آخه چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
محاکمه؟:eek::surprised::razz::smile:
آره لطف کنید خود شما و دوستانتان تاپیک هایی رو که تفتیش عقاید کردم بگذارید.

می تونید از آقا اسی هم سوال کنید که چندان از من هم خوشش نمیاد.

شرکت در بحث رو به چی میدونید؟ به اینکه نظری موافق نظر شما بدهم و نظرتون رو رد یا انتقاد نکنم؟ فقط بگم بله بله صحیح است، آفرین ای ول دمت گرم، خوب اومدی اینو!
یعنی تحمل این حد از مخالف رو هم ندارید؟؟؟

بزار اینجوری بگم شاید فهمیدی چی میگم:
شما از اولین پستی که میدی صاف میری تو صورت کسی که نظرش باهات مخالفه.
حالا فرض رو میزاریم رو سراحت شما. ولی اینکه در ادامه چنان از مواضع خودت مراقبت میکنی که من به شخصه فکر میکنم هیچ کس رو غیر خودت قبول نداری.پس منم نظرت رو حالا هر چی میخاد باشه قبول نمی کنم. یکم ملایمت کن تا نتیجش رو ببینی.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بزار اینجوری بگم شاید فهمیدی چی میگم:
شما از اولین پستی که میدی صاف میری تو صورت کسی که نظرش باهات مخالفه.
حالا فرض رو میزاریم رو سراحت شما. ولی اینکه در ادامه چنان از مواضع خودت مراقبت میکنی که من به شخصه فکر میکنم هیچ کس رو غیر خودت قبول نداری.پس منم نظرت رو حالا هر چی میخاد باشه قبول نمی کنم. یکم ملایمت کن تا نتیجش رو ببینی.
نه اتفاقاً ربطی به صراحت نداره.
تخم فحاشی و بی ادبی را هم معلومه چه کسانی در جامعه میپاشند.

یک نگاه کوچک به تاپیک ها نشان میدهد، بدترین ناسزاها و زشت ترین الفاظ ها از دهان کسانی بلند میشود که ادعای دفاع از اسلام را دارند.

این جملات دلیل صحبت های تند من بود، چون در تاپیک دیگری هم همین رو تکرار کرده بودند با شدت بیشتر و با الفاظ بدتر.
ابتدا به ساکن من اینطوری صحبت نکردم، زمینه قبلی داشت.

ابتدای عضویتم در سایت خیلی نرمتر از این بودم، توهین شنیدم، با رکیک ترین الفاظ از همین مدعیان آزادی بیان و اندیشه، یه کم سخت شدم، اگر خاطرتون مکدر شد عذر میخوام:gol:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اتفاقاً ربطی به صراحت نداره.

این جملات دلیل صحبت های تند من بود، چون در تاپیک دیگری هم همین رو تکرار کرده بودند با شدت بیشتر و با الفاظ بدتر.
ابتدا به ساکن من اینطوری صحبت نکردم، زمینه قبلی داشت.

ابتدای عضویتم در سایت خیلی نرمتر از این بودم، توهین شنیدم، با رکیک ترین الفاظ از همین مدعیان آزادی بیان و اندیشه، یه کم سخت شدم، اگر خاطرتون مکدر شد عذر میخوام:gol:
خیلی خوبه اگه همه بفهمن واسه اینجائیم.منم اگر باعث رنجش شدم عذر میخام:w27:

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم چرا شماها همیشه از موضع بالا و به عنوان ملا عادت دارین بقیه رو موعضه کنید.شاید اینطوری بزرگ شدین.به هر حال من هم از تو و هم از بقیه نظر میگیرم چون آدمم و
طبق تعالیم دین اسلام هیچ کس کامل نیست ولی من تلاش می کنم به تکامل برسم و خودم رو برتر از بقیه نمیدونم.

ما از موضع بالا نگاه نمی کنیم
بلکه بعضی ها هستند که فکر می کنند کارهای ما اشتباه هست و به جای بحث کار را به تمسخر می کشند
شما برو تو بحثهامون در ضمینه های مختلف ببین که آیا اونجا هم همینطوری صحبت می کنم یا نه
من با کسی که احترام سرش بشه محترمانه صحبت می کنم
و کسی که هر جا می ره تاپیکهای تمسخر آمیز می زنه جای برای صحبت کردن نداره و مستقیما پیام خود را می دهم
حال هر کسی می خواد می تواند هر جور میخواد فکر کند
من هم پاسخ شما را دادم
اگر دوستان خودم هم اینو می گفتند بهشون می گفتم که از خود باید شروع کنید همین

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل دوست عزیزتان shahidi721 که فحش ناموسی میده!!!
خیلی بهش تذکر میدهید.متاسفانه باز هم شعار میدهید.

اگر ایشان هم فحش ناموسی می دهد اشتباه می کند و گناهی بس بزرگتر از بقیه
من که با افکار ایشان آشنا نیستم و نمی دانم مبانی اعتقاداتیشون چیست
شما چقدر مطمئنید که من اونایی رو که می شناسم رو بهشون تذکر نمیدم و همین دوستان
محض دانستنون همین دو روز پیش آقای مصطفی در مورد یکی از پستهام که خیلی تند نوشتم و نگران از بسته شدن تاپیک به من اخطار داد و من هم ......