آخه چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چرا هر بحثی که راه می اندازم عوض اینکه مشکل من رو حل کنه واسه چند نفر موجب سوءاستفاده میشه.امیدوارم تو این یکی دیگه از بحث خارج نشیم.

شرم و حیا از بین رفته و رابطه ها سست شدن.کی میشه که دوباره یک تار موی سبیل مرد ها رو بشه گرو گذاشت؟
کی میشه وقتی که به زن بیوه به چشم روسپی و ... نگاه نکرد؟
کی میشه وقتی گدایی رو کنار خیابون دید و شک نکرد که محتاج کمک یا از بی عاری گدا شده؟
کی میشه آدم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*Essi*

اخراجی موقت
وقتی بدن انسانی در دنیای امروزی باشد و عقل و آموزشهایش را از 1400 سال پیش بگیرد،از این بهتر هم نمیشود.

تخم فحاشی و بی ادبی را هم معلومه چه کسانی در جامعه میپاشند.

یک نگاه کوچک به تاپیک ها نشان میدهد، بدترین ناسزاها و زشت ترین الفاظ ها از دهان کسانی بلند میشود که ادعای دفاع از اسلام را دارند.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی بدن انسانی در دنیای امروزی باشد و عقل و آموزشهایش را از 1400 سال پیش بگیرد،از این بهتر هم نمیشود.

یک نگاه کوچک به تاپیک ها نشان میدهد، بدترین ناسزاها و زشت ترین الفاظ ها از دهان کسانی بلند میشود که ادعای دفاع از اسلام را دارند.

هیپ هیپ هورااااا

امتیاز فراموش نشه!!

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چجوري قانون اساسي يك كشور از 220 سال پيش اگه ثابت بمونه اشكال نداره اما قوانين اسلامي اشكال داره؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما به شخصه تخم چی رو در جامعه پخش کردید؟

تخم دروغ رو؟ تخم سیاه نمایی رو؟ تخم تخریب و یاس و ناامیدی از خود و آینده کشور رو؟

خیلی خدمت کردی به بشریت با پراکندن تخم اینها.

هنوز صفات کفتار و جیره خوار و اشغالگر و شغال و .... که با اوج گرفتن حقد و کینه ات به این و اون دادی در اذهان مونده. کاش عکس می گرفتم واست میگذاشتم جلو چشمت.

سعی نکن خودت رو موجه جلوه بدی و بقیه رو بی ادب، خودت پاش بیفته، اونقدر بد دهن میشی که کسی به گرد پات نمیرسه.

بسه مظاوم نمایی و فرافکنی، کمی مرد باش...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونم چرا هر بحثی که راه می اندازم عوض اینکه مشکل من رو حل کنه واسه چند نفر موجب سوءاستفاده میشه.امیدوارم تو این یکی دیگه از بحث خارج نشیم.

شرم و حیا از بین رفته و رابطه ها سست شدن.کی میشه که دوباره یک تار موی سبیل مرد ها رو بشه گرو گذاشت؟
کی میشه وقتی گدایی رو کنار خیابون دید و شک نکرد که محتاج کمک یا از بی عاری گدا شده؟
وقتی میشه آدم شد که خودمون رو برتر از دیگران ندونیم، واسه عقاید دیگران احترام قائل بشیم و فکر نکنیم هرچی که خودمون میدونیم درسته، اگر هم بهمون ثابت کردند حرفمون اشتباهه ، از زیرش در نریم و توجیه نکنیم و بپذیریم و به عبارت دیگه، جرات داشته باشیم و مرد باشیم.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از اینکه تو به من درس ادب بدی،اصلا خوشم نمیاد.:gol:
چون اینقدر کوته فکری، که یکبار از کسیکه به من گفت گاوپرست،تشکر کردی.

این قضیه را هرجا بتوانم مطرح میکنم تا همه ماهیت واقعیت را بشناسند.
پس خودت دست کمی از بقیه نداری.
:smile:
فکر نمی کردم اینقدر کینه ای باشه. بعد ناراحت نشو بهت میگم هنوز مرد نشدی که وقتی رسماً جلو همه ازت عذر خواهی میکنم، خودت هم توی خصوصی میگی : اشکالی نداره آدم عصبانی میشه یه چیزی میگه، باز هم همچنان این رو تکرار میکنی....

باشه همه جا تکرارش کن، اصلاً بگذار همینجا، من هم پیغام عذر خواهیم رو میگذارم ، و جواب تو رو، تا مشخص بشه کی هنوز مرد نشده...

انتظار عذر خواهی هم ندارم ازت بابت صفات دروغگو، کفتار، وحشی ، جیره خوار و ...... که مثل نقل و نبات نثار همه کردی...

*Essi*

اخراجی موقت
:smile:
باشه همه جا تکرارش کن، اصلاً بگذار همینجا، من هم پیغام عذر خواهیم رو میگذارم ، و جواب تو رو، تا مشخص بشه کی هنوز مرد نشده...

بحث عذرخواهی نیست.

من هم میتونم بگم از اینکه به دیگران جیره خوار گفتم عذر میخواهم،اما وقتی دوباره تکرار کنم، عذر خواهی من ارزشی نداره.

پس سعی کن توهین نکنی تا توهین نشنوی.

حتی یکبار هم سابقه نداشته که من ابتدا توهینی به کسی از اعضای باشگاه را شروع کنم.

اما این شما هستید که با به کاربردن لفظ کینه ، به طور دائم و بدون استثنا ،در همه پست هایتان نسبت به من ،قصد تخریب دارید.

در حالیکه من حتی یکبار به شخص شما، القاب جیره خوار و..... را ندادم،اما شما مرتبا لقب کینه توز را نثار من میفرمایید.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث عذرخواهی نیست.

من هم میتونم بگم از اینکه به دیگران جیره خوار گفتم عذر میخواهم،اما وقتی دوباره تکرار کنم، عذر خواهی من ارزشی نداره.

پس سعی کن توهین نکنی تا توهین نشنوی.

حتی یکبار هم سابقه نداشته که من ابتدا توهینی به کسی از اعضای باشگاه را شروع کنم.

اما این شما هستید که با به کاربردن لفظ کینه ، به طور دائم و بدون استثنا ،در همه پست هایتان نسبت به من ،قصد تخریب دارید.

در حالیکه من حتی یکبار به شخص شما، القاب جیره خوار و..... را ندادم،اما شما مرتبا لقب کینه توز را نثار من میفرمایید.
حتماً بنده مجدد واژه گاوپرست رو تکرار کردم؟

اینجا عذر میخواهید؟
توی همون تاپیک به شدت اصرار بر حرفتون داشتید، بنده رسماً توی همون تاپیک ازتون عذر خواستم.

بله به شخص من نگفتید ولی به جمع کثیری از دوستان که در تاپیک نیروگاه بوشهر حمایت میکردن این القاب رو دادید، من هم یکیشون.

چرا اتفاقاً همون تاپیک توهین رو خود شما شروع کردید، با به کار بردن لفظ جیره خوار که پاسختون رو دادم و بعد به صفات کفتار و اشغالگر و وحشی هم مزین شد.

این جا هم چون مجدد بحث گاوپرست رو مطرح کردید لفظ کینه رو به کار بردم.
محبت که نیست، پس چیست؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به کدام دوستان!!!
مثلا گفتم فلانی شما هم جز جیره خوارها هستی!!!!
من چکار کنم که شما همه چیز را به خودتان میگیرید.

اما شما و دوستان شما مستقیما نشانه میگیرید.
یعنی مثلا اسی کینه توز،اسی حرام زاده!!! و.....

بنده گفتم کسیکه مردم بی دفاع را کتک بزنه، کفتاره،چرا دوستان شما ناراحت شدند!!!

گفتم نیروگاه پیروزی نیست اگر هم باشه چیزی تو جیب ملت نمیره اگر بره تو جیب سپاه و جیره خواران میره، جیره خوار هم حرف بدی نیست.

