آخه فرق من با این خانم چیییییییییییییییییییییییی یییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parna wanna u

عضو جدید
بیا خودم برات یه آب طالبی دسری کافه لیتی{دسر جدید}درست کنم که دسر این رستورانه از خجالت آب شه .

major7

عضو جدید
دسر 1000 دلاری رستورانی در نیویورک

4 تا ديگه كاسه بشقاب و سيني ميذاشتي زيرش يوقت طلاهاش حيف نشه...اينقد بدم مياد ازين آدماي گشنه گدا. بابا طلاست پول يارانه يا بنزين ليتري 400 تومن (كه تازه ميخواد بشه 800 تومن) كه نيست اينهمه دقت ميكني كه يه وقت حروم نشه بابا....عكسم انداخته نديد بديد اه اه اه

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصحیح کردم صفر گرفتی این چه وضع مثال آوردن . هیچ وقت در مورد دیگران زود قضاوت نکنید(یکی از امامان.یادم نیست کی گفته) شما الان به من تهمت خودبینی و خودپسندی زدی .... باید بیای ازم حلالیت بطلبی..
اي بابا بدهكارم شديم مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو بدتر از اين ني قليون مي دوني تهمت نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو جلو جمع كوچيك كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي كار بدي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو روحيه منو خراب كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت بايد بيام حلاليت هم بطلبم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هي هي هي روزگار

zemestan_d

عضو جدید
1000 دلار که چیزی نیست ما بعضی وقتا بعد غذا یه دسرایی میخوریم 250 تومن . از این ندید بدید بازیا ام در نمیاریم:D

uraniburg

عضو جدید
خب همینارو خورده انقدر چاق شده دیگه!!!

اي بابا بدهكارم شديم مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو بدتر از اين ني قليون مي دوني تهمت نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو منو جلو جمع كوچيك كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي كار بدي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو روحيه منو خراب كردي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دلمو شكوندي بد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت بايد بيام حلاليت هم بطلبم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هي هي هي روزگار

ای خداااااااااااااااااااااااا:w06:
آخه چرا انقدر حسودین؟!:w00:
فقط میخواین یه جوری خرابش کنین دیگه؟!:wallbash:
بابا دگر کوچک بینی کاذب ندیده بودیم دیگه:razz:

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای خداااااااااااااااااااااااا:w06:آخه چرا انقدر حسودین؟!:w00:فقط میخواین یه جوری خرابش کنین دیگه؟!:wallbash:بابا دگر کوچک بینی کاذب ندیده بودیم دیگه:razz:
چيه؟؟؟؟؟ من موندم تو چرا نسبت به اين بانو حساس شدي؟؟؟؟؟ ني قليونه ديگه دوما مشكوووووووووووووووووووووووووووووووووك ميزني!!!!!!!!!!

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان واقعا چه حسی داره این؟
من که از خودم متنفر میشم اگه با این همه ادم گرسنه همچین خرجی بکنم.
از همه پول دارا که نمیدونن با پولشون چکار کنن متنفرم:razz:

uraniburg

عضو جدید
چيه؟؟؟؟؟ من موندم تو چرا نسبت به اين بانو حساس شدي؟؟؟؟؟ ني قليونه ديگه دوما مشكوووووووووووووووووووووووووووووووووك ميزني!!!!!!!!!!

یکی میگه چاق یکی میگه نی قلیون کدوم؟!
مردا همشون میگن متناسبه!
اونوقت من مشکوکم؟:razz:

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی کلا" مگه طلا یه فلز نیست؟؟؟واسه بدن ضرر نداره؟؟
من هیچ وقت دلم نخواسته بخورم .

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه عزیزم
واسه دندون میدونم خوبه
واسه فشارو قلبم فک کنم اره خوبه
ندیدی طرف میترسه بهش اب طلا میدن فشارو میسازه:D

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوردن "بستني با تركيبات عنصر طلا" حرام است

بر اساس استفتايي كه از دفتر استفتائات مقام معظم رهبري صورت گرفته، خوردن بستني‌هايي كه در تركيب آن از عنصر طلا استفاده شده باشد، حرام است.به گزارش فارس، بنابر اعلام مسئولان رستوران گردان "برج ميلاد" تهران قرار است بستني‌هايي با روكش طلا عرضه شود كه در تركيبات آن از چند گرم طلاي خوراكي به صورت پودر و برگه‌هاي طلا استفاده شده است كه قيمت هر عدد از اين بستني‌ها 400 هزار تومان اعلام شده است.

براي اطلاع از حكم فقهي خوردن چنين بستني‌هايي كه در تركيبات آن از طلاي خوراكي استفاده شده است، استفتائي را از دفتر مقام معظم رهبري مبني بر حكم شرعي اين مسئله داشتيم كه مسئول پاسخگويي دفتر معظم‌له اعلام داشت: در صورتي كه در تركيبات اين نوع از بستني از عنصر طلا استفاده شده باشد، خوردن آن حرام است.

میبینی استارتر تا چند وقت دیگه تو ایرانم هست و استفاده میشه...نمیشه مطمین بود که جلوشو میگیرن...
به هرحال دارندگیو برازندگیه دیگه!

bahareh85

عضو جدید
این همه پول پای ببخشید معذرت میخوام یه دسشوییه گرون قیمت
(طلا جذب نمی شود و از طریق ... از بدن دفع میشود)
پس باید خیلی مخ تعطیل باشه که همچین چیزی بخوره

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا بذار من به حد برسم که بتونم از اینا بخورم بعد عوارضشو عینا برات شهر می دهم

خوردن "بستني با تركيبات عنصر طلا" حرام است

بر اساس استفتايي كه از دفتر استفتائات مقام معظم رهبري صورت گرفته، خوردن بستني‌هايي كه در تركيب آن از عنصر طلا استفاده شده باشد، حرام است.به گزارش فارس، بنابر اعلام مسئولان رستوران گردان "برج ميلاد" تهران قرار است بستني‌هايي با روكش طلا عرضه شود كه در تركيبات آن از چند گرم طلاي خوراكي به صورت پودر و برگه‌هاي طلا استفاده شده است كه قيمت هر عدد از اين بستني‌ها 400 هزار تومان اعلام شده است.

براي اطلاع از حكم فقهي خوردن چنين بستني‌هايي كه در تركيبات آن از طلاي خوراكي استفاده شده است، استفتائي را از دفتر مقام معظم رهبري مبني بر حكم شرعي اين مسئله داشتيم كه مسئول پاسخگويي دفتر معظم‌له اعلام داشت: در صورتي كه در تركيبات اين نوع از بستني از عنصر طلا استفاده شده باشد، خوردن آن حرام است.

میبینی استارتر تا چند وقت دیگه تو ایرانم هست و استفاده میشه...نمیشه مطمین بود که جلوشو میگیرن...
به هرحال دارندگیو برازندگیه دیگه!

این همه پول پای ببخشید معذرت میخوام یه دسشوییه گرون قیمت
(طلا جذب نمی شود و از طریق ... از بدن دفع میشود)
پس باید خیلی مخ تعطیل باشه که همچین چیزی بخوره

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز