و ...، چند نفر رو بکشه
بعد بگه "پروژه ی کشته سازی"، بگه "پروژه ی مظلوم نمایی"
بگه امام خودش 4 نفر رو اجیر کرده بوده که بزنن مثلا پسرش، خواهرزادش و ... رو بکشن و بعد بندازن گردن شاه مملکت !
والا !
اون وقت چی میشد؟
آقا محممد آقای عزیز من چیکار می کرد؟
چگونه قضاوت می کرد؟
بر چه موازینی؟ با چه معیارهایی؟
ما خیلی مخلصیم عزیز
در قبال سنگ پراکنی که گفتم ........... اولا چندین سایت گفتن ...........و بنده از دوستان خودم که اون روز در صف نماز بودن شنیدم ......... میخواین بگم چه جوری ؟
بنده جسارت نکردم که شما بودی یا نه ........ ولی افرادی که اومدن برای تخریب امام حسین و مردم خداجو خوانده شدن قطعا میدونن ........ سنگ فرشهایی که قرار بود شهرداری تهران برای پیاده رو ها استفاده کنه ............تکه تکه شدن و بر نمازگزاران عاشورا پرتاب شدن
روحانی جمع حاضر هم شنیده شده بود که مصدوم شدن
در قبال آتش زدن پرچم یا حسین و بی احترامی به اون تلویزیون نشان داد و اون شخص اعتراف کرد
کیهان حتی گفته بود قرآن آتش زده شد که بنده در این قبال چیزی از دوستانم نشنیدم .
تلویزیون نشان داد؟در قبال آتش زدن پرچم یا حسین و بی احترامی به اون تلویزیون نشان داد و اون شخص اعتراف کرد
وای اگر منبع شما کیهان باشدکیهان حتی گفته بود قرآن آتش زده شد که بنده در این قبال چیزی از دوستانم نشنیدم .
دوستان شما کجا بودند؟ روحانی کدام نماز جماعت؟روحانی جمع حاضر هم شنیده شده بود که مصدوم شدن
شرمندهبنده جسارت نکردم که شما بودی یا نه ........
شما متاسفانه نقل قول بنده رو کامل نگرفتی و این به دور از اخلاقه
در ادمه هم گفتم تا وقتی قیام حسین رو متوجه نشین این اقدام رو نمیتونین متوجه بشین
در ضمن ما این افراد رو خداجو نخوندیم ..........اگر سرانتون بدشون می اومد در این باره نظر میدادن نه اینکه سکوت کنن یا از این قبیل اقدامات حمایت !!!!!
در بقیه موارد چون کاملا بحث سیاسی است سکوت میکنم و راهکار پاسخگویی از بنده رو اگر مایل باشید گفتم
بنده قصد ندارم تاپیک به این خوبی به دلیل جنجالهای سیاسی طبق قوانین بسته بشه
موفق باشین