چون مثلا بنده یا شما جیره خوار پدرانمان هستیم،یک عده هم جیره خوار حکومت هستند و اگر این حکومت نباشد، جیره آنها قطع میشود.
دیگه لازم نیست بگی تو و تو و تو جیره خوارید، چیزی که برداشت میشد این بود که به همه حامیان این موفقیت این حرفها رو میزنید.

مشکلی نیست، من نه از شما توجیه می خوام نه دلیل نه عذر خواهی...

:gol:

من هم مگیم هرکس از پیروزی و پیشرفت کشورش که باعث ناراحتی دشمنان تاریخی این کشور میشه ناراحت باشه و تخریبش کنه، مزدور و کینه توزه، شما به خودتون نگیرید...

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دیگه لازم نیست بگی تو و تو و تو جیره خوارید، چیزی که برداشت میشد این بود که به همه حامیان این موفقیت این حرفها رو میزنید.

مشکلی نیست، من نه از شما توجیه می خوام نه دلیل نه عذر خواهی...

من هم مگیم هرکس از پیروزی و پیشرفت کشورش که باعث ناراحتی دشمنان تاریخی این کشور میشه ناراحت باشه و تخریبش کنه، مزدور و کینه توزه، شما به خودتون نگیرید...

:w27:

M O H A M M A D

عضو جدید

سلام ..
همه این مشکلات بر میگرده به فرهنگ !
تا زمانی که نتونیم فرهنگمون رو افزایش بدیم و اشتباها و خطاهای گذشته رو برطرف کنیم، باید همین جور درجا زد !
اگر کسی شک داره این به فرهنگ مربوط نیست ! بگوید من معانی فرهنگ رو برایش میفرستم.

امروزه بجایی اینکه بیاییم خطاهایمان را تصحیح کنیم،دنبال دور زدنش هستیم.
اینکه هرکسی خطا میکنه درست نیست
کسی خطا کرده که تصحیحش کنه
در غیر این صورت کسی که خطا کرده و اصلاً در پی اصلاحش نیست، جاهلی کرده و انسان نادان و ابله چنین کاری رو انجام میده و از ابله هم انتظاری نیست که با فرهنگ باشه !

چرا جای دور بریم ؟

به نظر من تا وقتی انسان هایی هستند که بخاطر هیچ!! بهم توهین میکنند و هر یک این مکان عمومی رو به میدان جنگی علیه یکدیگر مبدل کرده اند ! و اینجارا مکانی برای خالی کردن عقده های زندگیشان تصور نموده اند،
باید دید و گریست !
همین !

به دوستان عزیز در تالار جسارت نشه !
بنده به کسی توهین نکردم، بحث کلیست و من کلیت برایم اصل بوده !

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
من كه ديگه عادت كردم توي باشگاه ببينم يه تاپيك به جاي اينكه به سمت پاسخ دهي به موضوع اصليش بره تبديل مي شه به ميدان جنگ دو گروه!
مي دونيد چرا؟
چون بعضي از ما انتقاد رو با توهين اشتباه مي گيريم!
1% هم احتمال نمي ديم كه شايد تفكر ما هم ممكنه اشتباه باشه!
وقتي كسي نظرش خلاف نظر ماست سعي مي كنيم اونو كاملا متلاشي و نابود كنيم!.
و...!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز

جواب شما رو اون دوستمون خیلی خوب داد
درمورد قانون اساسی
در این مورد هم بیشتر از این خواهشا صحبت نکنید که منطق هاتون پوچ و بی اساسه
خیلی راحت می شه اونا رو کذب اعلام کرد
همین بس که می گم مگر ویژگی های انسان 1400 سال پیش با الان فرق می کنه که قوانین بخواد فرق کنه
جوابتون نه می باشد و فرضتون باطل
اگر جواب آره بدید خیلی ها تو این باشگاه بهتون می خندند
قرآن کتابیست برای هدایت
انسان هم ویژگی های معنوی و مادی بسیاری دارد
امیدوارم که متوجه شده باشی
در مورد توهین هم نگو که خندم می گیره
نه تو این باشگاه بلکه همه جا اینی که توهین می شنوه ما هستیم
قبول دارم که ماهم توهین کردیم
اما ...........
در مورد سوال هم استارتر هم هروقت فهمیدی که مشکل اصلی خودتی همین
اینو فهمیدی می تونی درست شی
می تونی هنوز نشدی
اما راهش اینه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب شما رو اون دوستمون خیلی خوب داد
درمورد قانون اساسی
در این مورد هم بیشتر از این خواهشا صحبت نکنید که منطق هاتون پوچ و بی اساسه
خیلی راحت می شه اونا رو کذب اعلام کرد
همین بس که می گم مگر ویژگی های انسان 1400 سال پیش با الان فرق می کنه که قوانین بخواد فرق کنه
جوابتون نه می باشد و فرضتون باطل
اگر جواب آره بدید خیلی ها تو این باشگاه بهتون می خندند
قرآن کتابیست برای هدایت
انسان هم ویژگی های معنوی و مادی بسیاری دارد
امیدوارم که متوجه شده باشی
در مورد توهین هم نگو که خندم می گیره
نه تو این باشگاه بلکه همه جا اینی که توهین می شنوه ما هستیم
قبول دارم که ماهم توهین کردیم
اما ...........
در مورد سوال هم استارتر هم هروقت فهمیدی که مشکل اصلی خودتی همین
اینو فهمیدی می تونی درست شی
می تونی هنوز نشدی
اما راهش اینه

من نمی دونم چرا شماها همیشه از موضع بالا و به عنوان ملا عادت دارین بقیه رو موعضه کنید.شاید اینطوری بزرگ شدین.به هر حال من هم از تو و هم از بقیه نظر میگیرم چون آدمم و
طبق تعالیم دین اسلام هیچ کس کامل نیست ولی من تلاش می کنم به تکامل برسم و خودم رو برتر از بقیه نمیدونم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از بزرگترین مشکلات ما تو این باشگاه و سایت های مشابه اینه که برای شرکت در این مباحث برنامه نداریم. همینطوری وارد سایت میشیم تا ببینیم کی چی گفته . اونوقت یه جورایی خودمونو قاطی معرکه میکنیم و یه چیزایی میگیم. بقیه هم بلافاصله با دیدن اون جوابهای ما تحریک میشن که تو بحث شرکت کنند و این قصه ناهمگون سالهاست که به همین شکل ادامه داره.
اگه برای شرکت در جمع دوستان برنامه خاص ذهنی داشته باشیم و بخواهیم بصورت منطقی هدفی و یا موضوعی را راه اندازی کنیم و پاش وایستیم , فکر کنم مطالب و جواب دوستان قابل استفاده تر میشه.
تو این تالار ها همه دارند یه جورایی همدیگر رو هول میدن که بحث کش دار بشه بدون اینکه نتیجه ای گرفته بشه.
برای بسیاری از دوستان هم فرقی نمیکنه که موضوع تاپیک چی باشه. اونا عادت دارند که بیان تو بحث و داشته های ذهنی شونو یه جورایی به موضوع تاپیک پینه بزنند و یه حرفی بنویسند. در چنین شرایطی و با این ذهنیت امکان داشتن جمع صمیمی و همدل ممکن نمیشه و به عقاید انسان احترام هم گذاشته نخواهد شد.
اگر یاد بگیریم که بجای ابراز عقیده از عقده هامون استفاده نکنیم , اونوقت این محفل قابل استفاده میشه. :gol:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بزرگترین مشکلات ما تو این باشگاه و سایت های مشابه اینه که برای شرکت در این مباحث برنامه نداریم. همینطوری وارد سایت میشیم تا ببینیم کی چی گفته . اونوقت یه جورایی خودمونو قاطی معرکه میکنیم و یه چیزایی میگیم. بقیه هم بلافاصله با دیدن اون جوابهای ما تحریک میشن که تو بحث شرکت کنند و این قصه ناهمگون سالهاست که به همین شکل ادامه داره.
اگه برای شرکت در جمع دوستان برنامه خاص ذهنی داشته باشیم و بخواهیم بصورت منطقی هدفی و یا موضوعی را راه اندازی کنیم و پاش وایستیم , فکر کنم مطالب و جواب دوستان قابل استفاده تر میشه.
تو این تالار ها همه دارند یه جورایی همدیگر رو هول میدن که بحث کش دار بشه بدون اینکه نتیجه ای گرفته بشه.
برای بسیاری از دوستان هم فرقی نمیکنه که موضوع تاپیک چی باشه. اونا عادت دارند که بیان تو بحث و داشته های ذهنی شونو یه جورایی به موضوع تاپیک پینه بزنند و یه حرفی بنویسند. در چنین شرایطی و با این ذهنیت امکان داشتن جمع صمیمی و همدل ممکن نمیشه و به عقاید انسان احترام هم گذاشته نخواهد شد.
اگر یاد بگیریم که بجای ابراز عقیده از عقده هامون استفاده نکنیم , اونوقت این محفل قابل استفاده میشه. :gol:
آره،نمی دونم چرا بعضی ها فقط بلدند پاچه بگیرند.اصلا کار ندارند موضوع چیه فقط می خوان تبلیغ عقاید خودشون رو بکنند

