helya.azad
عضو جدید
شرمنده ولي به نظرم بيانات حضرتعالي نياز به ترجمه دارن!toro khoda mano nakhor dokhtar
nazdikam naya ta pardehaye efaf beyne ma dar ham tanide nashavad![]()
من اصلا ادبيات شما رو متوجه نميشم

شرمنده ولي به نظرم بيانات حضرتعالي نياز به ترجمه دارن!toro khoda mano nakhor dokhtar
nazdikam naya ta pardehaye efaf beyne ma dar ham tanide nashavad![]()
chi?....مگه میشه ؟!![]()
شرمنده ولي به نظرم بيانات حضرتعالي نياز به ترجمه دارن!
من اصلا ادبيات شما رو متوجه نميشم![]()
ممنون!man kamelan yek rabete ba jens mokhalefo ghabol daram
chon be tajrobe khodet komak mikone
80 درصد درست نیست
100 درصد دخترها دوست پسر دارن![]()
يعني نميدوني مشكلش چيه؟
khob daran
moshkel?
cheghad dokhtar...
berid kenar man shomare nemidam![]()
chon ma aghlemon az shoma bishtareاز اونجایی که جمعیت دخترا تقریبا دو برابر پسراست و 100 در 100 پسرا دوس دختر دارن و هر پسر دو یا چندتا دوس دختر داره پس نتیجه میگیریم که بلـــه..... میشه گفت 80 درصد دخترا عقلشونو دادن دست پسرا.....
مشکلی نیست که آسان نشود
khob daran
moshkel?
chi dar ezash be man mirese?ووووووووواييييي توووووووووووو رو خدا شماره تو بده.
shoma bego bedonimيعني نميدوني مشكلش چيه؟
بابا تو ديگه كي هستي؟
از اونجایی که جمعیت دخترا تقریبا دو برابر پسراست و 100 در 100 پسرا دوس دختر دارن و هر پسر دو یا چندتا دوس دختر داره پس نتیجه میگیریم که بلـــه..... میشه گفت 80 درصد دخترا عقلشونو دادن دست پسرا.....
saediyaaaaaمشکلی نیست که آسان نشود
مشکل آنست که آسان نشود![]()
chon ma aghlemon az shoma bishtare![]()
چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است؟!!!shoma bego bedonim
به نظر من تو جامعه ما دوست پسر بعد ترجمه شده. دختر و پسر میتونن یه رابطه سالم داشته باشن تو محیط کار دانشگاه. ولی تو جامعه ما تا میگیم دوستم وقتی میفهمن پسره تا آخرین حد که میتونن خیالبافی میکنن.
از اونجایی که جمعیت دخترا تقریبا دو برابر پسراست و 100 در 100 پسرا دوس دختر دارن و هر پسر دو یا چندتا دوس دختر داره پس نتیجه میگیریم که بلـــه..... میشه گفت 80 درصد دخترا عقلشونو دادن دست پسرا.....
به نظر من تو جامعه ما دوست پسر بعد ترجمه شده. دختر و پسر میتونن یه رابطه سالم داشته باشن تو محیط کار دانشگاه. ولی تو جامعه ما تا میگیم دوستم وقتی میفهمن پسره تا آخرین حد که میتونن خیالبافی میکنن.
جدیدا بازی کردن با انسان ها عقل شده؟!!!
واقعا از خدا متشکرم که اونقدر بیچاره نشدم که با انسان ها بازی کنم و اجازه ندادم کسی باهام بازی کنه!
عزیزم تو سن ما دخترا بیشترنووووووووووووووووووواي پري جون مگه امار جديدو نميدوني كه اينو ميگي
تعداده پسرا سه برابر دخترا اعلام شده فدات شم ديگه اينو نگيا
dige aslan shomarato nemigiramووووووووووووووووووواي پري جون مگه امار جديدو نميدوني كه اينو ميگي
تعداده پسرا سه برابر دخترا اعلام شده فدات شم ديگه اينو نگيا
ki goft bazi?
chera harf to dahan man mizari?
ta jaee ke taraf bekhad
mitone nakhad,mage na?
chi dar ezash be man mirese?
gharb cheshe/چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است؟!!!
كافيه يه نيم نگاهي به دنياي غرب و تلفات اين روابط بندازي متوجه ميشي!
من ميگم باهم باشيم اما مثل بچه آدم نه مثل جك و جونورا!!
dige aslan shomarato nemigiram![]()