[h=2]اگه دلشو نداری نبین…[/h].
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

وا اینقدر ؟!وااااااااای ترکیدم از خنده
ببخشید ناراحتتون کردماین سحر هم داره جای خدا بیامرز شادی رو میگیره اینجارو بسته به تایپک ابکی.
اگه یه پسر بچه بود...کاملا" با حرفتون موافق بودم...بابا بزار بندازه از شرش راحت شیم
ای قاتل.... همین مونده بود دخترا آدم کشم بشن که الحمدلله شما بروز دادیاگه یه پسر بچه بود...کاملا" با حرفتون موافق بودم...
خودم هولش میدادم...آینده بشریتو نجات میدادم...
اگه یه پسر بچه بود...کاملا" با حرفتون موافق بودم...
خودم هولش میدادم...آینده بشریتو نجات میدادم...
نه برادر...نشنیدین مگه تو قران نوشته در قصاص حیات هست...منو اونو قصاص میکنم بشریت رنگ صلح ببینه...ای قاتل.... همین مونده بود دخترا آدم کشم بشن که الحمدلله شما بروز دادی![]()
نه خیرم بیچاره مادر پسر بچه هااااااااا...بیچاره پسر بچه هاااااا![]()
موندم هیتلر چه جوری از زیر دستات در رفته!!!! یه لطفی بکن این یارو نتانیاهو روهم قصاص کن بسی حیات ایجاد شه!!!!نه برادر...نشنیدین مگه تو قران نوشته در قصاص حیات هست...منو اونو قصاص میکنم بشریت رنگ صلح ببینه...
نه خیرم بیچاره مادر پسر بچه هااااااااا...
برادر اون موقع هنو دنیا نیومده بودم وگرنه با یکم سیاست(شما مردان نمیفهمین اینی که من میگم یعنی چی...فقط زنا دارن) دخلشو میاوردم...واسه اونم شاید یه فکری بکنم...ولی الان فقط به فکر آیندگانم اونا رو باید نجات بدم...موندم هیتلر چه جوری از زیر دستات در رفته!!!! یه لطفی بکن این یارو نتانیاهو روهم قصاص کن بسی حیات ایجاد شه!!!!![]()
شما اگه این شکلکا رو نداشتین چی میشد...؟؟؟؟نه خیرمممممممم ..![]()
ببخشیدا... یعنی اگه خودتونم پسر دار بشین دخلشو میارین نه؟برادر اون موقع هنو دنیا نیومده بودم وگرنه با یکم سیاست(شما مردان نمیفهمین اینی که من میگم یعنی چی...فقط زنا دارن) دخلشو میاوردم...واسه اونم شاید یه فکری بکنم...ولی الان فقط به فکر آیندگانم اونا رو باید نجات بدم...![]()
شک دارین؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشیدا... یعنی اگه خودتونم پسر دار بشین دخلشو میارین نه؟![]()
شما اگه این شکلکا رو نداشتین چی میشد...؟؟؟؟
من میدونم این مادرای بدبخت چه خون دلی میخورن...به غیر از بقیه بشریت که قراره در آینده از وجودشون زجر ببرن...
ببخشیدا... یعنی اگه خودتونم پسر دار بشین دخلشو میارین نه؟![]()
شک دارین؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
البته پیشگیری بهتر از درمان هست...یعنی شما بچه پسر داشته باشین باهاش اینکارا رو میکنی ؟!!![]()
اینه که خواهید شنید که مطمئن باشین...من زنی هستم که آینده بشریت رو تغییر خواهم داد و بوجود آورنده ی زمین بدون مرد خواهم بود که سالهاست آرمان ما زنهاست....پس در آینده نزدیک از شما زیاد میشنویم.... منظورم صفحه ی حوادث و .....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | خودکشی یک دختر بچه ۵ ساله از روی شیروانی | تالار عکس | 1 | |
![]() |
نجات معجزه آسای دختر چینی که قصد خودکشی داشت (عکس) | تالار عکس | 1 | |
![]() |
لحظات خودکشی یک دختر و پسر +عکس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
تصویری : خودکشی یک دختر | تالار عکس | 0 | |
![]() |
خودکشی زن چینی در کنار کعبه | تالار عکس | 1 |