• Like
واکنش ها: ayja

*Essi*

اخراجی موقت
چجوري قانون اساسي يك كشور از 220 سال پيش اگه ثابت بمونه اشكال نداره اما قوانين اسلامي اشكال داره؟
کی گفته اشکال نداره!!!!
اگه قانون اساسی هم مورد داشته باشه، اهل فن با نظر مردم آن را عوض میکنند.
مثلا تئوری دیکتاتوری مطلقه که باید عوض شود. ;)

*Essi*

اخراجی موقت
اگه اینطوری میگفتید خیلی خوب بود و من اصلا ناراحت نمیشدم. :gol:
به نظر من هم هرکس از پیشرفت کشورش ناراضی باشه، کینه توز است.

اما هرکس پیشرفت مزدوران و پر شدن جیب آقازاده ها را به پیشرفت ملت نسبت دهد،اشتباه میکند.

مثل اینکه بیاییم خصوصی سازی مخابرات در راستای اصل 44 قانون اساسی را به ملت تبریک بگوییم!!!

در حالیکه باید به سپاه تبریک گفت.

اگر بنده دیدم که نظام مقدس مطلقه، فقط یک ورزشگاه مدرن برای ورزش این مملکت یا یک دانشگاه با تمام امکانات لازم برای تحقیق یا ......ساخت، خودم تشکر میکنم.

Boy Cute

عضو جدید
دوست

دوست

سلام
شما که همچین سوالایی رو میپرسی حتما جنبشو داری
میدونی چیه؟
یه نگاه به عکس اورتار خودت بنداز به جواب میرسی

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی گفته اشکال نداره!!!!
اگه قانون اساسی هم مورد داشته باشه، اهل فن با نظر مردم آن را عوض میکنند.
مثلا تئوری دیکتاتوری مطلقه که باید عوض شود. ;)
دیدم قضیه ماست مالی شده گفتم بگم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه اینطوری میگفتید خیلی خوب بود و من اصلا ناراحت نمیشدم. :gol:
به نظر من هم هرکس از پیشرفت کشورش ناراضی باشه، کینه توز است.

اما هرکس پیشرفت مزدوران و پر شدن جیب آقازاده ها را به پیشرفت ملت نسبت دهد،اشتباه میکند.

مثل اینکه بیاییم خصوصی سازی مخابرات در راستای اصل 44 قانون اساسی را به ملت تبریک بگوییم!!!

در حالیکه باید به سپاه تبریک گفت.

اگر بنده دیدم که نظام مقدس مطلقه، فقط یک ورزشگاه مدرن برای ورزش این مملکت یا یک دانشگاه با تمام امکانات لازم برای تحقیق یا ......ساخت، خودم تشکر میکنم.

تشکرتون بابت رشد علم در کشور رو مشاهده کردیم!!!

شما هم خیلی از اون جملات رو میتونستید جور دیگری بیان کنید که دیگران ناراحت نشن:gol:

متاسفانه همچنان فکر می کنید راه اندازی نیروگاه بوشهر پیشرفت کشور نیست و پیشرفت مزدوران است. نمی دانم جیب آقا زاده ها با چه چیز نیروگاه بوشهر پر می شود؟ نمی دانم اگر زمان شاه همان سال 57 و اینها این نیروگاه افتتاح شده بود ، شاید خود شما "خدا بیامرز شاه" می گفتید بابت این نیروگاه، کما اینکه معتقدید همه چیزمان از زمان شاه است و جمهوری اسلامی کاری برای مردم نکرده است!

یه سر با سایت های دیگه و مخصوصاً نظرات کاربران خارجی در باره این مقوله بزنید تا ببینید این رو پیروزی ایران می بینند یا ضرر کردن ایران.

آخرین ویرایش:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
شما که همچین سوالایی رو میپرسی حتما جنبشو داری
میدونی چیه؟
یه نگاه به عکس اورتار خودت بنداز به جواب میرسی

مثلا مشکل آواتار من چیه؟
حتما اگه کسی رو بی حجاب ببینی،سیر نیگاش میکنی و بعد نفرینش میکنی که عجب
نامسلمونیه و اصلا از اینکه خودت نگاهش کردی ناراحت نمیشی.
خود شکن ، آیینه شکستن خطاست

*Essi*

اخراجی موقت
تشکرتون بابت رشد علم در کشور رو مشاهده کردیم!!!
برای اینکه من به هیچ وجه به آمارها به عنوان وحی منزل، اهمیت نمیدهم.
بلکه به نتایج آمار در یک کشور نگاه میکنم.

مثلا الان آمار بگه اینقدر پایگاه های سوخت گاز زیاده که همه حداکثر یک دقیقه در صف میاستند.
اما من میبینم که برای پر کردن کپسول، یک راننده تاکسی باید 3 ساعت در صف بایستد.

کدام را باید باور کرد،آمار یا واقعیت؟؟؟

رشد علمی دانشگاه های ایران در سال 89 با آن وضعیت نابسامان دانشگاه ها و شلوغی ها و تعطیلی های پی در پی و.... با هیچ عقلی جور در نمیاد،همانطور که رتبه دانشگاه تهران از 500 به 899 سقوط کرد!!!

و در چندین همایش برگزار شده در دانشگاه ها، اساتید خارجی حضور نیافتند و 20:30 هم نشان داد و معظم له هم فرمود که این حوادث ما را عقب نگه داشت حالا چطور شده که سرمایه گذاری خارجی در سال 89، 86 درصد افزایش یافته و رشد علمی هم چندین برابر شده.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

مثلا الان آمار بگه اینقدر پایگاه های سوخت گاز زیاده که همه حداکثر یک دقیقه در صف میاستند.

رشد علمی دانشگاه های ایران در سال 89 با آن وضعیت نابسامان دانشگاه ها و شلوغی ها و تعطیلی های پی در پی و.... با هیچ عقلی جور در نمیاد،همانطور که رتبه دانشگاه تهران از 500 به 899 سقوط کرد!!!

و در چندین همایش برگزار شده در دانشگاه ها، اساتید خارجی حضور نیافتند و 20:30 هم نشان داد و معظم له هم فرمود که این حوادث ما را عقب نگه داشت حالا چطور شده که سرمایه گذاری خارجی در سال 89، 86 درصد افزایش یافته و رشد علمی هم چندین برابر شده.
اسی جان من با اینا کلکل نکن.ارزش خودتو کم نکن.
به قول شریعتی:"هر کسی ارزش بحث کردن نداره"

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوب دیگه باز این همون مشکلی است که خیلی وقت پیش و در همون تاپیک هم بهتون گفتم، آن چیزی که برخلاف تصورات و اعتقادات شما باشد رو زیر سوال می برید.

