من فقط اطلاعات فلو و فشار و دمای جریانها رو دارم همین! بقیه اطلاعات رو چی باید بدم یا از کجا بیارم؟با اون توضيحي كه دادي اين مي شود:
ابتدا يك Fired Heater طرحي كن و يكي از جريان هاي خروجي رو به يكي از ورودي هاي برج جذب( حتما از نوع سيني دار باشه) متصل كن و بعدش هم دو تا كمپرسور در مسر خروجي از برج جذب قرار بده. يك چيزي توي اين مايه ها:
![]()
من فقط اطلاعات فلو و فشار و دمای جریانها رو دارم همین! بقیه اطلاعات رو چی باید بدم یا از کجا بیارم؟
این نرم افزار قادر به انجام محاسبات در سه حالت فازی را دارد، بیشتر جهت محاسبات هیدرولیکی، انتخاب نوع و اندازه و جنس لوله در شبکه سازی پمپ ها و اتصالات کاربر دارد. و همچنین ساپورت کنند کلیه تجهیزات از جمله فیتینگ ها، فلنج (فلنچ)و ... می باشد. علاوه بر این ها دارای بانک اطلاعاتی قدرتمندی می باشد.
من پیشنهاد می کنم که شما برای طراحیتون با این نوع توضیحی که دادید به Pipesys مراجعه کنید تا مشکلتون بر طرف بشه.با سالم آقای پیر جو
من با نرم افزار pipenet دارم کار میکنم ولی tab مربوط به pump /fan در حالت standard فعال نمیباشد باید چه کار بکنم.
دوست عزیزم پلیمر تالار جدایی داره هرچقدر هم در حال حاضر زیرمجموعه ی تالار شیمی باشهدر ورژن 11 از برنامه اسپن یکی از مدولها Aspen Polymers Plus است. اسم این مدول توی ورژن Aspen One شده: Aspen Polymers.
همونطور که میدونید، Aspen واسه هر کدوم از بخشهای برنامه یه User Guide ارائه کرده. متأسفانه در اثر فرمت ناخواسته این فایلها رو از دست دادم و الان نیاز شدید به Aspen Polymers Examples & Applications Case Book دارم. این ایبوک جلد سوم از Aspen Polymers User Guide هست. هر کسی داره،خواهش میکنم یه جوری در دسترس قرار بده. اگر نتونم گیرش بیارم یه قرارداد استخدام رو از دست میدم. خواهش میکنم کمک کنید![]()
سلام بر دوستان کیمیاگر
... بنده در یکی از پروژه های خود نیاز به نرم افزاری دارم که توانایی رسم شماتیکی یک پلنت شیمی را داشته باشد.
اگر عزیزی به این نرم افزار مسلط هم باشد که دیگر بهتر ... این خودش می شود یک پروژه ! . پلنت مربوط به سایت تبدیل متانول به پروپیلن است . اطلاعات دیگری هم اگر نیاز هست . بفرمائید .
برای من چیزی پیدا نشد؟؟
اگر منظوره شما برنامه های کاربرد ریاضیات در مهندسی شیمیه که باید باید عرض کنم ما که پاس کردیم ترم پیش برنامه خاصی نداشت!کسی برنامه های کاربرد ریاضیات رو میخاد؟