·▪•●سوالات و درخواست های نرم افزاری مهندسی شیمی ●•▪·

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
-pdms-auto plant

-pdms-auto plant

pdms و auto plan از نظر کاربرد چه تفاوتی با هم دارند.اصلاً به چه کار یه مهندس شیمی می یان من دارم pdms کار می کنم ولی کاربدش برای یه مهندس شیمی رو اصلاً درک نمی کنم به نظر می رسه که فقط یه نقاشی سه بعدی برامون انجام میده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!1

shinto

عضو جدید
شبيه سازي با hysys

شبيه سازي با hysys

هدف بازیافت بخارهای بنزینی ایزوپنتان ونرمال پنتان و هگزان از گازهای بالاسری و حصول انها در محصول پایینی به شرطی که مقدار سولفید هیدروژن در حد مجاز کاتالیستهای واحد تبدیل کاتالیستی باشند
مقدار بخارهای بنزینی در گازهای بالاسری به حداقل رسانیده شوند و در محصول پایینی بیشتر گردند

In stripper tower we have:
o/H gas
c1:16.4,c2:15.1,c3:9.9,ic4:2.6,nc4:2.9,ic5:1.5,nc5:.9,c6:.4
H2S:%16,H2:48.7
Temperature o/H:243F
Bottom temp.:465F
Reciever temp;98-100F
Platcharge(bottom):
Sp.gr:.7535
IBP:106
10%:116
50%:128
90%:151
FBP:170
Objective:
Recovery ic5,nc5,c6 from o/H gas and contain them in bottom with
Constant H2S

afshin1999

عضو جدید
salam
version 13 oon ba vista sazegare ke hanooz ghofl shekastash nayoomade
hich versione digash sazegar nis
har ki ham gofte sazegare ya estefade karde ehtemalan aslan nemidoone aspen chi has

alireza849

عضو جدید
جزوه آموزشي hysis

جزوه آموزشي hysis

با سلام كسي از دوستان اطلاعاتي در خصوص hysis

m.maz

عضو
متخصص Aspen ACOL

متخصص Aspen ACOL

ضمن سلام به همه دوستان عزیز

به راهنمایی و کمک درباره َAspen ACOL نیازمندم .

موضوع : کندانس کردن بخار توسط مبدلهای هواخنک و شبیه سازی آن

اگر می توانید کمک کنید !

با تشکر فراوان

:gol::gol::gol::gol::gol:

shinto

عضو جدید
هدف بازیافت بخارهای بنزینی ایزوپنتان ونرمال پنتان و هگزان از گازهای بالاسری و حصول انها در محصول پایینی به شرطی که مقدار سولفید هیدروژن در حد مجاز کاتالیستهای واحد تبدیل کاتالیستی باشند
مقدار بخارهای بنزینی در گازهای بالاسری به حداقل رسانیده شوند و در محصول پایینی بیشتر گردند

o/H gas
Reciever temp;98-100F
Platcharge(bottom):
Objective:
Constant H2S
چرا کسی جواب منو نداد؟:(:cry:
کی میتونه این سوالو لطف کنه واسه من حل کنه؟ممنون میشم؟خیلی وقتم کمه.

آخرین ویرایش:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

o/H gas
Reciever temp;98-100F
Platcharge(bottom):
Objective:
Constant H2S

اول اينكه اين مسئله رو شما بايد در دو تا نرم افزار حل كنيد!
1) جهت جداسازي سولفوره تركيب كه موجب مسموم شدن كاتاليست مي شون اول بايد در هايسيس سولسيم حل شود تا تركيبات گوگردي گرفته شده و سپس در ريفاينري يا هايسيس پايا حل شود.
سوال خاصي هست؟

shinto

عضو جدید
اول اينكه اين مسئله رو شما بايد در دو تا نرم افزار حل كنيد!
1) جهت جداسازي سولفوره تركيب كه موجب مسموم شدن كاتاليست مي شون اول بايد در هايسيس سولسيم حل شود تا تركيبات گوگردي گرفته شده و سپس در ريفاينري يا هايسيس پايا حل شود.
سوال خاصي هست؟
هاسیس سولسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نرم افزاری جداگانه هست یا اینکه در محیط خود هاسیسه؟
بلد نیستم:(

robochem

عضو جدید
من چندين و چند بار نصب و پاكش كردم، فايده اي نداشت. يكبار ويندوز را از نو نصب كردم درست شد. به شما هم توصيه مي كنم همينكار را انجام دهيد.