فکر میکنم همچنان نمی دانید اون رشد علمی رو روی چه معیاری به دست آورده اند.

همچنین بر این حرفم بیشتر معتقد میشم وقتی جهت اطلاعتون عرض کنم، اون پیشرفت که آمارش رو دادند مربوط به سال 2010 هستش و یعنی از دی ماه به بعد. فکر نکنم خبری از نابسامانی بود در دی ماه دیگه!!!

20:30 که خوب دروغ میگه اعتباری بهش نیست:surprised:

معظم له هم همین اخیر گفتند چه اصراری دارن یه عده آماری رو که مراجع مهم کشور و جهان ارائه میدن زیر سوال ببرن و سیاه نمایی کنند. این رو هم ایشون فرمودند;)

در مورد رتبه دانشگاه تهران هم در همان تاپیک از منبعی که گذاشته بودید توضیح داده شد که رتبه بندی بر اساس چه معیاری است، ولی مشخص نشده کی رتبش 500 بوده! آیا در همین سایت رتبش 500 بوده یا طبق منابع و معیارهای دیگه...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسی جان من با اینا کلکل نکن.ارزش خودتو کم نکن.
به قول شریعتی:"هر کسی ارزش بحث کردن نداره"
جداً هرکسی ارزش بحث کردن نداره:smile:

فکر کنم پاسخ تاپیک خودتون رو بشه در همین پست شما جست و جو کرد، وقتی شما برای دیرگران ارزش قائل نیستید، همون اتفاقاتی می افته که در تاپیکتون ازش می نالیدید و آرزو میکردید کی آدم بشیم؟
وقتی آدم میشیم که برای همه افراد ارزش قائل باشیم;)

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
جداً هرکسی ارزش بحث کردن نداره:smile:

فکر کنم پاسخ تاپیک خودتون رو بشه در همین پست شما جست و جو کرد، وقتی شما برای دیرگران ارزش قائل نیستید، همون اتفاقاتی می افته که در تاپیکتون ازش می نالیدید و آرزو میکردید کی آدم بشیم؟
وقتی آدم میشیم که برای همه افراد ارزش قائل باشیم;)
می دونی مشکل تو اینه که دوست داری همه رو محاکمه کنی.
تا حالا شده بری تو تاپیکی و به جای شرکت در بحث به تفتیش عقاید نپردازی؟؟؟
از دوستان میخوام اگه چیزی یادشون میاد بگن که خدایی نکرده در حق ایشون اجحاف نشه:thumbsup2:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می دونی مشکل تو اینه که دوست داری همه رو محاکمه کنی.
تا حالا شده بری تو تاپیکی و به جای شرکت در بحث به تفتیش عقاید نپردازی؟؟؟
از دوستان میخوام اگه چیزی یادشون میاد بگن که خدایی نکرده در حق ایشون اجحاف نشه:thumbsup2:
محاکمه؟:eek::surprised::razz::smile:
آره لطف کنید خود شما و دوستانتان تاپیک هایی رو که تفتیش عقاید کردم بگذارید. استقبال می شود به شدت...

می تونید از آقا اسی هم سوال کنید که چندان از من هم خوشش نمیاد.

شرکت در بحث رو به چی میدونید؟ به اینکه نظری موافق نظر شما بدهم و نظرتون رو رد یا انتقاد نکنم؟ فقط بگم بله بله صحیح است، آفرین ای ول دمت گرم، خوب اومدی اینو!
یعنی تحمل این حد از مخالف رو هم ندارید؟؟؟

متاسفم که امروز شدیدترین دیکتاتوری زیر لباس مدعیان ازادی بیان و زنده باد مخالف من است!

آخرین ویرایش: