سلام بر دوستان عزیز
چاکرم
دوستان لطف میکنند در مورد این سوال راهنمایی کنند.
تو کلید زده گزینه اول ولی من راه حلی به ذهنم نمیرسه
از تغییر متغیرهای مثلثاتی هم استفاده میکنم ولی خیلی راه گشا نیستن.
![]()
سلام
اثبات بسط؟!![]()
از مفهوم همنهشتی استفاده کنین، برای عدد مفروض a میشه نوشت:ببخشید بااین که رشته ی من ربطی ریاضی نداره اما می خواستم بدونم چه طوری در نماد ریاضی {دربحث مجموعه ها} بیان کنم عددی یکان 2 نداشته باشد یعنی یکانش 2 نباشد اگر جواب دهید بسیار ممنون می شوم
سلام بر تک امیر_14 تالار ریاضی و رفیق شفیق مادرود بر رفیق خودم ؛ olel_albab جان
یه راهنمایی درباره تئوری انتگرال کوشی میخواستم
مشاهده پیوست 173664
من خدایی عاشق اخلاقتم!سلام بر تک امیر_14 تالار ریاضی و رفیق شفیق ما
چی انتگرال رو میخوای؟ کامل توضیح بدم؟ بگم از کجا آمده؟
یکم زیاد میشه ها عیب نداره؟ اگر میبینی باید کامل بگم برات توی ورد بنویسم برات بفرستم. هان؟
سلام دوستان.در مورد موجک هار و دنباله توابع موجک مطالبی دارید؟در این مورد کتابی هست که به من معرفی کنید.ممنون میشم.
من اولین بار بود این اسم به گوشم می خورد ولی توی گوگل سرچ کردم، توی ویکی پدیا هم هست،سلام دوستان.در مورد موجک هار و دنباله توابع موجک مطالبی دارید؟در این مورد کتابی هست که به من معرفی کنید.ممنون میشم.
مثال عملی میخوای؟ خب خودت بشین 6 معادله غیر خطی با 6 تا مجهول بنویس، اگر کاربردی میخوای بگو تا ما هم دنبالش بگردیم. راستش دقیقا متوجه نشدم چی میخوایسلام به دوستان ریاضی دان عزیز
آقا کسی می تونه یه مثال 6 معادله 6 مجهول به ما بده !! من خیلی دنبال یه مثال گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ..
بازم ممنون .
من اولین بار بود این اسم به گوشم می خورد ولی توی گوگل سرچ کردم، توی ویکی پدیا هم هست،
http://en.wikipedia.org/wiki/Haar_wavelet
اگر توی گوگل با همین کلید واژه بگردی فکر کنم چیز های خوبی پیدا کنی
توی متلب هم تبدیلش هست، توی هلپ متلب بگرد، احتمالا رفرنس های خوبی اونجا پیدا می کنیسلام دوستان.من دانشجوی ارشد مکانیک هستم در مورد دنباله توابع موجک دنبال مقاله یا کتاب میگردم استاد ریاضیات مهندسی این موضوعو پروژه داده .چه منابعی رو مطالعه کنم.لطفا.خواهشا راهنماییم کنید.شدیدا به نمره پروژه نیاز دارم![]()
آقا ما هر کاری می کنیم یه جاش به مشکل می خورم، اون عبارت ثابت رو از یه روش بدست میارم، اون انتگرال دومی رو از یک روش دیگه، توی روش دوم، عبارت ثابت اولی نیست، توی روش اول علاوه بر این دو تا یه چیز دیگه هم اضافه میارم، البته که من اشتب کردم، حالا راه حلم رو تا دو روز دیگه میذارم، ببین اشکالش کجاست.درود بر رفیق خودم ؛ olel_albab جان
یه راهنمایی درباره تئوری انتگرال کوشی میخواستم
مشاهده پیوست 173664
سرت رو نکوب به دیوار باباسلام خدمت همه، این انتگرال چطوری حل میشi؟
مشاهده پیوست 174219
--------------------------
ویرایش: dx جا افتاده!
برای اینکه ثابت کنیم یک فضا خطی مستقل هست یا نه باید تعریف زیر رو بدونیم:سلام
کسی میدونه چطوری میشه نشان داد که مجموعه S={1-x,1+x,1-x^2} مستقل خطی است؟
مثال عملی میخوای؟ خب خودت بشین 6 معادله غیر خطی با 6 تا مجهول بنویس، اگر کاربردی میخوای بگو تا ما هم دنبالش بگردیم. راستش دقیقا متوجه نشدم چی میخوای
آقا ما چاکریم، شما که خودت استادی برادر.سلام
دلم براتون تنگ شده بود !!
راستش می خوام یه 6 معادله 6 مجهول رو با روش های مختلفی مثل گوس جردن و اینها با متلب حل کنم ولی مثالی پیدا نکردم .. البته تا الان فکر می کردم اگه خودم شروع به نوشتن این معادلات کنم ممکنه اصلا به جواب نرسم ولی اگه اعداد رو از اول برای خودم در نظر بگیرم حتما درست در میاد ..
به هر حال ممنون ..
با این حال اگه 6معادله 6 مجهول آماده داری ممنونت می شم بهم بدی !!![]()