بالاخره تونستم بدون تعویض ویندوزم( اونم ویستا) دوباره نسبش کنم...:razz: ;)

robochem

عضو جدید
salam
version 13 oon ba vista sazegare ke hanooz ghofl shekastash nayoomade
hich versione digash sazegar nis
har ki ham gofte sazegare ya estefade karde ehtemalan aslan nemidoone aspen chi has

سلام دوست عزیز! ما که استفاده میکنیم از ورژن 11.1 :) فکر میکنم کسی که هنوز نتونسته رو ویستا نصبش کنه باید شک کرد که بلده یا نه...از ما به دل نگیر...
واسه من هم ایراد داشت که درستش کردم... 3 هفته دنبالش بودم تا ارورش رفع شد...:razz:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
هاسیس سولسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نرم افزاری جداگانه هست یا اینکه در محیط خود هاسیسه؟
بلد نیستم:(

طريقه نصب

قرار دادن واحد گوگرد گيري و گوگردسازي

نصب دفع كننده يا stripper

PFD

ساده هست سخت نگيريد...

Reza.R

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندس جان ! میگم این کار واسه ورژن 2006 هستش ؟؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
نه اصلا،‌ ور‍ژن هاي پايين هم ساپورتش مي كنن. 3.2 يا 3.0 هم دارن.

esfand

عضو جدید
درخواست شبیه سازی

درخواست شبیه سازی

سلام:smile:. من تجربه عملی شبیه سازی ندارم:(. اگر کسی بتونه یه قسمت کوچیک از یه واحد فرایندی رو وااسه من شبیه سازی کنه شاید خودم یه چیزایی دستم بیاد و ادامشو برم.
گاز خروجی از واحد قبلی میاد وارد برج شستشو(scrubber) میشه 2تا خروجی از برج داریم.
1-یه قسمتش میخواد توی میکسر با گاز طبیعی مخلوط شه و بعد وارد مشعل های ریفورمر بشه.
2- قسمت دیگه هم در دو مرحله کمپرس میشه که مرحله اول شامل 2تا کمپرسور موازیه. بعد از هر کمپرسور silencer هست که من دقیقا نمیدونم کارش چیه!بعد از 2 مرحله کمپرسور یه قسمتیش وارد MIST ELIMINATOR میشه یه قسمتیش هم برمیگرده به برج شستشو. داستان ادامه داره ولی از حوصله جمع خارجه :D
اگر کسی بتونه منو کمک کنه واقعا ممنون میشم

pedramchemist

عضو جدید
با تشکر از شما
راستی مهندس دنبال یک مرجع خوب برای Hysys Dynamic میگردم اگر سراغ داشتید معرفی کنید ممنونتون می شم.

esfand

عضو جدید
version 2006 فکر کنم همون ASPEN-HYSYS باشه
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

