آخرین باری كه خندیدید كی بود؟

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
همین الان دارم کلی میخندم .هرکی میخواد زیاد بخنده بره اینجا:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...فه-کدوم-یکی-از-بچه-های-باشگاه-و-ببینین؟/page8

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما ها دیشبتونم یادتون نیست سر چه موضوعی میخندید؟ من معمولا وقتی میخندم که کسایی که ازشون بدم میاد دارن گریه میکنن;) هرچی اونا از ته دل گریه کنن منم از ته دل میخندم:biggrin:

چقدر كينه اي

من از هيچكس بدم نمياد

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کلا ادم خوش خنده ای هستم.ولی دروروز پیش سر یه موضوع یه خنده از ته دل داشتم

alborz_3000

اخراجی موقت
همین الان، وقتی ماجرای ازدواج دانشجو با مادر دوستشو خوندم. کلی به خریت پسره و زرنگیه مامانه خندیدم. بعضیا چقدر گاگول تشریف دارن

f_azar1365

عضو جدید
دیشب با یکی از دوستام کلی خندیدیم به این جمله که:
در سرزمین من دویدن سهم کسانیست که نمیرسند و رسیدن سهم کسانی است که نمی دوند....

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اخرین بار دیروز ظهر بود!یعنی هر روز ی بار پیش میاد که تا حد مرگ بخندیم با بچه ها تو دانشگاه!

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
امروز ظهر.........
منظورت امروز بعد از ظهر سر کلاس 3تا 5ه؟؟؟؟استادش خیلی سوژه است!!!!ای کاش همه ی کسایی که میگن خیلی وقته خوب نخندیدن میشد با خودمون ببریم بندگان خدا دلشون باز شه!!!!!جلسه پیش داشتم میمردم از بس تلاش کردم نخندم!چقدم که نتیجه بخش بود تمام کلاس خندیدیم اونم با صدای بلند....

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
منظورت امروز بعد از ظهر سر کلاس 3تا 5ه؟؟؟؟استادش خیلی سوژه است!!!!ای کاش همه ی کسایی که میگن خیلی وقته خوب نخندیدن میشد با خودمون ببریم بندگان خدا دلشون باز شه!!!!!جلسه پیش داشتم میمردم از بس تلاش کردم نخندم!چقدم که نتیجه بخش بود تمام کلاس خندیدیم اونم با صدای بلند....

وااااااااااااای اونروز من داشتم جون میدادم!!!!!!!!هرلحظه احساس میکردم دارم از خندیدن سکته میکنم !!!!!!!!!!!!!!!

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که همش نیشم بازه! :D

ولی از ته ته ته اعماقم دو سه روز پیش که یه سیلی به ظاهر اشتباه به داداشم زدم

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
من که همش نیشم بازه! :D

ولی از ته ته ته اعماقم دو سه روز پیش که یه سیلی به ظاهر اشتباه به داداشم زدم

منم همینطوریم.......ی موقعهایی دیگه خجالت میکشم ازبس میخندم.............

من ازایناییم هستم ک نمیتونم جلوی خنده خودمو بگیرم !