اي بابا بدهكارم شديم مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو بدتر از اين ني قليون مي دوني تهمت نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو جلو جمع كوچيك كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي كار بدي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو روحيه منو خراب كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت بايد بيام حلاليت هم بطلبم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هي هي هي روزگارتصحیح کردم صفر گرفتی این چه وضع مثال آوردن . هیچ وقت در مورد دیگران زود قضاوت نکنید(یکی از امامان.یادم نیست کی گفته) شما الان به من تهمت خودبینی و خودپسندی زدی .... باید بیای ازم حلالیت بطلبی..
خب همینارو خورده انقدر چاق شده دیگه!!!
اي بابا بدهكارم شديم مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو بدتر از اين ني قليون مي دوني تهمت نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو جلو جمع كوچيك كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي كار بدي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو روحيه منو خراب كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت بايد بيام حلاليت هم بطلبم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هي هي هي روزگار
چيه؟؟؟؟؟ من موندم تو چرا نسبت به اين بانو حساس شدي؟؟؟؟؟ ني قليونه ديگه دوما مشكوووووووووووووووووووووووووووووووووك ميزني!!!!!!!!!!ای خدااااااااااااااااااااااااآخه چرا انقدر حسودین؟!فقط میخواین یه جوری خرابش کنین دیگه؟!بابا دگر کوچک بینی کاذب ندیده بودیم دیگه
چيه؟؟؟؟؟ من موندم تو چرا نسبت به اين بانو حساس شدي؟؟؟؟؟ ني قليونه ديگه دوما مشكوووووووووووووووووووووووووووووووووك ميزني!!!!!!!!!!
ولی کلا" مگه طلا یه فلز نیست؟؟؟واسه بدن ضرر نداره؟؟
من هیچ وقت دلم نخواسته بخورم .
آهان..آره..شاید همینطوری که میگی باشه.نه عزیزم
واسه دندون میدونم خوبه
واسه فشارو قلبم فک کنم اره خوبه
ندیدی طرف میترسه بهش اب طلا میدن فشارو میسازه
ولی کلا" مگه طلا یه فلز نیست؟؟؟واسه بدن ضرر نداره؟؟
من هیچ وقت دلم نخواسته بخورم .
خوردن "بستني با تركيبات عنصر طلا" حرام است
بر اساس استفتايي كه از دفتر استفتائات مقام معظم رهبري صورت گرفته، خوردن بستنيهايي كه در تركيب آن از عنصر طلا استفاده شده باشد، حرام است.به گزارش فارس، بنابر اعلام مسئولان رستوران گردان "برج ميلاد" تهران قرار است بستنيهايي با روكش طلا عرضه شود كه در تركيبات آن از چند گرم طلاي خوراكي به صورت پودر و برگههاي طلا استفاده شده است كه قيمت هر عدد از اين بستنيها 400 هزار تومان اعلام شده است.
براي اطلاع از حكم فقهي خوردن چنين بستنيهايي كه در تركيبات آن از طلاي خوراكي استفاده شده است، استفتائي را از دفتر مقام معظم رهبري مبني بر حكم شرعي اين مسئله داشتيم كه مسئول پاسخگويي دفتر معظمله اعلام داشت: در صورتي كه در تركيبات اين نوع از بستني از عنصر طلا استفاده شده باشد، خوردن آن حرام است.
میبینی استارتر تا چند وقت دیگه تو ایرانم هست و استفاده میشه...نمیشه مطمین بود که جلوشو میگیرن...
به هرحال دارندگیو برازندگیه دیگه!
این همه پول پای ببخشید معذرت میخوام یه دسشوییه گرون قیمت
(طلا جذب نمی شود و از طریق ... از بدن دفع میشود)
پس باید خیلی مخ تعطیل باشه که همچین چیزی بخوره
دوست دارم دوست دارم دوست دارم دوست دارمشما خودت طلاییییییییییییییییی
آخه من يكي در اين زمينه نديد پديدم ديگهطرف اگه بشنوه میگه اینا از 10000 کیلومتر اونورتر چیکار به من دارن...!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آخه بچه تو رو چه به این کارها | تالار عکس | 8 | ||
آخه هدف چی بوده مثلا صرفه جویی؟؟؟؟ | تالار عکس | 18 | ||
آخه کی اینا را می پوشه؟؟؟؟ | تالار عکس | 6 | ||
آخه این چیه پوشیدی تو؟ | تالار عکس | 14 | ||
آخه بدشانسی تا این حد؟؟؟ :) | تالار عکس | 3 |