یادم نیست دیشب با بابامیادم نیست دیشب با مامانم...
یادم نیست دیشب با بابامیادم نیست دیشب با مامانم...
شما ها دیشبتونم یادتون نیست سر چه موضوعی میخندید؟ من معمولا وقتی میخندم که کسایی که ازشون بدم میاد دارن گریه میکننیادم نیست دیشب با بابام
شما ها دیشبتونم یادتون نیست سر چه موضوعی میخندید؟ من معمولا وقتی میخندم که کسایی که ازشون بدم میاد دارن گریه میکننهرچی اونا از ته دل گریه کنن منم از ته دل میخندم
![]()
بی ادباه اه اه مار از پونه بدش میاد دم لونش سبز میشه
این خنده نداره که.....!!!!گریه داره..دیشب با یکی از دوستام کلی خندیدیم به این جمله که:
در سرزمین من دویدن سهم کسانیست که نمیرسند و رسیدن سهم کسانی است که نمی دوند....
منظورت امروز بعد از ظهر سر کلاس 3تا 5ه؟؟؟؟استادش خیلی سوژه است!!!!ای کاش همه ی کسایی که میگن خیلی وقته خوب نخندیدن میشد با خودمون ببریم بندگان خدا دلشون باز شه!!!!!جلسه پیش داشتم میمردم از بس تلاش کردم نخندم!چقدم که نتیجه بخش بود تمام کلاس خندیدیم اونم با صدای بلند....امروز ظهر.........
منظورت امروز بعد از ظهر سر کلاس 3تا 5ه؟؟؟؟استادش خیلی سوژه است!!!!ای کاش همه ی کسایی که میگن خیلی وقته خوب نخندیدن میشد با خودمون ببریم بندگان خدا دلشون باز شه!!!!!جلسه پیش داشتم میمردم از بس تلاش کردم نخندم!چقدم که نتیجه بخش بود تمام کلاس خندیدیم اونم با صدای بلند....
من که همش نیشم بازه!
ولی از ته ته ته اعماقم دو سه روز پیش که یه سیلی به ظاهر اشتباه به داداشم زدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آخرین باری که بغض کردی کی بود؟ | گفتگوی آزاد | 88 | |
![]() |
آخرین قیمت دلار، ارز، سکه و طلا | گفتگوی آزاد | 291 | |
R | افزونه نمایش آخرین مطالب وردپرس WP News and Scrolling Widgets | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
آخرین کتابی که خریدید چی بوده؟ | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
یادی از خدیجه آخرین بازماندهی مصدق | گفتگوی آزاد | 7 |