esfand

عضو جدید
سلام:smile:. من تجربه عملی شبیه سازی ندارم:(. اگر کسی بتونه یه قسمت کوچیک از یه واحد فرایندی رو وااسه من شبیه سازی کنه شاید خودم یه چیزایی دستم بیاد و ادامشو برم.
گاز خروجی از واحد قبلی میاد وارد برج شستشو(scrubber) میشه 2تا خروجی از برج داریم.
1-یه قسمتش میخواد توی میکسر با گاز طبیعی مخلوط شه و بعد وارد مشعل های ریفورمر بشه.
2- قسمت دیگه هم در دو مرحله کمپرس میشه که مرحله اول شامل 2تا کمپرسور موازیه. بعد از هر کمپرسور silencer هست که من دقیقا نمیدونم کارش چیه!بعد از 2 مرحله کمپرسور یه قسمتیش وارد MIST ELIMINATOR میشه یه قسمتیش هم برمیگرده به برج شستشو. داستان ادامه داره ولی از حوصله جمع خارجه :d

esfand

عضو جدید
سوال

سوال

2- قسمت دیگه هم در دو مرحله کمپرس میشه که مرحله اول شامل 2تا کمپرسور موازیه. بعد از هر کمپرسور silencer هست که من دقیقا نمیدونم کارش چیه!بعد از 2 مرحله کمپرسور یه قسمتیش وارد MIST ELIMINATOR میشه یه قسمتیش هم برمیگرده به برج شستشو. داستان ادامه داره ولی از حوصله جمع خارجه :d

pedramchemist

عضو جدید
با سلام؛ دوست عزیز با این اطلاعات نمیشه شبیه سازی رو انجام داد.
در ضمن کاربرد Silencer در کمپرسورها جهت گرفتن صدای شدید ایجادشده می باشد.
موفق باشی

esfand

عضو جدید
من همه اطلاعات مربوط به دما فشار و فلو و همچنین ترکیبات رو دارم. مشکل اینه که فلوی حجمی دارم و نمیدونم چه کنم. مثلا برای scrubber باید از برج جذب استفاده کنم؟ بعد افت فشار و تعداد سینی و بقیه داده های لازم رو چی باید بدم؟؟؟Silencer در هایسیس با چی نشون داده میشه؟؟؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
Scrubber: طرفي كه در مسير خروجي گاز شيرين از برج جذب نصب مي شود و مايعات خروجي همراه گاز شيرين Carry Over كه در اثر كف كردن محلول آمين به خارج از برج منتقل شده است رو دوباره به درون سيستم آمين در گردش باز مي گرداند.... حالا شما مي توانيد يك مخزن قرار بدهيد يا اينكه همون برج جذب رو قرار بدهيد... هر كردو مرو كه نياز داريد ولي بر روي جريان ورودي به برج آمين يك Set نصب كنيد. ولي اگر خيلي براتون اهمين داره تا براتون به صورت تخصصي توضيح بدم.

esfand

عضو جدید
Scrubber: طرفي كه در مسير خروجي گاز شيرين از برج جذب نصب مي شود و مايعات خروجي همراه گاز شيرين Carry Over كه در اثر كف كردن محلول آمين به خارج از برج منتقل شده است رو دوباره به درون سيستم آمين در گردش باز مي گرداند.... حالا شما مي توانيد يك مخزن قرار بدهيد يا اينكه همون برج جذب رو قرار بدهيد... هر كردو مرو كه نياز داريد ولي بر روي جريان ورودي به برج آمين يك Set نصب كنيد. ولي اگر خيلي براتون اهمين داره تا براتون به صورت تخصصي توضيح بدم.

مرسی از توضیحاتتون. بله چون من تجربه شبیه سازی واقعی رو ندارم الان از روی PFD باید شبیه سازی کنم و اصلا نمی دونم از کجا و چطور شروع کنم. اگه میتونید کمکم کنید. گازهای خروجی از کوره اول وارد scrubber میشن بعد هم دو مرحله کمپرسور میشن. تا اینجاشو برام بگید اگه میتونید. مرسی:gol:

آخرین ویرایش:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
شما اگه يك عكس از PFD بذاريد كمي بيشتر متوجه مي شوم.

esfand

عضو جدید
در فایلی که من دارم خیلی واضح نیست من دور scrubberها و کمپرسورها بیضی قرمز رنگ کشیدم. امیدوارم قابل فهم باشه