helya.azad
عضو جدید
پس مشكل از جاي ديگه ايه!حتما هم دخترا خیلی دوست دارند .. پسرا دوروبر پسرا باشن ..... من که از گشنگیم بمیرم .... نمیرم با خانومی یا دختر همکار یا شریک کاری بشم....
شما بهتره خودتو به دكتر نشون بدي!
پس مشكل از جاي ديگه ايه!حتما هم دخترا خیلی دوست دارند .. پسرا دوروبر پسرا باشن ..... من که از گشنگیم بمیرم .... نمیرم با خانومی یا دختر همکار یا شریک کاری بشم....
حتما هم دخترا خیلی دوست دارند .. پسرا دوروبر پسرا باشن ..... من که از گشنگیم بمیرم .... نمیرم با خانومی یا دختر همکار یا شریک کاری بشم....
پس مشكل از جاي ديگه ايه!
شما بهتره خودتو به دكتر نشون بدي!
.......
نظر هرکسی برا خودش محترمه...... خوبه ادم تو این جور مواقع اکثریتو در نظر بگیره و بر اساس واقعیت های جامعه نظر بده...نه این که فقط خودشو ببینه و یک طرفه قضاوت کنه...
هههههههپس شما هم برو دکتر ..... چون فکر کنم بدون پسرا تنونی دووم بیاری.....
ههههههه
من بدون پسرا دووم نيارم؟
جك ميگي!
طرز فكر شما از لحاظ روانشناسي مشكل داره!
شما نميتوني قبول كني دو جنس مخالف ميتونن هم زيستي مسالمت آميز!!!!!داشته باشن
اينه كه ميگم برو دكتر
من گفتم بايد مختلط باشن؟
من کاری با مسالمت امیزی ندارم ... شما هستی که میگی نه باید ... با پسرا مختلط باشن .... این حرفت میرسونه .. که نمیتونی بدون پسرا زندگی کنی .... اگه جک میگم .. یا برای .. شما اهمیتی نداره و پس بایدم بگی ... تفکیک بشه .. بهتره...شما برو دکتر چون حرفات تناقض داره....
من گفتم بايد مختلط باشن؟
نه تنها طرز فكرت بلكه چشاتم نياز به دكتر دارن!
موردت اورژانسيه!
يه كم به فكر سلامتيت باش جوون!![]()
خب اگه گفتم پستشو نشونم بده!اره گفتی .... زیرش نزن...خدا شفاتون بده ... مخصوصا بعضی دخترا رو....
خب اگه گفتم پستشو نشونم بده!
من گفتم همزيستي مسالمت آميز
چون اصلا برا من مهم نيست طرف مقابلم دختره يا پسر!
مهم اينه كه آدمه!
اصلا هم اختلاط يا تفكيك جنسيتي برام مهم نيست!اگه مختلط باشن بايد يه جوري باشه اگه تفكيك بشه يه جور ديگه!
اتفاقا برا من كه مذهبي ام تفكيك بهتره چون تو دانشگاه نمي تونم شلوغي كنم و مجبورم ظاهر رو حفظ كنم
درحاليكه تو دبيرستان ناظم از دستم ذله ميشد!
اهان هم زیستی ..... قورباغه هست ! هم زیستی کنه .. منظور همون باهم بودن در کنار هم بودن هست .......منم سعی میکنم طرفم پسر باشه تا دختر.....
ههههههقورباغه دوزيسته هم زيست نيست
لكم دينكم ولي دين...
حالا چند روز پیش بچه ی همسایمون 5 سالشه اومده پیش من میگه : آخه خاله من هیچی دوست پسر ندارم !!!
گفتم خاله جون غصه نخور منم ندارم ... یه کم خیالش راحت شد!
به نظر مشکل از کارتونا و فیلماییه که پا به پای مامانش تو ماهواره میبینه خب معلومه دیگه چه تاثیری قراره بذاره ....
دقیقاپس همه ی ما پسرها دوست دختر داریم ، وقتی جمعیت دخترا 3 برابر پسرهاست ، وقتی میگن 80 % دخترا دوست پسر دارن پس هر پسر دوتا دوست دختر داره
به نظرم تو محیط دانشگاه از هم دور باشند .... بهتره ... چون دلیلی نداره ای افراد کنار هم باشند....
moshkel daghighan chiye?
in bahs age dar morede irane ke ma aslan nabayad tekon bokhorim!مشکل دقیقا اینه که بعضی نمیتونن حل مسئله کنن به جاش صورت مسئله رو پاک میکنن...
مشکل بعدی هم اینه که فرق شریک جنسی با دوستی را تشخیص نمیدن....
فقط میتونم بگم که برای انسانهای ابله و کوته فکر متاسفم!!
ولی هنوز هستن دخترای که دارن پاک زندگی میکنن...... وبا اعتقاد.....
باور داشته باشیم خیییییییییییلیی گناه ها برامون عادی شده.....
يعني هركي از همزيستي قورباغه ها چيزي ندونه دانشگاه نرفته؟ههههههههبی سواد هم که هستی .. ار هم زیستی قورباغه ها هیچی نمیدونی .. پس معلومه دانشگاهم نرفتی...هههههه....
in bahs age dar morede irane ke ma aslan nabayad tekon bokhorim!
man ashnaeero ghabol daram
to ye jameeye azad adama khodeshon tasmim migiram ke jejori ba ki bashan o ba ham kenar miyan