...میخوام یک تابلو بکشی توش ابهت مهندسی شیمی رو به تصویر بکشی با دستان هنرمندت...آخی آخی اشکال نداره چون خلاقیت تو وجودت عمق داره از طرق دیگه هنرت رو نشون میدی :|

...میخوام یک تابلو بکشی توش ابهت مهندسی شیمی رو به تصویر بکشی با دستان هنرمندت...آخی آخی اشکال نداره چون خلاقیت تو وجودت عمق داره از طرق دیگه هنرت رو نشون میدی :|
آخی آخی اشکال نداره چون خلاقیت تو وجودت عمق داره از طرق دیگه هنرت رو نشون میدی :|
...میخوام یک تابلو بکشی توش ابهت مهندسی شیمی رو به تصویر بکشی با دستان هنرمندت...![]()
.........آواتارتو دوس دارم
![]()
...نه!یک سیستم تصفیه لجن فعال بکش در حالی که خودت داری راهبریش میکنی!خودمو رو یه سکو میکشم در حال خوندنه یه نقشه . خوبه؟ کار سختیه
مرسی![]()
پس راهنماییم کن موضوع تخصصیه من نیست آخه...نه!یک سیستم تصفیه لجن فعال بکش در حالی که خودت داری راهبریش میکنی!![]()
همه كارات زيبا بودن
خوش به حالت منم عاشق نقاشي ام اما نتونستم برم سراغش
ولي بالاخره يه روز ميرم
منم از این تابلوها موخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خیلی خوجکلن
چرا اومدم تهران بم ندادی یکیشو؟![]()
سپاسگزارمهمه هنرمندا....عالی..
سلام به دوستان.
با ایجاد این گالری تصمیم گرفتم یه سری از کارهای رنگ و روغنمو بذارم.
امیدوارم لذت ببرید و با ارائه ی نظراتون راهنمای کارهای بعدیم باشید.
ممنون![]()
مرسی عزیزم .خوشحالم دوس داشتی.کارت عالیه حسی که گلا منتقل میکردنو رودوس داشتم این کارم خیلی خوشگله طرح اصلیشو داری عزیزم؟شاید بکشمشموفق باشی خانومی
![]()
سودا اینا کارای توهههه؟
خواهش..اشکال نداره عزیزممرسی عزیزم .خوشحالم دوس داشتی.
نه والله طرح های اصلی واسه خودم نبود امانت پیشم بود بعد از کشیدن تابلوها تحویل دادم .ندارمشون
بلی یاسین جان![]()
کارت عالیه حسی که گلا منتقل میکردنو رودوس داشتم
این کارم خیلی خوشگله طرح اصلیشو داری عزیزم؟شاید بکشمش![]()
موفق باشی خانومی
![]()
نقاشیام بچه هامنولی منم تو همه تابلوهام این دو تا رو بیشتر از همه دوست دارم بیشتر وقت گذاشتم واسشون
![]()
ممنونچه بچه های خوشگلی!!!!![]()
نقاشیام بچه هامنولی منم تو همه تابلوهام این دو تا رو بیشتر از همه دوست دارم بیشتر وقت گذاشتم واسشون
![]()
انصافن بیریخت میکشی خخخخخخخخخخخ
واسه کسی که میکشم که دوسشون داشته باشه![]()
حقشه تا انقد سر به سر من نذارهدونبال بچه ملت چرا موکونی؟؟؟؟؟
عاللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییی
بودن با دیدن اینا منم دلو جرات گرفتم دست به عکسم بد نیست یه چند تایی در اینده نزدیک میزارم نظر بدید.
تابلویی که قرار بود بدی به من چی شد؟
خو برا عید میخوام اتاقمو تغییر دکوراسیون بدم نقاشی موخوااااااام![]()
خودت دس ب کار شو آجیتابلویی که قرار بود بدی به من چی شد؟
خو برا عید میخوام اتاقمو تغییر دکوراسیون بدم نقاشی موخوااااااام![]()
دوس داره من بکشم واسش دههخودت دس ب کار شو آجی![]()